- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Jelenleg egy Soundmagic e50 fülhallgatót használok. A füles megvásárlása óta már 3 telefont cseréltem le, és jelenleg egy Samsung Galaxy S7-el használom(/nám).Sajnos szépen apránként leszoktat a zenehallgatásról a füles. Minden készülékcsere indokaként az általa generált (vagy generálni vélt) hangzásvilágot használtam. Elkeseredettségemben kipróbáltam néhány kölcsön fülessel az S7-et és rájöttem, hogy máshol keresendő a hiba.. (valószínűleg többek között az ízlésemben
) A fejhallgatómmal például kifejezetten elfogadható hangképet produkál a kis koreai mobilom ( Superlux HD681Evo).
Előtte Meizu M2 Note-ot, Samsung Galaxy S5-öt és Xiaomi Redmi Note 3-at próbáltam összeegyeztetni a hangkeltőmmel és a vágyaimmal, sajnos sikertelenül.
Egy régi Akg k370-em is van, illetve a barátnőmnek egy Soundmagic E10. Mindkettő őrületes mélyeket produkál az E50-hez hasonlítva viszont részletszegény, közép és magastartomány hiányos (gyenge) hangzásvilágot hoznak létre.Az E50-nek szép, részletező hangja van de számomra nagyon mélyszegény a hangzásvilága.
Ennek tekintetében le szeretném cserélni, mielőtt kompletten abbahagynám a médialejátszást a telefonomon.Mit ajánlanátok ami:
- v karakteres ( esetleg basszus kiemelős egy kicsit)
- maximum 20000 Ft ( ha kevesebb az sem gond)
- in ear kialakítású
- nem mikrofonos
Főként metált, rock-ot és Hip Hop-ot hallgatok.Elnézést a hosszú posztért. ( ki kellett írnom magamból a bosszúságom)
Köszönöm előre is a segítségeteket! -
Eddie141
senior tag
Természetesen bejárattam a P3-at
Írtam is egy véleményt a topikjába. Nem professzionális megközelítés, de mint az látható nem is ilyen jellegű fülhallgatót keresek, sokkal inkább populárisabb hangzásútKaptam néhány tippet itt is, illetve privát üzenet formájában is. Hagyom egy kicsit ülepedni holnap délutánig a témát, aztán utána olvasgatok az ajánlott daraboknak. Eddig Xears Resonance nagyon jól áll
-
Eddie141
senior tag
válasz
bucsher #56824 üzenetére
bucsher:
xiaomishop.hu-ról rendeltem, mert azt írták 2 napon belül nálam lehet... Ennek ellenére 1,5 hétre rá érkezett meg és nem hiszem, hogy bárki kifizetné érte azt az összeget amennyiért én vettemVisszapostázás 450 Ft, és így a teljes vételárat visszakapom
zack:
Köszönöm a tippet. Most olvasom a tesztjét Logout-on
Sajnos az ott ajánlott beszerzési helyén az általad említett fülhallgató jelenleg 163 Dollár (kb 46e Ft) Ez majdnem duplája a jelenleg rászánható összegemnek, illetve felmerül a kérdés emellett még, hogy elegendő lenne-e az általam megnevezett forrás a tisztességes és minőségi meghajtásához? (Spotify és Samsung Galaxy S5)
Ezenfelül pontosan az ellentettét írja a tesztben az illető, miszerint aki szereti a mélyeket ne vegyen ilyet -
Eddie141
senior tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni fülhallgató vásárláshoz.
Jelenleg egy remekül bejáratott AKG K340-et hallgatok, amelynek nagyon szeretem a hangját (kicsit túlzó basszusok, lapos közép tartomány, csilingelő magasak - tehát erőteljesen V kiemelős, remek izoláció, gyors és pontos hangzás).
Helyette keresnék utódot, mert nehezen megjósolható meddig bírja még a kis kedvencem kábele
Hasonló hangzással rendelkező in-ear fülhallgatót keresnék, nem fülön átvetős kábelezésűt. Fontos a jó hangszigetelés, mert rendszeresen használnám tömegközlekedési eszközön és zajos környezetben. Viszont a megfelelő komfort is fontos, mert huzamosabb ideig is használnám megszakítások nélkül.
Árban maximum 20-25e Ft-ot szeretnék kiadni az utódért. Meghajtani egy Samsung Galaxy S5-el fogom. Forrás: SpotifyRendeltem egy Xiaomi Piston 3-at, amelynek nagyon nem tetszett a hangja (most küldöm vissza
). Tettem néhány kitérőt Sennheiser és Phillips vonalon is, de mindeddig sikertelenül. Természetesen egyenesági leszármazotton is gondolkodtam, így egy AKG K374-et is kipróbáltam. Sajnos nem annyira tetszett (kiegyenlítettebb volt a hangja), és EQ-val sem tudtam számomra megfelelőre tornászni a mélyeket. A részletezése viszont nagyon tetszett.
Zenei stílusok amit hallgatok:
Rock: Led Zeppelin-től kezdve az Avanged Sevenfold-ig minden, Limp Bizkit, Incubus...
Elektronikus: Daft Punk, The Chemical Brothers, Gorillaz, Pendulum..
Hip Hop: The Roots, SeeedTúlnyomórészt Rockzenét hallgatok, ám a kedvenc hangszerem a basszus gitár, így magyarázható a V karakter utáni sóvárgásom
A fejhallgatómat ezen fórum testvérében kapott segítség alapján választottam ki, és azóta is nagyon elégedetten használom
(Superlux HD681 EVO)
Előre is köszönöm a segítséget és az ajánlatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest