- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #2048 üzenetére
király vagy..;)
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur #2043 üzenetére
Olvasom hogy Sutil lehet Hamilton csapattársa lehet 2008-ban a mekinél.Sutil nagyon gyors pilóta,spában a leggyengébb autóban ülve nagyon jól ment.Ott volt a Coulthard nyomában.Sztem ez elég nagy szám.Míg a csapattárs,Yamamoto csak kullogott a mezőny végén.
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #2020 üzenetére
jééézusom :)))))
-
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur #2034 üzenetére
Szerintem mindenki a leggyorsabb autóban szeretne ülni!
-
snecy
senior tag
válasz
Motion_Blur #2029 üzenetére
Az nem valami előszerződésféle volt, annak függvényében hogy Schumacher marad vagy visszavonul?
Mert ha maradt volna, akkor nincs Raikkonen-Ferrari szerződés meggyőződésem szerint. -
Chili7
őstag
válasz
Nekem ez elég, hogy ne vegyem komolyan ezeket, hogy ''másolat'', ''csalók'', ''Ferrari B'', stb...
Egyébként lehet, hogy jóval előbb megvolt a Kimi-Ferrari szerződés, és Alonso ennek tudatában döntött. Mindegy; mostanában ígyis-úgyis hányok Alonsotól! Kimit meg sajnálom, hogy jelen állás szerint rosszul döntött.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
Akkor cserben hagyott a memoriam, ismet... Kar, h beepitett s nem tehetek ellene semmit. Kulonben elotte gyorsan utananeztem wiki-n is, de ott is 2006os szerzodesalairas szerepel... S mintha az olasz nagydij megnyerese utan jelentette volna be Schumi a visszavonulasat, a Scuderia meg akkor kurtolte ki a finn szerzodteteset, de lehet tevedek, sorozatosan... Akkor sry, my bad.
-
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur #1979 üzenetére
''Ja és kérem szépen háborodjunk fel, ugyanis a McLaren nem másolat!
''
Kevés iróniával fűszerezett meglátásod remélem annak ellenére alakult ki, hogy egyetértessz FP ezen állításával:
''Az egészben az a tragikus, hogy az MP4-22 nyilvánvalóan születésétől fogva gyors autó volt, és könnyen lehet, hogy Stepney közreműködése nélkül is megnyerte volna a világbajnokságot.'' -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2026 üzenetére
Termeszetesen 2006ra gondoltal, igaz?
-
snecy
senior tag
válasz
Szerény személyedben üdvözölhetjük a putnoki halottlátót is?
Nem komolyan venni! -
venember83
nagyúr
válasz
Ugy tudtam rFactor nem tartozik a kedvenceid koze... Kulonbseg azert meg ha McLaren-palya is, nem lesz kozel sem ekkora kulonbseg, erre azert fogadni merek.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2018 üzenetére
Ja, gondolom rajottek, h sokkal rosszabbul is jarhattak volna... Sport erdeke azt is kivanja, h mostantol szepen kussban legyenek, elszegyellve magukat, de ez ketlem, h meg fog tortenni... Azt mar nem is emlitem, h bocsanatot is lehetne kerni, nem vagyok maximalista
-
snecy
senior tag
válasz
Motion_Blur #2016 üzenetére
Most ne azon akadjatok már fenn, hogy Wurz mennyire teljesít gyengén
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #1994 üzenetére
Na jó, megértem hogy te ezt nem teheted... az okokra mindig szükség van.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #1981 üzenetére
Amúgy azt honnan lehet tudni hogy ez az írás (és az összes többi görbetükör), nem csak a nagybecsben tartott FerrariFanFp agyszüleménye-e? Mondjuk valahol megértem, nincs MS, unatkozik, mást kell kitalálni.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Szerintem már mindenki ismeri a McLarent.
Ezek után ki fog majd nekik hinni?Persze hogy senki. -
venember83
nagyúr
válasz
En szivesen vedenem, ne maradjon szegeny egyedul
-
Obi-1
őstag
válasz
Motion_Blur #1867 üzenetére
''átmnt a középcsapat Ferrarihoz, de addigra már elég jól feljött a csapat, hála Bergernek és Alesinek''
Alesi 95-ben 5. a pontversenyben, 42 ponttal, 1 győzelem, 5 dobogó.
Schumacher 96-ban 2. a pontversenyben, 70 ponttal, 3 győzelem, 9 dobogó.
Ez szerintem körülbelül olyan eredmény, hogy Schumacher ellen is fel lehet hozni, de inkább mellette.
[link]
[link] -
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur #1925 üzenetére
Szép darab -
válasz
Motion_Blur #1867 üzenetére
Perze, biztosan nem, ha te mondod...
Nekem azért az elég meggyőző bizonyíték erre, hogy Berger 93-ban ment a Ferrarihoz, azért hívták, hogy a rutinjával és szakértelmével segítse a csapatot. Többek között neki volt köszönhető, hogy Jean Todt a csapathoz ment, hogy rendbe szedje a bagázst. Az is biztosan véletlen volt, hogy 94-ben végre újra futamot tudtak nyerni Hockenheimben, kezdtek végre dobogós helyeket szerezni, miközben ment a háttér-átalakítás Todt vezényletével. Akkor egy tudott dolog volt, hogy arra várnak, hogy a Ferrari felfejlődjön egy elég magas szintre ahhoz, hogy egy sztárpilótát - aki akkor Schumi volt - hívjanak. Az autó fel is fejlődött, persze azzal nem számoltak, hogy közben egy másik csapat (Williams) egy addig nem túl sikeres motorral (renault) hirtelen annyira feljavul, hogy verhetetlenné válik. Ahogy a Ferrarinak volt olyan éve, hogy szinte (értsd jól) mind1 volt, ki ül benne, világbajnok lesz, úgy a Williams-nél is megvolt ez ebben az időben. Schumi ekkor tele volt feszültséggel - többször nyilatkozta is anno - mert ő mindent megtett, de ezek a kocsik verhetetlenek voltak. (Főleg Adrian Newey-val)
Szóval bár szerinted nem kellett a Ferrarinak Berger és Alesi, az ő akkori és későbbi nyilatkozataik alapján sehova sem jutottak volna nélkülük és a tanácsaik nélkül. -
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur #1855 üzenetére
az első 3 kép
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1855 üzenetére
A Toro Rosso az ''Oil'' gombbal tud olajfoltot hagyni, a ''Fail'' gombbal meg választhat autót, ami elromlik? Tudtam, hogy valójában ők irányítják a háttérből a futamokat
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #1776 üzenetére
Ez tényleg!
Tetszik!
A legmegdöbbentőbb az volt számomra, hogy az iratokat vissza akarták adni, csak előbb be akarták digitalizálni, illetve a képekről jó minőségü másolatokat készítettek. Aztán, mintha mi sem történt volna, továbbmenni.
Le a kalappal az ilyen törvénytisztelő angol ember előtt, akiben nem a kiváncsiság, nem az esetleges anyagiak megszerzése, mégcsak nem is a munka elvégzéselebegett a szeme előtt, hanem az, hogy itt súlyos törvénysértés, és a sport tisztaságát súlyosan szennyező dolog történt.
-
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur #1771 üzenetére
''és 2004 után ismét VB a konstrukció
''
-gratulálunk! Remek teljesítmény! -
-Mike-
addikt
válasz
a fénymásoló dolgozója azóta egy enzoval jár dolgozni ;))
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Milyen kedves Luca. -
venember83
nagyúr
válasz
Inkabb ajanlotta volna Colinnak... Sok kozuk nem volt egymashoz, teny, de fura volt, h nem volt semmi megemlekezes senki reszerol. En legalabbis nem lattam semmit es igenis elvartam volna legalabb 1 fekete szalagot mindenkin, Coulthardon pl el tudom kepzelni, h volt, de azt se lattam. Ahogy Rossi kepes volt 1 kartonlapra par szot kinyomtatni ugy ok is megtehettek volna...
mod: off
snecy: ugy ertettem, h Ford, Subaru, Citroen nincs az F1ben. De akkor is szemtelenseg
[Szerkesztve] -
eXodus
őstag
válasz
lol
:
-
snecy
senior tag
válasz
Érdekes hogy a Ferrari humorérzéke is csak a kémügy lezárta után jött meg (
).
-
Integra
titán
válasz
muhaha
-
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur #1771 üzenetére
-
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1642 üzenetére
''de Montoya akkor is jobb, mint az összes többi!''
Ez egyébként mennyire igaz -
koob
senior tag
válasz
Motion_Blur #1616 üzenetére
na még Spa-ban se essen?
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #1618 üzenetére
Számodra. Csak vedd észre, hogy a te rólam való mínősítéseid egyáltalán nem érdekelnek, és nem is áll szándékomban megfelelni a te vörös érzelemvilágodnak.
Szóval vagy ne vedd figyelembe a véleményemet, ha irritál téged, vagy pedig próbáld meg fejleszteni a személyiségedet egy jó adag toleranciával és empátiával, hogy el tudd viselni mások véleményét. -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #1616 üzenetére
Tanulj meg olvasni, aztán meg viselkedni és elfogadni, hogy nem mindenki a te fejeddel gondolkozik a világon.
Egy bunkó jelzőt már megérdemelnél válaszul! De nem fogok lesüllyedni a te gyerekes szintedre.
Ha tudnál olvasni, az írtam, hogy gentleman-ként viselkedik Alonso-val, és észrevehetnéd hogy nem kértelek rá hogy érts velem egyet ebben. Úgyhogy megtarthatnád a hülye poénkodásaidat magadnak! -
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #1604 üzenetére
Jaja! Csak kár , hogy német.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur #1591 üzenetére
szerintem, pl a Törökországban látottak alapján, Kimi magától is el fog lépni Massától.
-
bdav
őstag
válasz
Motion_Blur #1595 üzenetére
Képzeld el mennyi benzint spórolt Alo a végén
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Motion_Blur #1591 üzenetére
Kérsz Daedalont?
[Szerkesztve] -
bdav
őstag
válasz
Motion_Blur #1592 üzenetére
adatbázis migráció folyik...
mod: ejj ha így belemodolsz, akkor úgy tűnik hogy belebeszélek a semmibe mindenféle hülyeségeket
hát, némi remény van holnapra, bár idén jellemzően nem szoktak a merci irányába változni az erőviszonyok a versenyre (malajzia az egyetlen kivétel talán). Ham lassucska...
[Szerkesztve] -
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #1517 üzenetére
Csak megint egy dolgot felejtesz el: Suminak hány éve volt erre és már csak múltja
van.
Alfonznak hány éve lesz még az f1-ben erre és van jövője. -
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur #1511 üzenetére
enjoy: [link]
-
válasz
Motion_Blur #1511 üzenetére
He-he
Elnéztem a sebességadatot.Álmodoztam, hogy Kovalainen végre - az általam álmodott módon - feltört.
A 1355-ös hsz-ben viszont ott van, még reagáltál is rá a 1391-ben -
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur #1444 üzenetére
Nem is csak a gyorsaság, hanem kizárja a hibát! Jó ötlet!
Új? Vagy már márciusban is volt róla szó? -
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #1499 üzenetére
Bevonatni egy szuperlicenszet egy 26 éves(asszem
) pilótának azért mert a legsúlyosabb bizonyíték hogy ja használjuk a ferka dezodort...van rajtam ezüst szemüveg bizonyára, dehogy rajtad is van vmi átláthatatlan az is 100
Te stílusoddal válaszolva: igen tudjuk alonso tolta vissza mscht munkásnak öltözve hogy a közvéleményt felrázza és különben is ő lopta a dokksit és fejlesztette az autót azok alapján éjjelenként a mérnökök helyett!
a spanyol monnyon le
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur #1417 üzenetére
Na akkor meg ő is elmehet a búsba! Akkor miért nem sírt az igazságérzete? Ő milyen infókat osztott meg a Ferrari tervezőivel? Gyanítom, hogy ugyanazokat, mint Stepney ( bocsánat az áruló nevét kis betűvel kell írni, tehát nigel stepney) coughlannal.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur #1488 üzenetére
hát faszomnak kell emlegetni, hogy mekkora sport ember volt, ha nem volt? minden egyes alkalommal kénytelenek vagyunk bizonyitani, ohgy nem volt az. a sok hülye meg mindig hangoztatja
-
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur #1447 üzenetére
abban pedig igaza volt, hogy Schumi semmivel nem volt különb Lonzinál.
-
válasz
Motion_Blur #1447 üzenetére
mire gondolsz?
most hallottam, hogy csak 30 millát kell fizetni a McLarennek
[Szerkesztve] -
kerjani
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1434 üzenetére
én sem véletlenül linkeltem be
-
kerjani
aktív tag
válasz
A Ferrari is ugyanezt tette
[link]
„Amikor a Ferrarinak versenyeztem, mi is kihallgattuk a csapatrádiójukat.'' - árulta el Salo az 'Ilta-Sanomat' médiumnak. „Minden edzés után megkaptam papíron rögzítve Mika Häkkinen és a mérnöke beszélgetését.
akkor zárják ki a Ferrarit is -
Peat;)
veterán
válasz
Alonso számomra olyan ember akiben nem csalódom sosem a viselkedését illetően, egy tahó de tud vezetni, bírom azt amit a pályán nyom és néha a kisgyerekes hisztiket is. Sosem voltam vmi nagy Alonso fan, a pilóta közül neki és Kiminek drukkoltam hogy vb legyen és ezután is így lesz. Szval nem igazán érdekel, Rosberg ne csináljon ilyet viszont...
Azt viszont leírom hogy én Kimiben rohadt nagyot csalódtam. A rádiólehallgatás már tényleg az a kategória amiről sokszor csiripeltek a madarak, egy ilyen vallomás nemhiszem hogy befolyásolta volna a döntést, de Kimi ezzel belefolyt abba a kémügybe amiről én úgy tudtam hogy nincs véleménye, szarik rá ő csak versenyezni akar(így ismertem meg ezért szeretem). Ron pedig az az ember volt aki felkarolta. Az erkölcsileg nulla ember is ember és hátbaszúrható. Ez kicsit olyan volt mert szerintem felesleges volt az ügy szempontjából, remélem Ron papa nem pöccen be és tárja a sajtó elé hogy ő meg miket tud a többi csapatról ahogy azt tárgyaláson akarta, mostmár tudjuk miért....Amúgy reménykedem h nem igaz, formula.hu ad reményt....
mármint a Kimis hír remélem h nemigaz mielőtt félreértenéd
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
elég gáz csapat ez a McLaren
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur #1380 üzenetére
Jaja,összetehetik a kezüket a meki szurkolók hogy csak ennyit kaptak.Azt a 100milliót kipengetik kisujjból.Mind1,jövőre visszavágunk.Gyerünk Ferkák!!
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #1368 üzenetére
Ez óriási,..komolyan nem hiszem el bázz
Ezt a blamát... -
manutdzoli
senior tag
válasz
Ez azért elég komoly:guminyomás,fékrendszer,hátsó szárny.Ki kellett volna zárni őket.Ezek után nem zárták ki őket,csak pénzbünti meg elvették a konstruktőri pontjaikat.Eszem megáll!
-
george11
addikt
válasz
Azthiszem mégis csak jobb lett volna kizárni az egész csapatot az idei évből
Ez nagyon aljas dolog volt az egész Mclaren csapat részéről. -
Peat;)
veterán
válasz
Amennyiben a súlyelosztás irányába fejlesztettek (mér nem vizsgálták meg hogy így történt-e?) akkor jogos hogy autóban is volt előnyük. Tök másképpen eszik a gumikat de lehet hogy ez semmit sem jelent. Valamivel azért okosabbak lettünk és nem csak a feltételezések egymáshoz vágása megy.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Ezt a delarozsi fiut biztos nagyon szeretik ezentul a WMM-nel
Ilyet leirni...
A digo foci bajnoksagban azert beszelgettek szotyizva a kispadon ulok, mert szembol az ellenfel megbizasabol szajrol olvasok neztek/''olvastak'' a technikai team mirol beszelget, mire keszulnek, miket valtoztatnak a jatekmenet kozben...
hobizoli -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #1364 üzenetére
Én már rugnám is ki de la Rosa-t, Alonso zsíros fizetéséből meg vonnák le a bírság kifizetésére, év végén meg visszazavarnám a Renault-hoz, kavarja ott a sz*rt. Mindkét spanyol, de főleg az a hülye tehetségtelen tesztpilóta sportszerűtlenül hasznot akart húzni a Stepney-től Coughlan-en keresztül származó Ferrari (beállítási) információkból. A két pilóta nagyon sportszerűtlenül viselkedett, még Alonso-t valamennyire meg lehet érteni, ő csak értetlenkedett de la Rosa levelein, de Rózsa egy nagy bunkó, pont.
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #1353 üzenetére
''A McLaren nem v2.0 és nem is Ferrari B autó. Itt nem az autóról van szó. Nem csak fizikailag lehet kihasználni 780 oldalnyi doksit.'' Az az én véleményem is. Te is leírtad most hogy nem ferrari b autó. Nem is rád gondoltam...olvass vissza. Tényként írja le mindenki hogy márpedig az, oké erre meg jött a reagálás, hogy mik alapján. Ez meg elmaradt. Ezek után ez pedig sárdobálás. Semmi más. Aki meg megkérdőjelezi ezt (mint én) arra olyan reagálások születnek mint a tied. Hogy más módon szereztek előnyt. Direkt ezt is elírtam abban amit reagáltál hogy nem erről van szó. Aki kicsit is szereti a mclarent azt hiszem úgy gondolja hogy ez az autó márpedig az ő munkájuk, bármennyire is piszkosak. Nem pedig egy másolat. Ennyi nem több. Attól igen kaptak előnyt a pályán is a másik hátráltatásával, de az autóban nem bizonyított hogy hasznátak/használni tudtak valamit egyenlőre. Ennyiről van szó.
''de ezzel prümcsük szintjére süllyedsz'' ahogy gondolod, én nem személyeskedek, annyit tennék hozzá már többször bizonyítottad nálam hogy nem ovlasod végig/el a hozzászólásomat amire reagálni szoktál(most is ezt érzem), mindenki más stílusban fórumozik amihez megvan a joga. -
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #1315 üzenetére
Akár lehetne futamsorrend is!
Nem bánnám!
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #1259 üzenetére
Szerintem meg te vagy nem kicsit korlátolt, akinek kórisme: Ferranoid.
Megszállottakkal a történelem sem tudott mit kezdeni, hát akkor mit akarjak én ?
Ki mondta, hogy egy taktika és egyéb dolgok tudása nem lehet előny, de ne
röhögtesd már ki magad azzal, hogy azt állítod, annyit jelentene, mint amilyen
a bünti súlya volt. Nem aggódnod kéne hanem örülni.
Kaptatok egy VB. címet amit olaszul is hívnak: potyolino, de ragozzátok
még egy kicsit hátha jövőre is leesik valami, autóépítés helyett. -
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur #1259 üzenetére
Soha nem fogjátok meggyőzni, erre nagy összegben fogadnék.
primcsik bácsi: Meg ne haragudj, de itt most tényleg nincs igazad és ha sokáig erőlteted a nézeteid, akkor még a tekintélyed is elveszted, sztem fogadd el, hogy most az egyszer nincs igazad. -
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur #1169 üzenetére
Még reagálhatok erre is : ''probléma, hogy a Ferrari, aki a károsult fél, mit kap kárpótlásként?''
Határozd meg, hogymi a csapat kára! Ővék a konstruktőri cím, övék az erkölcsi győzelem!
Hisz a McLaren egy csaló, meg amúgy is a Ferrari copy-ja.
Meg erre is: ''Összegezve: a McLaren jól elkúrta nekünk ezt az évet.''
Bezzeg akkor nem kúrta volna el, ha mózliék kizárták volna őket. Igaz? -
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #1160 üzenetére
Én úgy tudom hogy a konstruktőri első helyezett jelentős pénzekhez jut. Gondolom ez az anyagi kárpótlás, a mclarenhez képest (mivel meg elcseszte az évet írjuk így), a jövő éviben a ferrari anyagi előnnyel indulhat. Az mindenesetre érdekes hogy a ferrari elégedett a döntéssel. Ez sokat elárul, számomra legalábbis. Az is hogy még régebben azt írtad hogy a konstruktőri kizárást tartod jogosnak. Azóta meg nem változott semmi így nem lehetett nagy meglepetés. (sajnos hogy még mindig nem tudunk többet!) Ez az egész nem ér annyit hogy ennyire kiakadjon az ember..peace.
-
Chili7
őstag
válasz
Stepney is csak egy szegény áldozat mi?
-
lacafaca
addikt
válasz
tipikus nesze semmi fogdmeg jól esete. a mekláren meg egy rakás szarkupac, tetején ronnal. tényleg tönkretették a nép szórakozását az idei évben és ha másért nem, hát ezért megérdemelnék, hogy eltiltsák őket a jövő évtől (is)
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #1151 üzenetére
Úgy kezdődik a mondat hogy ''szerintem'', vagyis ez az én személyes véleményem.
Akkor soroljad, mit használt fel a Meki mint csapat a dokumentumokból, soroljad tizedmásodpercekre, hogy mi mennyi előnyt szerzett nekik! Ne csak sértegess!
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #1155 üzenetére
Elsőre sem azt írtam hogy ne reagálj
kurvára nem
1156: legalább nyomnák vmi jótékonysági alapba
[Szerkesztve] -
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur #1155 üzenetére
szerintem kifogyott a stexből a fia...én erre tippelek
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #1151 üzenetére
inkább töröltem, ferrari szurkolók nem tudom mit vártak még, legyenek a ferrari takarítói a pilóták?
[Szerkesztve] -
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #818 üzenetére
Ki dönti el, hogy mi minősül flame-nek ? Ahhoz ebben a témában objektív ember
kéne és egyikünk sem az...
Már az ironizálás is flémnek minősül ? -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #811 üzenetére
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #777 üzenetére
Fogadjunk, te ezt az érvelési módot ''meetingen'' tanulod.....Ne a valamiről alkotott
véleményemről alkoss véleményt, hanem az alaphelyzetről, amiből én is merítek.
Kérdéseim:
''Ez is ''ferka'' váltó volt'' ?
Ez is benne volt a doksikba, vagy azért feltételezhető, hogy a meki ''idegen segítség'' nélkül képes volt megcsinálni egy ilyet ?
''Érdekes, bejelentik hogy ezzel fognak menni, közlik velük, hogy a verseny
után a doksikat küldjék el, (tehát nem azt, mondják hogy nem használhatják), ennek
eleget tesz a meki, majd a töréstesztet kérik, újra kérik, átmegy.
Ezután kitalálják a szabálytalanságot''.
Ez is ''logikus'' nem ? -
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #773 üzenetére
Inkább logikus és ésszerű válaszokat próbálj adni felvetéseimre, ne próbálj úgy
minősíteni engem, hogy te sugallod az én nevemben azt, amire nem gondolok.
Én sem írom le helyetted, amire te gondolsz. Inkább arról írj, hogy szerinted nem
sok ez már egy csapatnak ahhoz, hogy bárkit gondolkodóba ejtsen ?
Persze ehhez el kéne tudnod vonatkoztatni a ferkától, de ez neked nem megy. -
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #766 üzenetére
Szerintem meg az FIA-val és médiával. Félreteszed a szemellenzőt akkor rájössz hogy azért csalnak mert lehet(lásd országunkat pl) és a piszkot ez a mai mocsok média csak gerjeszti tényeket átugorva kreálva az olvasói igényt(mint most). Nem ez, nem mentesítő hsz volt mielőtt belekezdenél! Csak szerintem a jövőben is lesznek ilyen dolgok, más csapatoktól is, mert lehet. A lehet meg (nem csak) a mostani eset miatt alakult ki. (amilyen formám van tuti Williams lesz a soros jövőre most hogy átpártolok(tam) )
Olyan büntetés meg nincs már ami megoldaná a helyzetet és igazságos lenne az én szemszögemből nézve. Te a kizárást tartod jogosnak egyébként? Szerintem az túlzás. Nem emlékszem írtad-e már, én a pontelőnyök levonását tartottam volna okésnak a bűnösség beigazolódásának napján a múltkori kérdésedre válaszolva újfennt, de ettől valszeg súlyosabbat akartál volna -
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur #749 üzenetére
Akkor most Kimi és Alonso fog dominálni?
-
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur #738 üzenetére
A jó öreg Monza mindig megköveteli, hogy szinte egy új autót építsenek erre a hétvégére.
Kíváncsi lennék, hogy a Spyker vagy a Toro is elvégzik-e ezeket a módosításokat ? -
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur #735 üzenetére
Oké, hogy mások (a versenyzőtársai) irigykednek rá, de a cikk írója miért? Úgy csinál , mintha az életben mindenki egyenlő eséllyel indulna. El kell fogadni, az egyiknek szerencséje van és beleszületik, a másik könnyen megszerzi, a harmadiknak keményen kell dolgoznia kell ugyanazért. Nem tudom, h miért kell ez a többfrontos negatív képfestés Hamiltonról.
-
Oliverda
titán
válasz
Érdekes egy cikk... azt pl. nem tudom hogy JV miért maradt ki belőle, pedig anno szinte nála is ugyanez volt a helyzet. Szvsz olyan 18 éves színvonal a hülye hasonlatokkal egyetemben.
-
törölt tag
válasz
már volt.
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #701 üzenetére
A Mclarenre jellemző az hogy egyik évben jók másikban szarok és most is rájuk gondoltam. Most meg Ferrari mögött állnak, nekik is kell többet fejleszteni ha nem akarják elveszíteni vb-t, az alkalmazottak meg elég fura légkörben dolgoznak, hiszen akár ki is zárhatják a csapatot év végén és a dolgozókat nem érdeklik a realitások csak az hogy ennek is fenn áll a lehetősége. Alonso lelépne ami valszeg sajnos nem következik be akkor meg pláne nagyobb eséllyel esnének vissza szerintem, mert ő határozza meg a fejlesztési irányvonalat jelenleg és valószínűleg jobban ismeri az autót (gyárba sokat ment dolgozni, segíteni). Kicsit ferrari üldözési mániád van
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur #701 üzenetére
Megverik a ferrarit?
Nagyot néznék az biztos.
Talán 2-3 év múlva újra tündökölni fog a Williams,harcban a vb címért -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #682 üzenetére
Szerintem még egy semleges, sportszerető szurkolótól is jogos elvárás lenne, hogy nagyon komolyan és mélyrehatóan vizsgálják ki az ügyet.
Komolyan és mélyrehatóan? És ezt szerinted megtehetnénk a sajtóban leadott hírfoszlányokból. Egyszerűen nekünk sportszerető drukkereknek nincs módunk kivizsgálni az ügyet. Csak szubjektív és felületes véleményekkel dobálózhatunk. Ez viszont már fárasztó, ezért már tényleg valamennyire a homokba kell dugnom a fejem.
Javaslom ejtsük a témát! Úgysem mi fogjuk feltárni az ügy rejtelmeit. Tiszteltetem a Ferrarit! -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #676 üzenetére
A kémügyben is vannak feltételezések rendesen, arra sem lenne muszáj reagálni.
''Örülök, hogy részedről ennyivel el van intézve, nincs is több kérdésem''
Te is elintézhetnéd ennyivel, bizonyára nem tartozik a jogköreid közé, hogy felmentsd vagy elítéld a McLaren-t.
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #675 üzenetére
Már erre a kérdésedre is válaszoltam. Ezek után így csak ennyit írhatok: LOL.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #671 üzenetére
Félreértesz.
Először is, tizedannyira sem vagyok McLaren drukker, mint te Ferrari drukker.
Másodszor, gyűlölöm a sportszerűtlenséget.
Harmadszor, utálom az önjelölt bírók okoskodásait. Teleszemetelitek a hozzászólásaitokat a kémügyre való célozgatásokkal, amikor f*ngotok sem lehet róla, hogy mi róla a teljes igazság.
Szerinted hány csapat indulhatna, ha mindenki aki valaha kémkedett, lopott vagy másolt, eltakarodna a rajtrácsról? A vörösek ott lehetnének e vajon?
Ha a Mekiről, nem bizonyítható, hogy felhasználták az adatokat, miért kellene őket szekálni. Az ártatlanság vélelme az smafu. Azt sem tudhatjuk, mi van azokra a lapokra írva, hogy került McLaren-esekhez, miért néztek rá stb. A bennfentesek jól tudják, hogy az ilyen dolgok oda-vissza mentek (mennek) az F1-ben eddig is. Talán amikor egy tervezőmérnök vagy 'autótörölgető' (esetleg egy pilóta) átkerül egy másik csapathoz, nem visz a 'fejében' hasznos információkat. Talán pl. a Ferrari vagy Toyota költségvetéséből nem juthatna pénz egy kis ipari kémkedésre. Az F1 bizonyos mértékig az autótervezés csúcsa, szerinted innen teljesen hiányoznak ilyenfajta 'turpisságok'.
A kémüggyel kapcsolatban, vannak Ferraris 'nyalánkságok' is, szabotázs, zsarolás, miegymás. Azzal sem szertnék foglelkozni, sem célozgatni sem rá. A Ferrari múltbéli piszkos és sportszerűtlen dolgaira sem szoktam.
Engem az F1 napos oldala érdekel, a kémügyben meg nem vagyok illetékes bírálkozni éppezért nem is érdekel.
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #671 üzenetére
''Szomorú, hogy most a McLaren drukkerek számára azok a fogalmak, mint sportszerűség, tisztán nyerni, stb. hirtelenjében nem fontosak.''
Ezt milyen jogon és alapon? Bármit is mond egy mclaren szurkoló te azt semmisnek veszed. Tőlem vagy 4-szer kérdezted meg hogy szerintem az sportszerű-e hogy nem kapnak büntit. Az elsőnél leírtam hogy nem, szerintem is kéne. Utána megkérdezted mégegyszer asszem visszautaltam az első válaszra. Utána megint, akkor megint leírtam hogy kéne bünti. Ma újra megkérdezted. A célodat nem értem. Vagy nem akarom érteni... -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #657 üzenetére
Szegények miért kapjanak büntetést?
Egyébként engem marhára nem érdekel a kémügy (kémkedés, másolás volt, van, lesz), szóval nincs kedvem minden vele kapcsolatos sajtóban megjelent cikket átnyálazni. De szerinted Jean Todt nem nézne bele egy Meki doksiba, ha valahogy titokban hozzákerülne?
A Ferrari az szent. Soha nem voltak piszkos, sportszerütlen húzásaik, szabálytalan technikai trükközései.
Ha a nálunk illetékesebbek, akiknek sokkal több rálátása van erre a dologra, nem büntetik meg a Mekit, akkor az elfogult Ferrari drukkerek, akiknek gőzük sincs az egészről, nyugodjanak bele.
Ha olyan nagy és elfogult Meki drukker lennék, mint amilyen nem, én meg jöhetnék azzal, hogy az egészet a Ferrari indította el és provokáció az egész. A Ferrari alkalmazott volt a sáros, a Ferrari a sáros, vagy ők akarják besározni a volt alkalmazottjukat. Egyébként azok a múltbéli doksik már kutyagumit érnének a jelenlegi fejlesztésekhez, és a Meki nem is használta fel azokat és ez az autójuk Ferrari doksival való összevetése után nyilvánvaló is lehet az illetékesek számára.
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #657 üzenetére
Nem tényként írtam a verést. Ne ferdíts. Hol írtam olyan utalást hogy ne kapjon büntit? Ne ferdíts
A ferrari nyert volnáért sry, szerintem sokan fel fogják hozni, így talán több az igazságtartalma és mint írtam jogos is lehet, van benne igazság részben.
Szerinted az eddig elért eredmények tükrözik az autóban meglévő lehetőségeket a csapatodnál? Szerintem nem mert bénáztak és nemcsak a műszaki hibákkal.
Az meg figyelemreméltó hogy előttem egy másik ferrari drukker hozta fel hogy balhé(most mind1 milyen szerintem, dobálás is lehet mint amcsiknál anno, lehet nálad a szerelőverés verte ki a biztosítékot, azt azért írtam mert pl szerelőknek sok köze nincs a kémügyhöz szerintem!) lesz ha nyer mclaren és arra semmit nem reagálsz, de ahogy én felhoztam rögtön, érdekes
peace, nem támadás volt amire reagáltál, a verésnél meg nem a ph ferrari fanokra gondoltam természetesen, hanem az oalszokra(belőlük kinézem a focibalhék után), ha megnézed a hsz-t amire reagáltam láthatod is
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #653 üzenetére
Tavaly talán itt volt a legversenyképesebb a Mclaren ha jól emlékszem, tom hogy tudod csak sokan elfelejtették már, nem elépzelhetetlen hogy Mclaren nyer.
-
ronaldo
őstag
válasz
Motion_Blur #642 üzenetére
viszont a tesztek alapján Monzában ők az esélyesek
Ne vinnyogj márOlyan nincs, hogy öt nap alatt a +4-5 tizedes versenytempóból -4-5 tizeded csináljanak a Mercik. Én azt is simán el tudom képzelni, hogy egy lefojtott motorral tesztelt a Ferrari és úgy próbálta ki az újításokat, beállításokat. Ez remek dolog, mert egy korábbi hasonló teszttel össze is tudják hasonlítani (qualifikációkon is érdemes megnézni, hogy ha néha-néha bevágnak egy Ferrarit belső kamerával és kijelzőkkel, akkor Q2-ben még bőven 500-al alacsonyabb fordulaton pörög a motor mint élesben, a 18500-at szinte sosem lépi át).
Más: sportklubon egy órája lett vége a DTM időmérőnek, ott is égtek a Mercik, Haug bácsi pislogott. (Audi az első három). Hakkinen 8. -
Zé_Mester
őstag
válasz
Motion_Blur #647 üzenetére
jó részben igazad van.
de pl Schumi és Barichello utálta egymást, pláne az utolsó hónapokban.
előbb utóbb mindenkinek az agyára megy az INAS szerep.
vagy ott van pl Makifej. már most ki van akadva hogy a kedves Hamilton srác az első F1-es idényében lezúzza, ráadásul egész határozottan.
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur #642 üzenetére
Ja, ezek szerint igen. Hülye spanyol tévések, időeredmények helyett Alonsót mutogatták mindenféle reklámokban. Csak annyit láttam, hogy kint maradt +3 kört minimum.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Motion_Blur #640 üzenetére
ebben igazad van hogy ha mind a kettőjük harcol a vb címért akkor nem tudják olyan gyorsan behozni a McLaren-t.
de : gondolj bele mekkora parádé lett volna ha mondjuk bejelentik hogy Raikkönen az 1. számú pilóta és Massa csak másodhegedűs. holott ő már ott van a Ferrainál egy ideje.
sztem ebből botrány lett volna, és a 2 pilóta alapból utálná egymást. az meg ugye semmire sem jó. -
Adrián29
aktív tag
válasz
Motion_Blur #613 üzenetére
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur #520 üzenetére
-
válasz
respekt és tisztelet!
-
AMD Power
titán
válasz
Király voltál MS!
Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest