- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
bucsher #58273 üzenetére
és (#58276) vicze1
Akkor valamelyiknek nem igaz az adata.
Még a gyors töltéssel ellátott USB aljzat max. 2A-t enged át.
Egy akkubank 1A-t 90-100%-nál tud leadni, utána 2x-vel csökken.
Mikor eléri 20-30% már 80mA -t tud leadni, és ekkor már a saját elektronikája felzabálja.
Azaz 40% alatt már nincs valódi töltés. -
Luissimo
veterán
válasz
bucsher #58273 üzenetére
Azert a kettotok megkozelitese kisse mas.
Nalad a kulso tap kapacitasa a duplaja a toltendo akkunak, darvinya pont forditott dolgot irt, neki is igaza van.
DE
Egy 100mAh akkut feltolteni, ami a Sony SBH20 eseten merult fel, az nemlehet problema , a 100mAh nagyon kis kapacitas, az emlitett nagy akkubank ahhoz tulzas.
Ha telefont is akar vele tolteni, akkor persze hasznoslehet . -
Tulku
veterán
válasz
bucsher #58212 üzenetére
Többé nem gúnyolhattok...hiszen ez maga a gúny...nincs rajta mit szépíteni
P1 egy igen meleg hangú játékos annak minden nemes tulajdonságával...nem biztos hogy jó a szinergia...egy ilyen analitikus játékos mint az AK100 viszont megfelelő melegséget kap a westontól még ezüsttel is...
Egyébként igen keveset hallgattam a P1-et w30-al...az a kezelési gyorsaság...na olyat még játékostól nem láttam...
Hangjában a dinamika fogott meg...de lehet w60-nal már túl sok lenne...Sheratannak is vmi ilyen tapasztalata volt vele...na nekem nem... -
Tulku
veterán
válasz
bucsher #58086 üzenetére
A hedfin olvasott jellemzések jelentős része bevált, bár egyéni jellezőkkel gyarapodott...
Először is nagyot sóhajtottam...ez nekem nem a w40 kiterjedése...hanem a w30-é...
Sokkal nagyobb térrel rendelkezik. (de ugyan az a téralkotási stratégia---nem a felső regiszterek határozzák meg a téralkotást, hanem a közepek alja és a mélytartomány...az egész füles téralkotása nem a horizont felett helyezkedik el hanem inkább alatta, pont ellentétesen mint a w40-nél...és nekem nagyon fontos volt).Minden hangszer nagyobb, többen ülnek a karzaton, minden tágasabb szellősebb. A dinamikát alapvetően meghatározza az AK100...ez a szűk keresztmetszet....nagyon jól eltalálja a közepeket és a magasakat, a dinamikában vannak tartlékok...persze egyszerre sokat kívánok...
Az ezüst kábel valószínű kész lesz a hétvégén, ettől azt várom mint w4r esetében; kissé hangsúlyosabb közép és felső regiszterek általános dinamika növekedéssel...de majd elválik, annyi bizonyos hogy világhálón is mindenki lecserélte a gyári kábelt...nem az az erőssége...ami jó w20-30-40-hez az már itt erősen vérzik...
Összességében:
Újra felfedezett részletek, minden zenén több, jobb....blabla...de tényleg...minden számnál egy félmosoly...ja ez így is tud szólni?És persze a férfi ember "nyűgje"...hát hogy Ő gyűjtő...vagy fenyképezőgépet, vagy órát, vagy zenei kütyüt...sokan a női nemet pillangó képében formázzák, s űzik mint vadat, kergetik, nyilazzák...s elégedett mosollyal nyugtázzák...ez is meg volt...no így vagyunk mi...ha eljutunk valameddig, a vágyak végeérhetetlen sora újabb áldozatokat szül...de ne feledjük...ez csak az elme játéka...semmi egyéb...
Tegyük le...mint én...
Tehát: Mi lenne ha Sheratan Plenue-je hajtaná?
-
darvinya
titán
válasz
bucsher #57765 üzenetére
Up: Tuning meg volt és rock-hoz ennél jobb nem lehet.
Közép kiemelt, de nem elnyomó.
Basszus ott van ahol lennie kell.
Magas kicsit visszafogott.Egy előnye viszont van a hamisítványnak, hogy rövidebb vetőcső miatt stabilabban illeszkeszdik és tartja magát.
Most egy kis hallgatás során, a dob valami élvezet hallnai énekkel és gitárral együtt. forrás: Xperia SP alap Viper 4 és Slayer 320kbps
(#57924) Ébri
Legtöbbje itt fórumtárstól meghallgatható, de vannak fejhallgató plázában, iPhone boltban, stb.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
bucsher #57590 üzenetére
GR07-hez nem volt szerencsém, így emiatt csak a neten olvasott véleményekre tudok hagyatkozni ugyebár, és ott túlnyomó részben ezt írták, amit fentebb én: GR07 esetén jobban jelentkezik ez, mint a VSD3S-nél. Márpedig nekem sajnos az is zavaró volt, pedig egyébként nagyon tetszett, amit hallottam ezt leszámítva. (persze 100%ban nem zárható ki, hogy maga a felvétel lett így masterelve, de 3-4zenekar 5-6 számába hallgattam bele és mindenhol jellemző volt)
(#57591) kemcso: köszönöm szépen a segítséget. Egyébként sajnos én is ezt gyanítom/gyanítottam, hogy a teljes Vsonic palettára jellemző ez többé-kevésbé. Lehet, hogy másik illesztékkel jobb lenne vagy másik forrásról, esetleg hozzá tudnék szokni (ráállna az agyam
). Ezen még gondolkodom, hogy megkockáztassam-e így a dolgot (vagy menjek biztosabbra Ostry/Zero Audio-val vagy sheratan által javasolt Astrotec fülessel)
Persze azért várok még a döntéssel, hátha valakit ugyanúgy zavar ez a jelenség, mint engem és így tud segíteni a döntésben
-
dudika10
veterán
válasz
bucsher #57462 üzenetére
2011 ota az atlagos hangero nem is lehet nagyobb a reklamok alatt. A maximalis szerintem elotte se lehetett nagyobb, csak kompresszaltak.
Hogy ezt betartjak-e vagy inkabb kifizetik a buntetest (es egyaltalan hogy szol pontosan az a szabalyozas) nem tudom, ugyanis nem nezek tvt.De nem latom, hogy ez hogyis kapcsolodik a fulhallgato kerdeskorehez. A felvetelre es a dinamikatartomanyra ket szamolas kozt en is tettem megjegyzest.
-
niof
veterán
válasz
bucsher #57212 üzenetére
Nekem még az is megfordult a fejemben, hogy hátha hamisítvány, annyira nem paszol, de összehasonlítottam a saját weboldalukon láthatóval, és kinézetre teljesen olyan. Az anyaga is kellemesen lágy, ahogy mások írták is.
Egyszerűen ilyen hülye fülem van...Semmi nem jó bele igazán. Talán a hosszabb alakú Westone-ok!
Este kiderül... -
balazs1022
őstag
válasz
bucsher #57111 üzenetére
Szamitogeprol hallgattam. De amugy telefonrol hallgatok zenet. Galaxy s3-am volt elotte. Wolfson hangcsippel amit felfeszeltem a nagyobb teljesitmeny erdekeben. Most oppo-m van de csak 2 het mulva lesz nalam mert most egy masik telot probalgatok. Szal az oppo is hasonloan szol mont a galaxy s3 csak nem annyira parameterezheto. Amugy hangeroben pont annyi az mh1 mint a sony hpm-70.
-
balazs1022
őstag
válasz
bucsher #57108 üzenetére
Sajnos nem irtak sehol h halkan szol... Legalabbis nekem kell az a + nehany dB. Még egy honapot adok neki aztan meghirdetem. Ugy erzem folosleges penzkidobas volt.
Luissimo: Hat a sony-t max hangeron elviselheto volt hallgatni, mig a masikat mar kicsit fajt. En kb ennyire tippelek. Sztem a sony olyan 90 dB a masik meg olyan 110 korul. Mint egy elotted elsuhano szerelveny.
-
niof
veterán
válasz
bucsher #56967 üzenetére
Ebből a Klipsch-ből létezik fekete (füstszínű)? Vagy ez hamisítvány? Csak mert ha létezik, jobban preferálnám a sötétebb színt!
-
LyonnaisFan1
őstag
-
válasz
bucsher #56926 üzenetére
Kimondtad a lényeget: ha találsz valami jót, ami tetszik minden tekintetben akkor kell megálljt parancsolni és semmi olyat se meghallgatni, ami jobb lehet. Ezt nem állta meg Tulku kolléga a VC1000-kor, azóta keresgél bőszen és a W60-ig nem lesz megállás
(legalábbis remélem, mert akkor hallani fogjuk, ha már Ati így eltűnt, és a népért nem vette eddig meg
)
-
törölt tag
válasz
bucsher #56926 üzenetére
Mondjuk általában azért nehéz a tökéletest megtalálni, mert amikor valami nagyon jót először hallasz, akkor lenyűgöz, aztán szépen lassan megszokod a hangját, és beleolvad a szürke hétköznapokba. És akkor jön elő a dilemma, hogy valami új cucc kellene, ami megint lenyűgöz.
-
Eddie141
senior tag
válasz
bucsher #56824 üzenetére
bucsher:
xiaomishop.hu-ról rendeltem, mert azt írták 2 napon belül nálam lehet... Ennek ellenére 1,5 hétre rá érkezett meg és nem hiszem, hogy bárki kifizetné érte azt az összeget amennyiért én vettemVisszapostázás 450 Ft, és így a teljes vételárat visszakapom
zack:
Köszönöm a tippet. Most olvasom a tesztjét Logout-on
Sajnos az ott ajánlott beszerzési helyén az általad említett fülhallgató jelenleg 163 Dollár (kb 46e Ft) Ez majdnem duplája a jelenleg rászánható összegemnek, illetve felmerül a kérdés emellett még, hogy elegendő lenne-e az általam megnevezett forrás a tisztességes és minőségi meghajtásához? (Spotify és Samsung Galaxy S5)
Ezenfelül pontosan az ellentettét írja a tesztben az illető, miszerint aki szereti a mélyeket ne vegyen ilyet -
Pöttön
őstag
válasz
bucsher #56770 üzenetére
Értem.
Akkor tudnál ajánlani valami jó ár-érték arányú vezetékes fülhalgatót, ami max 15000Ft-ba kerülne?
Nem sok elvárásom van, de ahoz ragaszkodnék.
IEM kialakitású legyen, erő teljesen tudja le adni a mély tartományt, de ne legyen mély orientált hangja.
Mivel telefonhoz szeretném használni (Z1 Compact) így fontos lenne az is hogy mikrofonos, felvevőgombos legyen.
És kb ennyi. A gyári Sony fülesnél szeretnék valami komolyabbat, ami szebben szólna.A zenei stílusomat inkább nem fejteném ki, mert az nagyon tág. A komoly zenétől egészen a rock, rap-ig bármit meghalgatok ami épp tetszik.
A segítséget előre is köszi! -
-
darvinya
titán
válasz
bucsher #56536 üzenetére
Ugyanúgy, vagy lágy műanyag/gumi.
De normál kialakításnál, mint írtam külső széle van ragasztva és a membrán lágy.1 mikrón vastag szokott lenni réz fólia mikrofon, de az is védő szerkezetbe van építve.
Titán ennél sokkal ridegebb és ekkora vastagságban semmilyen rezgést nem bírna.
Nem véletlenül használnak rezet. -
válasz
bucsher #55486 üzenetére
Az idő sztem semminek nem tesz jót, így elöregszik idővel a driver, megtörik a kábel is a GR07ben. Jah és lehet 1-2 év múlva kijön a VSGR87, ami sokkal jobb lesz
(#55493) mzso Nem, a hangja is más [link].
(#55496) sheratan újra +1, nekem se jött be, nagyon nem a RetroDJ, ezért nem is hasonlítottam ahhoz fülest.
-
zack
nagyúr
válasz
bucsher #55476 üzenetére
Az hogy mi mennyiért nem megy el, az levon bármit is a minőségéből értékéből?
Én teljes mértékben elégedett vagyok vele. Biztos jobb a Westone, de úgy gondolom, pont annyival, hogy keményen szívnám a fogam, miért fizettem érte ennyit.
Én is árulom az ETA 7750 Valjoux szerkezetes órámat 200k-ért 2 hónapja. Hogy mennyire jó ár, a bolti 430k körüli ára mutatja. Még 1,5 év garis, számlás, dobozos, szép állapotú. A kutyának sem kell jelenleg, de még csak érdeklődő sincs, pedig ez az óra férfiembernek alap "ékszer" elérhető áron. Motorom dettó. 800k magasságát éri, 630-ért még bottal sem piszkálták meg a telefonjukat, hogy legalább egyeztessenek, és megnézzék. Egyre kevesebb az emberek pénze az ilyen luxuscikkekre, mint füles, óra, motor stb.De van ellenpéldám is. Az IE8 úgy ment el, hogy hívtak, a hirdetésem már archív, de hogy megvan e még, mert érdekelné. 42e ki is csengetett érte.
-
whited
addikt
válasz
bucsher #55435 üzenetére
elnézést, iPhone 5
futásnál nem zavarna, mert beállítom 1 szintre és nem piszkálom még meg nem állok, ha csak amúgy megyek sétálni és telefon hívást is fel akarok venni, akkor vinném a gyárit.hangminőség terén kérdezném, mert eddig 1 hallójáratos fülesem volt, még 4 éve egy CX 400
-
törölt tag
válasz
bucsher #54904 üzenetére
Ugyanez igaz volt egy időben az AK100-ra is
Meg talán a P1-re, de az tényleg elég drága már...
Hestia: Használtan szoktak 40 körül menni. 80-90 körül már azért van más választék is, csak persze bizonyos feltételekkel (használt / külföldről rendelős / stb).
Ghoston: Szerintem megéri, főleg, hogy nem akármilyen garanciát adnak rá, hanem 3 év cseregaranciát, tehát bármi baja van, cseélik. Ehhez képest a mall.hu-nál két év valamilyen garanciát kapsz, aminél valószínűleg problémázni fognak, ha mondjuk a kábel sérül, mert az nem garanciális, stb...
Amúgy ott az MA600 is, ha a 750 túl drága, arról szentkuti tud mesélni. -
törölt tag
válasz
bucsher #53195 üzenetére
Ez szerintem az igazság, hogy mindenki mást keres a zenében. Én például attól nem tudok hanyattesni, hogy valamilyen rendszernek milyen hatalmas tere van, más meg könnybe lábad tőle. A Mytek + AD1000x is egy nagyon durva párost alkot, elképesztően részletes, de ha saját rendszert építenék otthonra, akkor nem egészen ez lenne a cél.
kemcso: Igen, bár mondjuk azt az XLR kábeles mókát kipróbálhatod majd még, mert a HF nem egyedi, lesz még belőle. Amúgy meg a T40rp is sokat javult, kellett még járatni.
-
válasz
bucsher #53125 üzenetére
A GR07 sztem is egy jól összerakott, vastag kábeles füles
, de ne felejtsd el: 1 év garancia valahol ázsiában áll szemben 3 év itthoni cseregaranciával (ha apple webshopból veszed).(de az MA750 bőven felette van, jóval vastagabb kábel, fém ház)
Nekem a mélyeivel sosem vont gondom, ellenben sok más fülesével (pl majd az összes 2BA...) -
válasz
bucsher #52424 üzenetére
Mar nincs otletem hogy mit probaljak. Csak azt tudom gondolni, hogy a jack dugok kialakitasa miatt a hangfalban valahogy maskepp adja tovabb az infot. Megoldasnak meg nincs jobb otletem, mint a gepembol hosszabbito+elosztoval megoldani, remelem letezik olyan olcso es nem aktiv eloszto hogy sztereo marad utana a hang.
-
törölt tag
válasz
bucsher #52353 üzenetére
Hát, Ati feljebb váltott róla, kemcso is feljebb vált(ana), legalábbis erősítőben, én is feljebb váltanék, szóval azért annyira nem rossz ez a lejátszó, csak van nála jobb is. Jellemzően jelentősen több pénzért sajna...
honfoglalo: Kíváncsi vagyok rá én is, hogy mit tud!
Bár fura hogy a hosszas etetés után ennyire kevés készül belőle. Legalábbis egyelőre. Meg hol a VSD7 meg 9? Egy éve ki kellett volna jönniük legalább.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest