- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander #19819 üzenetére
Kimerítő infók, köszi!
-
Buldozer99
senior tag
válasz
hunnylander #19822 üzenetére
köszi
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander #19815 üzenetére
1:32-ket mennek, és aszem most megint esik?
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #19801 üzenetére
jaj de jó h emlékszel bahreinre csak kicsit szelektiven ott és aztán barcelonában is elismerte Felipe h hibázott a q3ban, akkor is és most is mondom h HA hibázik azt elismeri HA nem akkor nem
-
littlelion21
addikt
válasz
hunnylander #19748 üzenetére
Ne hozzuk már elő a bőrszínt aduászként, mert annak semmi köze mindehhez.
És engem se próbálj meg hergelni légyszíves.Mr.Hamilton habitusáról annyit, hogyha minden élsportoló, aki az adott sportágában kiemelkedő eredményeket ér(t) el (mint Lewis), így viselkedne, a sportágak népszerűsége nem lenne túl magas.
Ezzel arra akartam utalni, hogy az általad vázoltaknak nem egyenes következménye a jelenlegi viselkedésmód. Sokkal inkább emberi gyengeség, amiért egy szóval sem akarom kárhoztatni, mert ő is ember.
De ettől még mindez nem válik elfogadhatóvá.
Továbbra is azt látom, hogy nincs meg benne a tisztelet és az alázat - mint ezelőtt írtam -, és pont ezért nem tudok rá felnézni, mint sportemberre. -
deniro2
senior tag
válasz
hunnylander #19776 üzenetére
Legrosszabb esetben is agyongyalázzák..., mert én nem gyalázok senkit. Kiminek simán idegesít a motiválatlansága és, hogy hagyja elverni magát kvalifikáción rendszeresen. Nem tolom senkire a felelőséget, ezt ő cseszi el, ennyi. Mégis a kedvenc pilótám. Most akkor mi van?
19781- vak vezet világtalant? Csak kérdezem...
-
JColee
őstag
válasz
hunnylander #19772 üzenetére
ezt mire írtad?(és TE hány éves vagy h olvasni nem tudsz???)
abban a hszben azt mondtam h Hamilton nyilván azért tudta h kb mit fejlesztettek az előző modell óta (2006->2007)
az a vicc h te osztod itt az észt h mennyire elvakultak vagyunk és magadat nem veszed észre
Motion_Blur:THX
#19776: sztem Dávid Sándorral remekül megértenétek egymást
kimi tőle mekkora oltást kapott amikor kilökte Sutilt de hamiltont nem szivatta annyira amikor nem vette észre a lámpát(nyilván nem direkt!!)
minden kimi rajongót irritál sztem h az időmérőket mindig elqrja és csomószor hibázik is, de nincs akkora egója mint hamiltonnak -
ronaldo
őstag
válasz
hunnylander #19774 üzenetére
"Es a McLaren penze kormanyozta Lewis autoit" - miért írod ezt úgy le, mintha én mondtam volna? Nem igazán szép dolog...
Az én kedvencem pedig a Ferrari, egyébként meg nem a net éltet, nincs szükségem rá, hogy azt túrjam, meg a karriereket, meg a kölyökkorát, amitől aztán teljesen megvilágosodom.
Van nekem saját életem. Pont.
Zárjuk le a témát azzal, hogy hamiltonnak az egész eddigi évtizede (vagy több) nem másért, mint az F1-ért zajlott. Namost ott még semmit nem ért el, amit "champion"-nak hívnak és félkövérként lehetne szedni. Addig meg kár tovább vitatkozni.
-
deniro2
senior tag
válasz
hunnylander #19763 üzenetére
Figy, ez flame, off, meg amit akarsz, de én tényleg soha az életben nem láttam ekkora elfogúlt drukkert, mint te... Motion köztudomásulag Ferrari fanatikus, mégsem próbálja pl. Kimit minden hibájából kimosdatni, tudja azt, hogy mindenki hibázik, fog ki szar napot, amit nem kell másra kenni és összeesküvéselméleteket gyártani, hanem elkell fogadni, hogy senki nem tökéletes. Még Hamilton sem.
És ne írj légyszi olyanokat, hogy te nem mosdatod, meg objektív vagy, meg soha nem sztároltad Lewist, mert nem fogom neked saját hozzászólásaidat összeszedni, ha nem érzed, a te dolgod. Egyszerüen fárasztó ezt az állandó ömlengést olvasni. -
ronaldo
őstag
válasz
Szövegértésből valóban bukhattál... Idézem magam: Meg ahol a név nem szerepelt, ott a pénztárca azért nyilván jelen volt. Jobban nem tudom kiemelni, bazmeg. (már bocsánat).
Szépen leírtam, mi nem érthető benn? Emiatt nem kell fél oldalt fröcsögnöd a semmiről. Felesleges.
Annyit még hozzáfűznék, hogy a Mclaren neve már jóval előbb feltűnt a felsorolásban(1998 pl), mintsem a Forma 3-hoz vagy a GP2-höz értkeztünk volna. Mit gondolsz, a közte levő években csak húsvéti képeslapot kapott tőlük? Annyira átlátsz mindent (legalábbis ezt hiszed) erre egy ilyet nem veszel észre? Mintha naívságra utalna.
A hamis eredményekről meg szó nem esett. Miért lenne hamis? Csak arról van szó, hogy a mclaren (csak így nagy vonalakban, cégként említem) rendesen egyengette az útjait. Amúgy elég lenne szökőévente MotoGP-t nézned, és máris megértenéd mi a különbség aközött amikor támogatnak egy versenyzőt a gyár mögül (vagy bárhonnan), meg milyen az amikor nem. Ezen múlik szinte minden.
A gokartos címektől meg hogy idősebbek közt nyert nem tudom miért kell hasraesni , minden autóversenyző ott kezdi, ott emelkedik ki először. Ettől még nem fosok be hamiltontól.
mod: az meg, hogy Sutilt meg Rosberget "földbe döngölte", egy dolog. Anno Frentzen fiatalként előrébbre mutatott mint Schumacher, aztán az F1 valahogy máshogy alakult. Így én Rosberget is megnézném egy hamilton körüli vassal maga alatt, lehet fordulna a kocka... (de szvsz ezt soha nem tudjuk meg)
-
JColee
őstag
válasz
hunnylander #19767 üzenetére
én meg az előbb nem tudtam h 5 perc múlva szarni fogok de utána rámjött és ezért elmentem
viccen kívül nehogy már nem tudta a pontos körülményeket h mióta fejlesztik az új autót és h attól kb milyen gyorsulást várnak tőle -
JColee
őstag
válasz
arról van szó h rögtön a segge alá kapott egy jó kocsit és tavaly télleg jól is ment
erre meg akkora arca lett h a túl nagy légellenállás miatt már nem olyan jól megy mint tavaly
a kanadai futamon történt esemény pedig elkerülhető lett volna ha vmi béna kocsiban debütál és ott megszokja h figyelni kell a többi autóra a pályán -
ronaldo
őstag
válasz
hunnylander #19744 üzenetére
Cuki, hogy mindenhol kiemelted, hogy winner meg champion, de a 10ből 11szer szereplő "of Mclaren Mercedes" részt nem. Meg ahol a név nem szerepelt, ott a pénztárca azért nyilván jelen volt. Hát itt van a kutya elásva. Hamilton abban valóban egyedülálló, hogy végig a seggében volt a sokmilliós támogatás. Na ezt tényleg nem sok versenyző tudja elmondani magáról a jelenlegi mezőnyben.
(S ahogy nézem, nem is nyert mindenhol ahol elindult)
Egyben ezzel meg is van fejtve, miért ez a sok szöveg. Mivel tudatosan felépítették a hamilton-prodzsektet, így végigvitték a szamárlétrán, illetve mindig kerestek neki olyan szériát és autót, amivel nyerhet. Tudom, hogy erre is van/lesz riposztod, de úgyérzem ezzel a ténnyel tényleg kár vitatkozni.
#19748: Én meg jópár sportolót ismerek, akik mellett hamilton minden szempontból elbújhat, mégis szerény, kedves és egyszerű emberek. Szóval hadd legyen már rühellve, ha nagyképű. Arra nincs mentség. A belemagyarázás csak köntörfalazás.
Nagy OFF: persze megváltozhat, ahogy úgy néz ki Alonso is teszi az éveken át tartó arcoskodása után. Viszont kétlem, hogy ha már dollártízmilliókat öltek bele, akkor a mclaren elengedné. Úgyhogy ha/ameddig a mclaren le nem süllyed az élközeli istálló állapotából, addig úgysem változik meg, mert azt hiszi, hogy övé a világ...
-
Nowhereman
őstag
válasz
hunnylander #19756 üzenetére
No, hogy ha valaki 200 fölött fékez el egy kanyart, vagy a piros lámpánál rohan bele az elötte állóba, az azért kissé más eset... de azért Rosbergnek is járna egy zacsi az biztos. És nem az érdemeik miatt kezdenek ezek a srácok a nagy csapatoknál, hanem a Sumi-sokk miatt. Minden csapatfőnök az új császárt akarja kihúzni a cilinderből, és megismételni Briós és Todt sikereit... Csak arról feledkeznek meg, hogy őfelségét Jordan bácsi hozta be a cirkuszporondra...
-
Oczu
senior tag
válasz
hunnylander #19755 üzenetére
szerintem ott lebeg
-
Nowhereman
őstag
válasz
hunnylander #19748 üzenetére
Ha nem tudnád, az F1-be csupa bajnokságt nyert fazon jár. Sokan voltak olyanok, akik acsodálatra méltó előéletük ellenére is felsültek, és voltak olyanok is, akik viszonylag szerény ajánlólevéllel is legendává váltak az F1-ben.
A másik, hogy Hamiltonnak biztos jó az önbizalma. Egy olyan kanadai piroslámpánál belehajtós után a legtöbb emberszabású csak papírzacskóval a fején mutatkozna...
-
littlelion21
addikt
válasz
hunnylander #19740 üzenetére
Látom nem érted miről beszélek...
Nem a képességeit vitatom, hanem azt, hogy a F1-el járó "cirkuszt" kezelni tudja.
Az ehhez szükséges mentális fejlettségét vonom kétségbe. -
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander #19744 üzenetére
Miért állítasz olyat, ami nem igaz? Nem Hamiltonnak vannak a legjobb F1 előtti eredményei és nem is ő az Isten, ahogyan te hiszed, nem mindenben ő a legjobb!
A jelenlegi 20 pilótából vegyünk csak egyet, az én kedvencemet, Buttont!
1991-ben úgy nyerte meg a Brit kadétbajnokságot, hogy mind a 34 futamon első lett, Hamilton nem!
Nem sorolok több dolgot, mert mostmár remélem neked is leesett, hogy nagyon-nagy túlzás az állításod!
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander #19740 üzenetére
Ezt kifejthetnéd bővebben, mert nem értek vele egyet!
Mármint, hogy neki lennének a legjobb F1 előtti erdményei!
-
littlelion21
addikt
válasz
hunnylander #19735 üzenetére
Kár hogy nem rakták be valami kis csapatba (Torro Rosso, Red Bull) "szokni" a levegőt az első évében, lehet hogy nem lennének (lettek volna) ilyen jók a statisztikái, de hosszú távon jobban járt volna.
Kicsit hamar "szakadt rá az ég" a forma mittomén' hányezerből jövet egyenesen a mezőny legjobb autójába.És ezt úgy írom, hogy finoman fogalmazva "nem kedvelem".
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #19737 üzenetére
Jaja, így nézett ki a verda:
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander #19729 üzenetére
Pont ez a lényeg: miért kezd el valakit zrikálni?
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #19591 üzenetére
De a sajtotajekoztaton sodortak bele a dologba, Jenson es DC egyuttveve
Senki nem mondta neki hogy kezdjen ki Button-nal.
Csak ugy simán a nagyképűségéből ered, hogy ő mindenben az első akar lenni. Csak eddig nem nagyon jött össze neki.
Persze idővel, ha nem lesz már ilyen forró fejű akkor bármi lehet. -
littlelion21
addikt
válasz
hunnylander #19715 üzenetére
Mondd, miért jó egymás hergelése?
Semmi célzás nem volt a hsz.-ban sem Massa-ra, sem pedig a Mclaren-esekre.mod: OFF
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander #19659 üzenetére
Nem hiszem, hogy gond lenne, max szombat délelőtt odavágnak a beállitásoknak, addigra ugyis 100%-os lesz a gép...
Bazz.. elkerülik azt a részt, igy nem lesznek jobb idők
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #19618 üzenetére
Mégcsak nem is ez szúrta a szemem.
Hanem már alapból az tűnt óvodásnak, hogy miért kell azon vitatkozni ki a fittebb? Ilyet nem mond az ember. Ha tényleg fittebb Buttonnál és simán lenyomná, akkor azért. Ha pedig gilisztább akkor azért.más: valaki lgéyszi nyomja be nekem a simulcastos linket, ahol lehet nézni a szabadedzést, köszi
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #19622 üzenetére
Nyugi nem bántottál meg.
(#19620) b-type: Talán azért mert irritál, ha szerintem elvakultan védenek valakit, aki ráadásul nekem nem szimpatikus. Na jó fene tudja a köcsög lehet túlzás, visszavonom ha ezzel túlzottan bántok valakit.
De a beképzelthez nekem általában velejár egy minősítőszó is..., de lehet csak a "Hamiltonfóbiám" miatt.Vagy mert csak simán bunkó vagyok, ki tudja?
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #19617 üzenetére
Azt írtam, hogy annak tűnik. Nem tudom milyen ember, fogalmam sincs róla, nem is fogom megtudni soha.
De van, ami lejön a közszereplés által. Nekem ez jön le, ezáltal ilyennek tűnik. Sajnálom, tudom téged ez felzaklat, de belátom te mint rajongó elfogultságod által elhiszed, hogy ő mindenkinél jobb és erősebb. De azt gondolom te is elismered, hogy nem túl szerény.
