- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibby
addikt
válasz
adnoctum18 #5390 üzenetére
Nézd, gondolom azért vagy itt mert le akarsz fogyni. Ha pedig fogyni akar valaki, és egy olyan dolognál leakad minthogy a fehérjeshake nem finom vízzel, az bele se kezdjen. Egy fogyókúra ennél jóval nagyobb áldozatokat is kíván (-na, alapesetben, persze általában az emberek nem tartják be).
Ne érezd letámadásnak, nem annak szántam!
-
Bibby
addikt
válasz
adnoctum18 #5387 üzenetére
Íz... miért olyan baromi fontos ennél? 10 másodperc alatt lehúzod. Én ajánlottam a cytogen whey pro-t látom nem tűnt fel... és eddig mindent vízzel ittam, ami minőségibb volt az általában rosszabb ízű, viszont ez egyáltalán nem fontos.
Egyébként a BB-shop oldalán a termékek alatt látsz vásárlói véleményeket, az alapján is kipróbálhatsz új ízeket. Fél kilós kiszerelés nem tart sokáig úgysem. -
Bibby
addikt
válasz
adnoctum18 #5383 üzenetére
Mi az hogy nem volt jó? Meg kell inni és kész, annyira azért nem vészes. Más választás nem nagyon van, mire gondoltál gyümölcslére?
Még annyi, hogy nem tudom milyen márkájú fehérjét vettél, a cytogen whey pro messze a legfinomabb, mondjuk a minősége lehetne jobb is.
-
acehawk
tag
válasz
adnoctum18 #5187 üzenetére
Szia!
Kitartást kívánok hozzá!
Igazából a fogyáshoz életmódváltás is szükséges.
Ha végigolvasod a topikot, nagyon sok hasznos infót találsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest