- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #69764 üzenetére
Köszi a tanácsot, végül a sima kábeles mellett döntöttem. A mostani Samsung gyári is olyan, csak már 3 helyen van javítva, forrasztva is volt. 3 év alatt a mindennapos használat megviselte egy kicsit.
-
Panthera
őstag
Először próbáltam szövet borításút keresni, de elég ritka az olyan. Szerintem az tovább bírná, de hát a gyártóknál ez nyilván nem szempont.
Köszönöm a segítséget. -
Panthera
őstag
Sziasztok!
Van tapasztalata valakinek, hogy a lapított kábeles fülhallgatók strapabíróbbak-e, mint a hagyományos vékonyak? Illetve ugyanannyira megtalálják azt is a csommoló manók?
Valaki próbálta már a következőket elektronikus zenére?
JVC HA-FX101 vagy JBL T110? -
Panthera
őstag
Üdv!
Sajnos úgy néz ki, kontakthibás lett a Samsung S4 mini gyári headsetem, de nem akarok várni az újra, amíg megérkezik Kínából.
Ezt a JVC FX-101-et néztem ki, hátha holnap valahol jól akciózzák majd. Viszont a kábelezése nem annyira tetszik, a mostaninak is az a vékony gumi van.Tudtok ajánlani helyette jobb kábelezésű, V karakterű headsetet ebben az árkategóriában? Mikrofon nem kell, esetleg a hangerőszabályozó nem hátrány.
Most vettem pont szuper IEM illesztéket, ezek általában kompatibilisek az olcsóbb headsetekkel?Köszönöm!
-
Panthera
őstag
Üdv!
Korábban írtam ide, olyan IEM illesztéket kerestem, amely kevésbé csúszik ki a fülemből és kényelmes a viselete.
Biztos van másnak is ilyen gondja, az ebay-ről nekem ez a csomag vált be: "Replacement Tips For Monster Beats" - így keressétek.
Samsung gyári headset-hez használom, sokkal jobban passzol rá mint az eredeti, nem csúszik le, jobban szűri a külső zajt is. -
Panthera
őstag
Üdv!
Olyan IEM illesztéket keresek, amely jobban véd a kicsúszás ellen. Tudtok (általános) tanácsot adni, mely formák ajánlottak (ha ez nem változik nagyon egyénileg)? Pl. a habszivacs jó lehet?
(Samsung gyári mobil tartozékhoz kellene.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest