Aktív témák
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #32748 üzenetére
De rég láttunk ilyet! Emlékszem, régen az esős futamokon, amikor már nem esett, a száradó pályán száguldó autók hátsó szárnyánál mindig ott volt a két kis fülecske.
Mindenesetre ez jól mutatja az aerodinamikai visszalépést.glutamin: Te vagy a harmadik itt a topikban, aki ezzel a témával jön.
Az már csak személyes vélemény, hogy egy tipikus Ecclestone-féle uborkaszezon-kacsáról van szó, amit tömegesen kajálnak be emberek. Most hallottam, még a rádió is bemondta... nevetséges. -
enzodasilva
csendes tag
válasz
Motion_Blur #32748 üzenetére
Kell!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #32747 üzenetére
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #32734 üzenetére
ezek az autók még hibridek, a teljes egész egyben csak januárban lesz majd minden csapatnál látható
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #32737 üzenetére
Ez legalabb biztosra egy atmeneti megoldas, vagyis a versenyeken mar nem fogunk vele talalkozni.
Nekem messze ez a mostani teszt legrondabb megoldasa; Scuderia Quasimodo Ferrari.
-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur #32690 üzenetére
Ez szörnyű, nagyon szarul néz ki.
Mod: mármint az új F1-es
-
PazsitZ
addikt
válasz
-
AMD Power
titán
válasz
Szerintem ez a kocsi dög csúnya.
-
Oliverda
titán
válasz
Nekem az alsó jobban tetszik.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #32656 üzenetére
Tetszik ez a gumi.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #32675 üzenetére
Talaltam egy perspektivat, amelybol elmegy.
-
enzodasilva
csendes tag
válasz
Motion_Blur #32663 üzenetére
Tá peeee!
Kell!
-
enzodasilva
csendes tag
válasz
Motion_Blur #32656 üzenetére
Slick kell!
-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur #32627 üzenetére
Bezzeg akkor súlyos dollármilliókért, hogy vigyorgott, ez a szánalmas.... Igazából, nem is tudok mit írni, olyan indulatos vagyok ilyenkor, hihetetlen szerencséje van, hogy a Formula-1 közönsége kulturált, békés emberek gyülekezete, ha ezt egy focicsapat tagjaként tenné elég komoly gondban lenne most. Kb 40 kitiltást érő szót moderáltam most magamban, az ilyet szimpla árulásnak hívják...
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #32616 üzenetére
K, mint KERS. Igaz, hogy még csak a helye van meg...
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #32595 üzenetére
... a koncentrációs készségük
És pont itt van a problémám. Én azt gondolom, hogy a versenyzőnek az autó mozgását kell irányítania, nem pedig mindenféle kütyük, berendezések finomhangolásával kellene menet közben foglalkoznia. Persze innentől filozófiai kérdés, hogy mitől jó egy versenyző: attól, hogy a négy kerékkel, a kormánnyal, és a pedálokkal szinte össze van nőve, vagy egy mérnökember precizitásával és hozzáértésével tudja behangolni és kezelni menet közben a kapcsolókat. Nyilván a mostani szabályokkal mindkettőnek érvényesülnie kellene, de én azt mondom, jobb lenne, ha csak az előbbi lenne jellemző.End-ru: A sebváltó kezelése más tészta, mert az az autózás őskora óta hozzá tartozik a vezetéshez.
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #32579 üzenetére
-
wildrain
addikt
válasz
Szerintem brutálisan sok dolga lesz a versenyzőnek jövő évtől fogva. Nem elég az a cucc, amit eddig tekergettek a kormányon, még hozzájön a szárnyállítás, körönként kétszer. Persze, lesz olyan pálya, ahol nem kell hozzányúlni, de a legtöbb pálya olyan, hogy a hosszú egyenesekre érdemes lejjebb venni a légellenállás miatt, a féktávra meg visszatekerni. De ezt külön szimulálni kell majd, mert el kell találni azokat a helyeket, ahol a legoptimálisabb ezt megtenni. Aztán ez mind borul, ha valaki mögött autózik...
Mást se látunk majd az onboard felvételeken, mint kapcsoló tekergetést. -
Pá
addikt
válasz
Annyira nem is vészes. Bár megnézném még más szögből is.
-
SG3rg0
őstag
válasz
Motion_Blur #32552 üzenetére
Ember nézz utánna, mind a kettő helyes!
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #32552 üzenetére
Annak semmi értelme.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #32500 üzenetére
Pont errol van szo, hogy az Atlas tavolrol sem egy brit mclarenes/hamiltonos forum. Rengeteg a spanyol, illetve Alonso fan, ugyszinten a Ferrari szurkolok is egyertelmu tobbsegben vannak, mint barhol a vilagon.
Ez a poll is a McLaren esztetikai sikeret irja ala, vagyis sok ellendrukker is ra szavazott.
(A nagyobb pollt, az autoszepsegverseny temara ertettem.)
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #32497 üzenetére
De, mert benne van a tendencia, az amit megfogalmaztam, es mert ennel nagyobb es frissebb szavazast nem lehet felmutatni a temaban. Felolem kereshetsz nagyobb pollt, de nem fogsz talalni. A kozvelemenykutatas is ilyen kegyetlenul mukodik, mindenkit lehetetlenseg vegigkerdezni. A ferrarisok egyresze az altalam megfogalmazott ervekkel nem szavaz a kedvenc csapatara. A mclareneseknel nincs ilyen, es nem a markahuseg miatt, hanem mert a McLarennek nincs elszurva festese.
De majd megy hozzatok a Santander, lelep a Marlboro es minden oke lesz.
Pl. az a 3D F2009 modell tetszik nekem is, mar csak azt kellene elerni, hogy a Marlboro vonalkodja ne masszon ra.
-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur #32461 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #32489 üzenetére
Végre itt vannak újra a slick gumik.
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #32489 üzenetére
neki teljesen mindegy, ha egy bkv busz oldalára nagy mekláren logo lenne felragasztva, akkor is burtálisan jól nézne ki a bkv mekláren...
-
Dumb
senior tag
válasz
30 cm-es hátsó szárny kéne
-
nat
senior tag
válasz
Szép a 2009-es világbajnoki autó
,F.Massával.
-
bajuszati
tag
válasz
itt a pont....
a fagyi visszanyal...
divatdrukker -
!Overdose!
őstag
válasz
Ez a hónap poénja!
-
hunnylander
őstag
válasz
Na ugye, hogy nem is lesz olyan csunya.
-
aesir
veterán
válasz
-
"B"
tag
válasz
Motion_Blur #32326 üzenetére
okkkk..
nem néztem vissza..
amúgy zsír
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #32259 üzenetére
A hátsó szárnyat kellene még variálni akkor egész jó lenne.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #32259 üzenetére
Jo lesz az.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #32103 üzenetére
Igen tudjuk, csakis a penzert szereti, mert neki nincs eleg. Csakis a sikerert szereti, mert neki nincs eleg. Csakis a tehetsegert szereti, mert neki nincs eleg. LOL!
Nicole Scherzinger a sajat szakmajaban legalabb olyan sikeres es tehetseges, mint Lewis az F1-ben. Es valoszinuleg az ove a jovedelmezobb is...
...de tudjuk a sikeres es emiatt onkentelenul is meggazdagodo embereknek nem lehetnek oszinte erzeseik. Pfff...
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Motion_Blur #32016 üzenetére
Erre emlexem, az a bedobta a hatso szelvedon dolog az ugy nezett ki, hogy azt nem csak ugy bedobta, hanem ugy beb@szta, ahogy kell
Volt kb 200m a celig es megallt a cangahobizoli
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #31982 üzenetére
hülyeség.
Egy évből áll a bajnokság, nem egy futamból.
Ezen a versenyen Hamilton nem mehetett teljes tempót a 2 hétvégés motorral, és a 3hétvégés váltóval.
A körülmények összjátéka volt az is ahogy Massa-nak esélye lett a VB-re, és az is ahogy aztán mégsem.
Hamilont 7 pontos előnnyel érkezett ide, sok minden kellett ahoz, hogy aztán az utolsó kanyarban dőljön el....még egy Kubica is ha nem lett volna meg. -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #31997 üzenetére
Én csak pontokat számolgattam, abban jó lett.
-
m3tr0
őstag
válasz
Motion_Blur #31996 üzenetére
Hát nézd..ha nem látod a fától az erdőt..arról nem tehetek. Nem változtathatom meg a véleményed, csak arra szeretnék rávilágítani,hogy ezt a dolgot nem jól látod.
Szerintem csak magadat járatod le azzal,ha Hamilton eredményeit a nem ismered el.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #31971 üzenetére
Ugye?
Bár még a nyomába sem ért. A pityergésre és a parkolásra még várni kell.
-
m3tr0
őstag
válasz
Motion_Blur #31982 üzenetére
Jah persze..és azok a versenyek amiket Hamilton megnyert az sem teljesítmény, vagy a dobogós helyek sem számítanak teljesítménynek.Csak máknak...Jaaa.
Azért mert te nem neki szurkolsz. Ez is szép hozzáállás.Vettel megverte.Tény. Hamilton lett így is a világbajnok. Ez is tény.
-
South Velen
addikt
válasz
Motion_Blur #31965 üzenetére
Kb. annyi esze van a nőnek így ránézésre, mint amennyire Hamilton szerény, és szimpatikus, viszont szép
Kicsit feledteti a fájdalmat, vagy inkább erősíti, tudván, hogy kié....
-
m3tr0
őstag
válasz
Hát igen...szerinted. De most ne menjünk bele,hogy hogyan voltak a büntetések ki mit hol veszített el vagy nyert meg..mert úgysem érnénk a végére.
Ugyanígy.."ha" Hamiltont nem büntetik meg, ha Massa nem viszi magával egyszer a benzin csövet stb.stb. Hagyjuk a "ha"-t.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
az egész jelen f1-ben nekem ez a csaj volt a legjobb, ugyhogy ne haragudj, had élvezkedjek kicsit én is.. mellesleg iszonyat jó nő, sajnos, ha te nem így látod, tiszteletben tartom.
bár meg nem értem.. -
Oliverda
titán
válasz
Hát figyelj, 2006ban visszavonult a főszínész, valakinek jönnie kellett a helyére.
-
Petya25
őstag
válasz
Motion_Blur #31831 üzenetére
Ezeket a pontokat a Ferrari maga bukta el, a plussz pontokat viszont ingyen szórták neki.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #31740 üzenetére
A tavalyi VB is maci volt.
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #31659 üzenetére
ki tudott volna jönni időben?
ki -
Ice!?
őstag
válasz
Motion_Blur #31616 üzenetére
...Mint mindig... LH-ban van annyi. De 20 kör még van hátra.
-
Ricardo
titán
válasz
Motion_Blur #31616 üzenetére
Szót sem érdemel.
-
Depression
veterán
válasz
Motion_Blur #31597 üzenetére
Vettel első, Massa 2.-dik (VB), Hami kiesik :-)
-
Ice!?
őstag
válasz
Légyszi mondd meg nekem az ötös lottó jövőheti számait.
Szvsz Vettel-t sem kell leírni.
-
hossszú
őstag
válasz
Vettelt kihagytad a sorból.
-
válasz
Lajos hogy kerül majd 3. helyre ?
-
Ice!?
őstag
válasz
Motion_Blur #31583 üzenetére
Ne igyál előre a VB címre.
mod.:akoska07: Most megint Vettelé a leggyorsabb.
mod2:Hmm.. Körönként változik..
-
Depression
veterán
válasz
Én azért inkább végignézem.
PazsitZ: egy ilyen gyenge csapatnál viszont nehéz bizonyítani, és lehet, hogy örökre ott marad (hátul) -
Ricardo
titán
válasz
Egy fokkal jobb mintha a papát mutogatnák
-
tuskooo
addikt
válasz
Nálad már vége a versenynek?
-
Miv
tag
válasz
Motion_Blur #31470 üzenetére
Igen, megy.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #31470 üzenetére
Azta de durva!!!!!!!!!
jó lesz ez
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #31197 üzenetére
Én élőben megnézem a német RTL-n.
-
Markgx10
őstag
válasz
off
Hétfőn meg a retek tulajdonában lévő sportklub leállította a Fradi-Aramis futsal mérkőzés közvetítését, mert kitettek egy árpádsávos, Magyarországot ábrázoló zászlót a szurkolók. Ők meg önkényesen betiltották. Bezzeg főműsoridőben a buzik, a valóvilágos szutykok, a győzike, a mónika mind mehet, káromkodhatnak, meztelendkedhetnek, fajtalankodhatnak, bármit megtehetnek, sőt milliókat fizetnek nekik érte. Mocskos szarházi banda, de az még nagyobb szégyen, hogy ezekre a műsorokra van igény Magyarországon. -
South Velen
addikt
válasz
Gondolom a Celeb vagyok, agyam halott nevű műsort nem lehetett eltolni, mert az kell a népnek
-
JJános
addikt
válasz
Szégyen.
Én a mai naptól ünnepélyesen fogadom, hogy a celebéket nem nézem meg. Lehet nekem bármilyen családregény, amíg a forma1 élőben nem lesz közvetítve, minden celebeknek hátat fordítok, és punktum. (pont, és kész)
-
syC
addikt
válasz
Motion_Blur #31183 üzenetére
LOOOL
Jól látom hogy ma este 22.50kor lesz a futam?
-
proof88
addikt
válasz
ASDASDASDASD
-
DigitXT
félisten
válasz
Az első marhajó!
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #31043 üzenetére
Na már csak ez hiányzik a hétvégére.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #31043 üzenetére
Heavy rain, thunderstorm
Mondjuk eleg nagy a szoras meg a palettan, de abban mar kiegyeznek a szolgaltatok, hogy valoszinuleg lesz eso vasarnap (is). Kerdes, hogy eltrafalja e a verseny idotartamat.
Az uj aszfaltot meg nem is avatta fel az eso.
Ez mar kevesbe huplis es jobb a tapadasa is valamennyire, tehat akkora kaoszfutam talan nem lenne, mint 2003-ban.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #31036 üzenetére
Igen, de akkor sem lehet torleszteni, szabalyos keretek kozott. A beintes szinten nem jol adja ki magat.
Vagy Massa dijazna, ha Lewis hasonloan torlesztene Interlagosban es meg egy 'szep' beintessel is megkoronazna a muveletet. Szerintem nem, es az FIA szerint sem.
Massa peldat vehetne csapattarsarol. Kimi egy gentleman a palyan.
-
quby
őstag
válasz
Motion_Blur #30981 üzenetére
Ezaz! Talma lemos mindenkit! reélem....
-
válasz
Motion_Blur #30970 üzenetére
Amikor azok az igazi brutál esős káosz futamok voltak, általában Hami elég jól jött ki belőlük......
Sőt így az is hamilton malmára hajtaná a vizet, hogy Massának ugye mindenképp nyomnia kell és azt bevallhatjuk nem egy esőmenő. Márpedig ha ő összetöri a verdát akkor Hami akár ki is szállhat és besétálhat a boxba akkor is világbajnok. -
littlelion21
addikt
válasz
Motion_Blur #30964 üzenetére
Igen, és ilyenkor jön a sok 'ha' (ami persze nem létezik) - ha Kimit nem hagyják kint esőben, ha nem b@sszák el a dolgot a boxban n-szer...akkor hol lennének...
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #30932 üzenetére
Vannak pihent emberek.
De ezért valaki megdolgozott.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #30932 üzenetére
Kb ugyanugy, mint Hami.
Benézte a kanyart. Van ilyen...állítólag. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #30915 üzenetére
Nézd az autó képes nyerni, Hamilton-t most vegyük ki..őt én nem küldeném ennyi év várakozás után kihegyezett szituba, 3. versenyes váltó, 2. versenyes motor....neki most más célért kell menni.
de Kovalainen-nek vannak céljai...reális esélye van visszaszereznie a 6. helyét a tabella-n, javíthat a megítélésén, javíthat a csapaton,...és elsősorban jót tesz a közérzetének/magabiztosságának.
Az autó képes futamot nyerni, és a csapatban két 'ló' van...szal Kovalainene-nek itt az alkalom hogy fusson, van miért és van mivel. -
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #30830 üzenetére
A kínai nagydíj kommentátori öngyilkossága ez volt. Szó szerint ordítottam, hogy ezek mekkora állatok.
Mike: Nem emlékszem sajna, mert én több évig az osztrák tévén néztem F1-et, annyira utáltuk Palikot.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #30821 üzenetére
Bár ha esős verseny lesz akkor bármi megtörténhet.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #30830 üzenetére
Nekem a héten már az időmérőn kiverte a biztosítékot, ráadásul már a Q1-ben, ha jól emlékszem, amikor Glock idejéhez hasonlították Massa és Hamilton idejét - csak közben Gyulánk nem vette észre, hogy Glock megjavította magát közben és nyomta az összevisszaságot rendesen. Végülis lényegtelen dolog, de könyörgöm ezért ül ott, ezért kapja a fizetését...
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #30804 üzenetére
Szegényt az nem zavarta, hogy 94-től van tankolás, és azelőtt csak pár futamgyőzelme volt... szakkommentátor megmondja a frankót.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #30796 üzenetére
Kb. annyi esélyük van rá mint Massa-nak a VB címhez.
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #30804 üzenetére
az is lool volt
akkor még Palik csak a vicces hülyéskedést hozta ami jó volt, SAnyi bá volt a "szakértő", de mostmár Palik is azt hiszi, hogy ért hozzá -
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #30800 üzenetére
pár év és az f1 egy cart/irl lesz, semmi több
de legalább lesz ütök-vágok
valamit valamiért..
az f1 meg már rég halott -
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #30800 üzenetére
melyek sok pénzt visznek el, és semmit nem adnak hozzá a látványhoz, illetve magához a Forma-1-hez.
Tényleg a motor sem látszik. Max akkor ha füstől, vagy éppen oltják.
Ha már annyira a költség csökkentésen vannak rajta, akkor a FIA miért nem szüntet meg néhány felesleges állást saját magánál. Miért nem lehet azokat megkérdezni akik az autóban ülnek. Szavazzák meg ők. Az autókra fordított pénzeket csökkentik, a régi jó pályákat pedig elfelejtik betenni a szezonba. És ugyanazt a pénzt elköltik új pályákra, persze nem a csapatok.Vagy akár lehetne maximumot szabni a pilóták fizetésének is.
Szerintem ez az egész nem is a spórolásról szól, hanem a pénzek átcsoportosításáról más területekre. -
hunnylander
őstag
válasz
De azert Zsolti2 bekiserhette volna Lewist a masodik helyet elfoglalva es akkor mar +9 pont az egyeniben. Megtudta volna ezt csinalni, ha nincs defektje es egyeb muszaki problemaja? Nem. Ez a nagy bokkeno, amin meg az egyeni cim is bukhat, nemcsak a konstruktori. Ellenben Kimi ujjgyakorlatbol megcsinalta, meg a kezifeket is be kellett neki huzni, nehogy tulteljesitse magat. Kova technikajat lehet specizni akarmivel, akkor is Csigalainen marad.
Aki azt gondolja, hogy a McLarennek orom es boldotta egy ilyen Kovalainen, az naiv es hulye. Kap meg egy evet, aztan repul.
(#30800) Motion_Blur: Ne is mond, nemreg olvastam, agyrem.
Csak abban lehet bizni, hogy nem tudja vegigvinni es addigra el is tunik az FIA elerol. De az autogyartok a komplett FIA-t kirughatnak a fenebe, csak eloskodnek es zsarnokoskodnak. Nelkuluk is le lehet vezenyelni a versenyeket.
-
válasz
Természetesen nem a mostani szituációról van szó, hanem az egész szezonról. Kovalainen sem azt mondta, hogy csak hétvégén volt hátrányos helyzetben. Amúgy ez már csak azért is teljesen nonszensz, mert ha tegyük fel a szezon elején kicsit "leárnyékolta" is a csapat arra hamar rá kellett volna jönniük, hogy potenciálisan nem sok vizet zavarhat Hamilton körül a srác, viszont ha jó feltételeket biztosítanak neki akkor sokat segíthet a csapat pontok tekintetében. Arról már nem is beszélek, hogy a konstruktőri VB cím egy csapat számára majdhogynem fontosabb mint az egyéni.
Ezért írtam pár oldallal előrébb, hogy vagy feltételezzük, hogy tök hülyékből áll a McLaren csapat és önként eldobják a címszerzés esélyét is, vagy Kova színezi kicsit a dolgokat, kozmetikázva, gyengécske teljesítményét...... -
quby
őstag
válasz
Motion_Blur #30471 üzenetére
vagy többel mert hamkó még hibázott is...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #30404 üzenetére
Csak felvetes volt.
En sem akarok hinni a dologban, csak egyszeruen hulyen adja ki magat egy ilyen 'kozvelemenykutatas', pont most.
De Lewis mar hendikeppel indul, marmint a nepszerusegben. Mar kialakultak rola a sztereotipiak. A 'vagyok olyan jo, mint Senna' nemet bulvarbol indulo kamuhir is eljutott a vilag minden szegletebe, meg sok magyar F1-es portal is hirt csinalt belole, pedig nem volt mogotte konkret nyilatkozat. De ennek cafolata, amit Lewis megtett egy nemregi interjuban az mar tizedannyi helyen se kerult publikalasra, csak a normalisabb helyeken. Mert ugye a szennyportalok nem akartak egetni es leminositeni magukat, azzal hogy korabban bulvarkacsat talaltak az olvasokozonsegnek. Meg amugy is magasrol tesznek ra, hogy milyen karokat okoznak az 'ujsagirasukkal'.
-
"B"
tag
válasz
Motion_Blur #30404 üzenetére
ebben teljes mértékben igazat adok neked,sokan úgy szurkolnak hogy gőzük sincs arról ki is az az ember,csak vki azt mondta neki/k hogy ő nek szurkol(pláne ő most a nyerő).és ezt azonnal be is mesélte magának hogy ő mekkora szurkoló..hirtelen a semmiből..
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #30313 üzenetére
"kiknek a szemét csípi, hogy ez színesbőrű fiatalember potom néhány millió dollárért luxus szállodát vett"
Szállodát vett?
Jól tette, legalább befekteti a pénzét és nem eltapsolja.
"a Ferrari visszasüllyedőben van a középmezőnyhöz" Hát ez így durva, de az igaz, hogy idén ami menne is, azt is elbaltázza a csapat.
"mindketten elveszítették a fejüket a nehezebb helyzetekben, elidegeskedték a dolgot! " Ilyet olvastam itt a topikban is pár embertől és jogos
"Csak az nincs rendjén, hogy a versenybíróság két messze nem egyenlő vétségért, egyenlő mértékű büntetést szab ki - s ezzel Hamiltont bünteti." Érzelmi alapon szabtak olna ki maszatra 50 másodpercet , mert így fair?
"egyik alkalommal sem volt az az érzésem, hogy valamelyik résztvevő is büntetést érdemelne." Hát persze, ha sehol nem büntettek volna, most az menne, hogy ezzel kedveztek a Ferkának és azért bizony bünti járt volna.Néhol a várható tipikus elfogultság megvan, de azt leszámítva, szerintem egész korrekt cikk DS-től.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #30309 üzenetére
Vááá, ez tipikus olyan party kép, mikor a haverok elmennek buliba és ivás közben ilyen képek készülnek, pont ezekkel a tekintetekkel.
-
littlelion21
addikt
válasz
Motion_Blur #30309 üzenetére
Pezsgőt szar papírpohárból...kultúra!
Erről a Ponyvaregény egy jelenete jut az eszembe... -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #30256 üzenetére
Hát ezek a fránya finnek úgy látszik hogy már csak ehhez értenek igazán.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #30293 üzenetére
Az arcok egytizedenek, ha volt az adott pillanatban valamennyire is a szituaciohoz normalis arckifejezese. De amennyire idetlen kepet vagnak, legalabb annyira dorzsoltek is. Ha a kepen levo legcsoribb vagyonanak szazadreszet 'hozzamvagnak', szerintem mar attol is meglehetosen gazdag lennek magyarorszagi viszonylatban. Aztan egy jol kifeheritett halokontos, egy abrosz a fejre meg egy fanyalgos pofa kell es mar jatszhatnam is a 'sejket'.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #30294 üzenetére
Most nem Massa-t fikáztam, csak megemlítettem, hogy valószínűleg Lewis a vizes versenyeken szerezte a többletpontjait. Most lehet vitatkozni, hogy nem elég érett a VB-címhez, meg Massa érettebb rá, de akkor is több pontja van jelenleg.
Na, most legalább engem is megjegyeztél, mint nem szeretett embert.
szerk.: ja és igen, Massa jobb helyzetben lenne, ha nem füstölt volna el a Ferrari, és ez nem rajta múlt. De akkor is így állnak a pontok.
-
JJános
addikt
válasz
Hát igen! Erre is, és arra még, hogy amikor tehetett volna valamit magáért, és a csapatért, akkor csak füstölgött.
Kova a 6. VB helyével elmehetne, és volna az ő helyére pár jelentkező azt hiszem.
-
Incubus
tag
válasz
Motorfüstöltetésről versenyző nem nagyon tehet...
-
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur #30251 üzenetére
Motion :Ez igaz.
Oliverda : -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #30239 üzenetére
En sejtem milyen allapotaban mondhatott ilyen hulyesegeket: ilyen!
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest