- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Integra #28599 üzenetére
Ja tényleg ez szép volt
- alonso nyerni fog..Jó volt nézni Alonso-t mikor már tuti nyerőként rakta az autót,..nem sok mindent találtak el a közveteítőink, de ott sztem is csak a kocsi és a pálya volt a fejében, és Alonso élvezte
bdav: majd lesz fent youtube-n sztem, nézd meg...most meg nem mondom mennyit álltak ott, de 5-10mp is sok...zsigerből menni kell, ez nem lehet téma.
..és akiket én láttam azok nem csináltak semmit, csak sasoltak.
...jut eszembe hát persze hogy sokat álltak...Kimi már elment Massa mellett, Massa meg csak állt ott, várta hogy mi legyen...
Aztán egyszer csak bevágták ahogy futnak a Ferrari szerelők. -
törölt tag
válasz
Integra #28006 üzenetére
akkor nem mi voltunk
Nálam nem volt szócsata, rögtön nyitottam, mivel jóval erősebb és ott volt pár haverja is.
Sanszom nem volt, ...de amit akartam az meg lett
..úgy se tudtam volna elmenni mellette, egyébként meg tölem függetlenül már intéződik (fejberugta egy jó ismerősömet, úgy szegecselték össze..jogilag is intéződik de szemtanuk híjján nehéz ügy)),
szal ezt csak hozzáraktam mint magánvéleménytnem müködnem a kódok?..előbb nem tudtam off-ba szakaszolni a mondanivalómat.
-
törölt tag
válasz
Integra #25659 üzenetére
elvette a gázt, hogy maga elé engedje Kimi-t (ezzel vége a 'lendületnek'...hisz innen Kimi-é értelemszerűen nagyobb), és ebből a helyzetből már csak akkor tudott volna előnyt szerezni, ha kihasználja Kimi szélárnyékhatásának szivóerejét....de nem volt annyi ideig mögötte.
ha Flashcash engedi, feltöltöm a videóját.janeko: ez is jó, köszönöm
Flashcash: köszi
-
törölt tag
válasz
Integra #25631 üzenetére
itt egy jó felvétel, nézd meg, és mond hogy hol volt szélárnyék?
-
Jadro
veterán
válasz
Integra #25631 üzenetére
Sanszos hogy ez lehetett. Elsőre nekem nem tűnt olyan vészesnek de olvasom hogy erre szabály is van már. Hamiból mondjuk kinézem hogy bekalkulálta ezt a dolgot. Nekem valahogy sunyinak tűnik sajnos. Kár, mert egyébként őstehetség a srác. Lehet kövezni persze, de így látom.
-
Motion_Blur
félisten
-
Markgx10
őstag
válasz
Integra #23153 üzenetére
És csodálkozik a gyerek, hogy mindenkinek baja van vele. Még olvasni is szar így a topikot, régebben teljesen más volt itt, most gyakorlatilag egy ember félig-meddig blogot ír, amibe mások ritkán, de beleszólhatnak. (persze értelme nincs, mert akkor csak még többet ír)...
-
-
wildrain
addikt
válasz
Integra #22782 üzenetére
Ross Brawn már önmagában sokat számít szerintem Alonsonak. Fernando szerintem nagyon tiszteli azt az utat, amit Schumacher bejárt, és szeretné ő is végigjárni, ennek az útnak pedig komoly része volt Brawn is. Nem elképzelhetetlen, hogy ha a Ferrarinál úgysem lesz helye, esetleg visszaesnek a vörösök egy-két év alatt (amire szerintem egyre több jel mutat), akkor ottragad a Hondánál.
gV: keresek közben, valahol az a5-ön olvastam, de már nagyon régen.
-
hunnylander
őstag
válasz
Integra #22547 üzenetére
Amibe bele probalsz kotni abban elmondtam a Bridgestone allaspontjat, es az en azon alapulo szemelyes velemenyemet, amihez mindenkinek joga van.
Te egy nagyon kiallhatatlan alak lehetsz, ha meg az is zavar, hogy van sajat velemenyem.
Szalljal mar magadba! A hsz-eid tocsognak a gyulolkodestol es a szidalmazastol, te dedosan igy reagalsz azok fele akiket ervekkel nem tudsz megcafolni. Pl. a vitatott temat nem is erinted, az erveleseket kihagyva egybol szemelyeskedessel is szidalmazassal kezdesz. Tanulj mar meg kulturalt modon vitazni es ervelni, vagy szallj le rolam. Mindenkinek megvan a szemelyes velemenye, meg ha nem is tetszik neked, akkor is jellemtelen dolog emiatt belekotni a masikba es szidalmazni. De te mar sokadszorra bizonyitod, hogy mashoz nem is ertesz.
-
-
hunnylander
őstag
válasz
Integra #20644 üzenetére
Ha mar idezel, ne csak kornyezetebol kiragadva idezz!
D@ni88 (#20180): Amúgy más versenyeken nem úgy van hogy első-második-harmadik ugyan olyan trófeát vagy mi a francot kap méretbeli különbségekkel?
Most meg Hamike megkapta az a csilli villit. Bezzeg ha más nyer nem adják oda... ennyit errőlFenntartom, egy ilyen hsz szanalmas es tahosag, mert frusztraltsag es uldozesi mania altal szult valotlansag, es sugarzik belole az antihamiltonitis. De a hsz-re mondtam a jelzoket, nem egy szemelyre. En sem vagyok tokeletes, nem minden hszem tetszhet mindenkinek, de a nagy tobbsegebe nem lehet belekotni, es ez a lenyeg.
Inkabb keressel egy olyan hszt ahol, ugy gyalazom a te kedvencedet, mint te szoktad az enyemet! Jo keresgetest!
-
hunnylander
őstag
válasz
Integra #20538 üzenetére
A media talalta ki, mi mas? A Billion Dollar Man nev viszont tartja magat, mint ugyanolyan 'hivatalos' sportoloi nickname mint pl. Ronnie O'Sullivan-nek The Rocket (snooker).
Nem azert (te dobtad fel), de ha teneked az azt juttatja eszedbe, akkor mit kell mondjal az Icemanrol. Na az aztan tenyleg lehet 'muvesznev', szaszor jobban mint The Dream. Most beleestel a sajat vermedbe, na ezert nem kellene Lewist jobban tamadnod, mint a sajat kedvenceidet (akarki legyen is az).
-
hunnylander
őstag
válasz
Integra #20224 üzenetére
Nem szidtam egyetlen konkret szemelyt sem. Ha valaki magara vette, az nyilvan a sajat korabbi viselkedesenek koszonheti azt.
Ha meg Kimi miatt fajna a szived, ot sem szidtam. Szamszerusiteni csak lehet a hibakat, az meg nem szidas. A nyuszik meg tenyleg ott voltak a palyan, es neha megkergette oket egy-ket auto, leginkabb egy piros.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Integra #20188 üzenetére
No hablababla !
Nem akadtam ki.
mert azt már tudjuk, hogy nem hamiltonnak. nálad legalábbis biztosan.
Nem ezt mondtam! Hanem azt hogy az időjárás most a Mercinek kedvezett. Sőt tudtom szerint az elsők közt Gratuláltam Haminak. [link]A körülményekhez képest ő volt a legjobb. És a boxtaktikája is neki jött ki a legjobban. Szinte mintha az időjáráshoz írták volna a taktikájukat. Hibátlan.
A sakkot meg nem nézni, hanem játszani szeretem. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Integra #20174 üzenetére
Kimi a fennt hagyott gumival bukott ennyit.
Hami autója is esőre volt állítva.
Száradó pályán Kimi volt a gyorsabb.
A mezőnyben nem egy Esőmenő van csak a többiek autója nem így volt beállítva.
Ha nem kezd el esni a 25-ik körben, akkor meg Hami kerül szarba. És idén volt már rá példa, hogy az ígért eső nem érkezett meg.
Lutri volt az egész. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Integra #20142 üzenetére
De ennek megint mi közze a motorsporthoz?
Ez inkább lutri, hogy épp hogy változik az idő.
Döntsön inkábba motorerő, és vezetesési stilus.
Ez nem vitorlázás, ahol az időjárás és a vitorlák nagysága a fontos.
És így megint nem tudjuk, hogy a Merci és a BMW befogta-e a Ferrarit.....
Melesleg megint Kimi futotta a leggyorsabb kört! -
Oliverda
titán
válasz
Integra #19720 üzenetére
Nem, sőt az ovi szó jelentését is csak éppen most néztem ki a szótárból.
Szánom-bánom hogy azonnal Hamilton-ra asszociáltam, na de kérlek nézd el nekem ezek ([link], [link]) után. Én azért a jövőben majd próbálok a japán főnev mellé semmiféle melléknevet sem társítani mert még a végén jajj lesz nekem és sarokba állít az óvónéni.hunnylander: Felesleges próbálkozás(ok). Vasárnap csattanos válasz kell a pályán aztán majd csend lesz itt (is).
-
Oliverda
titán
-
törölt tag
válasz
Integra #19608 üzenetére
áá abból soha nem lenne hír
..sztem ez egy tök jól müködő dolog, vannak hozzáértő emberek akik tudják hogy a hírt adni kell, ..a jó hír jó viszont nehezen produkálható...futamgyőzelmek, pole, jótékonykodás, kiemelkedő események....és érdekes módon ezek rövidebb ideig tartanak, mint a negatív hírek.
A negatív hírrel sincs semmi baj, a szurkolók elenyésző része fanatikus, a nagyobb részét meg fújja a szél, aki most nagyon utálja is még simán megkedvelheti és majd megmagyarázza.
Ellenpélda pl. Heidfeld, akinek ha voltak is nagy eredményei gyakorlatilag a tömegek egyik fülén be a másikon ki. -
hunnylander
őstag
válasz
Integra #19590 üzenetére
Lesz ennek meg folytatasa, tutira veszem. Ekkora egest Lewis nem tud lenyelni. De a sajtotajekoztaton sodortak bele a dologba, Jenson es DC egyuttveve. Mar akkor erzodott Lewis szavain, hogy nem jo otlet a Button altal ajanlott konkret ehavi triatlonversenyt elfogadni. Nincs az a management amelyik ezt megengedne egy VB eselyes pilotanak.
-
vagamo
őstag
válasz
Integra #17428 üzenetére
Megérdemli!
Szerintem, aki nem szereti Hamit, a fater unszimpátiája miatt lehet! De azért minden elismerésem neki, mert Ő tette azzá a fiát ami! És ez üzlet, nem szimpátia kérdése!proff88: Kérem szépen ne ragadjunk ki részleteket, minden csak egy egészben értelmezhető!
Ezt Mi Magyarok tudhatnánk!
-
szatocs
őstag
válasz
Integra #16948 üzenetére
Turbo
Button-t mikor körözgették le, meg állt szépen félre, akkor kb 10 percig mondták, hogy mit csinál Barichello, ő versenyben van. Utána meg rájöttek, hogy az ott Button... Kb mint Palik, már a kameraállásból 1 km - ről kiszúrom, hogy ki van ott, ahova ő valakit gondol, aztán 2 kör után mondják neki, hogy az nem is ő, akit gondolt. Azért ha már beül oda, legalább a sisakokat memorizálhatná. A nagy autóversenyző.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest