- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
belahege #47484 üzenetére
Tisztában vagyok a jelzésekkel, mivel én is bíró vagyok - F1-en még nem dolgoztam. Azért arra kíváncsi lennék, hogy 2mp alatt lereagálod az esetet, és már integetsz a sárga zászlóval. Jó, legyen, 2mp alatt integetnek neki. Tudatosul benne, hogy a pályán valami rendkívüli esemény van. Mivel ez nem mindennapi esemény - most vonatkoztassuk el Brand Hatch-től - nem számít arra, hogy fejmagasságban, nagy sebességgel közelít egy fémtárgy, holott egyetlen versenyautó sincs a környéken. Én pusztán arra próbálok rávilágítani, hogy gyakorlatilag lehetetlen lett volna jelezni a _repülő_ tárgyat.
szerk.: valószínűleg félreértettelek, a lényeg, hogy gyakorlatilag egyre gondolunk.
-
-
bnss
veterán
válasz
belahege #47455 üzenetére
Ne haragudj, de ezt Te sem gondolhattad komolyan. Amilyen sebességgel repült a rugó, nem lett volna idő zászlójelzésre. Tegyük fel, kapott volna sárga zászlós figyelmeztetést, mit segített volna? Ilyen sebességgel repülő tárgy ellen gyakorlatilag nem lehet semmit sem tenni.
Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest