- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
veterán
válasz
freelanced #83145 üzenetére
Hol/miről hajtva használnád? A Tin Hifi P1 pl mindenben megfelel a leírásnak, de kevés hozzá a telefon, és egy füleserősítővel együtt már kilóg az árkategóriából.
-
chros
őstag
válasz
freelanced #82924 üzenetére
En most rendeltem E50-et, akcios (~7500 Ft), de kb masfel het mire megjon neked.
-
válasz
freelanced #82924 üzenetére
SM E10 kicsit feljebb.
-
válasz
freelanced #82920 üzenetére
az ajánlóból a Soundmagic ES18 bár nem teljesen a leírt, de enyhe V karakterével is jobban közelít ahhoz, amit szeretnél mint ennyiért egy olcsó JBL vagy Sony amik jellemzően csak mélyet tudnak, de azt cserébe elmosottan és lassan
-
válasz
freelanced #82917 üzenetére
attól, hogy nem tudsz normális earbud-ról még létezhet
VE Monk vagy Seahf F32 (de inkább a Monk)
szóval ha ilyet keresel ezeknek simán adhatsz egy esélyt, mindkettő kiemelkedően jól szól ahhoz képest, hogy earbud, és hogy mennyibe kerülszerk: ha jó az in-ear akkor egyértelműen ennyiért és az igényeid alapján az EZAudio D4
-
s4tch
veterán
válasz
freelanced #82917 üzenetére
Nálam ebben a ~10-15 dolláros kategóriában két erős versenyző van: EZAudio D4 és Rock Zircon. A Zircon basszusban erős, a D4-nek inkább ez a gyengéje, az itt már részletezett, kb. fél perces szigszalagos bass modot érdemes lehet megcsinálni rajta, ha bejáratást követően kevésnek találja az ember a mélyeket. Neked a Zircon a leírás alapján kiesik. Szerintem vedd nyugodtan a D4-et.
-
Bodz
nagyúr
válasz
freelanced #79189 üzenetére
Megéri, ezért is linkeltem. Ha nem igényled az ütős, kiemelt mély tartományt, akkor feltétlen gondolkozz el rajta! Inkább egy megfogott, viszonylag nyílt hang.
Pontosan azt tudja, amit egy normálisabb, olcsó, 2 armatúrás fülestől vár az ember.EDC3? Az pont van is egy fórum társunknak (meg hallgatták páran azt hiszem), majd mesél(nek) róla.
-
Bodz
nagyúr
válasz
freelanced #79132 üzenetére
A CL750 nem egy egyszerű eset. Nagyon fontos valami olyan forrás hozzá, ami megzabolázza a visítását és még jó erőben is van.
-
válasz
freelanced #79084 üzenetére
Igen, a VSD3+GR07 külföld, de a Muzikerben van VSD1, VSD2 (elméletileg). Hangban ezek is jobbak, mint a SE215.
-
bucsher
őstag
válasz
freelanced #79089 üzenetére
Nekem nem!
-
pkaresz
őstag
válasz
freelanced #79072 üzenetére
Szia!
Nekem nagyon megfelel!
-
válasz
freelanced #79081 üzenetére
A Final-t nem ismerem, a GR07 megeszi reggelire az Se215-öt és kényelemben is jó. Az SE215 szvsz csak igen korlátozottan ajánlott (strapabíró és kényelmes). Hangban jobb pl az RHA MA750 is és strapabíróságban is kb hasonló szint (és még ez is messze van egy pl VSD3 szinttől...)
-
fericske
addikt
válasz
freelanced #79081 üzenetére
Kényelemben és anyagminőségben jó a 215.
Hangra meg kinek mi. Mélyorientált füles, a többi meg nem.
Objektíven hangminőségben a felsorolt füleseket én a 215 fölé helyezem. -
törölt tag
válasz
freelanced #79074 üzenetére
A muziker az oké, csak az ilyen 20-25 ezer alatti ebay eladóktól kell óvakodni
-
törölt tag
válasz
freelanced #79072 üzenetére
Az egész jó árakkal vigyázz, mert elég sok hamis van belőle.
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
freelanced #79060 üzenetére
Nálam is így van nővéremnek, de ki lehet azt tágítani, csak az elején kicsit fáj.
Szerintem olyasmi kialakításokkal próbálkozz, mint a piston 3 vagy audiofly af56 vagy nekem kényelmes volt a hzsound ep001 is, csak a te árkategóriádban. (ezek olcsóbbak annál).
Nekem nem kicsi a fülem és hallójáratom mégis a k3003 eleinte nehezen ment bele és a vetőcső súrolta a falát a hallójáratomnak. Mostanra kicsit javult a helyzet vagy megtanultam úgy behelyezni, hogy jó legyen... Mondjuk azon is gondolkodom, hogy fül felett elvezetve nem állna e meg jobban.
-
fericske
addikt
válasz
freelanced #79058 üzenetére
Kicsi fülkagyló vagy szűk hallójárat?
Final Audio 2000, 3000.
Kicsi készülékház. Lényegtelen a fülkagylód mérete. Fül mögött is elvezethető, van hozzá fülkampó is a csomagban.Vsonic GR07, GR07BE
Kicsi készülékház, könnyen beleül kisebb fülkagylóba is. Fül mögötti elvezetésű. -
szakibá...
senior tag
válasz
freelanced #61003 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólókhoz, AKG K323. Örülök, hogy másoknak is jó véleménye van róla, ezen az áron jó vétel. A színét meg lehet szokni, egyébként is csak a zsinór lóg ki a fülemből.
-
korpicschess
veterán
válasz
freelanced #61001 üzenetére
Én ezt javaslom: [link]
Vagy van még piros (narancs) színben. -
válasz
freelanced #54837 üzenetére
Nem. De jobb
Ez általánosan igaz, a Westone W40 sem 5x jobb, mint a GR07, egyre kisebb hangminőség javulásért egyre többet kell fizetni...
-
mekker
őstag
válasz
freelanced #54826 üzenetére
Hátul elvezetős, úgyhogy hosszú távon talán kényelmesebb lehet.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
freelanced #54826 üzenetére
Számomra az E30 kényelmesebbnek bizonyult, mint a Piston 2, ugyan csak rövidebb ideig próbáltam (relatív kicsi a fülem). Hangra, ha jól emlékszem szintén az E30 volt nyerő nálam, kiegyenlítettebb volt a hangkép, a Piston 2-ben több a mély.
-
válasz
freelanced #54824 üzenetére
Nem, akkor inkább az E30
A három közül annak a legjobb a hangja sztem, de annyiért már érdemes megfontolni külföldről a VSD1-2 szériából valamit.
A Piston 2-3 összehasonlításhoz olvass kicsit vissza, pár napja tették meg. -
szentkuti11
addikt
válasz
freelanced #50944 üzenetére
Nincs is beszéd itt arról, hogy miakciósminemaz kéremszépen. A kupon leírásánál egy betű nem esik arról, hogy csak a listaáras termékekre vonatkozik a kupon. Mi ez ha nem a fogyasztó megtévesztése? Nooooormális?
-
szentkuti11
addikt
válasz
freelanced #50941 üzenetére
Fél éve akciós, fél éve 50k, de Black Friday alkalmával is volt kupon, akkor simán elfogadta, bár az azt hiszem csak 15%-ot jelentett volna.
Egyébként k*rvára soha semmit nem vennék tőlük, amilyen bunkó-lerázós-alja stílusa van ott 1-2 embernek. Mocsok egy hely.
-
törölt tag
válasz
freelanced #50840 üzenetére
A Shure-nál nincs a vetőcsövön rács, és adnak hozzá egy ilyen kis hajlított fémszál hurkot, amivel óvatosan bele tudsz nyúlni a vetőcsőbe, ha valami kosz ment bele, és ki lehet piszkálni. Vagy másik megoldás, hogy szintén óvatosan egy kis alkoholba mártod bele a vetőcsövet, és tartod úgy egy ideig, hogy kiázzon belőle. Csak arra kell figyelni, hogy ne merüljön el teljesen a folyadékban, mert a drivert azért károsíthatja, ha megázik.
Egyébként a Shure-hoz adott szivacsillesztékek elején már van ilyen védőrács, ami elvileg a fülzsír ellen véd, a szilikonillesztékeknél viszont nincs.A 215 szerintem nagyon is kényelmes füles! Bár nekem a Shure féle gömbölyű szilikonbogyók nem jöttek be, akárhogy próblátam, nagyon nyomták a fülem, viszont a szivacs teljesen jó, csak kicsit tud dörzsölni hosszabb viselés után. Illetve lehet rá kapni Klipsch és Westone bogyókat is, mindkettő más formájú, de puhább anyagúak, ami általában kényelmesebb szokott lenni. Nekem a Westone jobban bevált (annyira, hogy aztán vettem hozzájuk egy fülest is a gyártótól
).
kemcso: Szerintem nem szűnt meg, legutóbb valami olyat modnott fizik, hogy valami pályázatra vár, hogy felújítsa a honlapot, csak valamiért nagyon elhúzódik a dolog. Mondjuk mostanában a fórumról is eléggé eltűnt...
dik: Az összefoglalóban felül ott vannak az ajánlottak árkategórák szerint, ott biztosan találsz szimpatikusat.
-
Ati1979
veterán
válasz
freelanced #50840 üzenetére
Ez hülyeség. Én hosszabb ideig használtam 425-öt ami kb. akkora mint a 215.
Soha nem volt még kényelmesebb fülesem.Az újabb shure fülesekhez adott illesztékeken van fülzsírvédő. Lehet, hogy ilyeneket külön is lehet kapni.
-
Ati1979
veterán
válasz
freelanced #50833 üzenetére
Jobb és másabb is. Ahogy utánam írták.
Kéne neked egy kicsit hallgatózni. Csak te tudod, hogy mi az ami neked tetszik. -
BigBlackDog
veterán
válasz
freelanced #50833 üzenetére
Teljesen más kategória, az IE3 egy két armatúrás füles a dinamikus SE215-el szemben. Kevesebb mély, de sokkal tisztább hangkép. Viszont számomra kicsit "zizegősnek" tűnt, de nem volt rossz. Viszont kábel, kényelem, izoláció terén az SE215 alatt van szerintem.
Meghallgatni nincs lehetőséged esetleg az SE215-öt (ha lenne egy véleményed róla, akkor azért könnyebb lenne javasolni valamit)?
-
válasz
freelanced #50812 üzenetére
Ha 20 körül vennél sokkkkkal jobban jársz a GR07-tel, sztem minőségi is, a linkelt kollégáé az új tipus, valszeg előtte meg is tudod hallgatni... Az SE215 hangban nem egy jó füles, sztem...
-
válasz
freelanced #50812 üzenetére
Ő még működik.
-
contaxg
veterán
válasz
freelanced #50804 üzenetére
Ez egyébként miért nem jó?? Szerintem alig lehetett használva.
(#50812) freelanced
Voltak itt má seftesek, de szerintem több kárt tettek a márkának a tevékenységükkel mint hasznot. -
contaxg
veterán
válasz
freelanced #50809 üzenetére
Kevesebb pénz ›››››› magasabb árak ›››››› csökkenő kereslet ›››››› most mással seftelnek
(#50810) szentkuti11
Konkrét eset: Gödöllőről eljön (tömegközlekedéssel oda-vissza 3 óra!!) Óbudára, hogy ne kelljen kfizetni az 500Ft utánvétet, de az előreutalás meg nem jó, mert biztos elszaladnak a pénzével. Ez nagyon szomorú szerintem. -
szentkuti11
addikt
válasz
freelanced #50809 üzenetére
Úgy látszik, elfogyott a kereslet.
Plusz mivel mindenki eladná a lelkét is 3 fillérért, inkább megveszik három dollárral olcsóbban eBay-ről, aztán ha baj van vele, akkor lehet visszaküldeni-harcolni-várni és legfőképp fülhallgató nélkül maradni hosszú ideig.
-
Ati1979
veterán
válasz
Szerintem jó döntés.
(#50805) contaxg
Szerintem 3 fajta vásárló típus van. Az egyik akinek mindegy, hogy mi csak szóljon. A második olyan 10k körül keres fülest és ebben az árkategóriában szeretné a legjobbat. A harmadik meg jobban utána olvas hallgatózik jó lejátszót vesz, és a több armatúrás fülesek közül próbál választani. Persze ez pénz kérdés is.
-
contaxg
veterán
válasz
Igazából igény sincs ezekre az árkategóriájú fülesekre. Megjegyzem pár éve tucatszám lehetett eladni ezeket.
-
Ati1979
veterán
válasz
freelanced #50755 üzenetére
Már megírtam!
-
Ati1979
veterán
válasz
freelanced #50747 üzenetére
Szerintem nem rossz vétel az se215. Nyilván benne a van az árban az anyagminőség meg az izoláció is.
Ezekben a shure a legjobb. (amiket ismerek azok közül)
Sokaknak itt az a legfontosabb hogy hogyan kaphatják a legjobb hangot adott pénzmennyiségből.Véleményem szerint legalább annyit számít az anyagminőség és az izoláció. Szerintem megérheti az extra pénzt az se215.
Szerintem elég hozzá az említett két lejátszó. Bár ha jobb lejátszót veszel a füles is jobban fog szólni.
-
törölt tag
válasz
freelanced #50747 üzenetére
Mint írtam, nem rossz a hangja, csak nem annyira jó, mint az ár alapján képzelhetnénk. 10-15 ezerig talán a Soundmagic E30, ha még van otthon, vagy E10, vagy Piston, vagy nem is tudom. Elég sivár az otthoni piac. A Soundmagic is kb egy boltnak köszönhetően létezik egyáltalán az országban...
Szerintem ilyen fülesek mellé bőven jó egy Clip, de még talán a telefon is. Amúgy az a DAC chip, ami benne van csak egy része a történetnek, nagyon sok más is beleszól a hangba.
-
tvse1995
senior tag
válasz
freelanced #50740 üzenetére
Hasonlót kérdeznék én is, max 30 de inkább 20000Ft. Domináns zenei stílust nem tudok mondani. Használt garanciával jöhet és külföldi rendelés is. Forrás egy nexus 5 lesz.
Előre is köszönöm! -
szentkuti11
addikt
válasz
freelanced #50738 üzenetére
Nekem tetszik az SE215, de elég megosztó fülhallgató és nagyon forrásfüggő is a hangja. Az új áráért vannak jobb vételek.
A J22 izolációjára már nem emlékszem, rég volt hozzá szerencsém.
-
szentkuti11
addikt
válasz
freelanced #50722 üzenetére
Az itthoni, újonnan beszerzéssel alaposan leszűkítetted a kört. Milyen forrásról hallgatnál milyen zenét?
-
Ati1979
veterán
válasz
freelanced #31707 üzenetére
Nincs mit.
Szerintem azzal nem csinálsz rossz boltot.(#31712) AGE-T
Várjuk! -
Ati1979
veterán
válasz
freelanced #31705 üzenetére
Az első és a negyedik találat eléggé rendben van szerintem. [link]
-
Dicker
őstag
válasz
freelanced #29863 üzenetére
Pana inkább relikvia már. Illetve jó befektetés, ha valakinek meg van még, mert az ára csak megy felfelé.
Esély beszerezni amazonról van, de az E30 jó választás lesz. -
Dicker
őstag
válasz
freelanced #26138 üzenetére
-
DemonDani
addikt
válasz
freelanced #26138 üzenetére
Nincs értelme.
Közepes hangerőn tedd be a kedvenc zenéid válogatását.
Basszusosak, magasosak, klasszikus esetleg
lényeg hogy változatos legyen és ne szóljon hangosan h ne erőltesse.Ez menjen 2 napig folyamatosan és kész
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
freelanced #25916 üzenetére
Elmondom mégegyszer, mert látom, nem érted: Ez egy FÜLhallgatós topik, külön kifejtik, hogy FEJhallgatóknak KÜLÖN, saját topikja van! (mobilarena.hu/forum/tema/milyen_fejhallgatot/friss.html) Kérlek, ott érdeklődj!
A következő hasonlót moderáltatni fogom! (Vagy Minimum írok modkerbe...
)
@Misser: Szerintem nyugodtan csináljatsz DIY kábelt, nekem legalábbis tetszik az ötlet!
A fórumon egyébkén dudika az, aki foglalkozik ilyesmivel és ért is hozzá!
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
freelanced #25816 üzenetére
Szvsz a Gamer fejhallgatós topikban érdeklődj, vagy minumum a fejhallgatósban...
Nem bírom elhinni, hogy 3+ hónap fej/fülhallgatós topikos ide-oda ingázás után nem tudod feltenni ezt a kérdést olyan helyen, ahol legalább nincs kiírva már a címbe, hogy a kérdésed OFF...
-
HS 2142
őstag
válasz
freelanced #25589 üzenetére
Dettó ugyanez történt velemi is, kicsi ragasztó és azóta sem volt vele gond.
-
contaxg
veterán
válasz
freelanced #25589 üzenetére
Vidd vissza...
-
Land
veterán
válasz
freelanced #25563 üzenetére
Ha 5k-s kategóriát akarsz 40k-ért venni, csak rajta
-
dudika10
veterán
válasz
Nyugodtan vedd meg kéz alól. Végül is senkinek meg sem fordult a fejében, hogy hamisítsa. Biztos eredetit kapsz kéz alól is.
Ne félj attól, hogy hamisat kapsz. Pont olyan gyenge minden téren, mint az eredeti.
Személy szerint én már nagyon unom.
-
MPeter87
őstag
válasz
Nézd meg mondjuk az árát!
Véletlenül nem 10 körül kerestél korábban fülest? -
dsT
tag
válasz
freelanced #25540 üzenetére
Ezeket az információkat legalább 35x leírták már. Pár hszel korábban én magam is röviden leírtam, hogy mi jellemző a PL50-re és a GR06-ra. Egyébként lassan 1 hónapja írod be, hogy légyszi segítsetek, és amikor leírják, hogy mit kéne venned, akkor rájössz, hogy neked az nem kell és valami mást akarsz, majd újra kezdődik előről a történet. Mintha igazából annyi lenne a kommented "Légyszi segítsetek, de úgyse hallgatok rátok, csak örülnék, ha kicsit foglalkoznátok velem" Őszintén szólva, erre vannak sokkal kompetensebb személyek is (pl. pszichológus) igaz nem ingyenes, és el kell hozzájuk látogatni, de némelyik egész kellemes társaság tud lenni és még hasznodra is válhat, hidd el nekem.
Mindenesetre még válaszolok azért erre a kérdésre: GR06 közép-mély orientált. PL50 - armás-magas, analitikus. GR06 valószínűleg technikailag jobb és megér +3kt. Emészthetőbb a hangzás is talán. Eredetiségre nem tudok válaszolni, de ha boltból veszed, akkor ez azért nem annyira divatos agyonhamisított cucc, hogy ne lehetne azt találni. Ebayt én kerülném, de ennél a fülesnél, ott se gondolnám, hogy szét lenne kamukkal tűzdelve a kínálat (alacsony ár, kisebb márkanév, nem egy IE8-ról beszélünk azért..)
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
freelanced #25540 üzenetére
Egészen más a kettő már csak technikai mivoltából adódóan is, de szerintem a GR06 könnyebben emészthető hangzású.
Ezt pedig korábban nem véletlenül linkeltem. Mikor a Vsonic még új jelenség volt, ez a bolt elsők között volt akiknél megtalálhatóak voltak a cuccaik. Ráadásul top-rated seller is, szóval nem fognak neked hamisat küldeni. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
freelanced #25521 üzenetére
-
dsT
tag
válasz
freelanced #25521 üzenetére
-
MPeter87
őstag
válasz
freelanced #25451 üzenetére
Az a fehér pöcök érdekesen néz ki rajta, amúgy tegnap én is ráakadtam, mikor kondizáshoz néztem füleseket.
-
MPeter87
őstag
válasz
freelanced #25449 üzenetére
Érdekes
-
dudika10
veterán
válasz
freelanced #25422 üzenetére
Ha fele annyi energiát fektettél volna a meghallgatásukba, mint amennyit a hozzászólások megírásába és a témán való pattogásba fektettél, akkor meghallgathattad és megtaperolhattad volna az összes fülhallgatót az árkategóriában...
-
törölt tag
válasz
freelanced #25412 üzenetére
a Soundmagic az egy kínai cég valóban, ahogy a Vsonic is, meg még jópáran ebben a kategóriában, de nem az ilyen olcsó másoldaműhely, hanem igen korrekt termékeket adnak igen megfizethető áron.
az alsó és még talán a közép kategóriát az utóbbi években letarolták ezek a kis cégek, a nagyobb nevek nagyon elkényelmesedtek, nem tudják tartani a lépést árban és teljesítményben. -
contaxg
veterán
válasz
freelanced #25409 üzenetére
Szerintem a vevők nem hazudnak! Érdemes megnézni az angol Amazon fülhallgató népszerűségi listáját!
-
dudika10
veterán
válasz
freelanced #25407 üzenetére
Nem fogod észrevenni, hogy hamisat vásároltál egészen addig, amíg el nem romlik.
Az eredeti driverei strapabíróbbak, a hamisítványokban az erek színére nem figyelnek és hasonlók...Nem mondom, hogy hamisítványt árul, de én az Audiopartner matrica nélkül nem vásárolnék Sennheisert.
-
törölt tag
válasz
freelanced #25404 üzenetére
hát, azért az új bontatlan cuccot a bolti ár harmadáért adni... na nem akarok senkit leszólni, de ez kinek érné meg, ha eredetiek lennének? csak tedd fel ezt a kérdést: ha el tudod adni 10-12-13 ezerért, akkor miért adnád 5 ezerért?
egyébként ha jól látom, itt sincs már CX400, ki van húzva a listáról. -
törölt tag
válasz
freelanced #25393 üzenetére
azért ha megnézed az mp4nation-t vagy a frogbeats-et, akkor van még jópár füles náluk, néhány egészen jó áron. oké, a 28$-os M4-et nehéz lett volna verni, a jelenlegi árát nem éri meg, viszont van még pár Brainwavz. privátban küldtem linket, meg ide is be lett téve sokszor, ahol tudsz sok sok fülesről tesztet olvasni, egymáshoz hasonlítva őket.
most ránéztem a CX400II otthoni árára, ha képes vagy 16 ezerért azt megvenni, akkor megérdemled, de komolyan. annyiért az egy szar. viszont olcsóbban meg jó esélyed van, hogy egy néhány száz forintos füles minőségét hozó hamisítványba futsz bele.
erre írtam múltkor, hogy szerintem ha hosszabb távra szeretnél venni, akkor inkább tegyél egy kicsit hozzá, és vegyél egy jót, mint a jelenleg megszabott keretből egy szart. -
F-ECT$
titán
válasz
SE 215.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Nekem is az a javaslatom ezek után, amit contaxg írt, tessék elmenni hallgatózni.
-
contaxg
veterán
válasz
Az linkelt oldalon ott volt, hogy "kérj időpontot és hallgasd meg!"
-
Grind
tag
válasz
freelanced #25385 üzenetére
Itt néztem ki, 9,000 Ft és utánvéttel jön házhoz, szerintem elég korrekt.
-
G.Peter
aktív tag
válasz
freelanced #25378 üzenetére
Olvasd el az előtted levő 2 hozzászólást
Soundmagic E10... -
G.Peter
aktív tag
válasz
freelanced #25362 üzenetére
Az M4-en már ne gondolkozz, ma véget ért az akció
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
freelanced #25360 üzenetére
Attól függ, hogy szükséged van-e a mikrofonra. Én azért vettem mikrofonost, mert télen nem szeretek utcán telefonálni headset nélkül (lefagy a kezem, kesztyűben pedig a telefont nem tudom kezelni), buszon (ha véletlenül bejön egy hívás, mert egyébként utálok buszon telefonálni) pedig nem tudok, mert semmit nem hallok abból, amit mondanak, elnyom mindent a busz zaja. És még az is fontos, hogy a telefon, amivel használnád az ugyanazt a kiosztást használja, amit az Iphone. Egyéb esetben átalakítóra van szükség, mert sem telefonálni sem zenét hallgatni nem fogsz tudni vele.
Mp3 lejátszónál nincs gond, az tökéletesen működik vele, próbáltam.Nem tudom, hogy a kábele miben tér el a simától, de az biztos, hogy nekem megfelelő.
XE200Pro-t sajnos nem hallottam, hangban talán gyengébb, de összeszerelési minőségben jobb nála, legalábbis azokból kiindulva, amit olvastam. Az m4 kicsi, kényelmes, nekem a hangja nem jön be, de lehet h a xears sem tetszene.
-
F-ECT$
titán
válasz
freelanced #25360 üzenetére
1 hete pörögsz a témán. Dönts
-
metalbull
csendes tag
válasz
freelanced #25358 üzenetére
arra én is kíváncsi lennék, hogy hangzásilag xe200pro vagy m4 a jobb, van olyan akinek volt mind2?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
freelanced #25355 üzenetére
Annyit simán megér, csapj le rá. Gyakorlatilag is megbízható.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
freelanced #25353 üzenetére
Soundmagic PL50. Igen mindenképpen jobb, de mint gondolom láttad többe is kerül.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
freelanced #25351 üzenetére
Nem érné meg 8k körül és most nem csak az előbb említett rossz ár/érték arány miatt, hanem a sok hamisítvánnyal is számolni kell.
Brainwavz/Soundmagic füleseket már néztél esetleg? Pl. Brainwavz M1/Proalpha. -
törölt tag
válasz
freelanced #25343 üzenetére
Sennheiser vagy AKG-ből szerintem ami ilyen hangzást tud, az olyan 20-30 ezer közt lenne már, vagy még feljebb akár. ezeknél a cégeknél az ár jelentős részét a márkanév miatt fizeted.
-
törölt tag
válasz
freelanced #25341 üzenetére
hát, ott van például a Soundmagic PL50, Vsonic GR06, amik árban kicsit magasabban vannak, de például első kézből tudom, hogy a GR06 az sokkal jobb az M4-nél, csak ilyet általában hiába mondanék annak, aki belőtte, hogy 10 ezer fölé nem megy. most akciózva persze megéri az M4, azért a pénzért jól szól, én is azért vettem többek közt (meg persze mert kíváncsi voltam rá nagyon). igazából még a Soundmagic hangjára vagyok kíváncsi élőben, meg egy-két Shure fülesre.
-
Donor
tag
válasz
freelanced #25338 üzenetére
Az az igazság hogy volt Sennheiser PMX 680-osom az AKG előtt és az volt vele a bajom , hogy télen ha galléros ruhában vagy akkor a pánt nem a nyakadnál fut mert feltolja a ruha.Ekkor nem abban a szögben van a füledben ahogy kell és nem jól szól. Ezért ezt a pántos megoldást nem javaslom senkinek aki nem nyáron akarja csak használni egy szál pólóban.
ui:arról nem beszélve , hogy meg volt benne gyárilag feszítve a madzag , hogy magától pöndörödjön de a külső szigetelőréteg nem volt elég erős és kivágta a belső vezető réteg, de garanciát nem lehetett érvényesíteni rá... mert a kábelre nincs gari........ . Ez sem dobott fel vele kapcsolatban.... .
-
G.Peter
aktív tag
válasz
freelanced #25333 üzenetére
Hát reméljük, hogy jó lesz. És mivel azt írtad, hogy kicsi a füled, ezért ha neked jó, akkor biztos nekem is. Szóval akkor én is veszek egyet.
Bp. 18. kerület. -
G.Peter
aktív tag
válasz
freelanced #25331 üzenetére
Rendben, de kifizetem a teljes árát.
-
G.Peter
aktív tag
válasz
freelanced #25328 üzenetére
A jövő héten meg kéne ejteni. Csak még mindig nem tudom, hogy milyen legyen. Azért csak sajnálok ennyi pénzt rá, főleg ha még rossz is lesz.
-
G.Peter
aktív tag
válasz
freelanced #25325 üzenetére
Én is egyre jobban gondolkozom rajta. Bár a méret miatt lehet, hogy inkább az N3-at kéne megvenni. Arról úgyis azt olvastam, hogy basszus orientáltabb, amivel nekem nem lenne bajom
De ha XE200Pro lesz belőle, és pesti vagy, akkor kipróbálhatod valamikor
-
G.Peter
aktív tag
válasz
freelanced #25319 üzenetére
Az XE200Pro-t nekem is ajánlotta themebuilder, nekem is tetszik, csak kicsit drága. Meg én is félek a méretétől, csak hát még azt se tudom, hogy nagynak számít-e a fülem. Nincs nagy tapasztalatom ebben.
Ez az M4 viszont 28$-ért nagyon vonzó. -
G.Peter
aktív tag
válasz
freelanced #25317 üzenetére
Csak kicsit félek a külföldről rendeléstől... Az mp4nation-ről hogy lehet rendelni? Paypal kell hozzá, vagy anélkül is megoldható?
-
törölt tag
válasz
freelanced #25308 üzenetére
nem menne bele? szerintem ez attól függ, hogy mekkora harangokat teszel rá. egyébként az M4 nem nagy, és használhatod a szivaccsl is, az biztos elférne. esetleg lehet készíteni hozzá saját szivacsot, itt a topikban már többen is így tolják
mr.kocka: Nokiából nekem kialakításra az az on-ear tetszett, de az valami huszon-párezer már, meg a hangját sem tudom milyen... érdemes lenne belehallgatni előtte, de általában nem szokták nagyon ajánlani a BT-os cuccokat minőségi zenére, mert adott áron vezetékesből sokkal jobbat kaphatsz.
plusz ez személyes vélemény, hogy én azért váltam meg az MW600-tól, mert sokkal tovább tartott minden alkalommal bekapcsolni, párosítani, megvárni míg csatlakozik, és utána elindítani a zenét, mint bedugni a kábelt. -
F-ECT$
titán
válasz
freelanced #25296 üzenetére
Mivel nem tudom, hogy milyen az xears, így nem tudom, hogy jól döntöttem-e
-
F-ECT$
titán
válasz
freelanced #25294 üzenetére
Nehéz kérdés, én M4-et választottam.
-
TommyX_
őstag
válasz
freelanced #25291 üzenetére
Sajna nem tudom, én még nem rendeltem onnét
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
freelanced #25284 üzenetére
Brainwavz/Soundmagic modellekkel érdemes próbálkozni, a hardveraprón is vannak viszonteladóik.
Meg ezt tessék átolvasni. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
freelanced #25284 üzenetére
dupla.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
freelanced #25282 üzenetére
Nem kifejezetten. Az AKG/Sennheiser stb. esetében az alsó kategóriában inkább a márkanevet fizettetik meg veled és nem a minőséget.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
freelanced #25280 üzenetére
Szerintem AKG-t nem érdemes venni, hacsak nincs elég pénzed a K3003-ra, ami egyébként a tesztek szerint mesés hangzással bír.
-
MPeter87
őstag
válasz
freelanced #25250 üzenetére
A PSIIPro nem az a szetesos darab, majd meglatod!
-
törölt tag
válasz
freelanced #25251 üzenetére
Szerintem a Xears oszeszerelesi minosege nem a legjobb, sokan panaszkodnak ra. Bar az N3-at amugy jo basszusorientalt fulesnek mondjak.
-
freelanced
addikt
válasz
freelanced #25248 üzenetére
Amúgy ez milyen szerintetek? Xears PSIIPro ??
-
F-ECT$
titán
válasz
freelanced #25248 üzenetére
Ha a sima, ingyenes szállítással kéred, az szinte biztos, hogy nem jön meg addig. De felárért van gyorsabb mód.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest