Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Egyszerű szerintem: Massa vízes beállításokkal ment. Ami az elején vízes pályán müködött is neki. Kubica köztes beállításon a csapat szerint, ami a száradó pályán jobban müködött. Kimi pedig a végén (a hiba után) ment a leggyorsabban. Vagyis ő száraz beállításon volt.
-
Eastman
addikt
Azér' a Sutil is elfékezte dologhoz hozzátenném, hogy biztos remegett a szája széle amikor táncolt a Ferrari a tükörben miközben gyorsan közeledett felé...
-
Mezcal
addikt
Ideje, hogy leszámoljunk néhány tévhittel:
1. kimi jobb, mint Massa
2. Massa nem jó esőben
3. Massa nem jó az olyan pályákon, mint Monaco -
Mezcal
addikt
Hosszú idő óta az első olyan esőverseny volt, amit TC nélkül futottak (A tc tökéletes segítség ilyen körülmények között)úgyhogy át kell értékelni, hogy ki/kik az igazi esőmenők.
Jelenlegi legjobb esőmenő: Felipe Massa
-
Mezcal
addikt
Massa szenzációsan versenyzett, igazi esőmenő módjára. Sajnos a csapat a lehető legrosszabbkor hívta ki, így túl sokat vesztett benn a darálóban.
kim...itt látszik, hogy milyen bajnok is valójában...iyen versenyzéssel...szegény Sutil!
Ezért a manőverért két futamos eltiltást érdemelne! A futamon is kritikán aluli volt, amit művelt! Nem csak, hogy nem tud esőben versenyezni, de még száraz pályán sem volt meg a sebessége. Nagyon sanyarú sorsot jósolok neki a jövőben. -
matteo_szg
őstag
-
-
-
ktg3
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
de akkor esőben repültek...
azért az más felállásmassát meg nem bántani , mert egyszer kicsúszott a kipörgésgátló miatt..
ha megnézed h az első 2 futamon nem sok pontot szerzett ahhoz képest csak 4 ponttal van lemaradva hami mögött -
7Heads Drago
veterán
válasz
Frost Ashes
üzenetére
Mi van?
Ennyi erővel néhány embert ki lehetett volna szórni ma a mezőnyből.
Ezen a versenyen kb ugy repültek a szárnyak (tollak), mint csirke-vágóhídon.
Akkor most mindannyian bénák? -
MPowerPH
félisten
válasz
matteo_szg
üzenetére
Ja, egyszer óriási esőben agyonverte a mezőnyt a gyenge ferrarival.
Amit tegnap DC nem tudott megfogni, azt ma Kimi megfogta. Sajnos így történt, kár rajta rágódni.

-
ktg3
őstag
na de ne viccelj már h lettek vna mind2en hibásak?
ha sutil előbb meg tud állniazaz méghamarabb lefékez , hogy íven legyen akkor mégnagyobbat kap kimitől..
szóval kimi örülhet , hogy sutil is elfékezte különben ő is kiesik..na lényeg mi lényeg ez eléggé unszimpatikus volt kimitől még akkor is ha véletlen volt
Peat: azért nem olyan egyértelmű h megelőzte volna sutilt..
-
Adrián29
aktív tag
válasz
Frost Ashes
üzenetére
Értelmes gyerek vagy.
-
copin
őstag
válasz
Adrián29
üzenetére
Nincs az az ember aki megfogta volna a kocsit....
Erre nem vennék mérget. Ahhoz képest hogy Massa-t egyesek rossznak tartották esőben, egész jól ment. Hami győzelme nem nagy durranás ezen a pályán. De neki is gratu, mert zűrös futam volt, de nem az amit videóra vennék. Sutilnak:

-
Gyusz
őstag
válasz
Peat;)
üzenetére
OK, Kimi elnézte a féktávot is, és? Hogy jön ide, hogy VB-t nyert?
Év elején még Massa volt az inkompetens hülye, aki nem tud kiprögésgátló nélkül vezetni, aztán tessék megnézni mit ment ma esőben. Mindenkinek vannak rossz napjai és szerintem is hülyeséget csinált Raikkonnen, de egyesek túlreagálják a dolgot.
-
trassher
addikt
Szerintem ezen a versenyen látszott meg hogy ki milyen képességekkel rendelkezik. Raikkönen-t pl nem minősíteném mert ma nem mutatott semmit. Leesett az eső és borult a papírforma, beállítás és kiderült ki mit tud valójában.
-
MPowerPH
félisten
Igazábol Ferrari és Raikkonen drukker vagyok, Massat nem is csipázom.
De amit most Kimi csinált az elejétől kezdve, az vérlázító.
Az esőben csigalassú volt végig, ennek ellenére nagyot hibázott. Nem is értem, hogy tud ilyen bénán esőben vezetni.( világbajnoki cím ide-oda, Schumitól még fényévekre van...
) Majd kiütötte Sutilt....
Azt csak félig írom a számlájára, mert próbálta megfogni a gépet, de esélytelen volt. A kommentátorok is olyan idioták.... Nem előzni akart, hanem az történt vele is mint tegnap DC -vel.Massa meg teljesen érthetetlen számomra. Az elején agyonverte a mezőnyt, a végére meg egészen belassult. Talán az lehetett az oka, hogy nem koptatta az autoja ugy az intermediate abroncsot...
De legalább a futam jó volt. Sutilnak Respect,
Piquet -et meg ideje lenne már kiszórni innen.... -
AMD Power
titán
válasz
Frost Ashes
üzenetére
Nyugi nyugi.

-
PazsitZ
addikt
A visszajátszásban tényleg látszik, hogy Sutil durvábban ráfékezett egyet, erre Kimi is reagált, blokkolásig fékezett. Sutil aztán szinte rögtön feleresztette és továbbgurította, Kimi alatt viszont megindult a kocsi és onnan nem tudott már mit csinálni.
Tehát szerintem versenybaleset.
Sutilt nagyon sajnálom, neki jött ki ez a legrosszabbul.
-
Frost Ashes
csendes tag
Bassza meg a köcsög alkoholista!
Inkább tarolta volna le a csapattársát
-
Finwe
őstag
Még a végén Kubica lesz a vb bajnok
Eléggé ott van mindenhol, mindig más hibázik az élen és a végén ő nevet(het) majd ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Finwe
-
Carpio
tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Hát ez az, Ő nincs annyira jó fiú, Ő most csak ezen az egy versenyen volt jó fiú.
-
Peat;)
veterán
-
Viktor77
titán
Most volt a visszajátszás, remélem mindenki látta. Sutil is csúnyán elfékezte magát.
MOD: Félreértés ne essék, szerintem is Kimi hibája volt. De ő is hibázhat.
-
vagamo
őstag
A stabilitás lényege a 3 lábú szék! Tehát ebből következik, hogy 3 keréken stabilabb!

Szép volt HAMI!
Hajrá FERRARI !!!
-
törölt tag
Ez a futam azért jócskán a szerencsén múlott. Szerencsétlen Massa cégig egész jól ment, mégis csak 3. Hamilton pedig jó nagyot hibázott, mégis ottvan, ettől függetlenül megérdemelte. Kubica volt a legstabilabb.

-
Gyusz
őstag
Massa és Kubica látszólag nem is hibáztak a verseny alatt, fura, hogy Hamilton ilyen simán lenyomta őket. Kimi meg bénázott az egész verseny alatt és én is sajnálom Sutilt, de miután kiért az alagútból rögtön meg is csúszott, Sutil helyett maximum még a falat kaphatta volna el, az meg gondolom nem volt ínyére.
-
N4r4ncs
aktív tag
Azért grat a Ferrarinak

-
Adrián29
aktív tag
Francba!Bejött a megérzésem hamival kapcsolatban,nyert.
Sajnálom.Üdv!
-
gV
őstag
válasz
Carpio
üzenetére
tavaly sem a szerencsélye miatt lett vb, ellenben valóban Ő volt az aki megérdemelte
_________________________________________________________________Felipe ahoz képest h egyesk már a 10. körben a falban látták a 3. hely nem is rossz
Kimi meg amilyen laza már fel is dolgozta a történteket szal én sem fogok ezen agyalnikövetkezik kanada remélem ennél jobban sikerül a végeredmény szempontjából
-
AMD Power
titán

Szép volt Lewis!

-
mexx0407
tag
sorry 2x -er ment !!
-
marsu
veterán
Hajókürt ...

Komoly!

-
Zoza24
senior tag
most így a futam végén úgy tűnt,mintha Massa lenne inkább esőre beállítva,Raikkonen meg szárazra...csak akkor mi volt tegnap Massával az időmérőn?
-
Dashes
őstag
"Just look at this face it tells you everything you need to know."

-
Viktor77
titán
Ha mindekitől elvennék a licence-t aki kilökte Raikönnent, akkor ma elég kevesen álltak volna rajthoz.
-
Ricardo
titán
válasz
AMD Power
üzenetére
Azért kellett a szerencse is.
Egyszer odacsapta, de ki tudott jönni. Ennek köszönhetően eltolódott a következő kiállás,és így pont jó időben jött ki ahhoz hogy a száradó pályának megfelelő gumit kapja. Jól ment, de a szerencse is mellette volt (ami kell ebben a sportban). -
Peat;)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Kimi olyan volt mint egy kezdő jogsis.....nézte az előző autó seggét más semmit. Sutil nyomta ahogy bírta, kicsit később fékezett. Kimi meg még később emiatt. Kimi nem amatőr és úgy versenyzik mint egy átlag pilóta (és nem vb) elmegy Sutil mellett simán.
-
Majstor
senior tag
Ilyen izgalmas futam&szoros pontverseny régen volt már!

-
-Massa nagyon nagyot ment az esőben. Kár, hogy az SC fázisok + az időjárás nem kedvezett neki később.
-Sutilt nagyon sajnáltam, megértemelte volna a 4. helyet. Raikkonen valószínűleg nem előzni akart, csak rövid féktávot fogni, az biztos hogy sem az eső sem az egész futam nem volt meg neki fejben.
-Webber is szépet futott egy kiállással.
-
-
AMD Power
titán
Szegény Sutil.

De LH ma nagyon komolyat ment. Ha nincs Rosberg bukása akkor kapott volna a mezőny vagy 40-50ms-t.

-
venember83
nagyúr
válasz
vagamo
üzenetére
Ezt okosan csinálta a Meki. A Ferrari meg elbaxta. Kimit sajnálom, de előtte Sutil is megcsúszott s ugye ugyanott törte össze magát DC is.
Kimiről le lehet szállni, hibázott, de nehogymár szándékosságot feltételezzetek. Szó sem volt előzésről. Wéber se tudom miről beszél.
Carpio: Tehát direkt ütötte ki. Értem. Menj búfelejteni.
-
Carpio
tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Most nem azon van a hangsúly, hogy valakit kilökött, hanem, hogy kit lökött ki.
Ez a Sutil gyerek egész életében azon ügyködött, hogy vmi hasonlót produkáljon, mint most és jött ez narkós, mákos finn és tönkre teszi egy élet munkáját. A hangsúly az élet munkáján van. Mindezt úgy mondom, hogy Sutil nekem csak egy, a pilóták közül. -
marsu
veterán
Klassz futam volt ...
... és az eső csak nem ért oda a végéig!

-
Csyppa
senior tag
Halkan megjegyzem hogy Raikonnen futotta a leggyorsabb kört 1:16:689-el.
-
Dashes
őstag
Grat.!
Jó futam volt. -
7Heads Drago
veterán
Jól keverete a lapokat az eső és a SC a Mekinek.
Gratula

-
mexx0407
tag
Szép volt Massa 3 -dik hely az is jó !!!

-
marsu
veterán
Csak két körrel mentek kevesebbet ....
... 76 kör lett a 78-ból!
-
AMD Power
titán
És ma jön a God Save The Queen!!

-
Finwe
őstag
2 óra 42 perc alatt nyert Hamliton. ... aha

Finwe
-
pityeszka
őstag
Kétóranegyvenkétperc,jóvan

-
Oliverda
félisten
Remek!

-
Neró
őstag
Kubica 2.

-
Csyppa
senior tag
Szép volt Hamilton.
-
vagamo
őstag
Gatula Hamilton! Ügyes volt a körülményeket nézve! GRAT!!!

Ferrari, majd legközelebb!
Aktív témák
- SnowRunner
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azt csak félig írom a számlájára, mert próbálta megfogni a gépet, de esélytelen volt. A kommentátorok is olyan idioták.... Nem előzni akart, hanem az történt vele is mint tegnap DC -vel.
Eléggé ott van mindenhol, mindig más hibázik az élen és a végén ő nevet(het) majd ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)