- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
donaldrágó
csendes tag
CHt akkor emelem (1,8gr-2gr/tskg), de nem vagyok nagyon húsos, napi 15-20dk hús is nehezen megy le :\
Akkor nem kerülhetem meg zöldséget. De az olajos magvakkal mi a helyzet ?
Hétvégén akartam csak párizsi szeletet enni.
Akkor lisztek közül ezek játszanak csak:
- teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt
- teljes kiőrlésű rozsliszt
- esetleg amarántlisztköszi a választ.
-
donaldrágó
csendes tag
Sziasztok,
épp most kezdek el diétázni és gondjaim akadtak az étrenddel.
Cukros dolgokról sikeresen leszoktam, de a reggeli zabkásához(por állagúra ledarálom és 50-60grammot 1-1,5dl zsírszegény tejjel felöntöm) kellene valami édesítő, mert önmagában borzasztó íze van, tej+fehérje nagyon habosodik, tej+vízzel pedig még rosszabb íze van.
Ilyenkor használhatok juharszirupot (eredeti, Made in Canada, semmi adalék, tiszta "D") ?
Ugye ez is "természetes cukor", de emellett nagyon egészséges. Édesítőszert nem szeretnék használni. Másik megoldás a méz lenne ( természetesen nem a "túlcukrozott" fajtából).Még a kora esti kajálásról szeretnék kérdezni. fLess a blogjában azt írta, hogy este lehet enni olajos magvakat (mogyoró, kesudió stb.) Most akkor hogy is van ez ? Ilyenkor lehet enni gyümölcsöt (alma, eper, banán, sárgadinnye, körte stb.)? Nem vagyok kimondottan zöldséges.
Hogy ne unjak rá a sült húsra, szeretnék csinálni párizsi szeletet. Ugye ehhez tojás+liszt kell. Rendes liszt helyett milyen lisztet használjak ? Graham lisztet ?
Illetve ha szeretnék csinálni tzatzikit, akkor zsírszegény tejföl az játszhat ?Első hónapban 4-5(ebből 3 főétkezés) étkezéssel + napi aerob edzéssel próbálkozok.
Az nagyon gáz ha napi fehérjebevitelem 0,5gr/tskg ? Szénhidrátot 1,3-1,5gr/tskg kezdem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest