- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Aktív témák
-
D@ni88
addikt
válasz
7Heads Drago #15415 üzenetére
amúgy az is érdekes hogy a ferrarik végig jobbak voltak a 2-3.ba
aztán végül Hami ott verte el Kimit
lehet az egész kör egy nagy rakás **** de a futamon lehet majd alkotni
És végre mostmár Kimi is agresszívabb mint taval
-
Thrawn
félisten
válasz
7Heads Drago #15412 üzenetére
Vagy Kova lerajtolja Massa-t, majd úgy intézi a dolgokat, hogy Lewis mindkettőjüket megelőzze
Vagy Kimi lerajtol mindenkit, de Massa kilöki az első kanyarbanEhh, inkább megvárom a versenyt, nem totózok...
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #15403 üzenetére
Miert is? Lagyon Lewis meg a polera is eselyes lett volna, (rosszul dontott, hogy nem azt tette fel legvegul) de kemenyen is kivalo kort ment. Az a ket pilota, aki leginkabb szereti es birja ezt a palyat, az Massa es Hamilton. A Meki most egesz jo formaban van ezen a palyan, Lewis versenytempoja pedig tobb mint igeretes. Ha Massa elkovet egy-ket kisebb-nagyobb hibat, vagy hozza a rapszodikus versenytempojat, Lewisnak meg a gyozelemre is eselye van.
-
Thrawn
félisten
válasz
7Heads Drago #15401 üzenetére
Holnap?
-
gV
őstag
válasz
7Heads Drago #15392 üzenetére
Kimi tavaly is rontott ugyan ott, aztán 2. lett (ez akár még "jó előjel" is lehet)
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #15395 üzenetére
Akkor meg pláne.
Csak néha kissé unalmas 7 egyfejű süsüt látni egymás alatt.
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #15392 üzenetére
Volt már olyan hogy te valamit nem tudtál jobban a másiknál?
Räikkönen hibázott, de nem pánikol
"Kissé csalódott vagyok, de hibáztam a Q3-ban a második gyors körömben, az utolsó kanyart elrontottam, kiestem a ritmusból, de el kell fogadnom ezt."
Persze biztos csak vicces kedvéből nyilatkozta ezt...
mod: Senior létedre pedig már megtanulhattál volna egy hozzásóláson belül több emberkének is válaszolni, már a sokadik eset. Így kell pl: [link]. Persze így kevesebb hozzászólást gyűjtesz egységnyi idő alatt.
-
SzalaiG
addikt
válasz
7Heads Drago #15361 üzenetére
Remélem mindkettő. Rontott is és több is az üzemanyaga.
-
Oliverda
titán
válasz
"Most Kimi vagy hibázott..."
Nézted a közvetítést? Az utolsó kanyarban rontott.
mod: Ja, persze hogy nézted hisz többször is láttad Hami faterját. Én hülye...
-
D@ni88
addikt
válasz
nem akart kockáztatni?
sztem a 8as kanyarba meg néhányba így is határon ment mert csúszkált rendesen...
-
Pá
addikt
válasz
7Heads Drago #15345 üzenetére
Hát ha Kimi nyerni akar holnap muszáj lerajtolja a két Mekit.
Amúgy sztem első kanyar után Massa - Hami - Kimi sorrend lesz, aztán boxban előzi Kimi Hamiltont, de addigra Maszat már túl messze lesz.Egyébként ha valahol, akkor itt lehet majd megfogni a Ferrarit, mivel a Bridgestone bevallottan eggyel keményebb keverékő gumit hozott Isztambulba a többi csapatnak sem fog akkora gondot okozni a gumikopás így eltűnik a Ferrari előnye.
Ja és érdekesség, hogy míg Massa és a két Meki ~1,5 mp-et lassult a Q2-höz képest, addig Kimitől Alonsoig mindenki ~2-t.
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #15342 üzenetére
Pénteken is mutatták párszor, ma délelőtt is ha jól emlékszek, meg az előző versenyek valamelyikén is párszor (meg a feleségét is). Na de most komolyan ilyen f@szságokkal kell itt foglalkozni hogy néha be-be vágják 3 másodpercre valakinek a faterját vagy akárkijét? Pfff...gratuálálok a gyönyörű szegénységi bizonyítványhoz.
mod: Javaslom hogy írjatok levelet az összes nagydíj TV-s rendezőjének hátha a kedvetekért majd többet nem vágják be, és így teljesen zavartalanul nézhetitek majd a versenyeket.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
7Heads Drago #15342 üzenetére
Massa, ha nem hibázik, akkor hozza az első helyet. A McLarennél úgyis megoldják, hogy Hamilton Kova előtt végezzen, ha nem tudja lerajtolni.
Kimi egy jó rajttal feljöhet másodiknak is, de nincs benne most az az erő, hogy futamot nyerjen. Kubica ötödik, Alonso hatodik, Heidfeld hetedik. Szerintem.
-
PazsitZ
addikt
válasz
7Heads Drago #15335 üzenetére
Én annyira nem furcsálom számítottam ilyesmire.
Idők, legjobb etapok: [link]
-
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago #15313 üzenetére
Ráadásul Massa kemény gumikkal van a pályán.
-
gV
őstag
válasz
7Heads Drago #15275 üzenetére
már 2006ban is a legerősebb motor volt a Type 056 szal most nem tudom h miért csodálkoznak azon h motorfejlesztés befagyasztása után is igy maradt
arrol nem is beszélve h a Shell közben fejleszt ugyanugy és már tavaly is mondták h általuk fog erősődni tovább a motor
-
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago #15276 üzenetére
Feltámadt DC!!
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #15276 üzenetére
A végéről lehagytad azt hogy Coulthatd lesz holnap a pole-ban.
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #15247 üzenetére
Raikkonen is ment lággyal de nem tudott javítani.
"Van még tartalék a Ferrarikban, csak titkolják."
..de te most jól lebuktattad őket.
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #15131 üzenetére
Mi rosszat csinalt Barcelonaban? Ennyi volt a 'pusztulat' McLarenben, es ehhez is kompromisszumok aran kellett beallitani. Kimi is megvedte meg Bahrein utan is, hogyha nem olyan jo az auto, de a pilota nagyon igyekezni akar az hibakhoz vezet, illetve egy rosszabb, kezelhetetlenebb autot nem lehet latvanyosan szepen vezetni. Lewis kulonben is szeret hataron ralizni az autoval, jol erzi az autot, ahhoz hogy megcsusztassa vagy megfogja, amikor kezd kitorni. En kifejezetten dijaztam es dijazom az ilyen stilust. Sennat es Montoyat is az aggressziv stilus miatt kedveltem.
Verszivo meg nem kell neki, jobb ha a penz a csaladban marad. A legtobb menedzser csak verszivo, nem rajtuk mulik a pilota teljesitmenye. Az eddigi bajnoki cimei bizonyitjak, hogy az apja nem rossz menedzser (sem szerelo, ha a gokartot nezzuk).
-
Motion_Blur
félisten
válasz
7Heads Drago #15128 üzenetére
Me csalnak!
-
Oliverda
titán
válasz
Olvasd el feljebb a hírt amit még délelôtt linkeltem és megtudod.
-
hunnylander
őstag
válasz
Mert jobb az aeroja. A Mekinek bevalottan problemai vannak a csucssebesseggel is, Barcelona utan nyilatkoztak. Aerora kell gyurniuk, de nagyon, ha fel akarnak zarkozni.
-
szállitó
senior tag
válasz
7Heads Drago #15104 üzenetére
A szine megvan hozzá
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #15113 üzenetére
Nem a Ferrari motorhibakra utaltam, hanem a beallitasi hibaikra. Motorhiba nelkul sem nyertek volna.
A motorhibajukkkal kapcsolatban meg mar azota konkretan kiderult, hogy mi volt a hiba. A benzinadagolo rendszer tulmelegedett (talan az a koruli uj motorboritas miatt), elkezdett szivarogni, es a felgyulemlett benzin beegette a szivoszelepeket. a konstrukcios hibat kijavitottak. A MES ECU-nak koze nem volt a dologhoz, de ez minden csapatnak uj volt es meg kellett tanulniuk. Szerencsere a szabotazsrol szovogetett osszeeskuves elmeletek azota is elkerultek az F1-et, pedig volt meghibasodas boven, de nem az ECU miatt, ami jol bizonyitja, hogy a MES a legjobb a piacon ebben a technologiai szegmensben, ezert valasztotta oket az FIA meg a kemugy ellenere is.
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #15113 üzenetére
...és végül kiderült hogy semmi köze nem volt az ECU-nak a meghíbásodásokhoz.
Remélem én is hogy tényleg csak szétszórtak mert akkor hamarosan győzelmeket láthatunk tőlük majd ha már kicsit kevésbé lesznek szétszórtak.
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #15105 üzenetére
Hagyjuk mar az Alonsos mitoszokat. Nezd mar meg a Renault-t. Alonso tervezi az uj aero csomagokat? Nem, a mernokok, es koppintjak ezerrel. Uj lengescsillapitojukat ki tervezte? Alonso? Koppintottak ezerrel a McLaren doksibol, nyilt titok. Alonso csak pattoghat es nyafoghat; 'ha nem lesz jobb ez az atkozott auto, itt hagylak benneteket'.
A Mekit a Ferrarihoz szoktuk viszonyitani. A Ferrari pedig szinten valtozo tempoban es hatekonysaggal fejlodik folyamatosan. Nem lehet, hogy az idei Ferrari nagyon jora sikerult plusz brutalisan fejlesztik jelenleg is? (Mar tavaly ev vegen is siman verte az Alonsos Mekit, tehat a kiindulasi alap is jobb volt.) Kovetkezeskeppen a Meki relative visszaesik, ha a fene fenet eszik is, pilotaktol fuggetlenul, meg ha a tavalyinal is jobban fejlesztenek, mert van egy masik csapat amelyik megdinamikusabban fejlodik, es elonyben volt es van. Marpedig a cimvedo Ferrari most ilyen. (Tovabba -100 millio USD, kihat a fejlesztesre is. Meg szerencse hogy a jelenlegi pilotaparosnak kifejezetten szereny fizetese van. Pozitivum, hogy nincs Alonso a maga horribilis fizetesi es irrealis kiszolgalasi igenyeivel.)
Elegge informalt vagyok a McLarennel kapcsolatban, tudtad, hogy az idei konstrukcioval (finomhangolas) sulyos mernoki hibakat vetettek, amire nemreg jottek ra es tizedeket jelent? Hangsulyozom, pilotaktol fuggetlen mernoki hibarol van szo. Ez utkozott ki Malajziaban es Bahreinben is, egyebek mellet. Es valami hasonlot bakizhatott a Ferrari is Ausztraliaban.
Szerencsetlenek, mint csapat, es a pilotak is egyenileg (hatrasorolas, balesetek, stb.). Ez is kemenyen visszakoszon a ponttablazaton. Mindezek ellenere Hamilton masodik. Ez is mutatja, hogy mind a pilotakban es az autoban benne van a lehetoseg a jo eredmenyekre. Peldaul a torok palya kifelyezetten fekudhet nekik, es Hamilton egyik kedvenc palyaja, itt futotta eddigi legnagyobb versenyet (GP2, 2006), ami Schumit annyira lenyugozte, hogy azt mondta Lewisnak a futam utan, hogy a 'versenyzesed inspiral engem'.
Ha meg kell nevezni, hogy melyik csapat van a Ferrari sarkaban, en hatarozottan McLarent mondok, a BMW csak a McLaren sarkaban van. A Mekitol mar a bevadult es dinamikusan fejlodo BMW-t tartani es a Ferrari mogott loholni is szep teljesitmeny. Es hiba lenne meg leirni az idei MacLarent es az eselyeit.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
7Heads Drago #15103 üzenetére
Ez a jelenlegi elbaxott FIA vezetés kinyírja az F1-et.
-
Thrawn
félisten
válasz
7Heads Drago #15026 üzenetére
The exact cause of that failure is as yet unknown
-
gV
őstag
válasz
7Heads Drago #15032 üzenetére
itt egyik szektorban sem volt Ferrari az élen, a végén viszont mégis csak csak pole leggyorsabb kör és 1-2 lett a vége
-
30z.Samu
titán
válasz
7Heads Drago #14967 üzenetére
Tud Ő vigyorogni, ha nagyon akar, valahogy így:
-
JJános
addikt
válasz
7Heads Drago #14899 üzenetére
A topicra biztos nem.
-
Macka
veterán
válasz
7Heads Drago #14889 üzenetére
És ezzel a spórolással meg lehet téveszteni a sokat látott/tapasztalt tv-s kollegákat...
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #14869 üzenetére
Ezt fapofának hívják, itt a finn vigyor. Gondolom a "kiscsaj" alatt a szépségkirálynő feleségére gondoltál.
gV: "Spórolós körök..." - Ezen jót nevettem.
Kár hogy páran nem veszik számításba azt hogy nem csak a Ferrari fejleszti az autóját hanem a többi csapat is. Jelen állás szerint ha két verseny között eggyel rövidebbet lép a Ferrari mint a McLaren vagy a BMW, akkor máris megfordulhat a kocka. Ez igaz lehet akkor is ha nem sikerül úgy eltalálni a beállítást vagy ha nem úgy fekszik az autónak az adott pálya.
-
Macka
veterán
válasz
7Heads Drago #14869 üzenetére
És a vodkára. Azért megnéztem volna, hogy Kimi mennyivel hamarabb ért volna célba a Hemi előtt, ha nincs a Safety Car.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
7Heads Drago #14872 üzenetére
Kemény gumin valóban versenyképes a McLaren a Ferrarival, de ott se volt LH egyértelműen gyorsabb. Lágy keveréken meg jelentős a Ferrari fölénye, és ez a lényeg.
+ Kimi is lenyilatkozta, hogy nem nagyon kellett megerőltetlnie magát
-
Majstor
senior tag
válasz
7Heads Drago #14872 üzenetére
"mindjárt utoléri a Mclaren a Ferrarit" lol
Ezen röhögtem egy nagyot.. az egész kávézó "viszhangzott" a nevetésemtől. -
venember83
nagyúr
válasz
7Heads Drago #14828 üzenetére
Előzéseket, de tudom, túl sokat követelek. Ha nem nyert volna a maranellói csapat, akkor simán azt mondom gyenge verseny volt, így csak unalmas.
-
Speed®
titán
válasz
7Heads Drago #14813 üzenetére
Mindenki versenyezni jön az F1be mégsem álldogálnak faarccal. Anno az első futamgyőzelmei után sem lehetett látni rajta, hogy hűde örül.
-
Jadro
veterán
válasz
7Heads Drago #14790 üzenetére
Elképzelem hogy bealudt, elkezdett csorogni a nyála, rá a mikrofonra ami szikrázni kezdett. Ez felrázta.
-
Oliverda
titán
válasz
Muhaha
-
vagamo
őstag
válasz
-
joi29
őstag
válasz
7Heads Drago #14767 üzenetére
azzal nincs gond de a pályán kéne jól taktikázni...
-
vagamo
őstag
válasz
7Heads Drago #14767 üzenetére
Ja! Az is, nem hibáztak!!!
-
joi29
őstag
válasz
7Heads Drago #14760 üzenetére
de hogy nem most volt Hemi gumi cserén...
-
lúzer
veterán
válasz
7Heads Drago #14740 üzenetére
gyorsabb
-
Nowhereman
őstag
válasz
7Heads Drago #14661 üzenetére
Inkább az agyadról gyanítom ezt...
Ha nem tudtad kistzűrni a szövegből: Mostanság csókosnak kell lenni, nem tökösnek. Ma be kell nyalni a főnöknek, nem izzé-porrá baszni a csapattársat és a mezőnyt. Ez a impotens talpnyalók kora, nem a fenegyereké. Így sztárolják Massát és Vettelt, és így száműzték Motoyát és Speedet. A főnökök segge lehet, hogy tiszta mint a frissen hullot hó, de én már netezgetek a futam közben, hogy ne únjam halálba magam... -
Fortissimus
őstag
válasz
7Heads Drago #14706 üzenetére
jaja, megjavult itt is
uhh kovaaa!
-
Vandit.
addikt
válasz
7Heads Drago #14689 üzenetére
Hol?
-
D@ni88
addikt
válasz
7Heads Drago #14664 üzenetére
sztem 14.kör
annyira nem gyors az a rönó
-
pH érték
aktív tag
válasz
7Heads Drago #14664 üzenetére
Az első boxkiállás után minden eldől.
-
bdav
őstag
válasz
7Heads Drago #14602 üzenetére
mclaren páros évben sose megy jól
-
Majstor
senior tag
válasz
7Heads Drago #14634 üzenetére
Szerintem a Kubica fogja megpróbálni a lehetségest
-
gV
őstag
válasz
7Heads Drago #14632 üzenetére
akkor már nem volt rajt-automatika
mondjuk idén a Ferrari rajtól a legjobban, bahreinben poros oldalról nehezebb kocsival Felipe simán lerajtolta a bmw-st
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #14634 üzenetére
Elég nagy a kavicságy az első kanyarban, többen is elférnek benne.
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #14632 üzenetére
Vagy ha könnyebb az autó a kevesebb üzemanyag miatt.
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #14628 üzenetére
Egyelőre elég kicsit a különbség az első 5 pilóta között. Na meg aztán Alonso nagy lelkesedésében majd benyom egy ilyesmi rajtot...
-
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago #14628 üzenetére
Ebben sajnos van valami. De én bízok a csapatban.
-
válasz
7Heads Drago #14626 üzenetére
!
-
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago #14602 üzenetére
Nem vitt az semmit. Jó lesz holnap a McLaren!
-
válasz
7Heads Drago #14588 üzenetére
a hülyeség az, amikor valaki nem ismeri fel az idéző jelet...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
7Heads Drago #14614 üzenetére
Nem a pilótákkal van a baj
-
Rick4
félisten
válasz
ha egész hétvégén kb egy időt ment piquet-vel, (sőt tegnap még lasabb is volt nála) akkor most a szűk 8 tized előny mutatja mennyivel kevesebb van alonso kocsijában. a 2-3 kör reális lehet, de még 5-öt is el tudok képzelni..
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Én is ezt akartam mondani.
Üresen is nagyon jók voltak a Renaultok. -
Shodan
őstag
válasz
De most kemény gumival ment nem?
-
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago #14550 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el hogy senki nem nyomta ki az autó szemét. Itt az első 16-ba kerülés volt a cél.
-
30z.Samu
titán
válasz
7Heads Drago #13940 üzenetére
Én nem cáfollak, ez így van.
De most már maradhatna a seggén egy csapatnál.
JJános: A pletykák hamar felreppennek. -
JJános
addikt
válasz
7Heads Drago #13909 üzenetére
Nagyon drukkolok Haminak, és ha hibázik, ha nem, a kudarcai megviselnek. Örülök, hogy nem kell mentséget keresnem.
Nagyon szeretem Kimit, és Massát is, és örülök, hogy kiköszörülte a csorbát.
Az én szemem előtt is van egy leengedett vörös (piros) zászló, és drukkolok a Ferrarinak. A kettős győzelem is nagyon jól esett, de mivel itt sokan nem tudják elképzelni, hogy másnak is drukkolhatok, tartózkodok a megnyilvánulásoktól. Ráadásul az a vád is ért, hogy mindíg másnak szurkolok, ami természetesen nem igaz.
Az egyetlen autó, ami nélkül nem tudom elképzelni a F1-et, az a Ferrari!
Hami győzelmekor persze nem tartózkodtam, hanem örültem, és ki is fejeztem.
Massa gyengébb szereplése az első két futam után meggyengítette a benne való hitemet, de természetesen képesnek tartom arra, ha a gőz a fejében összébb szorul, hogy bármikor Kimi helyére lépjen. Sose kelljen, csak mégis.
Lonzi nekem is szimpibb lett, amióta kisebb az arca.
Lényeg, hogy nem vagyok ellendrukker, és nem is szeretem, ha valaki a másik orra alá dörgöl, mert kedvence hibázik.
Történhet bármi, egyetlen pilóta ellen sem szurkolok, és mert hibázik valaki, ezért nem tartom gyermetegnek, sem kezdőnek, mert aki ma F1-es autóban ül, mind komoly pilóta.
Ennyi asszem.
Mézes mackóm: Örülök annak, amit irtál. Megnyugodtam.
-
gV
őstag
válasz
7Heads Drago #13909 üzenetére
Sőt Alonsot kimondotan utáltam, de most ahogy elviseli azt, hogy egy szar autőval kell vezetnie... nagyot nőt a szememben.
mégis mit tudna csinálni? idény közben visszavonulni, maximum
nagymami jót sugott neki: menny el a mekitől
-
JJános
addikt
válasz
7Heads Drago #13900 üzenetére
Az sem mellékes, hogy volt a verseny előtt egy nappal, egy balesete. Tudom Motion megint azt gondolja, hogy mentegetem Hamit.
Nem mentegetem, és nem mosdatom, de azért az ellentábor eléggé el nem ítélhető módon viselkedett.
Amikor Massa hibázott, nem támadtuk senkit, tudtommal. Nem bíztunk benne, nem hittünk benne, de nem örültünk a hibáinak. Nem úgy a Hami ellendrukkertábor. Alig várták, hogy Hami hibázzon, hogy rászálhassanak a topic Hami drukkereire. Pedig épp elég volt nekünk elviselni a kudarcát.
Eddíg sem bírtam az ellendrukkerséget, most sem.
Persze vannak begőzölt McLaren fanok, csak akkor miért nem ők lettek "macerálva"?
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #13900 üzenetére
Shit happens. Can't escape.
-
lacafaca
addikt
válasz
7Heads Drago #13796 üzenetére
hiányozni is fog neki ez a verseny...
#13797: ami egyre sűrűbben fog nála előfordulni
-
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago #13631 üzenetére
-
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago #13589 üzenetére
Jól beszél. Minden futamon hozni kell a pontokat.
-
Kraptor
őstag
válasz
7Heads Drago #13572 üzenetére
Anyám, azé mennyivel jobb az ITV játékai mint Reteké...hehe
-
Majstor
senior tag
válasz
7Heads Drago #13561 üzenetére
faxa fertőtlenítés
-
Majstor
senior tag
válasz
7Heads Drago #13551 üzenetére
Nézd meg hogy néznek ki a pilótak miután kiszálnak a kocsiból... szerintem a vizelet(víz) 90%-a izzadság formájában távozik + utána isznak, mint a gödény
-
t1
veterán
válasz
2 órát nehogy ne bírj ki
-
I_Am
veterán
válasz
Minek megoldani? Én vezettem 11 órát egyhuzamban és 7 óra után kellett csak elugranom wc-re.
-
Zoza24
senior tag
válasz
7Heads Drago #13531 üzenetére
1. Massa
2. Raikkonen
3. Kubica -
!Overdose!
őstag
válasz
7Heads Drago #13488 üzenetére
Malájziában Button futotta a 4. leggyorsabb kört mégsem mondanám, hogy a Honda a 4. legjobb csapat.
Sajnos.
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #12723 üzenetére
Az nem boxtaktika volt, hanem benzinégetési marhaság. És úgyszintén nem tudjuk annak előzményeit.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
7Heads Drago #12723 üzenetére
mert akkor is már azt hitte hogy ő a kis nyalis újonc, aki majd megmutatja hogy kivagyok-mivagyok.
am ezért utálmtam meg Hamit, mert amilyen kis szerény kölyök volt az első 3 futamon olyan nagy képe lett utána -
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #12683 üzenetére
Hamiltont a McLaren és a Mercedes ösztöndíjjal támogatta, miután felfedezték mert már gokartban is a nála idősebb korosztályt gyepálta. De a támogatást bármikor megszüntethették volna, ha nem hozza az eredményeket, nem ő volt az egyetlen támogatott.
Nem hozták be mert még lógott az eső lába, de viszont már szárazra való gumit akartak rátenni, hogy a végéig már ne kelljen újra bejönnie. Utólag már könnyű okosnak lenni.
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #12669 üzenetére
Hamilton is tesztelte a McLarent a 2007-es szezon előtt. Továbbá a GP2-ből jött, ott is be kellett állítania az autóját. Sőt Formula 3-ban is be kellett állítani az autóját. Sőt még egy gokártnál is be kell állítani paramétereket, a pilóta visszajelzései alapján.
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #12572 üzenetére
Szerintem Lewisnak még van mit fejlődnie a 'nagyképűség' terén.
I am the greatest, I said that even before I knew I was.
I am the astronaut of boxing. Joe Louis and Dempsey were just jet pilots. I'm in a world of my own.
I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark.
It's hard to be humble, when you're as great as I am.
If you even dream of beating me you'd better wake up and apologize.
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #12572 üzenetére
Spanyol bulvárcikkek magyar fordítása.
(Hamilton csak angolul szokott nyilatkozni, valószínűleg nem is tud spanyolul.) Marhára pontosak szoktam ám lenni az ilyen idézetek.
Viszont ebben a nyilatkozatban nem látok semmi rosszat.
Magyarul megmondva, te (gondolod és) megmondod, hogy Hamilton mit gondol.
Gratulálok!
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #12423 üzenetére
A linkkel kapcsolatban. Kimi sincs a GPDA-ban és őt is hívják, és amilyen ügyet csinált ebből a média az utóbbi időben, úgy tűnik Kimi és Lewis már rivalizál is a dologgal kapcsolatban.
Hamiltonnak meg rendben van az önbizalma, és tudja, hova tegye magát. Kiváncsian várom, hogy linkeld azon eredeti (angol) nyilatkozatát ahol 'istennek mondja magát'.
-
brownus
veterán
válasz
7Heads Drago #12423 üzenetére
senna sisakkal a fején már senna reinkarnációjának képzeli magát
-
Hold
őstag
válasz
7Heads Drago #12379 üzenetére
Van benne valami, Massa menjen Kubica vagy Vettel jöjjön..
-
Hold
őstag
válasz
7Heads Drago #12370 üzenetére
Vetteltől sokat nem látta még, igaz rossz vas van alatta..
Én tudod hogy választanék pilótát ?
Felsorakoztatnám a pilótákat és üljetek be a vasba menjetek 10 kört szabadon..
Aki a leg szimpibb leigazolni.. Persze száraz és vizes viszonyok között is tesztelném.. -
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago #12370 üzenetére
El tudnám képzelni a másik finn pilótát. Raikönnen-Kovalainnen páros tetszene
-
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago #12366 üzenetére
Tudom. Ezen ment a hiszti az idei idény előtt is.
Szerk: Nem véletlenül nem akart 3évet aláírni.
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest