- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
válasz
Panthera #69754 üzenetére
Én most szereztem tapasztalatot a JBL T110-el, és használtam korábban JVC HA-FX101-et.
Mindkettőnek hasonlóan tömény a mélykiemelése, de a JBL nem visít úgy a közép és magas közötti tartományban, mint a JVC. Magasban mindkettő érces egy kicsit, de 3-4 ezres kategóriában talán csak a Xiaomi Hybrid tisztább. Kisebb fülbe tökéletesen illeszkednek a kis harangokkal, és alig, vagy nem is csúsznak kijjebb. -
fericske
addikt
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Panthera #69762 üzenetére
javaslom, hogy ne lapos kábeleset vegyél, mert annak az egyik legnagyobb "előnye", hogy szinte lehetetlen javítani/cserélni (legalábbis olvastam már ilyesmit
). Ahogy sheratan is írta: nem fogod tudni megállapítani, hogy mennyire lesz tartós a kábel (meg alapvetően a füles sem), max fórumokról egy adott típussal kapcsolatban a tapasztalatokat böngészve, de az is inkább csak egy támpont, hogy mire számíthatsz (mert azért sokminden befolyásolhatja, hogy mennyire lesz tartós, kicsi kínaiaknál extrém esetben még ugyanazon a beccsen belül egymás után legyártott fülesek élettarama/tartóssága között is nagy eltérés lehet). Szóval laposkábelt én semmképp nem vennék, a többit meg jó eséllyel lehet javítani, ha szükséges.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Panthera #64596 üzenetére
a memóriahab elvileg egész jól bent marad, illetve a tripla szilikonok is, de mindegyiknél kérdés, hogy a te füled elviseli-e
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest