Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
donaldrágó #5855 üzenetére
Olajos magvakban rengeteg a kalória, szerintem diétában inkább kerüld őket.
Zabpehelynél szerintem sokkal fogyaszthatóbb a magvakat, aszalt gyümölcsöket is tartalmazó natúrmüzli, ezzel keverheted a zabcementet amolyan köztes megoldásként. Pár szelet gyömölcs meg egy kiskanál méz vagy juharszirup is mehet bele.
A párolt zöldségkeveréket én általában főtt rizzsel keverem össze, így nagyon korrekt kis köret lesz belőle a hús / hal mellé.
A panírhoz nem kell sok liszt, de a natúrhúsokkal is rengeteget lehet játszani a különféle mustárok, pácok, fűszerek, szószok alkalmazásával. -
Bibby
addikt
válasz
donaldrágó #5853 üzenetére
Este ne nagyon erőltesd a gyümölcsöt, mert sok benne a cukor.
Teljes kiőrlésű liszt, rozsliszt, stb jobbak a sima fehér lisztnél, de azért csak óvatosan.Az a fehérjebevitel elég kevés, annál azért több kellene, sőt szerintem a szénhidrátot is túl alacsonyan kezded, ennél nagyobb értékről indulj fokozatosan csökkentve. Ha hirtelen viszel be ilyen kevés tápanyagot elkezd raktározni a szervezeted és nem az lesz a hatás mint amit szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest