- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
Thrawn #13128 üzenetére
Azt tudtam már tegnap, (mikor még ez nem is volt odaírva, csak aztán más hírgyűjtő portálok is áttvették, mint valódi hírt, ezért odaírták az általad idézett mondatot) de én az éjszakai versenyes hírről mondtam hogy a motorsport-total.com-on április elsejei.
Erről beszélünk, a Hamiltonos hírt csak bedobtam mellékvonalként és direkt nem szmájlival, hátha valakinek még új. De most már lelőtték a poént.
-
prmcsk
addikt
válasz
Thrawn #11742 üzenetére
Kova azért repült, mert túl jó Alonso mellé.
Erre reagáltam, mert erre kellett...
Nem fáj leírnom a nevét, de nehezemre esik látva, amit később ki is mondtak a mogulok:
Meg kell őt "csinálni", mert micsoda média és F1 "propi" lesz belőle, hogy ő az első.
Az már a csapata, vagy az F1 gusztustalansága, hogy ennek érdekében és később kimondva, ezért nem más, hanem a csapattársa ellen is versenyezették.Ezzel be is fejezem, mert már túl vagyok rajta és te kérdeztél...
-
válasz
Thrawn #11594 üzenetére
Most olvastam el a Davidson interjút az f1 hivatalos oldalán.
-10-20% esélyt adott maguknak arra, hogy elrepülnek ausztráliába.
-Decemberben teszteltek összesen 1 napot kipörgésgátló nélkül.
-Ezt a decemberi autót hozták Ausztráliába is.Egyelőre összejött nekik a pénz és úgy néz ki, hogy végig tudnak menni a teljes szezonon, de azért ez nem az ideális fejlesztési környezet.
-
Hold
őstag
-
Speed®
titán
válasz
Thrawn #11315 üzenetére
De mingyá húsvét
És én 82centisen nézem, bibibíí
Aludni meg minek, lejött a Smallville S07E13 meg a Hipervándor, elvoltam.
Viszont iszonyat kajás lettem, úgyhogy bedobok a mikróba egy pizzát és bontok hozzá egy sert. Aztán a felénél bealszok és az ismétlésig remeteéletmód.
NE írjatok privit sem a témában és aláírásba se tegyétek be, ki nyert -
JJános
addikt
válasz
Thrawn #11110 üzenetére
Ebből még vizsgázni is? Épp elég volt elolvasni. Fárasztó.
Ron Dennis mégis marad. Ma reggel a rádióban beszéltek róla.
Adrián: Azt hogy Lonzi kikapott Hamitól, azért irtam, mert hogy hátrább végzett. Egyébként meg jól keresztbe tett a versenytársának, és a csapatának is. De hagyjuk, spongyát rá. Béke!
-
venember83
nagyúr
-
PazsitZ
addikt
válasz
Thrawn #10472 üzenetére
Nem tudom, nem emlékszem pontosan. Visszakeresni meg most lusta vagyok
.
[link] Egy rasszizmus ellenes szövetség Ecclestonet bírálja
Istenem itt már mindenki rasszista az egész forma1ben, Hamiltonnal az élen
Ha valamit túllihegnek az f1 körül akkor ez az.Bár -mint, fent jeleztem- valamit írni kell holtszezonban is. Ez meg örökérvényű mindig felfújható lufi ugyebár.
Látom előre egész évben ezt fogjuk hallgatni.
Rájöttem! Már akkor is ezért is emleték vissza daruval Hamit, nehogy jöjjenek a feketék elnyomásával -
manutdzoli
senior tag
válasz
Thrawn #10066 üzenetére
Egyértelmű hogy puncsolni akar,jövőre már egy top autóba akar ülni.Kiminek azt kívánom hogy nyerjen 2008-ban is vb címet,aztán 2009-ben ha alonso a ferrarinál lesz,legyen ismét kimi a bajnok,alázza meg alonsot egy kicsit.És visszavonul 3x világbajnokként
De hova szaladok
-
lacafaca
addikt
motion: igaz...
-
hunnylander
őstag
Hamilton sets the pace at Jerez
"I have missed my car. I have really kick started my preparations for the 2008 season today and there are only 101 days to go until Australia."
'Hiányzott a kocsim, keményen belekezdtem a felkészülésbe, már csak 101 nap Ausztráliáig.'
-
hunnylander
őstag
Úgy látszik az FIA kezd ráállni az ilyen ügyekre, mert jó reklámértéke van és népszerűsíti az F1-et.
Minden szezonra egy kémügy, kíváncsi vagyok a Ferrari mikor lesz soron.
Csak vicceltem.
A viccet félretéve, könnyen lehet, hogy lesz bírság, mivel már van precedes. A McLaren-re sem lett rábizonyítva, hogy felhasználták vagy hasznuk származott az adatokból, de ettől még megbüntették öket. Szóval a Renault is csak a kizárást fogja megúszni, hiába mondja, hogy nem használták fel az adatokat.
-
Thrawn
félisten
Nem volt semmi fennakadás, tölthetitek:
-
törölt tag
Csak annyit kérdeznék, hogy ezt mivel vetted fel? Ha TV-tunerrel, akkor tömörítetlenül, és utólag tömörítetted? Csak mert kicsivel jobb minőségűnek tűnik, mint az én felvételeim. Amúgy megvan az összes idei futam (kivéve Hungaroring, mert azt élőben követtem figyelemmel a Super Goldból... állójeggyel
), csak nincs ilyen jó minőségű.
Jah amúgy kössz a felvételt.
Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest