- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Oliverda
titán
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
AMD Power #24150 üzenetére
Azért lett büntetés, hogy ezt elkerüljék, mert valójában nem kellet volna még ez sem.
Az, hogy valaki átmegy a vonalon, levágja a sikán-t, gyorsabban megy a boxban, mint a megengedett, az előnyt szerez
de ez egy megszokott eset volt, ahol Massának semmi előnye, sőt inkább hátránya származott belőle a lassítás miatt...
Ha valaki hibás, az a nyalókás emberTeljesen egyértelmű, hogy most kit akarnak VB-nek (Börni papa már nem egyszer emlittete)
Eddig MS-t akarták minél több címhez segíteni, most pedig hamiltont egyhez, mert ez éri meg nekik üzletileg, -
Male
nagyúr
válasz
AMD Power #24150 üzenetére
Szerinte ezért áthajtásos bünti járt volna Massának... aha, mondjon már egy esetet, amikor ilyenért áthajtásos büntetés volt, mert nekem egy sem rémlik
Pedig évente nem egy ilyen szokott lenni a boxban.Nyilván addig jutottak, hogy pénzbünti lesz, az összeget meg akkor már ráérnek a verseny után megállapítani.... mivel közben megy a verseny, azzal is foglalkozniuk kell.
Stewart és az objektivitás...
Ha rajta múlna, Hamilton minden ellenfelét kizárnák minden versenyen. -
hunnylander
őstag
válasz
AMD Power #24025 üzenetére
Ez meg Massanak a jokercsereje lenne, vagyis nem jarna erte -10-es rajtbunti. Kimi uj motorral indul, de azzal kel majd Monzaban is repesztenie, es Massanak is masodhetveges lenne ott a motorja, ha Spara cserel. Vagyis pont Monzaban ossze is johet majd a KETTOS Ferrrari fustfelho, na meg a kettos McLaren gyozelem.
-
hunnylander
őstag
válasz
AMD Power #23663 üzenetére
De Massat bele lehet hajszolni egy hibaba. Es a futam igencsak hosszunak igerkezik, talan ezert is pihentette Lewis az autojat (mind a mai szabadedzesen es az idomeron is). Massa ellenben rengeteget hasznalta ma a versenyre valo motorjat. Marpedig itt mar tobb lesz a motorterheles, mint a Hungaroringen.
-
PazsitZ
addikt
válasz
AMD Power #23376 üzenetére
Én ebben már nem vagyok olyan biztos, alapból persze én is ezt mondanám, de amit mostanában Kimitől látok az siralmas. Vagy direkt csak a leggyorsabb körök díjért hajt és minden más lesz.r?
Jelen pillanatban és jó ideje, de Massa jobbat hoz, ő küzd, míg Kimi csak kocsikázik és elvan. De cáfoljon rám nyugodtan(#23391) Motion_Blur: Szép kör. Jó féktávok, és az utolsó szektort is szépen veszed. Nekem ott is akadnak gondjaim
-
Nowhereman
őstag
válasz
AMD Power #23376 üzenetére
Ha majd Lajoska is megkinálja majd egy előzéskor mint ahogy Lonzi tette, akkor majd nem lesz... De mondjuk az tény, hogy míg Maszatka lassan megtanulja azokat az alapokat, amit a gokarton kellet volna, mint mondjuk az előzés - addig Kimi egyre öergurasabban tekergeti azt a kormányt...
-
copin
őstag
válasz
AMD Power #23308 üzenetére
Akkor még talán lesz, bár...
http://hu.wikipedia.org/wiki/Olajhozam-csúcs
Szakadék felé tartunk és az F1 lehetne az egyik szimbóluma, de én speciel bízom a magfúziós reaktorban, de így is nagyon sok dolog meg fog változni az ebben évszázadban.
-
Peat;)
veterán
válasz
AMD Power #23291 üzenetére
Hozzá legalább beszéltek. Fernandót meg elindították olyan stratégiával meg guminyomással hogy boldoguljon ha tud és jobban lemaradt egy két futamon Hamiltontól mint most Kova. De biztos Alonson múlott mert olyan bénácska a srác. Korrekt csapat ez a mclaren na.
Egyébként sikerült aláiratni végül?
az rémlik hogy kutakodtál Hami után, nem tudom sikerült-e megtalálnod.
-
PazsitZ
addikt
válasz
AMD Power #22941 üzenetére
Gondolkozni már most is elkezdhetne szvsz. Schumi tesztlehetősége is hozhat valamit, bár nem tudom mennyire lehet érezni a kocsit, hogy csak hébe-hóba ül bele tesztelni
Massa-ban viszont én nem látom a vb kvalitást, tud ő is gyors lenni, de hogy stabilan verjen mindenkit azt nem látom benne. De cáfoljon rám nyugodtan.
Kimi fejben mintha nem is itt lenne vagy nem tudom minek tudható be ez a szereplés.
Idén bár nem szeretem, de Hamit tartom esélyesnek. -
hunnylander
őstag
válasz
AMD Power #22937 üzenetére
Szerintem is, Kiminek nem nagyon megy az utobbi idoben az idomero. Massat meg nem tartom egy kvalitasunak a Mesterrel.
A hungaroringi hosegben abszolute Ferrari egy-kettonek kellett volna lennie, a futamon latott Ferrari tempot tekintve, de koszonjuk szepen, hogy nem eltek a lehetoseggel.
Ferrari 111 pont
McLaren 100 pontMost mar elerheto tavolsagban a konstruktori.
-
-
hunnylander
őstag
válasz
AMD Power #21990 üzenetére
Magatol az uszonytol nem kell tartani, az kevesebb mint 1 tizedet ad. Atolvastam a mai sajtotajekoztato szoveget. Ez az uszony a pilotak szamara nem eszreveheto 'javulast' ad, csak azert alakalmazzak a csapatok, mert a szelcsatorna es a matekolas alapjan 'hatekonynak' velik (egy kicsit).
Vagyis onmagaban ez nem fogja kihuzni a Ferrarit a csavabol. Ha itt sem talaljak meg a jo beallitasokat es nem tapossak ki a lelket a jarganynak, keves lesznek, mint mackosajtban a brummogas.
-
hunnylander
őstag
válasz
AMD Power #21193 üzenetére
Holnapra csak 'permetet' jeleznek, vagyis minimalis gyorsan felszarado esocsket, de egy esos idomero megkavarna a kartyakat. Es erre jo esely is van. Vagyis a jo esos idomero eredmenyhez nagyon ugyesnek kell lenni es/vagy esos beallitasokkal kell menni, de az meg hatrany lesz egy holnapi szaraz versenyre, es forditva. Vagyis nehez ugy, de mindenkinek ugyanugy nehez.
-
wildrain
addikt
válasz
AMD Power #20682 üzenetére
Hamilton nem keres új menedzsert az apja helyett
Akkor most melyiknek kell hinni? -
hunnylander
őstag
válasz
AMD Power #20682 üzenetére
Jakobi korábban olyan pilótákkal dolgozott, mint Ayrton Senna, Jean Alesi vagy Juan Pablo Montoya, és mindegyiküket milliárdossá tette.
Ha Sennanak es Montynak megfelelt, akkor jo valasztas lehet. De, ha csak a penzcsinalashoz ert, annak nem sok haszna lesz a sportsikereket illetoen. Szoval ez a fazon majd cibalna megtobb rendezvenyre, megtobb szponzorszerzodes szerezne neki ami megtobb elfoglaltsag es stressz, ez mar regen rossz.
Meg majd biztos szepen a szajaba akarja adni a szavakat, hogy miket es hogyan nyilatkozzon, nehogy csokkenjenek a bevetelek.
(#20684) Motion_Blur: erzesem szerint a papa maradni fog, mint tanacsado es a versenyeken is jelen lesz csak a terhet akarja megosztani, mert mar tul sok a melo vele. Ja es ahhoz azert ertett, hogy Lewis gokartjait szerelje, es ahhoz is, hogy a fiabol kihozassa a maximumot.
-
JJános
addikt
válasz
AMD Power #19889 üzenetére
Idegesítő, de majd az évekkel megjön a rutin is. Kimi is megcsúszott az első gyorskörében, de bírta a feszültséget, és tudott jobbat menni. Haminak nincs tapasztalata. Ő a legjobb akar lenni, és a boxutcából sem segítettek neki, mint oly sokszor már.
Kimi sajna ott lesz holnap, és a versenytempója is jó lesz. Ha megmarad az előny, nem lesz gond.
Tippem: 1. Hamilton 2. Kova 3. Kimi
-
lenox
veterán
válasz
AMD Power #19629 üzenetére
Ezert. Kiszabott erdekes volt, Prost elso lett, bar Senna megelozte, de mivel red flag, ezert az elozo kor eredmenye szamitott, viszont a fele pont miatt ev vegen fel ponttal lemaradt Laudatol, szivas. Raadasul a Porsches csavo intette le a futamot, es emiatt lett a masik Porsches csavo elso, nem masodik... Szal amellett, hogy erdekes, latszik, hogy szarkavaras mar akkor is volt, bar nehanyan tudjak, de legtobben azt hiszik, hogy a kavaras csak mostanaban van, pedig nem, kezdettol fogva volt.
Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest