- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Aktív témák
-
Oliverda
titán
Bár egyáltalán nem ide való téma de tudnék említeni olyan tagot aki a szóbanforgó egyénnél jóval nagyobb port kavart hónapokig és nem csak egy topikban (persze lehet hogy ezért is húzhatta olyan sokáig) és miután végleg megkapta a bant visszajött más néven, kirakták, megint visszajött és még most is szabadon "jár és kel" köztünk. Erről pedig nem hiszem hogy nem tud a moderátoroknak legalább egy része. Ebből én magamnak le is vontam hogy kb. mennyit ér egy végleges ban.
-
wildrain
addikt
Nem biztos, hogy érdekel bárkit is az ezirányú véleményem, de azt tudom, hogy ha moderátor lennék, akkor délben már nem lenne tag hunnylander. Nekem konkrétan nincs vele bajom, de a tempbant pont azért kapta, mert nem bírta abbahagyni a témát, az utóbbi hsz-e pedig nyilvánvalóan nem más, mint ahogy magad is említetted, hülyének nézés. Végülis meddig mehet el, míg megkapja a beígért fegyelmezést?
-
Shabranigdo
tag
-
hunnylander
őstag
Egyelore epp az ellenkezoje all fenn. Mindenki az en szemelyemmel akar foglalkozni. Most oszinten mire jo ez nekik, a valenciai onboarddal meg senki se foglalkozott. En ugy latom, hogy ok meginkabb csak offolni es szemelyeskedni jarnak ide.
En nem akarom, hogy ignoraljak a velemenyemet, de ha valaki valamikor nem tud vele egyeterteni akkor vagy toleralnia kell vagy ignoralni. En ezt a szemelyeskedes helyett javasoltam. Nem tudok mindenkinek megfelelni es a velemenyem sem fog mindig megegyezni masokeval, ez most mar feljogosit masokat arra, hogy belemkossenek es el akarjanak tuntetni a forumrol? Akkor bombazzanak tegedet privikkel es kerjek ezt nalad vagy mas moderatoroknal, hatha el lehet engem innen tavolitani mondvacsinalt indokokkal. De en teged nem olyannak ismerlek, aki ebben partner lenne.
-
wildrain
addikt
Ha jól emlékszem, volt kábé egyharmad célegyenesnyi, vagy talán még több is. Annak ellenére nem volt necces, hogy a köridőkből kiderül, Kimi az Alonso boxba beálló körében több, mint 2mp-et cseszett el a bukótérben. Ezt is behozta rajta, meg még rá is vert elég rendesen.
-
sh4d0w
félisten
Nyilván nem csak rá vonatkozik a kérés, hogy ne csinálja, de ő az, aki indokoltnak látja ezen tevékenységet.
Ha vétettem a fórumszabályzat, a moderációs elvek, esetleg a netikett ellen, akkor figyelmeztess, erre vannak eszközeid. Ha nem, akkor nem értem a "viszafogodtabb" érvelésre való felszólítást (egyébként "visszafogottabb").
-
wildrain
addikt
Gyanítom, ha b-type felcserélte volna a két képet, de a szöveget nem, akkor is a felső lett volna a sokkal szebb és élesebb.
Különben tényleg úgy lenne a jó, hogy ha linkelünk egy képet, a fórummotor automatikusan gyárt egy bélyegképet, mint a te hsz-edben, és rákattintva előjönne a teljes. Már csak azért sem jó, hogy változtatás nélkül beilleszti a linkelt képet, mert sokszor kilóg a jobboldala a szövegsávból, és mindenképpen új ablakban kell megnézni, ha kíváncsi vagyok rá. -
Markgx10
őstag
Azért a forma-1-ben csak nincs akkora feszültség, én (nem provokációként, hanem mert ott volt jó hely) egy nagy mclaren tábor közepén álltam Ferrari pólóban a Hungaroringen, de még egy bunkó megjegyzés sem volt, mindenki normális volt
Más sportban ezt annyira nem lehet megtenni, például a Fradi-Dózsán nem a vendégbe veszek jegyet, még ha ott lenne a legjobb hely, akkor sem,
de hát ettől szép a labdarúgás
-
-
Gambit
őstag
Furcsa lehet, az biztos. Mert a moziban azt szokta meg az ember, hogy kussban kell ugye lenni, viszont forma1 alatt meg kell beszélni a haverokkal a dolgokat, szurkolni kell, stb. Pláne, hogy az a csomó ember valszeg nem ugyanannak szurkol, szóval elég hangzavar lehet majd a teremben. Szerintem akkor már jobb otthon.
-
Oliverda
titán
"...semmiképp nem szerzett volna pontot Monacóban fogjátok már fel."
-
[CS]Blade2
addikt
Pártatlan közvetités azért ma is volt... jó lett volna egy gyuszi: Inkább ált volna bele Kova autojába.....
de ez ma elmaradt....Érdekes, hogy 2 azaz 2 lámpa van a pályán, és igy sem tud megálni a pirosnál...
személyautóval is a papi szol neki rádión, hogy figyelj, mert piros lesz.... majd elcsap 3 gyalogost, és kiszol, hogy bocs, de nem vettem észre....
majd bebeszéli, hogy nem vettem érsze, és nem direkt ötöttem el 3 embert, akkor büntetlenül elintézve..
a papi közel volt, hogy elcsapjon egy gyereket a héten.. -
uszkart
tag
-
Peat;)
veterán
Briós azt nyilatkozta hogy Barcelonában már dobogóért küzdenek
Kár hogy azóta lenyilatkozták hogy végülis a motor sem elég nyomatékos/erős, a felfüggesztés is rossz(gyengén használják gumikat) meg az areoban el vannak maradva, tehát totális káosz. Innen szép talpra állni...
13933: én nem emlékszem erre az alázásra, azt tudom hogy a legjobb körideje jobb volt Fisinek mint Alonsonak és ennyi, futamon én nem láttam semmi alázást. Lehet figyelmetlen voltam.
-
hunnylander
őstag
Sopcast+VLC Player stream, nálam megy csak szaggat mert lassú vezetéknélküli netem van és a Live Timing adatátvitele is bezavar, de egy normális nettel élvezhető.
-
Régebben rendszeresen tettem fel f1/motogp videókat YouTube-ra. Kaptam is a levelet hamarosan, hogy a videók egy részét törlik mert az f1 association vagy mi bepanaszolta őket.
Ezután pár videót töröltek a többi azóta is fent van az oldalon. Szerintem arról szól az egész, hogy néha random törölgetnek, hogy ne nagyon kötekedjenek velük.
-
hunnylander
őstag
Próbáld ki az F1-Live.com-ét, az nem Java-s. Baloldali menü, "LIVE is active".
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest