- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
-
bdav
őstag
válasz
Oliverda #14643 üzenetére
98-99 rég volt már
az utóbbi évek tapasztalata ez. mellesleg ofkorz nem gondoltam komolyan (és már évek óta viccelődök ezzel a topikon, keresd vissza)
de azért ha megnézed2003-> majdnem vb Kimi
2004-> autó 1 rakás szar
2005-> majdnem vb Kimi
2006-> autó 1 rakás fos (még rosszabb mint 2004ben)
2007-> majdnem mind2 vb címet bekaszálják (mielőtt még jönnének a habzó szájú ferrarisok, tudom hogy kizárták őket, de ha nincs kizárás akkor szoros lett volna a konstruktőri cím is - tehát az autó nem volt rossz)
2008-> nem annyira rossz mint szokott lenni, de még bejöhet a minta(inkább
)
mindezt úgy h. közismerten McLaren drukker vagyok.
tv-t gyakorlatilag nem nézek. csak f1et a retek klubon - ilyenekkel ne sértegess plz
-
-
gV
őstag
válasz
Oliverda #14386 üzenetére
ns mehet a levesbe hulyeseg minden mondatuk, legalabbis a bevezetoben levok, tovabb mar nem is olvastam
jo vicc
elobb azt irod h hanyszor fordult mar elo az h amirol kijelentettek h nem ugy lesz aztan kesobb megis ugy lett, most mikor felevre ra h Montezemolo azt mondta h Kimi es Felipe a legjobb versenyzoparos ezt megint megerositette azzal jossz h terelni kell a semmirol
-
Markgx10
őstag
válasz
Oliverda #14260 üzenetére
De mi pont ezért szeretjük a Ferrarit a csalás meg az árulás miatt. Ellenben ott vagy te, aki a végtelenül szimpatikus, talpig becsületes úriembernek és nem mellesleg remek csapatfőnöknek, Ron Dennisnek és egyenes jellemű pilótájának, L. Hamiltonnak drukkolsz. Úgy irigyellek, olyan jó neked, nekünk meg év végén marad az a szar vb cím, mondjuk az utóbbi 8 évből 6-szor, amit csak keserű szájízzel emésztünk meg, mert nagyon adunk a magadfajták szavára és így már nem is tudjuk élvezni a jogtalanul szerzett címeket. Nemhiába, no, rossz felé köteleztük el magunkat.
-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda #13731 üzenetére
Lehet azért, mert nem hajtott az előtte lévő autóra?
Itt kiesésrről van szó. Nem, az eldobás nem megcsúszást jelent, hanem kiesést vagy kicsúszást. Ennyit a Cavintonról. Ha nálad már nem használ, akkor ajánlom a stugeront, van olyan, ami élénkíti az agyműködést s ezzel az emlékezést is.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #13731 üzenetére
Mit szólsz Hamilton versenyéhez?
mod: és itt a lényeg
-
Rick4
félisten
válasz
Oliverda #13346 üzenetére
most nézem az ismétlést, tényleg nem tünik vészesnek, gondolom volt azért ideje lassulni, de nem értem miért nem kavicságy volt ott, az simán megfogta volna még a fal előtt.. azért a gumifalhoz elég jól odacsapta, nem tudni mennyire koppant nagyot. 10kor lesz a 3. szabadedzés, kíváncsi vagyok, kész lett-e a gép az éjjel..
-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda #13214 üzenetére
Igen, értem, ez így világos. De akkor sincs senkinek semmi köze hozzá, hogy kivel és mit csinál, míg nem szeg törvényt.
Integra: Nem a japán kultúra volt a lényeg, meg a kimonó, hanem hogy a jelmezen akadtok fenn. Ha Indiában szolgáló angol gyarmatosító katona egyenruhában lettek volna a nők, akkor mi van? Semmi. Egyszerű idióta szerepjáték. Így is pont ugyanaz volt.
A lemondása pedig mindenképp időszerű, húzzon ahova akar. De szemétség volt a magánéletét belekeverni.
Motion: Reméljük nem vett példát a magyarországi eseményekről.
-
Motion_Blur
félisten
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #13041 üzenetére
Én ezt küldeném neki: Bye, Bye, Bye.
-
wildrain
addikt
válasz
Oliverda #12696 üzenetére
Ajajj...
Pedig azt hittem, a Ferrari kiáll majd mellette, mint ahogy tavaly Kimi nürburgringi boxutcás hibájánál is azt kamuzták, hogy szándékosan nem ment be.Sauber pedig alátámasztotta azt, amit jó sokan mondanak, hogy Massa csak az élről tud nyerni, a küzdelem nem megy neki...
-
laci666
senior tag
válasz
Oliverda #12593 üzenetére
Szerintem meg bele illik a Ferrari képbe,ha Sumi mellet jó volt akkor Kimi mellett is jó .De valljuk be Kimi nem egy Sumi,már mint Sumi sokkal jobb volt.
Annyiban igazad van hogy nem vallja be ha hibázik, de melyik pilóta vallja be na jó Kimi meg mondja a frankot de Kimi ilyen. -
JColee
őstag
válasz
Oliverda #12600 üzenetére
mért kár velem vitázni?
mert te pl hülyeséget mondasz/irsz?
én csak azon akadtam fenn h ennyire kritizáljátok Massat ok elsz@rta ezt a futamot is, de pl Kimi se volt topon tavaly a szezon első felében.
És miaz h eddig úgy fest?1-2 futam nem számít
mondjuk 1 futamot megnyeri vki akkor rögtön temetni kell mindenki mást mert nem ők nyertek? csak egy ember nyerhet, csak egy ember lehet 2. stb stb
szval két futam után nem kéne rögtön ilyeneket mondani h ugy fest h elúszott a konstruktöri cim -
gV
őstag
-
gV
őstag
válasz
Oliverda #12197 üzenetére
A wokingi gárda két pilótája a Maláj Nagydíj szombati időmérő edzésének utolsó pillanataiban levezető körük közben az ideális íven lassú tempóban autózva feltartotta a még gyorskörön lévő Nick Heidfeldet és Fernando Alonsót.
én ezt ugy értelmezem h mind2en feltartották mind2öt
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #12186 üzenetére
Így legalább jöhet egy Hamilton Fightback.
-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda #11947 üzenetére
Semmit sem valtozott
Mondjuk kiváncsi vagyok, hogy versenyen is az 1es számmal indul-e.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Oliverda #11949 üzenetére
Való igaz
De ez még ha jól látom nem volt:
Melbourne-i Görbe Tükör
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest