Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
A pehely remélem teljes kiörlésű lisztből van..
A helyedbe arra vigyáznék, hogy ne éhezzek közben. mert akkor nehezebb kitartani. A dietetikus orvosok ilyenkor a cróm beiktatását is javasolják, ami szabályozza az inzulint, ezért kevésbé kívánja az ember a cukrot. Amúgy ügyes vagy, csak így tovább...
-
rarri
senior tag
Én ha fogyni akarok pár kilót, akkor be szoktam iktatni egy étkezésnek a következőt: 2dl forró tejbe belerakok 2 púpos evőkanál zabkorpát / a legjobb áron a DM-ben van / ,5 percet várok, és bármilyen gyümölcsöt szelek bele, de meggybefőttel is imádom. Telít, tisztítja, méregteleníti a beleket, és nagyon egészséges.
-
LOTR
addikt
gyakorlatilag 2x eszel 1 nap, és akkor is egyszerre "sokat", szedd legalább 4-6 részre, és ha ez előtt többet ettél, akkor ne vedd ilyen gyorsan ilyen alacsonyra a ch-t
a nap végére kellene csökkenteni a ch bevitelt, tehát reggel több zabpehely, aztán mehet a rizs, és egyre kevesebb rizs/étkezés, az utolsók meg már ne is tartalmazzanak rizst csak mondjuk zöldségetfűszerezni lehet, nem kell full natur enni, hosszú távon a legtöbb ember nem bírja
-
szöSsZI
tag
Hello.
Nem tudom, h az én elkészítési módszerem bele tartozik-e a diétás dolgokba, de majd a hozzáértők megmondják...Fagyasztott tengeri hal filét használok, oslić filét (ha jól tudom, magyarul tőkehal
). Sütés előtt tengeri sóval sózom, vagy a változatosság kedvéért örölt pirospaprikával ízesítem(nem panir,csak sima paprika) a filé mind két oldalát.Extra szűz olívaolajban sütöm.
-
LOTR
addikt
tudod, hogy ez a hogyan fogyjunk le topik? nem pedig a hogyan matekozzunk topik
nem tudom, hogy milyen eredmények jöttek ki, vagy ezt mire érted, de 3 nap alatt semmit nem lehet elérni ebben a versenyszámban
ha 3 hét múlva sincs semmi változás, akkor valószínű valamit rosszul csinálsz -
littlemole
őstag
Én Párolni szoktam. Belerakom a zöldségpárolóba és 10 perc alatt kész is.
Fagyasztott hallal szoktam ezt csinálni, nem frissel, De azzal is hasonló lehet a helyzet.De amúgy nem vagyok egy nagy halevő.
Többnyire íztelennek találom a halat. A füstölt lazac azért bejön, de az is csak a leírt módon kicsit megpárolva. A füstölt nyers változatában nem nagyon komálom.
120-130 körüli pulzusértékkel próbáld (ha jól emlékszem). Ha ennél magasabb akkor a szervezet az izmot kezdi égetni, mert onnan gyorsabban tudja felhasználni az energiát. Ez semmiféleképpen nem tanácsos.
Sok korábbi hozzászólásban van erről írás részletesebben. Azokat jó átolvasni alapozónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- OTP Bank topic
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- The Forstner Klip (18 mm)
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest