Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Eddie141

senior tag

Sziasztok.

Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    Jelenleg egy Soundmagic e50 fülhallgatót használok. A füles megvásárlása óta már 3 telefont cseréltem le, és jelenleg egy Samsung Galaxy S7-el használom(/nám).

Sajnos szépen apránként leszoktat a zenehallgatásról a füles. Minden készülékcsere indokaként az általa generált (vagy generálni vélt) hangzásvilágot használtam. Elkeseredettségemben kipróbáltam néhány kölcsön fülessel az S7-et és rájöttem, hogy máshol keresendő a hiba.. (valószínűleg többek között az ízlésemben :) ) A fejhallgatómmal például kifejezetten elfogadható hangképet produkál a kis koreai mobilom ( Superlux HD681Evo).
    Előtte Meizu M2 Note-ot, Samsung Galaxy S5-öt és Xiaomi Redmi Note 3-at próbáltam összeegyeztetni a hangkeltőmmel és a vágyaimmal, sajnos sikertelenül.
    Egy régi Akg k370-em is van, illetve a barátnőmnek egy Soundmagic E10. Mindkettő őrületes mélyeket produkál az E50-hez hasonlítva viszont részletszegény, közép és magastartomány hiányos (gyenge) hangzásvilágot hoznak létre.

Az E50-nek szép, részletező hangja van de számomra nagyon mélyszegény a hangzásvilága.
    Ennek tekintetében le szeretném cserélni, mielőtt kompletten abbahagynám a médialejátszást a telefonomon.

Mit ajánlanátok ami:
    - v karakteres ( esetleg basszus kiemelős egy kicsit)
    - maximum 20000 Ft ( ha kevesebb az sem gond :) )
    - in ear kialakítású
    - nem mikrofonos
    Főként metált, rock-ot és Hip Hop-ot hallgatok.

Elnézést a hosszú posztért. ( ki kellett írnom magamból a bosszúságom)
    Köszönöm előre is a segítségeteket!

• Eddie141

senior tag

válasz vicze #56835 üzenetére

Természetesen bejárattam a P3-at :)
    Írtam is egy véleményt a topikjába. Nem professzionális megközelítés, de mint az látható nem is ilyen jellegű fülhallgatót keresek, sokkal inkább populárisabb hangzásút :)

Kaptam néhány tippet itt is, illetve privát üzenet formájában is. Hagyom egy kicsit ülepedni holnap délutánig a témát, aztán utána olvasgatok az ajánlott daraboknak. Eddig Xears Resonance nagyon jól áll :)

• Eddie141

senior tag

válasz bucsher #56824 üzenetére

bucsher:
    xiaomishop.hu-ról rendeltem, mert azt írták 2 napon belül nálam lehet... Ennek ellenére 1,5 hétre rá érkezett meg és nem hiszem, hogy bárki kifizetné érte azt az összeget amennyiért én vettem :) Visszapostázás 450 Ft, és így a teljes vételárat visszakapom :)

zack:
    Köszönöm a tippet. Most olvasom a tesztjét Logout-on :)
    Sajnos az ott ajánlott beszerzési helyén az általad említett fülhallgató jelenleg 163 Dollár (kb 46e Ft) Ez majdnem duplája a jelenleg rászánható összegemnek, illetve felmerül a kérdés emellett még, hogy elegendő lenne-e az általam megnevezett forrás a tisztességes és minőségi meghajtásához? (Spotify és Samsung Galaxy S5 :) )
    Ezenfelül pontosan az ellentettét írja a tesztben az illető, miszerint aki szereti a mélyeket ne vegyen ilyet :D

• Eddie141

senior tag

Sziasztok.

Egy kis segítséget szeretnék kérni fülhallgató vásárláshoz.
    Jelenleg egy remekül bejáratott AKG K340-et hallgatok, amelynek nagyon szeretem a hangját (kicsit túlzó basszusok, lapos közép tartomány, csilingelő magasak - tehát erőteljesen V kiemelős, remek izoláció, gyors és pontos hangzás).
    Helyette keresnék utódot, mert nehezen megjósolható meddig bírja még a kis kedvencem kábele :)
    Hasonló hangzással rendelkező in-ear fülhallgatót keresnék, nem fülön átvetős kábelezésűt. Fontos a jó hangszigetelés, mert rendszeresen használnám tömegközlekedési eszközön és zajos környezetben. Viszont a megfelelő komfort is fontos, mert huzamosabb ideig is használnám megszakítások nélkül.
    Árban maximum 20-25e Ft-ot szeretnék kiadni az utódért. Meghajtani egy Samsung Galaxy S5-el fogom. Forrás: Spotify :)

Rendeltem egy Xiaomi Piston 3-at, amelynek nagyon nem tetszett a hangja (most küldöm vissza :) ). Tettem néhány kitérőt Sennheiser és Phillips vonalon is, de mindeddig sikertelenül. Természetesen egyenesági leszármazotton is gondolkodtam, így egy AKG K374-et is kipróbáltam. Sajnos nem annyira tetszett (kiegyenlítettebb volt a hangja), és EQ-val sem tudtam számomra megfelelőre tornászni a mélyeket. A részletezése viszont nagyon tetszett.

Zenei stílusok amit hallgatok:
    Rock: Led Zeppelin-től kezdve az Avanged Sevenfold-ig minden :) , Limp Bizkit, Incubus...
    Elektronikus: Daft Punk, The Chemical Brothers, Gorillaz, Pendulum..
    Hip Hop: The Roots, Seeed

Túlnyomórészt Rockzenét hallgatok, ám a kedvenc hangszerem a basszus gitár, így magyarázható a V karakter utáni sóvárgásom :D :D

A fejhallgatómat ezen fórum testvérében kapott segítség alapján választottam ki, és azóta is nagyon elégedetten használom :) (Superlux HD681 EVO)
    Előre is köszönöm a segítséget és az ajánlatokat!

Új hozzászólás Aktív témák