Keresés

Aktív témák

• -=Sziszi=-

aktív tag

válasz decibel #39701 üzenetére

Alonso tavaly is mutatott valamit rossz verádval, és ma is 2. helyről rajtolt. Az ő versenyét elmosta az eső, Massának meg adott egy lehetőséget, de tudjuk a kocsi.... Ahogy írták előttem Alonso legalább küzd az autóval, Kimi meg lekocsikázta a versenyt Rosberg mögött, tavaly is ez volt a baj vele.

• Flashcash

Közösségépítő

válasz decibel #39674 üzenetére

Felipe Massa (DNF):
    "Természetesen nagyon csalódott vagyok de a motivációm töretlen. Mindannyiunknak együtt kell működnie, hogy kikerüljünk ebből a helyzetből. A csapat egységes, és megvan az akaraterejük ahhoz, hogy minél hamarabb megfordítsuk a dolgok állását. Gyors aerodinamikai fejlesztésekre lesz szükségünk, és természetesen a megbízhatósági problémáinkat is minél hamarabb meg kell oldanunk, mert ha nyerni akarunk, akkor először a célvonalig kellene eljutnunk. Ma jó esélyem volt a dobogó elérésére. Harmadik voltam, és az első kettővel azonos köridőket futottam, emelett elég üzemanyagom volt az egykiállásos taktikához is. Az autó jól működött, kivéve amikor a biztonsági autó mögött haladtunk, ilyenkor volt néhány pillanat amikor a motorteljesítmény lecsökkent. Ezután figyelmeztetés nélkül a gázpedál egyszercsak nem működött és az autó leállt. Azt üzenem a rajongóinknak hogy ne adják fel, lehet hogy most nehéz helyzetben vagyunk, de sok van még hátra a bajnokságból."

Stefano Domenicali, Ferrari team principal:
    "Nagyon mérgesek vagyunk amiatt ami ma Felipével történt. Nagyon jó versenyt futott, amikor egy elektronikai hiba miatt a motorja megállt. Harmadik volt ekkor, és elegendő üzemagnyaga volt, ráadásul a leggyorsabbakkal azonos köröket futott, talán még a dobogót is elérhette volna. Kimi stratégiát váltott kétkiállásról egykiállásra, de nem jutott feljebb mint a 10. hely. Az első szett gumikon jól futott, a másodikon viszont nem volt megfelelő a tapadása. Nagyon szomorú hogy most amikor technikailag nem vagyunk a legjobbak, ismét nem sikerült eredményt elérnünk. Mostmár a következő versennyel foglalkozunk Bahreinben, ahol talán a KERST is újra használni fogjuk. Addig is keményen kell dolgoznunk, és új aerodinamikai elmeket kell pályára vinnünk, mire az Európai szezon elkezdődik Barceloonában."

• LOTR

addikt

válasz decibel #39674 üzenetére

én inkább egy jól működő, gyors Ferrarit, ami felveszi a versenyt akár melyik másik autóval, a jelenlegi formájában Vettelnek esze ágában nem lenne beleülni, amikor iylen jól mennek a Red Bullok

Aktív témák