- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
gV
őstag
válasz
7Heads Drago #39676 üzenetére
csak a 19. körig nézd, addig jónak mondható
-
Zoza24
senior tag
válasz
7Heads Drago #39225 üzenetére
Alonso csak fél secet lassult q2-höz képest...lesz ott party
-
JColee
őstag
válasz
7Heads Drago #39223 üzenetére
azt hiszem olvastam valahol, hogy emiatt akartak neki tervezni egy könnyebb kasztnit, hasonlóan Kubicához...
-
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago #39187 üzenetére
Nincs helye az F1-ben... De kezdek már Kovában is kételkedni.
-
venember83
nagyúr
válasz
7Heads Drago #39104 üzenetére
Kanyarsebességre nem lőhetik be őket, mivel tapadásban elmaradnak az innovatív diffúzor hiánya miatt, csak ez a lehetőség maradt.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
7Heads Drago #39068 üzenetére
Javítom magam. Egy körre még jók a lágyabbak, de többre....
Rosberg lággyal mente a 2. időt.
-
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago #39055 üzenetére
Nincs bennük igen. Még lassabbak lesznek mint eddig.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
7Heads Drago #39055 üzenetére
Pedig a top speed-jük rendben. 314 körül van. Úgy néz ki az egyenesekre vannak belőve. Én arra számítottam, hogy javulni fognak KERS nélkül, de ez nagyon gáz.
-
norbiphu
őstag
válasz
7Heads Drago #37893 üzenetére
mivel a bridgestone sapka piros..
[link] -
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #37893 üzenetére
LOL, az egy egyensapka.
-
Male
nagyúr
válasz
7Heads Drago #37758 üzenetére
Alonso a 9., csak Gyulám nem bír számolni
(Bár a Q1, Q2, Q3 sorrend sem ment ma neki túlzottan
)
-
ronaldo
őstag
válasz
7Heads Drago #37760 üzenetére
Nem is erről beszéltem
Olvasd el a dőltbetűs cikket.
-
!Overdose!
őstag
válasz
7Heads Drago #36930 üzenetére
Ebben igazad van, de a rajtbalesetért nem tehető felelőssé. És ezért nem kapott büntetést, nem pedig azért, mert Mr. E. nem akarta.
Ettől függetlenül felejthető versenyzést nyújtott.
-
Pá
addikt
válasz
7Heads Drago #36917 üzenetére
Hát ha már számolni nem tudnak, igazán elkezdhetnének legalább csücsöríteni.
-
proof88
addikt
válasz
7Heads Drago #36903 üzenetére
Egyébként természetesen egyetértek azzal, amit Pá mond, hogy kívülről jobban meg lehet ítélni a helyes tennivalókat... de vannak olyan helyzetek, amikor nem szabad habozni és már túl sok példa volt arra, hogy a késlekedéssel csak rosszabb lesz a helyzet. Amikor tavaly Massa és Kimi képtelen volt pályán tartani az autót a nagy zuhiban a száraz gumikkal Silverstone-ban, az mégiscsak egy olyan helyzet volt, hogy hallgatni kellett volna a pilótákra (persze nem tudom, hogy ők akartak-e gumit cserélni, csak feltételezem). Persze én könnyen beszélek, mert kívülállóként szemlélem az egészet és jól megmondom, hogy kéne csinálni.... de akkor is, folyton ugyanaz megy: valami nem úgy alakul, ahogy kéne, erre a reakció a boxban: habozás és későn kihívás, amikor már mindegy ...
-
kdave9
tag
válasz
7Heads Drago #36864 üzenetére
Raikkönen be is jött az első 1:32-es köre után, Massának már csak a következő körben volt helye. Az viszont kérdés, hogy miért nem Massa jött ki elsőnek, ő volt előrébb
-
Pá
addikt
válasz
7Heads Drago #36864 üzenetére
Mert a Ferrarinal egyre töketlenebbek.
-
venember83
nagyúr
válasz
7Heads Drago #36811 üzenetére
Megint elnyomják szegényt. Legalább lesz miről írnia az elkövetkezendő könyvében.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
7Heads Drago #36811 üzenetére
Mentségükre legyen, hogy a franc se tudta hogy a lágyabb gumi ennyire rossz. Én már maláj lázban égek és várom a feltámadásukat, mert sehol nem voltak a Ferrarik a tudásukhoz képest. (Azért Brawnék maradjanak elől
)
-
blokad
senior tag
válasz
7Heads Drago #36807 üzenetére
nem is kicsit savanyú.
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #36784 üzenetére
"Ő hisz. Sokat jár templomba."
He?
-
JJános
addikt
válasz
7Heads Drago #36792 üzenetére
Ezt mondom itt már egy ideje. Körönként 2 másodpercet kapott Barika, Gombostól!
Pá: Igen, igen!
-
Pá
addikt
válasz
7Heads Drago #36792 üzenetére
Kíváncsi vagyok mikor kezdődik az 'elnyomnak a Brownnál, pedig én vagyok a király" című mondoka.
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #36774 üzenetére
Akkor utána miért nem engedte vissza?
"A hajlékony szárny meg a csapat hibája."
A csapatot pedig Toyota-nak hívják ha jól tudom.
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #36689 üzenetére
Vettelnek most kell majd bizonyítania, az élen sokkal nagyobb a tét és a nyomás, ez nem egy STR a középmezőnyben, ahol az esélytelenek nyugalmával kocsikázhat.
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #36677 üzenetére
Beszéld meg a németek szakkomentátorával. Lewist akkor meg is büntették, pedig nem is ért Kimihez.
Most nézd meg Barrichello miket művelt nem is egyszer, mikor lesz a hátrasorolás?
Ja és az SC-vel miért volt az a nagy késés? Ja, hogy Button nyerhessen, Bernie nem kicsit nyal Bransonnak és a Szűz Brawnnak.
-
Macka
veterán
válasz
7Heads Drago #36635 üzenetére
De ott a HA..
-
!Overdose!
őstag
válasz
Amikor Kubica utolérte Vettelt már 4 mp-re voltak Button mögött. Mellesleg szerinted Button nem tudott volna gyorsabban menni???
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Kubica hülye volt.. ő dolga, én csak Vettelt sajnálom... viszont én nekem így is tetszett a dobogó! sőőt ezt vártam az elején is!
BrawnGp 4ever
-
MPowerPH
félisten
válasz
7Heads Drago #36625 üzenetére
Nem, az túlzás lenne. Csak a 4s helyett akkor 8s -et lassulnak majd.
Kubica-Vettel, szerintem versenybaleset. Kubica sokkal gyorsabb volt, Vettelnek meg már nem fordult az autója. Ha egészségesek a gumik, ott még simán, és bőven befordul. Amúgy Kubica előrébb volt.
D@ni88: Szerintem meg szépen mennek majd lejjebb, még talán a Meki is beelőzi őket. Mert ott tudják hol a hiba, Ferkánál még azt se.
-
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago #36541 üzenetére
Amióta Brawn elment valahogy nincs annyia egyben a box taktika. Remélem nem esik teljesen szét a csapat.
Jadro: Jut eszembe. Hogyhogy helyi idő szerint 5-kor kezdődött? A két óra már nem szabály?
-
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago #36499 üzenetére
A ferkán látszott hogy nem erős, de aezt a meki csapatot le kellett volna nyomni.
-
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago #36449 üzenetére
Úgy parkol mint én.
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #36379 üzenetére
Az vagy, amit megeszel.
-
proof88
addikt
válasz
3. kommentet is elolvastad? Én mondjuk nem adok ilyenekre, ha nem hallottam és láttam a saját füleimmel/szemeimmel az interjút... a média rengeteg bullshitet talál ki és ez elterjed az emberek között. Tavalyi évben is volt rá nem egy példa.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Remélem holnap Vettel a tiszta ívről körbeautózza ezt a kiöregedett bohócot...
szerk: azaz ma
-
Pá
addikt
válasz
7Heads Drago #36376 üzenetére
Ez még így is szar.
-
JColee
őstag
válasz
7Heads Drago #36372 üzenetére
Szerintem jót derült azon, hogy a közelébe tudtak kerülni Button-éknak senki se.
ezt még kalapáld egy picit
-
sekli
addikt
válasz
7Heads Drago #36362 üzenetére
abban a formájában ahogy a forma1-ben vannak a dolgok szinte minden használhatatlan a hétköznapi életben, de mégis előreviszi azt...
-
Pompi
nagyúr
válasz
7Heads Drago #36333 üzenetére
"A kers állítólag azért is erőltetik hogy majd miután a Forma1 -ben sikeresen alkalmazák, akkor ezt átültessék majd a hétköznapi autókba."
A hibrid autókban már most így működik az akkumulátor (vissza)töltése. Igaz másra használják az így nyert energiát.
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #36357 üzenetére
Valamennyire. Az option gumikkal csak nagyon rövid etapokat lehet tervezni. Alapból így lett kitalálva.
-
sekli
addikt
válasz
7Heads Drago #36351 üzenetére
Nem tudom a dinamó miért lenne hülyeség a kerékpáron...
mellesleg a kocsiban a generátor pont ugyan olyan mint a dinamó, arra meg végképp nem lehet mondani, hogy anno...
-
sekli
addikt
válasz
7Heads Drago #36340 üzenetére
másrészt már csak azért is érdemes fejleszteni, mert a tervek szerint jövőre 60%-kal nő a teljesítménye, amihez nyilván nem társul majd +60%-os tömegbeli növekedés, tehát ha idén még csak kérdéses is, hogy megéri-e, jövőre biztosan meg fogja érni...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
7Heads Drago #36334 üzenetére
Mindenki annyira oda-vissza van az első sortól, hogy észre sem vesszük: a 3. helyen egy überdiffúzor és KERS nélküli autó figyel. Vettel megint parádézott
-
sekli
addikt
válasz
7Heads Drago #36333 üzenetére
Ugyanmár, miért ne lenne használható az utcai autókban...? Hibrid-Lexus...? (Combino villamos...
)
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #36340 üzenetére
4. Robert Kubica 650kg
9. Nick Heidfeld 691.5kg
-
válasz
7Heads Drago #36331 üzenetére
Hát ezen én is elgondolkodtam. Szeintem a következő futamra szépen ki is szedik őket
-
Pá
addikt
válasz
7Heads Drago #36121 üzenetére
A legtöbb csapat ~1.8mp-et lassult Q2-höz képest, így a Ferrari is. A Brownék csak kb 1.4-et, a Toyota pedig olyan 2 körül.
De hát most már nincs értelme taálgatni, nemsokára biztosat fogunk tudni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
7Heads Drago #36107 üzenetére
Szerintem RedBull még NO Kers.
Mercik, Ferrarik, és Kubica, nem? Többről nem tudok.
Amúgy én az egyik Ferkát Kers nélkül küldtem volna ki.
Grat Brawn, grat Button. -
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago #36080 üzenetére
A nagy csapatok pilótáit értik alatta.
-
JJános
addikt
válasz
7Heads Drago #35923 üzenetére
Örvendetes hírek! Köszi!
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
7Heads Drago #35923 üzenetére
Jó reggelt, jó szurkolást!
Jó vegyes az eleje. Csúszkáltak rendesen. Most már jobban igaz a Ferrarikra, hogy nagy piros fűnyírók(első szárny). Mi lesz itt holnap, és már csak egyet kell aludni
Én már meg is szoktam az új autókat
Üdv Szisz -
stvnppp
senior tag
válasz
7Heads Drago #35919 üzenetére
Megcsúszott, elég keményen...
-
Jadro
veterán
válasz
7Heads Drago #35913 üzenetére
Vettel. Német zászló volt mellette. Mondjuk a felbontás nem túl jó.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
7Heads Drago #35844 üzenetére
Az erőviszonyok így is helyreálnak, csak 1-2 futam kérdése az egész.
2 lehetőség volt: Vagy ez a 3 csapat kényszerül rá, hogy szabályosat készítsenek, vagy a többieknek kell lemásolni a szabálytalant.
Szerintem nagyobb csapatok már rég elkészítették a saját változatuk prototípusát, erre az esetre is felkészülve. Már csak ki kell tesztelni a következő pénteki edzésen, és ha javít a sebbegésen az úgyis nagyon hamar kiderül, hogy érdemes-e bevetni.
Ha tényleg annyit számít, akkor hamarosan nagyon visszaesik ez a 3 csapat. -
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #35806 üzenetére
Pompi: Így van. A makulátlan McLaren.
Remélem hogy végül a Brawn, a Toyota és Williams javára döntenek. A többi csapat meg inább kapja össze magát és tervezzen hasonló diffúzort.
-
JJános
addikt
válasz
7Heads Drago #33326 üzenetére
Ház ez az! Hogy került mégis a listára? Persze ez egyben más kérdőjelt is szül. Mennyire köz ez a vélemény? És ha az, akkor ők mit néztek az idén, illetve tavaly.
-
wildrain
addikt
válasz
7Heads Drago #33326 üzenetére
Pont erre célzott ő is, de ne zavarjon.
-
PazsitZ
addikt
válasz
7Heads Drago #32034 üzenetére
Remélem megvan már a vevő a torrora, eladják, aztán kiengedik a kéziféket az RBben.
-
bdav
őstag
válasz
7Heads Drago #31946 üzenetére
"Nem 9 év óta.. hanem, 9 év után újra."
jogos, lemaradt az újra/ismét vagy valami hasonló szó
hogy 50-50% igaz, de bármit csinálnak kb igaz lesz. A taktika amit kitaláltak száraz versenyre valszeg nem lett volna rossz, de nem jött be. Amit menet közben változtattak nem lett volna rossz, ha végig száraz verseny marad (2. eső előtt 4. helyen állt Ham, mögötte Vettel majd Kova). Ha pedig futamgyőzelemre hajtanak bevállalós taktikával meg feltekert motorral, nem biztos hogy a végelszámolásban jobban jött volna ki belőle. Szóval szvsz arra ami ma történt nem lehetett volna előre felkészülni.
-
m3tr0
őstag
válasz
7Heads Drago #31946 üzenetére
Abszolút egyetértek veled. Valóban a határon autóztak a Mercinél,majdnem be is bukták.
Nem is sajnáltam volna őket... -
IreN!CuS
addikt
válasz
7Heads Drago #31894 üzenetére
értem én ne izgulj,ezen nem mutatott,és a többin?nem kell a flame...inkább szívj el 1 cigit...
-
Integra
titán
válasz
7Heads Drago #31860 üzenetére
nagy versenyző ő, nem vitás, csak a legvégső nyomásnál kevés.
tipikus ferrari vesztette el, nem a mekláren nyerte meg esete.
mert azért a ferrarit komoly seggszétrúgás illetné az idei teljesítményért -
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago #31566 üzenetére
Elvonult a pihenő szektorba
-
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago #31506 üzenetére
Még mindig nem jó.
-
blokad
senior tag
válasz
7Heads Drago #31412 üzenetére
Ha esni fog, akkor szvsz lajos a bajnok
. Bármennyire is nem ezt szeretném, de ha reálisan akarom látni a dolgot, akkor ez van. Esőben jobban megy...
-
válasz
7Heads Drago #31401 üzenetére
Készpénznek természetesen nem veszem, de az esélye nagyobb arra, hogy megússza mint a két ferka, mert jobban megy esőben. Ez már bebizonyosodott asszem....
-
bajuszati
tag
válasz
7Heads Drago #31401 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=qt7AjG4AZbc&feature=related
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #31380 üzenetére
Miert fogna Trulli vissza a Merciket, amikor konnyebb autoval gyorsabb vagy legalabb olyan gyors lesz az elso etapon, mint azok? Trulli nem lesz Massa csicskasa (hogy azzal foglalatoskodjon, hogy jol visszafogja Lewist, hogy azt a mezony hatulrol tamadhassa, stb.), az o taktikaja is pont olyan, hogy a konnyu autoval mennie kell mint a mergezett eger, kulonben visszaesik a mezony kozepebe a korai elso kiallasa miatt. Ergo, Trulli nem lesz Lewis utjaban, akkor se ha elotte marad a rajt utan.
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #31370 üzenetére
Trulli nem Ferrari csicskast akar jatszani, olvastam a nyilatkozatat, hanem minel jobb eredmenyt elerni. Ha rajta mulik Massat is meg akarja majd elozni egybol a rajtnal. A McLarenek kenyelmesen fognak rajtolni, mar csak azert is mert nehezek.
Egyebkent a McLaren setupjat elhangoltak gumikimelesre es hideg/esos aszfalton valo optimalisabb tempora (ezert is estek vissza a Q3-ban). Abszolute nem erdekli oket, hogy szaraz futamon a Ferrarik ele keruljenek. 80-90% az eso valoszinusege, del korul. Jo esely van ra hogy vizes/lehult aszfalton kezdodik a verseny es a futam alatt is eshet meg.
-
Miv
tag
válasz
7Heads Drago #31370 üzenetére
Ha jól emlékszem, 22:00-ra volt írva a sportklubra, 22:50-re meg a rtl klubra, felvételről. A sportklub egyszerűen lesz.rta a műsorrendet és le sem adta, az rtl-en meg 11-kor még a kriptaszökevény öregasszonyt (aki Niki Belluccsi otthonkájába öltözött) emelgette pár ugribugri gyerek.
-
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago #31359 üzenetére
Alonso max lelkileg fogja segíteni Massát. Ő is mint mindenki más futja majd a saját kis versenyét.
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #31359 üzenetére
Ez igazán majd csak ma este fog kiderülni sztem, ki mikor fog kijönni tankolni. Elvileg Massa könnyű és lehet hogy csapdázás ment oda-vissza. Létezik egy körszám:köridő arány amit még érdemes meghúzni a pole érdekében, és Massa ennek környékén szinte biztos hogy jobban teljesít ezen a pályán mint Kovalainen.
Ezért a Q3-ra már nem próbálkozott a McLaren kovalainen pole-ba jutattásával...a Q2 lehetett egy erőfelmérés és csapdázás is egyidejüleg.
Hamilton-nál nagyon érdekes a dolog, piszok kiváncsi vagyok milyen taktikával érzik a legbiztosabbnak a futamot a McLaren-nél.
Kovalainen-nél csak az lehet magyarázat (nekem term.) hogy
1:a jó Q2-s teljesítménnyével behúzták vele Massa-t egy rövid első etap-ba, és mégis Lewis-t akarják az elejére.
2:Massa sokkal jobban teljesít könnyű autóval, olyannyira hogy nem érdemes még könnyíteni Kovalainen autóján,...így aztán el kellett ereszteni a pole-t.A Ferrari taktikai szempontból csak annyira lényeges, hogy Massa milyen erős, azaz mennyi benzimennyiséggel értékeltél a pole-ra...ez sokat elárulhat Massa belső megítélésénél.
-
JJános
addikt
válasz
7Heads Drago #31040 üzenetére
Nem rágódok. Csak gyűlölöm az antiszurkolást. Ne legyen ilyen. A verseny, a szurkolás arról kellene, hogy szóljon, hogy de jó lenne, ha a kedvencem győzne.
Ezzel szemben néhányan "lyukadjon ki a kereke", dögöljön bele a motorja", és a többi. Jó lenne, ha tiszta verseny lenne, és ne az döntsön, hogy kinek robban le az autója.
Egyébként Haminak akkor is fogok drukkolni, ha nem lest világbajnok.
-
LOTR
addikt
válasz
7Heads Drago #31032 üzenetére
hehe, azért a 3ezres v8-as motorokból közel ezer lóerőt kihozni nem egy trabi szint
és fejlődés szempontjából szerintem erre van szükség, ettől jobban fejlődik az utcai autózás is -
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #31009 üzenetére
Dehogynem!
Nezd, a Ferrari elso szarnya egy remek massziv fegyver, ami mar csataban is bizonyitott. Japanban kinek az autoja tort? Csak Lewise.
Ertelmezhetned is amit Eddie mondott; HA Massa tesz olyan nyilvanvalo sportszerutlenseget, hogy o kezdemenyez, akkor Lewisnak tennie kell egy olyan manovert amivel Massabol Dugovics Tituszt csinal.
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #30947 üzenetére
ááá...az hogy Alonso elment a McLaren-től azt most könnyű ebbe a megvilágításba helyezni,...de ott ennél jóval bonyolultabb volt a helyzet, pl.
- Alonso hozott fél másodpercet a McLaren-nek.
- Alonso fizet a szerelőknek, ha Hamilton előtt végez.
- Alonso szerint Hamilton-t tolták az ő ellenében...ezt később visszavonta.
- Alonso és De La Rosa email-jei szerepeltek a kémügyben.
- Alonso szerint szabotálták az időmérőjét magas guminyomással, ..ezt később visszavonta.pár cikk:
-A McLarennél a FIA biztosítja az azonos bánásmódot
A magam véleménye itt most mellékes, megjegyzem elég érdekes hogy az FIA felügyeli a McLaren egyenlő elbánását..
A lényeg most még is az, hogy Alonso és Kovalainen nem feltétlen alkotnak egy sort... -
AMD Power
titán
válasz
RD egy féreg. Nem szeretem mert "kicsinálta" DC-t.
-
Oliverda
titán
válasz
Pedro de la Rosa kell abba az autóba.
-
JJános
addikt
válasz
7Heads Drago #30911 üzenetére
Jamie Alguersuari
Hmmm. Jó lenne, ha hamar jó eredményeket produkálna, mert különben soha nem tanulom meg a nevét. Odáig, hogy dzsémi, az még megy, aztán elfogy a tudomány.
-
törölt tag
válasz
Na Várhegyi úr az akitől nem akarok egy cikket sem olvasni, nem sok ilyen van, de ő mindenképpen az egyik.
...és ahogy Motion utal rá, ennek fő oka a Motogp... -
Motion_Blur
félisten
válasz
Írta: Várhegyi "MotoGÉPÉ" Ferenc
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #30865 üzenetére
gondold végig még egyszer.
Mi történik ha bejön az SC?...a franc se tudja, a két Ferrari támadni fogja Hamilton-t az ziher, Massa pedig mindent amit csak lehet meg fog próbálni.
Azon kivűl amit ők közöltek, azaz hogy pont Hamilton előtt fog felrobbanni Kova' motorja, a fent említett SC a létező legrosszabb ami ilyenkor történhet.Az hogy Kovalainen-nek pont Hamilton előtt robbanjon fel a blokkja az létező veszély...de elenyésző esélye van.
Viszont ha bárhol robban fel, és vagy nem tud félrehúzódni, vagy befröcskö9li a pályát...vagy csak passzióból döntenek a versenybír'ák' hogy kicsit izgalmasabbá teszik a v égét egy SC-vel......annak sokkalta nagyobb esélye van, mint a pont felrobbanásnak, vagy akár az hogy Kovalainen-nek új motorja legyen Interlagos-ra.
Mondhatod, hogy nincsen ha...de mivel két 'ha' között kell választani (ha felrobban a motor Hamilton előtt ill. ha bejön az SC), így az SC a sokkalta elképzelhetőbb és nagyobb veszély.Én az SC miatt hívtam volna ki az ziher...közvetlen veszély a futamgyőzelemre és a bajnokságra.
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #30865 üzenetére
Feladom... csak harom betu, hatha eljut a mondanivalom lenyege a felfogokepessegedig: F, I, A...
Erted mar? Muszaki hibat nem lehet kamuzi. Old Spice szolgen?? "Bizonyitek, nem igeret!"
(#30864): Kimis cikkre nem is mondtam olyan minositest.
-
pH érték
aktív tag
válasz
7Heads Drago #30811 üzenetére
Hamilton használt motorral fog rajthoz állni Brazíliában?
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #30827 üzenetére
Fuss neki megegyszer, hogy mire is valaszoltal:
Az FIA-nak nem eleg am csak kamuzni. Betekintesuk van a telemetriaba, ok irjak es kontrollaljak az ECU-t es az utolso csavarig mindent atnezhetnek az auton, a motor reszletes vizsgalatat is beleertve.Kulonben is mindegy hol van Kova, ha eldurran a mocija es olaj kerul a palyara vagy bejon miatta a SC az felesleges rizikofaktor...
-
!Overdose!
őstag
válasz
7Heads Drago #30813 üzenetére
Hihetetlen nagy az arca Hamiltonnak, de nem hinném, hogy pályafutása végéig top csapat lesz a McLaren. Egyszer majd ő is megtapasztalja, hogy milyen egy esélytelen autóval versenyezni. Na én majd akkor leszek kíváncsi a nyilatkozataira.
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #30811 üzenetére
Az FIA-nak nem eleg am csak kamuzni. Betekintesuk van a telemetriaba, ok irjak es kontrollaljak az ECU-t es az utolso csavarig mindent atnezhetnek az auton, a motor reszletes vizsgalatat is beleertve.
-
válasz
7Heads Drago #30746 üzenetére
Nem rajzok, és nem vagyok kimondott Merci drukker sem. A fentebb belinkelt Kovalainen szösszenetre és Ricardo hozzászólására válaszoltam. Ha nem értesz egyet akkor legalább érvelni próbálj!
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #30746 üzenetére
Mit is tudhatsz te a hogyanokrol? Egy formula.hu-s szosszenet alapjan...
A csapatszellemes megjegyzesed meg k@ki!
-
Ijk
nagyúr
válasz
7Heads Drago #30744 üzenetére
Szerintem ez marhaság. Igaz könyebb befolyásolni egy 23 éves srácot, annak idején Kimi sem szállt el magától a mercinél.
Most kicsit nagy az arca, ill. nagy lesz vb-ként, de majd leszáll a földre. Majd jön egy balszerencsésebb év, akkor majd magához tér és majd megszeretik. -
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago #30641 üzenetére
Tavaly is jók voltak. Én egyenlőre nem bízom el "magamat",
-
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago #30615 üzenetére
Messze van még a vége. De ez egy nagyon jó lépés volt a végső győzelem felé.
-
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago #30545 üzenetére
Jól megy most.
-
Overlocker
veterán
válasz
7Heads Drago #30533 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
Dzsozi0öt
tag
válasz
7Heads Drago #30516 üzenetére
Remélem!
-
bajuszati
tag
válasz
7Heads Drago #30516 üzenetére
A próféta szóljon.....
-
blokad
senior tag
válasz
7Heads Drago #30503 üzenetére
Köszönöm
-
Incubus
tag
válasz
7Heads Drago #30349 üzenetére
Hány perc van még vissza? Nem tudom elolvasni a rossz minőségű képen...az időt!
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #30338 üzenetére
Meg biztos hogy mindenki aki megpördült kapkodott.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest