- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
ronaldo
őstag
válasz
Oliverda #18282 üzenetére
Mivel te is sokéves Formula1-es pályafutás után vagy amit egy élcsapatnál töltöttél el így vélhetően sokáig formálódott, érlelődött benned azon kijelentés, hogy a lámpát 10 méterrel a fejük fölé kell tenni (-> ergo szerinted "láthatatlan" helyen van).
Nos ebből az derül ki, hogy nemcsak F1-es pályafutásod nem volt, de szvsz életedben autóban nem ültél.
A harmadik verzió az, hogy hamiltonhoz hasonlóan az esetedben is értelmezhetetlen az a kifejezés, hogy "periférikus látás".
"Na akkor ettől kezdve azt hiszem hogy befoghatja a száját a sok okoskodó."Aham. Egy 10 rajthelyes büntetés, amivel kb. 4-5 helyen behozza a kocsit baromi nagy érvágás. Kimitől meg 8-10 pontot vett el. Bár az kétségtelen, hogy magától is kb. ennyit, de akkor sincs joga más versenyét elcseszni, egy amatőr, nevetséges, minősíthetetlen hibával. Tőlem 290-el beleállhat a falba, de ilyeneket ne csináljon...
-
shev7
veterán
válasz
Oliverda #18271 üzenetére
"Amúgy amikor Raikkonen teljesen megállt Hamilton már csak pár méterre volt tőle, fékezett de akkor már késő volt. Valószínűleg Raikkonen-t és Kubica-t figyelte a lámpa helyett."
Nem akkor kell fekezni amikor az elotte levo megall, hanem akkor amikor elkezd lassitani. Ha oket figyelte, akkor latnia kell, hogy lassitanak. De o mar csak a szurkoloknak beigert 10 pontot latta.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Oliverda #18257 üzenetére
vak? Vak nem volt..
volt egy pancser, bénázó, és volt egy figyelmetlen szerencsétlen.. neki az elötte levöt kellet figyelni, igy ne láthatta a lámpát...
ha zőld lett volna a lámpa, akkor is az elötte levőt kellet volna figyelni, igy jogos a bünti, de a mértéke nem igazán.Amugy a ********** ugy kiment volna a piroson ha elsőként és oda, mint a *******, és olyan Black FLAG-et kapott volna mint a ********
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Oliverda #18161 üzenetére
Nem tudom észre vettétek-e, de Sutil törlesztett Kiminek.
Megbeszélte Sutil Hamival a sarki "bököben" hogy mikor ő kiesik majd kilöki Kimit.
Más: Jobb lett volna, ha egyikünk sem esik ki, mert gyorsak voltunk, és én az élen álltam. Legközelebb jobb lesz
Mikor állt az élen?
Mert mikor kiesett 3-ik volt csak, és Kimi is és Kubica is gyorsabb köröket ment előtte. -
ronaldo
őstag
válasz
Oliverda #18081 üzenetére
Szerintem magadon és hamiltonon sírsz (vagy nevetsz), nem rajtam. Azt pedig, hogy egy gyerekesen viselkedő illetőt én meg is nevezek... méghozzá egy 23 éves korban, tehát az aggastály-kor küszöbén állóról lévén szó... hát hihetelen.
Második mondatod: te beteg vagy
szerintem megmagyarázni ne próbáld az esetet, hasonlítani a két héttel ezelőttihez meg végképp ne próbáld, mert csak nevetség tárgya leszel. Nem a szememben, mindenki szemében. Szerintem egy kis hatásszünet (pl. kuss) jobbat tenne a történtek fényében.
-
End-ru
aktív tag
-
gV
őstag
válasz
Oliverda #17345 üzenetére
túl kicsi a Ferrari tankja?
ez hülyeség Kimi autójában 51 körre való benzin fért el, de ha már ennyire okosak akkor én is az leszek: az 5ös számu autónak még kissebb a tankja mivel a pilótájának akkora az egója h v az v a versenyző nem férne már be, de mivel ez nem megvalósitható ezért az autó tankját vették kissebbre
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Oliverda #17306 üzenetére
Sajtó: válságban van Räikkönen házassága?
-Nem. ez egy kamu hír, azért készült, mert nincs miről irni, ezért a nagy kreativátsukat felhasználva felhozták ezt, ami mellesleg már volt 3x(24) bullseye 2008.05.31. 14:35
(23) Kimi@Schumi
Remélem hogy nem, mert szeretném ha ő nyerne ha már Alonso nem
bir. - Alonsosék meg kezdenek áttérni, végén még igaz lesz az az elöszerzödés. -
eXodus
őstag
válasz
Oliverda #17287 üzenetére
" Gondolom mostmár nyugodtabban alszol."
"Na ezt látod én sem értem..." Nem is vártam tőled h megértsed.
Csak azért h tied legyen az utolsó szó, szokásos hülyeségeidet írod. Nem fogok válaszolni arra amit erre az üzenetre írsz(szóval jöhetnek a f*szságok). Remélem ez kieleégít és nyugodtabban fogsz aludni.
-
eXodus
őstag
válasz
Oliverda #17285 üzenetére
Na mikor jön már h MS tehet mindenről?
Kimi tavalyi VB je nem szerencs volt és nem Hamilton balszerencséje. Hamilton egyszerűen bal*** volt. És a mekláren is. Nem egyszer.Nem értem minek állok le veled "vitázni".(Nem előszőr tévednél, és kérnél bocsánatot) [CS]Blade2 stílus kell azt lehet megértenék a topikban.
-
eXodus
őstag
válasz
Oliverda #17283 üzenetére
Te a lényeget sohasem akarod felfogni.
Enniy szerencsével kimi 3 futam után VB lenne...Csak kicsit zavaró h amikor mindenki "szív" (Még ha nem is hibázik) akkor természetesen hamiltonnak szerencséje van, csinálhat bármit, kicsúszhat, elronthatja a taktikáját, defektje lesz... Ez már túl sok szerencse 1futamra.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Oliverda #17235 üzenetére
A gumi mintázatta lekopott és így az esős és a slik átmenete lett a gumi. Amit sajnos a Ferrarik nem húztak meg most. Pedig régebben volt olyan amikor így nyert futamot Scumi.
De ez egy köztudott dolog. Nem kell mindenhol a "káká-t" keresni.
Ez csak egy vélemény Alonso-tól, nem ő írja a jövőt. Most nem, de mondjuk 2010-től még írhatja.
A ribizli meg kezd unalmas lenni. Ennyi erővel mindenkire rá lehet valami jelzőt akasztani.
[CS]Blade2: Mellőzhetnéd ezeket a rasszista megjegyzéseket. Még a végén kiderül, hogy valami csúnya klub tagja vagy! -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Oliverda #17240 üzenetére
Beutalót tudok irni szemészetre ha kell. De nem veszed észre a különbséget massa és a csoki gumija között akkor lehet már az sem segítene.
oliverda szerint az Kiskundorozsma madártávlatból
A Bridgestone szerint a 2009-es slik gumi teszpéldánya
/mindenki eldöntheti melyik a reálisabb/ -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Oliverda #17201 üzenetére
Semmit érvet nem tudsz felhozni, csak személyeskedést, és a helyesirásom, ugyhogy én ezt semmibe veszem, ahogy eddig.
ennyi. vagy
Görbetükörben FP leirja, hogy kimi ugyanazt a tempót diktálta mint massa, és hogy a mclaren véletlenül szerencsével került elöre.
Választ FP-nek irjátok, ö irta a cikket. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Oliverda #17137 üzenetére
Áh, dehogy.
Ne menjünk bele egyelőre szerintem ilyen találgatásokba.Főleg most, hogy kiderült, az Alonso számára gyártott cipő túl széles talpú, ezért eddig egyszerre nyomta a féket és a gázt, azért volt ennyire lassú a Rönó. Na de mostantól körbeautózza a mezőnyt.
Meg amúgyis szereti, ha izgi a verseny, ezért adott 30 pont előnyt a többieknek.
-
Macka
veterán
válasz
Oliverda #17129 üzenetére
Tipikus Ferrari-ság. Anno Kiminél sem erősítették meg, illetve nem cáfolták a szerződtetés tényét. Csak mikor beállt a garázsba az Enzo...
Most az van Alonso-nál. Kimi tud keményen menni, csak nem akar. Nem hatja meg annyira. Azért már ő sem ma kezdte. Alonso meg olyan, mint egy véreb. De ha nincs sikerélménye, nem tud nyugodtan koncentrálni.
Én szurkoltam Alonsonak, Kiminek egyaránt. Nem vagyok elfogult. Próbálpom reálisan nézni a dolgokat. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Oliverda #16987 üzenetére
2008. május 25., vasárnap - [19:26]
Sutilt megrótták sárga zászlós előzésértA Monacói Nagydíj sportfelügyelői megrovásban részesítették Adrian Sutilt, amiért a verseny 13. körében sárga zászló hatálya alatt megelőzte Rubens Barrichellót, Kazuki Nakajimát és Nelsinho Piquet-t - írja az autosport.com. A helyzet iróniája, hogy a német versenyző csapata, a Force India ugyancsak a felügyelőkhöz fordult, hogy bepanaszolja Kimi Räikkönent, amiért a hajrában Sutilnak ütközött. Ezt Mike Gascoyne, a csapat technikai igazgatója közölte az ITV-vel a leintés után. Elképzelhető, hogy ha Räikkönen nem üti ki Sutilt, és a 25 éves pilótát leintik a 4. pozícióban, nemcsak megrovást kap, hanem meg is büntetik meg a fenti kihágásért, például úgy, hogy valamennyi másodpercet hozzáadnak az idejéhez.
Kimi Räikkönen: (9) "Ez kezdettől fogva szörnyen silány verseny volt számomra. A rajt előtt gond volt a gumikkal, és megszegtük a szabályokat, ezért kaptam egy áthajtásos büntetést. A futam közben az volt a legfőbb problémám, hogy a lehető legjobban munkára tudjam fogni a gumikat. Aztán megváltoztattuk a stratégiámat, mert azt hittük, újra esni fog, ez azonban nem történt meg. Kétszer is le kellett cserélni az orrkúpomat, mivel letört az első vezetőszárnyam. Úgyhogy, amint láthatják, sokminden balul sült el, ennek az eredménye a 0 pont. (Adrian) Sutilt sajnálom, akit néhány körrel a leintés előtt megtorpedóztam. Az alagútból kihajtva, a féktávon elvesztettem az uralmamat az autóm felett, és semmit nem tehettem, hogy elkerüljem az ütközést. Kár, hogy ma így alakultak a dolgok, mert lett volna lehetőségünk jól szerepelni. Kétségtelenül elvesztettük a vezetést a világbajnokságban, de ahogy mindig is mondtam, az idény hosszú lesz. Most a lehető legalaposabban fel kell készülnünk Kanadára, ahol megpróbáljuk majd kiköszörülni ezt a csorbát."
a5.hu
Aktív témák
Hirdetés
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivaldi (böngésző)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest