- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
tuskooo
addikt
válasz
Oliverda #20733 üzenetére
A jelenlegi mezőnyre gondoltam, de egyébként jogos. Hát, arra gondoltam, hogy néha ti is átestek a ló túloldalára. Hamiltont mindig fogják sokan osztani, néha jogosan, néha nem. De amikor már a sokadik ember jön ugyanazzal, akkor sztem hagyjátok rá.
hunny: értelek, de az a véleményem, amit fentebb írtam. Hagyd rá a sokadik ilyennél. Aki csak osztani akarja Hamiltont, az osztani is fogja, és úgyse fogod meggyőzni. Így meg csak megy a vita a végtelenségig...
-
tuskooo
addikt
válasz
Oliverda #20713 üzenetére
Az azért érdekes, hogy van ilyen egyáltalán. Másnál még nem láttam ilyet. Egyébként amit hunnyval csináltok, az is elég szánalmas. Vki írta, tök ugyanaz, mint a Hamilton-utálat, csak ellenkező előjellel. Azt meg alapvetően nem nagyon értem, hogy mi azzal a baj, ha megnézi vki, hogy egy adott szituációból mi lehetett vna. Ja tudom, ha meg volna...
-
tuskooo
addikt
válasz
Oliverda #20400 üzenetére
Nincs nekem ezzel semmi bajom, és igazad is van. De ne fényezzük Hamiltont a végtelenségig, amikor bár jól ment, nem is nagyon hibázott, de messze nem csak rajta múlt, hogy nyerni tudott. És attól, hogy most nem hibázott, igenis hajlamos nyomás alatt a hibákra. Ahogy attól, hogy Massának volt egy jó szériája, még mindig ingadozó a teljesítménye.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Oliverda #20179 üzenetére
Te miről beszélsz?
Milyen VB cím? Ezt álmodtad?
Csak emlékeztetlek, hogy tavaj a ferrari volt fölényben az év második felében, és Kimi -nek is fekszenek azok a pályák. Haminek idén se lesz VB cím...
Persze ettől még nem kétlem, hogy Hamilton most nagyon jó volt. Mondjuk 2db nullás futam után...
Massa se tehet arról, hogy így ment, szerintem... Összetört az autoja, és lehet nem sikerült helyrepofozni.
-
D@ni88
addikt
válasz
Oliverda #20182 üzenetére
jól van én csak megjegyeztem egy "VÉLETLEN" egybeesést!
csak hát nem nagyon emléxem az elmúlt pár évben hogy más trófeát kapott volna az első mint a 2-3. De hát sztem az lehet a háttérben hogy ez a nagy eső elmosta az első helyezetjét és levettek gyorsan egyet a polcrólez történt tuti
-
Integra
titán
válasz
Oliverda #19708 üzenetére
jaaaj, hát most olvasom a módosításod, te erre apellálsz? komolyan? ovit kijártad e már?
istenem....
annak hogy mit gondolok arról, hogy a honda csinál egy dolog, de hogy ezt te megpróbálod egybemosni azzal, hogy te agyatlanul nyomod a vakert.. hahatényleg nem értetted, amire írtam ezek szerint.
na de mindegy is. -
copin
őstag
válasz
Oliverda #19690 üzenetére
Amelyik pilóta nincs vagy nem érzi magát jó formában vagy netán ennek az ellenkezőjét nyilatkozza annak szvsz nincs is helye a mezőnyben.
Nyilatkozni könnyű, de versenyezni azért már egészen más... Ez max a rajongóknak egy kis lezserség, de fejben egészen más lehet, de ezt jobb nem is látni, ebből a szempontból jó Kiminek.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #19682 üzenetére
"Hamilton az egyik legjobb a jelenlegi mezőnyben mivel talán vele foglalkoznak a legtöbbet"
Hamilton talán valójában az egyik legjobb, de ennek köze sincs ahhoz, hogy mennyit foglalkoznak vele. Azt a személyisége dönti el. Nekem Kimi azért szimpatikus mert ilyen szempontból az ellenkezője Hamiltonnak (akinek mostanában csak a szája jár, minden nap benyög valamit, hogy mennyire jó formában van, még így 2 nullás futam után is).
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #19604 üzenetére
Igen, nezocsucs lesz, MINDEN jegy elkelt, MINDHAROM napra! Ilyen meg tavaly sem volt pedig akkor Lewis nagyobb szenzacio volt. De biztos azert mennek ki a britek a versenyre, mert ennyire utaljak es szeretnek latni ahogy leszerepel, ahogy azt a taho ellendrukkerek elkepzelik.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Oliverda #19597 üzenetére
Azért sem írom le a véleményem Hamiltonról!
Viszont nem rég beszéltem egy ismerősömmel aki Angliában él és megkérdeztem, hogy az ottani embereknek mi a véleményük Hamiltonról és azt mondta, hogy az angolok többsége DC-nek szurkol (annak ellenére, hogy skót), jópáran JB-nek, de LH-t ott sem sokan bírják, pont az ilyen nagyképű megnyilvánulásai miatt. Szerintem ez magáért beszél!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Oliverda #19404 üzenetére
Nem. Megkapták a pénzt a pontok után, az levonták a 100millából, igy a végén aszem 33millát kellet fizetniük.
"A csapatnak ezen túlmenően 100 millió dollárnak megfelelő pénzbüntetést kell fizetnie, de ebbe beleszámít az az összeg is, amitől az istálló a FOM-tól kapott bevételekből elesik a pontlevonás miatt."
A 33millásba már nem vagyok biztos, de arra is megkeresem az idevágó idézetet.
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #19389 üzenetére
Köszönöm szépen az üdvözlést!
Ha valaki aggódott volna értem, most nem kórházban voltam. Adatátviteli problémái voltak a vezetéknélküli netemnek. De ma egy új és nagyobb antennát kapott a rendszerem.
Az utóbbi két futamban nem sok öröme volt egy Hamilton-szurkolónak, hogy finoman fogalmazzak. De úgy gondolom, technikailag nagyon sokat fejlődott az autó és meglesz vele az esély a felzárkózásra.
-
ronaldo
őstag
válasz
Oliverda #19229 üzenetére
Miért nem piros zászlózták le a futamot amikor a Torro Rosso (ha jól rémlik) abban a gyors duplakanyarban elég éles alkatrészeket hagyott ott, 1 méterre (max) az ideális ívtől? Nem volt balesetveszélyes (mondjuk 20x inkább, mint a Ferrari). Ja, azt nem Kimi vezette...
Aki szerint meg le kellett volna vágni (=hozzá kellett volna érni) a kipufogóhoz, annak ajánlok egy kis otthoni tesztet.
Fogjatok egy darab acélt. Kezdjétek el melegíteni. Amikor sárga lesz köpjetek rá (kb. 150-200 fokos ekkor). Utána hevítsétek tovább. Ha elkezd barnulni (250 fok), igyatok meg egy sört. Amint átvált először bíborba (270) majd lilába (280) imádkozzatok egyet. Végül ha a kékes színt vélitek felfedezni (300 fok) akkor húzzátok fel a _tűzálló_ kesztyűtöket, amivel majd megfogjátok az immár újra szürke színű (320 fok) acélt.
Attól, hogy valami nem izzik vörösen, attól még kibaszott meleg. Plusz a tűzálló meg hőálló cucc (kesztyű) baromira nem ugyanaz. Ha az egyik szerelő odanyúlt volna, szvsz pár másodpercen belül odaolvad a keze, tűzálló kesztyűstől...
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Oliverda #19227 üzenetére
"Stewart szerint Räikkönent is meg kellett volna büntetni"
[CS]Blade2 szerint Stewart-nak már nem kéne nyilatkozniMiért nem intették ki Räikkönent?
Miért nem intették ki az egész mezőnyt? Hisz minden autón van kipufogó, ami ugyigy leszakadhat..vagy akár elszál az első szárny.. buttont is ki kelett volna, meg mindenki mást...lehet ezért is..
nameg az a sulyosan nehéz elem leszakad, -
7Heads Drago
veterán
válasz
Oliverda #19204 üzenetére
Amúgy anno "Kimiék" alatt sem a motor döglött be legtöbbször hanem a féltengely, hidraulika meg mittudomén. A motor az még anno Hakkinen meg Coulthard alatt durrogott leginkább.
Kimi alatt 2002-2006 között 12 alkalommal halt meg a motor vagy gyulladt ki. (csak motor) Ez azért elég sok.
MS-nek eközben 1 volt csak. -
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Oliverda #19208 üzenetére
Szerintem itt x-es volt az állás talán azért.
Webber se ott ment ahol kellett volna, max ő közelebb volt hozzá.(de ez csak egy vélemény)
Jelen esetben pedig Vettel nem csinált levágást, csak Hami.
Mondani lehet, hogy ő be akart fordulni, csak nincs aki elhigye.
Anno Schuminak se hitték el Monacoban mikor keresztbe állt meg a kanyarban.
Illetve az utobbi időben sokkal keményebbek a stewardok is, mint anno. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Oliverda #19213 üzenetére
"Nem hiszem, hogy bármi rosszat tettem volna. Belementem a kanyarba. Úgy gondolom, hogy már előtte (Vettel) voltam, máskülönben nem tudtam volna bekanyarodni, ugyanis összeütköztünk volna, így a külső ívre mentem, de elveszítettem az uralmam az autó felett, és átmentem a rázókövön."
Szóval tartom továbbra is az előzőt.
Az kellet volna még a Vettel gyereknek, hogy kilökje, akkor most ettől vmivel szebbet irt volna:
"A belső íven haladtam, hogy védjem a pozíciómat, és ő haladt az előnyösebb versenyvonalon a 6-os és 7-es kanyar felé. Lewis nagyobb sebességgel érkezett meg, én leléptem a gázról, fékeztem és továbbmentem. Számomra világos volt, hogy levágja a sikánt." Vettel szerint ez önmagában nem jelentett problémát, a baj az volt, hogy Hamilton a szabályokkal ellentétben később nem engedte vissza őt maga elé. "Teljesen levágta a sikánt.
Én is hasonló helyzetbe kerültem a monacói lassítónál, amikor későn fékeztem. Két autót előztem le, de visszaengedtem őket, így a probléma elsimult. Ha valaki elöl marad, büntetést kap."
-
PazsitZ
addikt
válasz
Oliverda #19208 üzenetére
Na igen, ez jogos. Ebben az esetben kétszer is visszament Lonzi.
Nem tudom miért nem kapott büntetést -
copin
őstag
-
törölt tag
válasz
Oliverda #18579 üzenetére
sztem nem szabad beszállni ebbe a hintába,...a neten tolják mindenkinek az infót csak legyen aki csámcsog rajta.
Régebben ez másként volt, azt láttad hogy hogyan versenyez és kész, már nagyszerű is volt, ...jelenleg kiszolgálják a tömegek igényeit mindenféle irányba fordítható hírekkel.
Aki útálni akarja Hamilton-t...tök mindegy milyen okkal, az azt fogja tenni.
Hamilton-nak meg sztem tök mindegy, számára az a lehető legrosszabb ha senki nem beszél róla. Aki nem kedveli az azért nézi-olvassa hogy hogyan verik meg, aki meg kedveli az meg azért nézi-olvassa mert drukkol neki.
Mindenképen jól jár.
Mi csodálkozunk azon, hogy semmitmondó nyilakozatokat adnak? Ahogy kijön belöle az ember máris öli valamelyik tábor,..pedig mind emberek vagyunk és nem is hiba nélküliek...csak mi nézzük őket és nem fordítva. -
uszkart
tag
válasz
Oliverda #18579 üzenetére
1. Szóval a Dennis féle érmefeldobást most hagyjuk is szerintem. Mármint ha a jelenről van szó.
2. Igen, ez egy régebbi cikk.
3. Mondom mégegyszer: ez motorsport.
Minket nem állít meg senki? Felelőtlenség ilyet mondani. Figyelembe kell venni a váratlan dolgokat. Mint például a mostani. "Nyerni fogok!" Ehelyett a fejét rázva battyog a boxba, és azon gondolkodik: Ez hogy a fa*ba történt! -
Zolee11
senior tag
válasz
Oliverda #18572 üzenetére
Most meg fognak ölni, menekülj
Az tény, hogy Hamilton nem rossz versenyző, sőt, csak épp nagy lett az arcocskája, ami hiba, mert sok ellenséget szerez magának. Ezt tényleg el kellett volna intéznie, egy bocsánat kéréssel: fáradt voltam, hosszú volt a hétvége, és benéztem... de nem, még magyarázkodik.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #18569 üzenetére
Te azt írtad, hogy a körülmények áldozatai lettek mindhárman, és hogy elég nevetséges volt az eset.
Szerinted ez megállja a helyét? Ez lenne az objektív szakértő véleménye?
Hamiltonnak meg nem kéne maszatolnia, igazából nem kellene nyilatkoznia semmit az ügyről, a bocsánatkéréssel le kellett volna zárni az egészet.
-
Zolee11
senior tag
válasz
Oliverda #18569 üzenetére
Lewis Hamilton elmondta, lehet, hogy el tudta volna kerülni a boxutcai ütközést Kanadában, ha az előtte piros lámpánál megálló Kimi Räikkönen és Robert Kubica nem egymás mellett, hanem egymás mögött várakozott volna.
Persze mert úgy el tudott volna menni mellettük....
"Megpróbáltam óvatos lenni. Ránéztem a piros lámpára, aztán hátratekintettem, ők pedig megálltak. Két autó volt egymás mellett. Ha egy vonalban lettek volna, talán hamarabb meglátom őket" - mondta még Montrealban Hamilton
no comment. szőke nő rulez
-
válasz
Oliverda #18504 üzenetére
A Totalcaros gondolat az én fejemben is megfordult már: mi lett volna, ha Raikkonen és Kubica "elrajtolnak" a piros lámpa után? Kubica volt a jobb íven, de ha egymás mellett futnak és ráhajt a boxutcából kivezető záróvonalra, akkor meg büntetést kap. Azért megnéztem volna, hogy a stewardok hogy döntenek egy ilyen esetben. Bár én azt feltételezem, hogy amennyiben nem Kubica kerül ki előbbre egy ilyen helyzetben, akkor megbüntetik Raikkonent, mivel az ő (Palacsintasütő)-embere engedte ki Raikkonent a nem megfelelő pillanatban balesethelyzetet teremtve ezzel. Persze ha meg nem engedi ki, akkor meg mindenkit végig kellett volna várni...
Vajon hoznak erről hamarosan egy szabályt?
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest