Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
őstag
válasz
üzenetére
Sajnos nem ismerem a CX275s-t, de a Momentum IEM-nek nincs jó ár/érték aránya (még a mostani BF-es árát (20k) nézve sincs véleményem szerint), ugyanakkor könnyen meglehet, hogy márkán belül jól van pozícionálva, vagyis a két füles között árkülönbség a tudást is tükrözi.
-
törölt tag
Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata a Sennheiser in-ear Momentummal? Érdemes váltani CX-275s-ről, lesz érdemi különbség egy Samsung Galaxy S2vel használva?
-
Üdv!
Sajnos úgy néz ki, kontakthibás lett a Samsung S4 mini gyári headsetem, de nem akarok várni az újra, amíg megérkezik Kínából.
Ezt a JVC FX-101-et néztem ki, hátha holnap valahol jól akciózzák majd. Viszont a kábelezése nem annyira tetszik, a mostaninak is az a vékony gumi van.Tudtok ajánlani helyette jobb kábelezésű, V karakterű headsetet ebben az árkategóriában? Mikrofon nem kell, esetleg a hangerőszabályozó nem hátrány.
Most vettem pont szuper IEM illesztéket, ezek általában kompatibilisek az olcsóbb headsetekkel?Köszönöm!
-
darvinya
titán
Töprengtem hova írjam, mert fülesről és MI4c-ről is szól.
Ma hallgattam 30 percben zenét említet készülékről Pana HS6-on.
Döbbenetes hangzása van…hú zene, pezsdíti vérem…mindkettőnek együtt.
Semmi EQ, stb. csak készülék tudása fw lejátszó és füles. -
D0zeR
tag
válasz
Roland8622
üzenetére
Szia körülbelül mikorra várható hogy megérkezik? Kíváncsi vagyok hogy milyen lesz.
-
Én hétfőn vettem náluk egy 920-ast, már azzal is nagyon meg vagyok elégedve. 3eFt-vel többe került a 980, és jobban is tetszett, így az lett. Egyébként aki már hallotta mindkettőt annak mi a véleménye? Jobb bármiben is a 980?
Egyébként a 920 10 dollár körül volt most gearbesten, ez annyira vicc kategória már ezért a cuccért, hogy 2-esével kell rendelni, hogy mindig legyen a fiókba tartalék

-
vicze
félisten
Ha esetleg valaki találkozik Sony EP-TC50-nel Japánon kívüli webshopban/eBay, az belinkelné nekem?

Amúgy gumi belső és szivacs külső, de nem tömör. Eddig többen is azt írták, hogy nem vágja a magasakat és a gumisoknál jobb szigetelést nyújt. -
Tulku
veterán
válasz
WiZARD
üzenetére
BLU-k nagyok...nem nőnek valóak...akkor már inkább Awei, bár az sem kicsi...az akksinak el kell férnie vhol...
Awei 980 -nál többet nem szabad kiadni BT fülesre...Muzixnál van belőle, szerintem ki is próbálhatod...
Eddig a legjobb hangot egy Itech BT füles hozta...ez a Muzix vezéréé, meghallgattam, na az igazán normálisan szólt...de a hatótávja kuka...ha a hátad mögé rakod már elhallgat...Awei-ekkel ilyen baj nincs....
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
No... lerendeltem, amint kézhezkapom majd írok róla pár sort, h hogyan is teljesít a kis KZ ATE Hi-Fi!

-
WiZARD
veterán
Tulku: BT vonalon az általad próbáltak (blu100-blu200-awei 980bl) hogy viszonyulnak egymáshoz? Esetleg van más amit próbáltál, és érdekes lehet 10-20k körüli kategóriában?
Asszonynak keresek valamit, főleg edzéshez használná. blu200 mennyire nagy?Nekem a Mee X7 bejött eddig. (bár az is lehet, hogy ő megkapná ezt, mert tetszik neki, én meg egy blu200at nézek magamnak)
-
PrinceHerceg
őstag
-
válasz
overclockerr
üzenetére
Az összefoglalóban nem találtál semmit?

(#66480) Dákónvágó szintén összefoglaló, azokat hallottuk és ajánlottak

-
zoltanz
nagyúr
Vettem a Media-ban egy fehér Sony Mdr-ex15lp-t sztem tűrhetően szól 2500 Ft. A tartósságról később.
-
Roland8622
aktív tag
válasz
szabacsik
üzenetére
Szia. Én ezt a rendelésemet várom, pont Piston3. Ezt tűnt a leghitelesebbnek:
Piston3 ebay -
szabacsik
őstag
Sziasztok. Megadta magát szeretett Xiaomi piston 3-asom. Tud valaki ebay-en (vagy máshol ahol nem 5-6-7 ezerért árulják) megbízható eladót aki eredetit árul? Anno Banggood ról rendeltem, de ott sajnálatomra nincs.
-
pucz
senior tag
Üdv megint!

Ezek a füleserősítők mennyire ajánlott cuccok?
Most előkaptam az S3 LTE-t, tettem fel alá custom kernelt, és Boeffla Sound Controll-t, de ez csak túlvezérli, és a gyári hangerő felett már is odalő a füles világának. Szimpla Volume boost az egész, nekem legalább is így tűnik. Attól félek, ha a G4 mellé vennék egy ilyen 15-20 ropis erősítőt, ugyan ez lenne a hatás.
LG V10 váltásra gondoltam még, elméletileg zsír cucc. De ha lehet, akkor inkább megoldanám 15-20 ezerből.

Ha nem ide való a kérdés, Delete pls. Bár szerintem megállja a helyét, mivel fülessel kapcsolatos.
-
overclockerr
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, fülhallgató vásárlással kapcsolatosan. 4 év után egy Denon Ahc-260-as jobb kábele megszakadt. Mindenképpen zárt kialakítású terméket keresnék. Napi 1-2 órát tömegközlekedésen használnám. Kábel minősége és a kábel állása lenne a hangzás mellett fontos. Utóbbi esetén arra gondolok, a kábel ne álljon el a fülemtől. Talán a gyári iPhone jó példa erre.
Első blikkre cx300-2 -t néztem.
Árat tekintve 15 ezret szánnék rá, de meghallgatok mindent.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Dákónvágó
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Fülhallgató vásárlása előtt állok de nem tudok dönteni akkora a választék a piacon.
Elsősorban elektronikus (trance, vocal trance) zenéket kedvelek, így ehhez a stílushoz keresek megfelelő In-ear - agybadugós - fülest.
Amit már közel 7 éve nyúzok azt még Sony Ericsson W705.ös készülékemhez kaptam, ami sony gyártmány és amit még a mai napig is használnék de érződik már rajta az a pár órácska zenehallgatás.
Legutóbb sajnos egy AKG Y23- mal próbálkoztam de hát elég vödör hangja volt.
Van pár lehetséges füles de sajnos ezeket itthon nem nagyon lehet megvétel előtt kipróbálni ami elég kellemetlen, ezért kerestem fel a topikot hátha van akinek a következő felsorolásból valamely modellel volt dolga.
- AUDIO-TECHNICA ATH-CK323M
- DENON AH-C260
- YAMAHA EPH-R22
- JBL T280A
- JVC HA-FR202-B
- Sony MDR-XB50B
- SoundMAGIC E10
- Sony MDREX450APH.CE7
- PIONEER SE-CL521
- JVC HA-FX1X XX BASS PRO
Ezek amik egyenlőre pénztárca barátok.
A lényeg, hogy telefonról hajtva (honor 8) hangos legyen, de amellett tisztán és dinamikusan adja vissza mély tartományt de élvezhető legyen a közép és magas tartományis.
Ha esetleg van, mert biztos van, olyan füles amit nem vettem számításba azt is kérem alternatíva ként leírni.
Előre is köszönöm a fáradozást -
vicze
félisten
AVRCP 1.4-től(2008) van "Support for Absolute volume", tehát az adó a protokollon keresztül átveszi a vevő hang vezérlését, ez lenne a BT hangerő kijelzés a készüléken. Sajnos a gyártók nem különböztetik, meg, hogy abszolút-e a kijelzés vagy se, amennyiben a vezérlőn nyomogatva a hangerőt változik a telón, a csúszka abban az esetben abszolút, ha nem akkor független.
Amennyiben a fenti szabvány nincs használva/nem támogatott, a hangerő állítás független a két eszközön.
A telón a kimeneti fájl hangerejét tolod fel minden esetben, tehát ott a digitális kimenet változik, a vevő az analóg jelet erősíti, azaz SW erősítés vs. HW erősítés.
SW-vel minden esetben lehet növelni a hangerőt, csak a program dönti el, hogy lehet-e vagy sem.
Gyakorlatban a hangerő a végtelenségig növelhető SW-vel, nincs semmi korlátja, csak a hangszóró képessége, és a dobhártyád beszakadása. A zene nyilván élvezhetetlenné válik, de az itt már érdektelen.
-
Zola007
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
Nekem csak az a lényeg, hogy ne lehessen tönkrevágni a fejhallgatót
Pl. múltkor gépen hallgattam zenét, de telefonról szerettem volna folytatni főzés közben
Bekapcsoltam a telefonon a BT-t, bekapcsoltam a fejhallgatót és akkor ért a meglepetés.
Ugyanis elfelejtettem, hogy be volt dugva gépen is a BT dongleÉs mikor be a fejest bekapcsoltam, akkor a gépre hamarabb csatlakozott, így annak a jelét és hangerejét vette át egyből.
-
darvinya
titán
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Fülesnél annyira nem számít. Pont most jött meg egy fülesem japánból, levélként feladva, még valós értéken ráadásul, és simán átjött. Inkább a nagyobb darab dolgokra utaznak, telefon, tablet és hasonlók.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
monti0222w
üzenetére
Jó lenne, de pl. eBayen csak Japánból lehet rendelni, és pont valahol a vámköteles értékhatárnál van az ára.
De szétnézek Európában is, hátha van valahol. Köszi! -
Zola007
veterán
Lehetséges túlhajtani egy BT fülhallgatót vagy fejhallgatót?
-
monti0222w
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Esetleg Zéró Audió Tenore - t még megnézheted, az pl. semleges hang jellemzi, jó térel, jó magassakal.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
monti0222w
üzenetére
Szia, köszi a választ. Pont az E80 volt az egyik kiszemeltem mint a VSD5 utódja, de akkor kiikszelem a listáról. Viszont sajnos ez a KC06A is kiesett a játékból, mert semleges fülest keresek. Nagyon megszerettem a VSD5 hangját, de a szar kábel miatt nem akarok másikat venni.
Etymotic MC5-öt nézegettem még, de arról is eléggé megoszlanak a vélemények. Úgyhogy egyenlőre nem igazán találok olyan fülest aminek hasonlít a hangja a VSD5-re, jó a részletessége és az anyagminősége. -
monti0222w
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Szia, nem hallottam a VSD5-t, de a részletességében nem fogsz csalatkozni, V karakterű az KC06A abban is különbözik a sima verziótól hogy ebben tőbb a basszus, jól hallható, nem az a dübörgő elnyomó bass, hanem finoman jelezve hogy ott van ahol kell. A részletessége, annyit tudok mondani erre hogy az E80-ál biztos jobb, pedig azt is szerettem.
-
mgy
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni füles választásában. Elolvastam az összefoglalót, látom, hogy összeszedtetek már jópár ajánlott típust, csak ugye meghallgatás nélkül nehéz dönteni. Ha segítenétek szűkíteni a listát megköszönném. Amikor van rá módom (iroda, otthon) egy Sennheiser HD25-öt használok, nekem nagyon bejön. Kb. pont ugyanazt a (z eletronikus) zenét hallgatnám az olcsóbb fülbedugóson is.Szóval keresek egy 5-10e forint közötti opciót, illetve egy 20e körül megvehetőt is. Alapból az olcsóbbra mennék, de kíváncsi vagyok 20-ért mennyivel kapok jobbat, ha sokkal, akkor az az irány.
Kösz előre! -
-
Fitzgerald
veterán
válasz
monti0222w
üzenetére
Ez a KC06A milyen karakterű? Részletességben lehet olyan jó, mint a VSD5?
-
törölt tag
Megjött a Sony MDR-NWBT20N aktív zajszűrős BT fülesem végre Japánból.
Elsőre elég korrekt kis cuccnak tűnik, jó sok kezelőszerv van rajta, mind fizikai gombokkal, kitapinthatóan és érezhető nyomásponttal. A hozzá adott füles sajnos aszimmetrikus kábelű, amit nem nagyon szeretek, és az aktív zajszűrés csak ezzel működik. A hangja nem rossz, de semmi extra. VSD3-mal jobban szól, csak a csatlakozó érintkezése kicsit rossz, ezért igazgatni kell, hogy a megfelelő hang jöjjön ki belőle, de ezt egy jack csere szerintem megoldaná.
Kérdés, hogy ha valahogy a Sony-féle 5 felé osztott jack dugót tenném rá mondjuk egy VSD3-ra, akkor az is vajon tudná a zajszűrést, vagy a mikrofon, amivel kiszűri a külvilágot, az is a fülesben van?
Amúgy nem olyan hatékony, mint a Bose, de nem rossz, csak sajna van egy alap susogása az ANC-nek, így szerintem csak akkor érdemes hazsnálni, ha feltétlen szükséges.
-
thingol
tag
én megnézném az ma750i-t is, bár kicsit drágább (33k), de van rá 20% kedvezmény most egy csomó helyen a black friday meg a hifi kiállítás miatt. + három év gari. cserébe a hangerőszabályzó csak iphone kompatibilis
e80s-et láttam a muzixnál 19.990ért, ezen hangerőszabályzó nincs, csak mikrofon és felvevőgomb, de nagyon jó ára van. a két év garival vigyázz, én több garis problémát is olvastam itt a fórumon már SM-nél ahol b*sztak kicserélni a terméket hiába volt garis
a vsd3s-hez csak futólag volt szerencsém, de nagyon jo benyomást keltett akkor, főleg ezen az áron.
én most egy SENFER 4in1-t nyúzok a legszívesebben, nagyon játékos hangja van, egyre többször azt veszem elő az ma750i és a shure 215 helyett, pedig harmada az ára kínából - de majd írok róla részletesebben később

-
darvinya
titán
Hát most, hogy volt szerencsém hallgatózni VMonk-ot, mondjam elbujhat Pana RP HS6-hoz képest.
VMonk a jó, akkor HS6 HiFi. -
WiZARD
veterán
Korábban kérdeztem BT fülhallgatót, végül egy MeeAudio X7 Plus-t rendeltem Amazonról.
Most jött meg, nem vagyok audiofil, összehasonlításban se vagyok jó, bejáratva sincs még.
Vsonic VSD3S van még, ahhoz képest talán kevesebb a mély.
BT hatótáv korrektnek tűnik.
Elsőre tetszik
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
A gyártótól?

Nékem is nemrég érkezett meg. Nekem kicsit nagy és kényelmetlen, de ilyenek az earbud-ok. A hangjára viszont nem lehet panasz.
-
K1LLMy53Lf
őstag
hát szerintem nagyban függ attól, hogy mennyiért jutsz hozzá... $40-50 körül (singles' day-n $47körül volt az A verzió, a sima pedig mindig alatta van árban) szerintem bőven vállalható. Én az itthoni áráért spec nem venném meg, de egy kábelcsere mellett bőven jó cucc, maga a ház nem mostanában fog szétmenni. Persze ízlések és pofonok. Mindenképpen szem előtt kell tartani, hogy nagyon magasbahúzó a hangja
-
JayZ
tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
A klipsch egy túlárazott ..... .

Milyen zenét hallgatsz, utazásra/otthonra kellene? Fül fölötti vagy normál kialakítás? KZ fülhallgatók szerintem nem ülnek a csúcson hangminőséget tekintve (még a budget kínai cuccok között sem), cserébe 10 dolcsi alatt vannak. -
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Vajon melyik lehet jobb vétel?
A. Klipsch S4 II => sok gond van vele, leginkább az anyaghasználat, és az is vicces, h semmi adat még a gyártói oldalon se...
B. KZ ATE HIFI => erről nagyon jókat írnak de nem tudom, h tényleg hihető-e a dolog
Szerintetek?

-
Remélem nem minősül hirdetésnek (főleg hogy cégnevet nem is írok): a BT fülhallgatóra kapott kínai tippek alapján belefutottam a hazai forgalmazóba (Awei, Brainwavz márkák). Sajnos nekem is csak az utóbbi 5 percben tűnt fel a webshopjukban a 20%-os promóció, melynek keretében nov.20-ig mindenre 20% kedvezményt adnak. Még működik a kuponkód, lehet hogy csak reggel fogják kikapcsolni, szóval ha valaki akar a hazai és a kínai ár között félúton venni Aweit itthon, az még talán megteheti. Persze az is lehet, hogy holnap írnak egy emailt hogy sorry, de a nov. 20 az nov. 20. Meglátjuk

-
monti0222w
addikt
A KC06A - t itthon is meglehet venni, rendes garanciával, nekem is itthoni és a hangja miatt érdemes, de ugyanúgy nem lősz mellé az E80-a sem. Mindenki próbál Ár-érték arányban megfelelő fülest találni, nekem a 20-25e az ár sáv amit belőttem magamnak és én is ekkörül nézelődök.
Esetleg még a Meze-t megnézheted külföldről, róla is jókat írtak. -
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Olvastam az összefoglalót de ott csak in-ear modelleket láttam. 10k-ig szeretnék egy fejhallgatót. Tablet (galaxy 10.1) zenehallgatás vagy filmezés lenne a felhasználási kör a kanapén csücsülve. Lehet színes dizájnosabb példány, mert az egész család használja majd. A hangminőség olyan amit 10k-ért el lehet várni, tehát nincs irreális elvárásom.
-
harry
veterán
válasz
∂яσнυη
üzenetére
Hm ez így elsőre kicsit kevés infó, mármint ez a leírás gyanítom sok fülesre illene. Azt nem látom, headset-es kábelt külön lehetne-e venni hozzá, az lenne inkább érdekes (ha az első elromlik / törik). Árban nem rossz.
monti0222w: külföldről rendelve magas hibaarány mellett annyira nem vonzó.
Vezérlő: átgondolom mennyire fontos, mindenképp jó lenne, mert addig sem kéne a zsebemből kibányászni, így kevésbé gyötrődne. De lehet elég egy play/pause/next funció is, ezt pedig már a E80S is tudja.
-
mclaren777
senior tag
válasz
mclaren777
üzenetére
-
Erik.1995
csendes tag
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni hogy 10.000Ft-ért a media marktban melyik fülhallgató érne meg?

-
Herczi
senior tag
Lehet kipróbálnék egy Tennmak fülest (még megpróbálom lebeszélni magam
) Szinte mindegyikről jókat írnak. Rock, metal zenére melyiket javasolnátok? Pro, IE800, Piano?Boltnak a hivatalos ali árusítót néztem ki. [link]
-
∂яσнυη
senior tag
Tennmak Pro esetleg? Hallani nem hallottam még sajnos, de 35 dodó-ért kapsz 2 kábelt (a második nem vezérléses). Headfi-n is jókat olvastam róla és mintha a találkozón után kemcso-ék pozitívan nyilatkoztak volna róla.
Az hogy jó e metal-hoz, azt akik hallották majd elmondják.
-
monti0222w
addikt
Bevehetnéd még a.listába az Ostry KC06-KC06A fülésekket is, ámbár állítólag sok a hiba %-a, de a hangja után megéri megvenni.
Mindenáron ragaszkodsz a vezérléshez?
Az SM mindkét említett fülese ajánlott kategória, a különbség a melyben és a magasakban rejlik, de számomra az E80 volt a jobb. -
harry
veterán
Sziasztok!
Gondolkodom egy jobb in-ear füles beszerzésén, ehhez kérnék segítséget. Árban valahol a 15-25k között, de ez ilyen tipp, nem tudom igazán, mit várhatok ennyiért.
Elsősorban 'utcai' használatra lenne, telefonhoz, ez igazából a legnagyobb félelmem egyben: beakad a kábel, gyűrődik a zsebben a csatlakozónál, ha nem használom összehajtom s kabát/táska zsebre rakom. Ezért előny, ha a kábel/csatlakozó cserélhető, esetleg valami strapabíróbb anyagból van.
Szintén emiatt jó lenne rá egy vezérlő (gondolom a mikrofonos verziók ilyenek), a play mellett hangerő/léptetés gombokkal is.Hangzásban talán egy V karakter, vagy kiegyenlített lenne jó, rock/metál a fő irány (tehát azért legyen magas tartomány is / nem akarok túl sok mélyet). A forrás pedig telefon, spotify az esetek legnagyobb részében.
Fontos lenne még az izoláció is, mivel főleg tömegközlekedésben használnám (vagy irodában, ott inkább fordítva érdekes, hogy más ne hallja, ne szűrődjön ki).
Szimmetria, kábelvezetés: ezt passzolom, kényelmes legyen. Fül feletti verziót mennyire macerás szemüveggel hordani?
Meghajtó: szintén passz, nem értek hozzá.Alapvetően jobb szeretem az itthon garanciális berendezéseket, főleg ilyesmi ársávban, de nem zárkózom el a külföldi rendelés elől sem.
A lista alapján gyors átfutás után, egyelőre csak a praktikus szempontok szerint:
- Soundmagic E50: van 2 év itthoni gari, 16k, talán nem gubancolódik - de úgy látom az E50C lenne a vezérlős mikrofon, az már 20.5k...
- Vsonic VSD3S: tetszik a modularitása, vezeték cserélhető, akár headsetesre is, sok gumiharang. Hátrány ahogy látom, hogy a gyári kábel annyira nem strapabíró főleg a csatinál, és a fül-illesztékek sem a legjobbak (állítólag). És nincs magyar forgalmazó.
Miért van '*' a "fül feletti kábel" rész mögé írva? Úgy látom ez a verzió már másik csatival szerelt, ezért v2, de fix kábeles - sőt, a legtöbb helyen fixet látok (v1-ből is), hát annyira nem örülök, főleg ha benézik s másikat küldenek. Headset kábelt nem nagyon láttam találtam hozzá, tudtok linkelni esetleg?
- Rockit Sounds R-50: olyan nagy bizodalmam nincs valamiért abban a vezetékben, főleg ezután. (+hol a mikrofon, az másik modell?)
- Soundmagic E80: szintén a C verzió lenne jó, de egyrészt nem találok itthon, másrészt külföldön is 30k körül látom, azt már kicsit sokallom (főleg a vezérlő felárát, a sima/mikrofonos 20/23k).Ti mit javasolnátok?
-
daara
aktív tag
sziasztok
Nem régóta használom : auglamour r1s fülesem szépen szól,minőségi anyagérzet DE ez a fül feletti elvezetés megőrit....úgyhogy elválnak útjaaink.
4500-5000ft az árkategoriám V hangkép előnyben. erös tiszta mély,szép nem ciccegös magas tudtok hasonlót?.

-
hkari
őstag
Sziasztok!
Volt már pár Xiaomi fülesem, és mindet nagyon szerettem. Nézelődtem Gearbesten, és erre találtam rá: [link]
Erről tudtok esetleg valamit?
Nekem a másik Dual volt, én azt szerettem. Ez valami frissített modell lehet?
-
pellesmartin
tag
Hello. Jelenleg a hétköznapokban egy sima telefonhoz kapott gyári Samsung fülest használok,géphez egy alsó kategóriás sony fejhallgatót.
Szeretnek venni egy olyan fülest amit tudok használni a hétköznapokban(zene hallgatás,mikrofon nem szükséges) és itthon is játékra,videó nézésre.
Max 10.000Ft. Ki mit ajánl?Írhattok többet is,ha lehet minnél strapabíróbbakat
Köszi -
vicze
félisten
De ugyanaz.
Véleményt majd mond az akinek van. -
törölt tag
Szerintem viszonylag kevesen vesznek (itt) 20-30 körül BT fülest, így lehet, hogy kevesebb tapasztalat lesz ezekkel. Nekem a napokban kellene megjöjjön talán egy Sony füles Japánból, majd nyilatkozok a hangjáról, viszont cserébe én meg az olcsóbbakat sem hallottam (Awei, stb).
Lehet, hogy kellene valamikor egy ilyen impromptu BT füles találkozót is tartani

-
válasz
üzenetére
Wow, így egészen új távlatok nyíltak meg, köszi a tippet
Közben átrágtam a topicot is Awei kulcsszóra keresve, látom sokatoknak vannak jó tapasztalatai.Viszont kicsit bajban vagyok a "kontextusba helyezés" kapcsán amikor dicséri valaki az Awei BT-s fülhallgatók hangminőségét. Szóval segítsen valaki belőni pls. hogy mire gondoljak
Ehhez két kérdés:- kb. hogy viszonyul egy 20-30eFt-s Jabrahoz, Plantronicshoz, Sonyhoz?
- kb. hogy viszonyul az iphone mellé adott fehér vezetékes fülhallgatóhoz?Tudom szubjektív, de így már be tudnám helyezni nagyjából a dolgot a világképembe

-
törölt tag
Az iM50 szerintem kicsit tompa, sok benne a mély, ezért a magas tartomány nem érvényesül annyira. Nekem ezért nem igazán tetszett a hangja, de ha valakinek kifejezetten a több mély kell, akkor egy jó alternatíva lehet.
Elképzelhető, hogy nem gyártják már. Ott az iM70 is, hasonló felépítéssel, csak drágábban.pucz: Tulajdonképpen csak pozitív dolgokat írtál róla, minden tekintetben bejön, de akkor miért nem éri meg az árát?

Chal: Én sportra egy SBH20-at használok, ez ilyen gallérra csíptetős kis egység, és abból jön egy 20 centis kábel a füledig. Szerintem kényelmes kialakítás, semmilyen sportnál nem zavart eddig. Illetve vannak még ilyen Awei meg QCY fülesek, aminél igazából csak a két fülbe dugható rész és egy összekötő kábel van. Ezek kevesebb ideig bírják, de azért 2 órát ezeknek is menniük kell. A hangjukat nem ismerem, de a topikban keresgélve találsz róluk véleményeket.
AeSDé Team: Normálisabb earbud az a VE Monk például, a Piston earbud, illetve Yuin PK1-2-3.
-
D0zeR
tag
sziasztok! van valakinek valami tapasztalata erről a füllhallgatóról? Nagyon kedvező áron van most itt:[link]
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Sony MH410c headtetet használok lassan 3 éve, és kezd tönkremenni.
Keresek hozzá hasonló earbud kialakítású fülest, IEM sajnos nem jöhet szóba mert nem tudom hordani őket.
Ár: kíváncsi lennék minden jó minőségű fülesre 15e Ft alatt, majd mérlegelek hogy melyik lenne legmegfelelőbb. -
pucz
senior tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Lehet a nagy kapkodásban értelmetlenül fogalmaztam. Úgy értem, P2 és Hybrid után nem ajánlották, mivel ezeknél jóval kevesebb a mély. De nem bántam meg, a nagyon "mélyes" fülesek már bántják a fülem. Mély meg ebbe is van, csak az elődökhöz képest sokkal szebben van jelen.

Egy év múlva nyilván visszatérek, egy magasabb kategória gyanánt. Köszi mindenkinek.
Üdv!
-
Sziasztok!
Sportoláshoz (edzőterem, futás, ritkán bringázás) keresek bluetooth fülhallgatót, az alábbi szempontok alapján:
- Bluetooth
- in-ear vagy earbud (bár egyiket sem szeretem, de mozgáshoz talán ezek a stabilabbak)
- nem szeretnék olyat amiknél az akku a nyakamon levő műanyag "gallérban" van
- akku idő annyira nem fontos, két edzés között bőven töltőre kerül úgyis
- maximum 30.000 HUF
- jó hangminőség (nyilván a fenti feltételrendszeren belül értelmezve)Nézegettem Jabrat, Plantronicsot, félve még kínaiakat is. De teljesen el vagyok veszve
Tudnátok valamit ajánlani? -
pucz
senior tag
Tegnapi nap megjött a E80. Nomono oldalról rendeltem, és ahhoz képest hogy elméletileg átadták már megrendelést követően egy nappal a futárnak, marha lassan ért ide.
De mindegy, már tegnap délután óta nyüstölöm. Szeretem, nagyon jó hangja van. A hangjához képest igaz picit sokallom az árát, de elégedett vagyok.
Elkezdtem hallani a zenékben az apró kis részleteket, rendbe van nagyon hangzásilag a cucc.
Írtak páran, hogy nem egy mély orientált cucc. Szerintem pont annyi van benne, amennyi kell, azt pedig szépen teszi.
Jár az SM-nek a hatalmas pacsi. QuadBeat3 után nagyon kellemes. Amint hazaérek nem az, hogy tépem le magamról minnél gyorsabban, hanem inkább alig akarom kinyomni a zenét, és kivenni a fülest.

-
higbo
tag
Hali!!
2,5 évig voltam boldog tulajdonosa egy BW IM5-nek, anno itt ajánlották és teljesen meg voltam vele elégedve. Sajnos a bal oldali kábel fent megtört így váltanom kell.
Két féle irányba gondolkozom még…, hangzásvilágban kicsit mélyebbet keresem de ebből a szempontból pl az IM5 nekem a kiegyensúlyozottságával már ideális volt, plusz amit keresek az, hogy legyen valahogy „fülbe maradósabb” vagy fül feletti elvezetéssel vagy fülpöcökkel…1) Bluetooth: Itt láttam ajánlgatták páran a MPOW Magneto Wireless Stereo Bluetooth –ot. Nagyon szimpatikus az ára meg, hogy BT + mágnes + fülpöcök , de félek, hogy az IM5 –hangzásvilága utána ez már nem ütné meg a mércét.. Van valakinek tapasztalata ezzel a fülessel? 23 USD
Esetleg BW100 vagy BW200, ezek megérnék a felárat MPOW-hoz képest ? 45 USD
2) Másik irány, maradni a kábelesnél… olvasva a bevezetőt, rögtön beleszerettem a Audio-Technica ATH-iM50-be. A gyártó honlapján már nincs, ezek szerint már egy ideje nem gyárjták? Ebayen meg amazonon azért még lehet találni. Ezeket mennyire hamisították, belelehet -e futni ilyenbe, vagy egy jobban értékelt eladótól vásároljak nyugodtan ilyet? kb.. 55USD Valakinek tapasztalata ezzek a fülessel?
Köszi!
-
Tulku
veterán
válasz
Hestia
üzenetére
846 teljesen más hangkép....az egy zenei fülhallgató, ellenben a 425 egy precízebb, de magasvágott cucc...ettől függetlenül amit tud azt pontosan teszi (hallgattam)
846 erősebb, energikusabb...
A CIEM-ek rendkívül jól hangolhatóak....ezért írtam...Monti: Nekem ez az érám már véget ért...itthon is két CIEM és az Angie, na meg a kölöknek a w30...szerintem ezek mellé nem kell több ügy....
Füles találkozón talán egyedül a Vicze Sony-ja hozott számomra hallgatható hangot...kissé steril ugyan, de egy meleg forrással egészen jó karakter...az jó cucc...
-
Hestia
tag
Az zavarna. 425 majdnem jó, csak a mély visszafogott. (sub gyakorlatilag nincs)
Tulku írta, hogy valójában színpadi cucc, ...talán túlzottan steril.. Egyébkét a dinamikusok utána már nem jöttek be. A véleményem egyedi, ezt nem fűrészelném tovább.
-
-
Hestia
tag
Köszi, de 50+-nál már annak is örülök, ha a két fülemből a részleteket az egyikkel hallom
(kicsit eltúloztam, de nincs messze az igazság)
A Shure fiatalkoromból (szoci éra) csípődött be, a fejesem is tőlük van, és nem az ár/érték arány az, ami nálam számít. Viszont a "lúdbőrt" átélni egy jó cuccal, na az motivál.
Mégegyszer köszönöm a tanácsokat (Kemcso-nak is)
-vallom, a zene sosem lehet túl barna- -
fcbarca
őstag
sziasztok.a soundmagic e10c miben jobb mint az e10s?
-
akkójóva
tag
Üdv!
Karácsonyra szeretnék venni egy fülhallgatót és ebben szeretnék tanácsot kérni. Pár hete követem már a topikot és láttam, hogy elsősorban a "kínai" fülhallgatók az ajánlottak, mert jobb az ár/érték arányuk, viszont a necces garancia miatt én elsősorban itthon kaphatót szeretnék. Körülbelül 20.000 Ft-ot szánnék rá, zenei ízlésem nehéz meghatározni, gyakorlatilag mikor milyen kedvem van, ami biztos, hogy klasszikus zenét egyáltalán nem hallgatok és szeretem az erős basszust. Ugye black friday miatt vannak most akciók, így a Sennheiser Momentum IEM és a Yamaha EPH-100-at néztem, mindkettő 20.000 Ft-ra van leakciózva, kérdésem az lenne, hogy egyáltalán az egyik füles megfelel-e az egyetlen kritériumomnak, és hogy azonos áron még így is jobb lenne egy "kínai" fülhallgató vagy így jobb az egyik kiszemeltem? Természetesen más típust is szívesen fogadok, akár nem itthonit is, ha sokkal jobb lenne, a garanciával meg majd megbarátkozom.
Köszi!
-
VÁMpír
aktív tag
Sennheiser CX 300-II ma akciós
[link]
róla mi a vélemény? ha jól látom, a basszusra van kihegyezve.
sok house-t hallgatok,tehát ez jó lenne, de énekhang visszaadása is fontos lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi

kemcso