U.i.: köszi a dicsérő szavakat
, de nem kell hízelegned.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #19615 üzenetére
Nem az az égő, hogy nem megy el, hanem amit előtte szövegelt. Pont mint az oviban.
-
Integra
titán
válasz
blablabla, tudod, csak csontig...
simán mondhatta volna, hogy elismerem button tudását és biztos vagyok benne, hogy jobb nálam triatlonban, köszönöm a kihívást, de visszautasítom, esélyem sem lenne ellene.
persze, ennyi esze nincsen. ego az viszont mint a busz... -
c.zsolti
őstag
válasz
Ősszel megcsinálhatnák a versenyt, ha jól megy a Ferrarinak, addigra már úgysem lesz VB esélyes.
-
wildrain
addikt
válasz
Belesodorták? Akkor az első cikkben ezt ki mondta?:
„Ez remek," - mondta Hamilton, de „úgy hiszem, hogy én fittebb vagyok, mint Jenson - bár ezt be is kell bizonyítanom" - nyilatkozta a Daily Mail-nek.„Tehát, ha valaki rá akarna venni, hogy küzdjünk meg egymással, már alig várnám a megmérettetést."
Nekem ez simán túlzott önbizalomnak tűnik. Nincs ezzel semmi gond, azzal viszont már van, hogy visszavonta a kihívást. Ha meg heccelték vele, akkor is simán mondhatta volna, hogy "szerintem én fittebb vagyok, de nem állnék ki, mert elfoglalt vagyok, a vb-ért harcolok". Őszintének lenni nem ciki, arcoskodni, aztán lapítani igen.
-
hunnylander
őstag
válasz
hunnylander #19587 üzenetére
LH: I'm not putting myself into it, I don't know. I'll probably be working or doing something else.
LH: Well, me, I'm a competitor, so I'm for one to say yes, but I've got people behind me who may…
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #19583 üzenetére
jobb
"egy minardival ő se lenne több, mint a régi újoncok..." -
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #19583 üzenetére
Ugyan, ez kicsit erőltetett, de már megszoktuk, sőt, ha nem vagy, akkor hiányolunk is.
Színesbőrű mindenki, aki nem fehér, csak a great US of A-ben több az afro-amerikai, mint az ázsiai, innen fakad a színesbőrű társítása az előbbi népcsoporthoz, de ugyanúgy érvényes ez a megnevezés mindegyik nem-fehér népcsoportra.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #19568 üzenetére
-
shev7
veterán
válasz
hunnylander #19558 üzenetére
"a Meki ugyis gyorsabb a Toronal, VB eselyes"
jo hogy nem kek zaszloval integettek Vettelnek, mert vb eselyes es gyorsabb....
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #19553 üzenetére
Pechjere a palyabirok osszemostak a palyaelhagyast az elozessel.
Mivel az előzés jól láthatóan azért volt csak sikeres, mert elhagyta a pályát, így logikus, hogy összemosták. Ha rendesen fékez, a nem pályaelhagyós ívnek megfelelően, akkor a kanyarba valószínűleg egymás mellett mennek be, és Vettel nem tűnt volna el a háta mögött egy pillanat alatt. -
shev7
veterán
válasz
hunnylander #19553 üzenetére
- De miert hagyta el a palyat?
- azert mert tul gyorsan erkezett meg a kanyarba?
- Miert erkezett tul gyorsan a kanyarba?
- Mert tul keson/ tul kevesett fekezett az elozes miatt.
- Ha egy elozesnel tul keson vagy tul kevesett fekezel, akkor megvolt az elozes szabalyosan?
- Nem, mert kulonben mindenki ezt csinalna. -
helkis
veterán
válasz
hunnylander #19536 üzenetére
beszállok 1 tizeddel a Mercik javára..
de a gumihasználat miatt mégis a Ferrárik lesznek előnyben a futamon.. persze minden borul ha esik..
-
deniro2
senior tag
válasz
hunnylander #19534 üzenetére
Ühüm, nyílván ők mindannyian tévedhetetlenek, soha nem láttunk még a pályán semmi hülyeséget, mindenki, minden körülmények között tisztában van a hibáival, soha nincsenek kérdéses esetek, mert minden mindig egyértelmű... Magyarán már megint összeesküdtek ezek a szemetek Hamilton és a McLaren ellen. Lassan olyan lesz ez, mint a South Park: Kicsinálták Lewis-t! Szemetek!
-
JJános
addikt
válasz
Szerintem is igazad van. Hami rég befejezte az előzést, és Vettel sávjába vissza is tért.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Te biztos jobban tudod elvégre közvetlen vonalad van a Mclarenhez.
1.Vettel is azt nyilatkozta, hogy nyilvánvaló volt hogy Hami nem fog fékezni és nem veszi be a kanyart rendesen. Sajnos még csak füstölöset se sikerült neki fékezni. Épp csak annyit fékezett, hogy a következő autót ne üsse ki.
De ezt innen kivülről biztos jobban látad mint ő a kocsiból.
2. A csapat nyilván a versenyzőt védi nem a büntetést fogja bizonygatni.
3. A leghülyébbnek, Wéber-nek is egyből feltünt hogy ezért bünti járhat. A Mclarennek meg nem. Egyszerűbb volt a babérjaikon ülni, mint tenni valamit. És reménykedni , hogy most biztos nem mernek már minket megbüntetni, mert már ez a 3-ik bünti lenne.
4. A videón még csak a jelét se látni kormány mozdulatnak, hogy neki szándékában állt volna az íven lenni. [link] -
Motion_Blur
félisten
válasz
Várom a tipped
-
deniro2
senior tag
válasz
hunnylander #19502 üzenetére
Nézd, a helyzet baromi egyszerű, a versenyzők többsége tudja azt, hogy, ha előzés közben levágja a sikánt, akkor visszakell adnia a poziciót... Ennyi. Lehet vitatkozni arról, hogy előrébb volt-e Hami 2 centivel, vagy sem, az viszont biztos, hogy nem fejezte be az előzést és a pálya elhagyásával előnyre tett szert. Lehet, hogy meg lett volna enélkül is, lehet, hogy nem. Van annyi rutinja Luisznak, hogy tudja mi ilyenkor a szokásos eljárás, de ő úgy gondolta, hogy megkockáztatja, hogy esetleg mások másként értékelik a dolgot, mit ő és nem adta vissza a poziciót. Kockáztatott és vesztett. Legközelebb majd esetleg hagyja a másik kocsit elmenni és 1 kör múlva ismét megelőzi tisztán. Mi ebben a bonyolúlt?
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #19531 üzenetére
közepesen [link]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #19529 üzenetére
tipp: nézd meg a Ferrarikat mit mentek a 10-20. kör között (magny-cours)
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #19481 üzenetére
olvasd el amit linkeltem ott leirják kerek-perec h volt tiszta körük is a mekiseknek és akkor sem tudtak jobban menni tehát tartom a fél mpes elönyt -nem álmodok, ez a valóság-, viszont lehet h már silverstoneban más lesz a helyzet
amugy azért növelték meg a tengelytávot a wokingiak h jobbak legyenek a török és francia pályákon és az ahoz hasonlókon pl: silvertsone, spa.. hát nem nagyon látszik, ellenben a Ferrari törekvései h jók legyenek monacoban, kanadában és a hungaroringen siker koronázta eddig
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #19523 üzenetére
Hol van Vettel 0:37-nel?
Fékez, mert kanyar jön, és neki számít, hogy levágja-e, vagy sem. -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #19523 üzenetére
"Vagyis annal a pontnal az elozes mar sikeresen be van fejezve, ha fekez Lewis, ha nem."
Ez egyszerűen nem így van, nem tudod megérteni? Vagy nem akarod? Üljél be egy szimulátorba, és próbálj meg egy szinte fullgázos jobb-bal sikán elején rávágni jobbra, ha az ideális íven vannak melletted... segítek: nem fog menni!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #19518 üzenetére
Nem unod még? Kezdesz akkora hülyeségeket írni, hogy az már fáj
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #19516 üzenetére
Kenjük a red bullra, igaz.
Egyébként tökéletesen látszik, hogy sok volt és lecsúszott az ívről. És egy költői kérdés: Miért csúszott le az ívről?
Vagyok olyan hülye, hogy leírom, pedig jól tudom, te ezt sosem fogod belátni.Szerk.: Mikor ezen utolsó sort írtam még nem láttam a (#19518) hsz-t
!!!
-
hunnylander
őstag
válasz
Ha valaki ragaszkodna hozza, hogy Lewis ott besokallt, akkor en meg ragaszkodnek hozza, hogy Lewis az idealis ivre kerulessel elozott mar korabban, ami a kigyorsitas miatt sikerult. Szoval a besokallas fuggetlenitheto az elozes manoveretol, es puszta veletlen, hogy a ket esemeny kozel volt egymashoz idoben.
-
c.zsolti
őstag
válasz
Az ütközés elkerülésére van másik megoldás is... a fék.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #19507 üzenetére
"Szerintem a nezok tobb mint 90%-a csak akkor kezdett el foglalkozni a dologgal amikor, kiirtak, hogy vizsgaljak az ugyet."
Hát akkor azok a nézők kurvára nem vágják a szabályokat, én azon lepődtem meg, hogy a körben nem engedte vissza, egyértelmű volt, hogy büntit fog kapni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #19505 üzenetére
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #19512 üzenetére
Hát talán a két eset közötti különbség miatt, mert ugye Alonso annak idején a célegyenesre gyorsítva visszaengedte (asszem) Klient maga elé, de szélárnyékban maradva már az első kanyarban elment mellette, és mivel ez így nagyon határeset, talán ezért voltak a stewardok elnézőek, és egy figyelmeztetéssel megúszta. Hamilton most még annyira sem engedte vissza Vettelt, mint akkor Alonso Klient.
Ha a szezon tovabbi szakaszaban is hasonloan kemenyek vagy mulasztoak lesznek a McLarennel, ellenben masokhoz meg kegyesek maradnak
Mivel általában nem következetesek, szerintem olyanokat várhatunk, mint amit 2006-ban kapott Schumacher a Hungaroringen. Külső nyomásra minden kis hülyeségért keményen büntetik majd a másik felet is, csak legyen rá lehetőségük. -
shev7
veterán
válasz
"foleg, hogy mar volt elotte -10 is, az elozes eselye meg 100% volt"
LOL
sokadjara sikerult csak megeloznie akkor is szabalytalanul... ezt nem neveznem 100%-nak...
-
wildrain
addikt
válasz
Én abban a pillanatban, ahogy megtörtént az eset, már mondtam is, hogy ebből lehet, hogy büntetés lesz. Persze, első látásra még nem mondtam volna biztosra, ahhoz látni kell a lassítást, hogy dönteni tudjon az ember. De azt látva, ahogy majdnem még a Red Bullt is elcsapta, úgy gondolom, hogy az előzés csak azért volt sikeres, mert szinte nem is fékezett a kanyarhoz közeledve. Lehet, hogy ha normálisan fékez, és beveszi a kanyart szabályosan, akkor is megelőzi Vettelt, de nem így történt.
Hamilton a verseny hevében nem gondolta, hogy időt kellene töltenie Vettel visszaengedésével, ez teljesen rendben van. De szerintem ilyenkor az FIA-nak lehetőséget kellene adnia arra, hogy felszólításra visszaengedje maga elé Vettelt, ahogy az 2005-ben Japánban Alonsoval történt. -
wildrain
addikt
válasz
Szerintem teljesen következetes volt a döntés, hogy Kimit nem hívták ki. Egyrészt mérlegelték, hogy mennyi lehet a súlya a kérdéses elemnek, ami meglehetősen kicsi volt, így a sérülés okozás veszélye is alacsony volt. Másrészt korábban is voltak már lógó alkatrészek (pl. visszapillantó-tükör), amik miatt nem hívták ki a versenyzőt, pedig elvileg ehhez hasonlóan annak is veszélyesnek kellett volna lennie. Ebből a szögből nézve teljesen következetes volt a döntés.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Bevallanám, de nem így volt.
Azon a részen nem lehet előzni, kár volt belemenni. Ennyi.
Utána viszont, ha rajta vagy, ki lehet fékezni egy mekivel egy torrot. -
PazsitZ
addikt
válasz
Nem célom vitatkozni, de a rajtam kivul meg tobb szaz millioan-t mire alapozod?
Akkor biztos csak én vagyok ilyen ferde lelkű, hogy beleláttam.
az elozes eselye meg 100% volt Na egyébként meg pont ezért lazán visszaengedhette volna, avagy egy kanyarral később előzte volna.
Ha jól emlékszem ez a második jobb-bal sikánrésznél volt ez az eset. Ha ott szorosan mögötte marad, az utána következő jobb kanyarnál simán kifékezte volna és egy szép előzéssel lennénk gazdagabbak.A Kimis részben meg egyetértünk.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Legalább rá lehet kenni mózlira és a bérenceire, hogy miért nem lett vb a McLaren
Milyen nehéz is lenne elismerni, hogy lassabb autót építettek..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #19498 üzenetére
Kéne neked egy nő
-
PazsitZ
addikt
válasz
kutyat sem zavarta volna Engem zavart volna. Szólni pedig a csapatnak kellett volna, ha Haminek nem tűnt fel magától.
Szerintem is helytálló a c.zsolti által linkelt vélemény.A Kimi autója veszélyes dologban egyébként egyetértek veled
, én kihívattam volna, szépen lerepült, de ha véletlenül egy pályabírót/ pilótát talál el, akkor most másról beszélgetnénk. (tudom nincs "ha"
)
-
c.zsolti
őstag
válasz
Nem is az a lényeg, hogy ki mondta. Csak gondoltam, hogy ez elég jól összeszedett vélemény, amivel magam részéről egyet is értek.
-
c.zsolti
őstag
válasz
Az igazságtalan drive through penalty Wéber Gábor szerint:
"Abszolút jogos volt, ott nem fért volna el, ha nincs az aszfaltozott bukótér; erre szokták azt mondani, hogy ha fal van a pálya mellett, egyértelmű lett volna a dolog. Mérhető előnyt szerzett vele, hiszen éppen annyival nagyobb tempóval esett át a kanyaron kívül, ami ahhoz kellett, hogy Vettelt kívülről megelőzze. "
Szerintem ennél jobban nem lehet összefoglalni. -
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #19487 üzenetére
Szvsz a csapatok közti legjobb körök majd megadják a választ, hisz egy verseny alatt csak áll egy tiszta kör mindenkinek a rendelkezésére boxkiállás előtt valamikor.
-
shev7
veterán
válasz
hunnylander #19488 üzenetére
a versenyzoi stilusabol az tetszik ahogy 5 kor alatt szetfekezi a gumit?
-
deniro2
senior tag
válasz
hunnylander #19484 üzenetére
Azon csodálkozom, hogy Luisz még nem a galaxis elnöke..., te gondolom megszavaznád.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Na ezzel a hsz-al megint elszálltál kicsit
gV: jaja, versenytempóban valós lehet az 5 tized
-
Pá
addikt
válasz
Lehet, hogy a 13. helyről a 3. lett volna, de az elsőről rajtolva is...
Nem azt mondom, hogy ezután mindig így lesz, de Froban ez volt. -
gV
őstag
válasz
hunnylander #19479 üzenetére
ha láttad a francia nagydíjat akkor tudhatod azt is h mik az erőviszonyok, körönként durván fél sec az elönye a Ferrarinak
ha még nem lett volna: formabontó görbe tükör itt irnak az erőviszokoról is
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #19474 üzenetére
88-ban esett, 98-ban is esett. Tehát 2008-ban is esnie kell
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #19474 üzenetére
Jahh.. persze. Mint ahogy malajziában is esett.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #19467 üzenetére
Ufff... azért nem lehet gyenge egy ilyen verseny sem.
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #19467 üzenetére
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #19455 üzenetére
Nem a magánéletére látott rá közvetlenül DC hanem arra hogy milyen rendezvényeken vesz részt. Valószínű ő is sokról tud, csak nem megy el. Nem tudom mennyire ismered DC hátterét, de ő nem az a visszahúzódós fajta. Mi azt sem tudjuk milyen rendezvények vannak, míg ők kapják a meghívókat gondolom én.
Egy ezredeken múló sportban én úgy gondolom hogy nagyon sokat számít a szellemi józanság, és az idén eddig elkövetett bakijai már olyan nagyságrendet értek el ami az bizonyítja hogy valami nem stimmel. De ez csak az én véleményem.Egyébként: [link] lehet hogy a sors is ellene van, mert ehhez köze nem volt ha a jelenléte még nem az
-
shev7
veterán
válasz
hunnylander #19453 üzenetére
ugye te sem gondolod komolyan, hogy a szponzorok ugy gondolkodnak, hogy minel tobb rendezvenyre jojjon el, nembaj ha ez a versenyzes rovasara megy, es nem tud majd jol teljesiteni a versenyen... rovid tavon lehet, hogy profitalnak belole, de hosszutavon...
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #19453 üzenetére
Elnézést de ez butaság, a szponzorok ráncigálását úgy néz ki Hamilton örömmel fogadja el. Ha valaki akkor kocka barátunk biztos jobban lát rá a dolgokra mint mi, te leírod hogy ő nem lehet vele tisztában majd odaírod hogy kötelességből csinálja Hami. Jóval kisebb mértékben látsz rá a dolgokra és én is mint egy ilyen playboy DC, valószínű mondhatna nemet Hamilton. Pláne hogy DC Mcalren pilóta volt ugyebár. Hami kitombolja most magát(már hányadik sztár bnőjénél tart?), ezzel bukik 1-2 évet, ő választotta.
-
Dzsozi0öt
tag
válasz
hunnylander #19447 üzenetére
Szerintem nem is vette ezt senki csipkelődésnek!
Vagy legalábbis Én nem. -
Dzsozi0öt
tag
válasz
hunnylander #19431 üzenetére
Mondjuk ki, hogy Marlboro, ha már a Vodafont is kimondjuk!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #19431 üzenetére
Komolyan mondom, hiányoztál
-
Obi-1
őstag
válasz
hunnylander #19428 üzenetére
Szvsz nem túl indokolt a Ferrari csapatot Scuderia-ként emlegetni, mivel az olaszul egyszerűen istállót jelent. Például a Toro Rosso is sokszor Scuderia Toro Rosso néven szerepel:
[link] -
gV
őstag
válasz
hunnylander #19420 üzenetére
nem értek egyet
-
Vandit.
addikt
válasz
hunnylander #19417 üzenetére
-
Rick4
félisten
válasz
hunnylander #19414 üzenetére
már miért lenne mindegy, hogy megkapják, vagy sem, és már miért ne görgetnénk ezt a témát tovább, ha már a topic ciméhez szervesen kapcsolódik. ha nekem nincs kedved erről olvasni, kapcsolj át ide: [link]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #19397 üzenetére
"a Ferrarinál egymástól rabolgatnak, viszont a McLarennél nem"
Nagyon remélem, hogy a következő 2-3 futamon Kimi olyat tud produkálni, ami alapján Massa-t oda teszik, ahol lennie kell. Magny-Cours-ban is el kellett volna fékeznie magát és bejönni egy extra kiállásra
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #19390 üzenetére
Üdv!
Látod-látod, nem vagy pár hétig, és szépen csendben eldől a konstruktőri cím sorsa
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Meglesz az
"Úgy vélem, a legtöbb pályán a Ferrari lesz a leggyorsabb" - idézi az autosport.com a németet (Nick). - "Ha a McLaren vagy mi nem tudunk jelentős előrelépést elérni, és nem számítjuk Monzát, amely eltérései ellenére némileg hasonlít Kanadára, ahol erősek voltunk, arra számítok, hogy a normálisabb pályákon a Ferrari lesz a legerősebb." -
Oliverda
titán
válasz
Nincs itt még semmi veszve hisz messze még a vége.
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #17482 üzenetére
Engem mindenkinek a rokonmutogatása zavar.
Bajban volt a forma1 nézettsége ezért szépen agyoncseszik ilyen hülye ötletekkel, amit a véleményem szerint amúgy értelmes emberek is bekajálnak. Most már leállíthatnák magukat és inkább a közvetítésnél figyelhetnének jobban oda, mert igen gyakran megesik hogy lemaradunk erről arról így 2008-ban.Egyébként a "nyomorék" embert elfogadni kell nem szánalmat érezni iránta és megnézni. A szánalom érzet és a mutogatás az amit az ilyen emberek véleményem szerint messze el akarnak kerülni és pont hogy a normális bánásmódra vágynak.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #17482 üzenetére
Engem az is idegesít, amikor a Massa Familyvel verseny közben telibeverik a képernyőt (papa, öcsi duo itt is üt rendesen). Verseny közben minden másodperc fontos, pereputtyot mutogassanak majd az összefoglalókban..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #17421 üzenetére
Futamelőzetes - Kanadai Nagydíj
Eső nehezítheti a csapatok felkészülését KanadábanNem kéne az eső, lehetne egy normális, SC fázisok nélküli "sima" futam, kíváncsi vagyok a tényleges erőviszonyokra
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander #17258 üzenetére
Melyik vagy a képen tesó? Á megvagy
Räikkönen megvette Sharon Stone Corvette-jét:
A Monacói Nagydíjon megrendezett jótékonysági aukción Kimi Räikkonen adakozó kedvében volt. Az Elton John Aids Alapítvány javára rendezett árverés szervezői elárulták, hogy a 2007-es világbajnok 200 ezer eurót fizetett a hollywoodi színésznő 1974-es Chevrolet Corvette Stingray-éért. A Sharon Stone Los Angeles-i raktárában lévő autó különlegessége, hogy a kilométerórája mindössze 4-et mutat. -
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #17259 üzenetére
Alonso-ra gondolt szerintem.
-
papi77
addikt
válasz
hunnylander #17263 üzenetére
A valenciai futam mikor lesz?
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #17258 üzenetére
Valóban igazat kell adnom hunnylandernek te most már egy bizonyos szint alá süllyedtél szellemileg.
Lehet valakit nem szeretni, -én se vagyok oda Hamiért-, de ez amit művelsz valóban nem vicces és egyáltalán semmi értelme.
Jelezném, hogy egyszer már volt szó róla, hogy a topicba nem kellenek rasszista megjegyzések. Akkor járj máshova irogatni [link] [link]
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander #17244 üzenetére
Száraz ivre a kopot intermediate jobb, mint az uj.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander #17212 üzenetére
Kicsit rosszul számolsz
, majd meglátod canadában mi lesz az erőviszony!
Penge a lényeget kiemelte, azt sem számoltad bele, hogy slik gumikkal ment száraz pályán, mert már nem volt rajta semmi minta, mig majdnem mindenki más uj gumikon ment akkor.
Massa előnye 32másodperc volt
kis kedvcsináló it dobok akkor:
Fernando Alonso kizártnak tartja, hogy volt csapattársáé lesz az idei trófea.
"A két Ferrarit tartom esélyesnek, méghozzá nagy fölénnyel.
Hogy Hamiltont képesnek tartom-e (a győzelemre)?
Nem" - szögezte le a spanyol
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest