- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
Ilyet még nem hallottam. Mik vannak.
L|zsidoboz: én energiaitalt meg koffeintablit totlokKomolyra fordítva tényleg lehet vashiány, esetleg B-Vitamin hiány, de sztem menj el a körzeti orvoshoz és csináltass egy teljes vérképet, mielőtt elkezded tömni magadba a vitaminokat, mert ha túladagolod az sem jó, sőt.
Ariadne: a ''viagrás'' (ez nagyon jó) változata sztem nagy átverés, alig van benne több valami, minimális L-Karnitin és slussz, mindez horro áron, sztem igencsak felejtős. A simáról meg annyit, hogy hónapoki szedtem, mióta 2 hónapja nem szedem semmi változás
Vandit.: a Cytogen sem rossz, nem egy Scitec, de nem rossz, a Whey Pro-ban is majdnem tök ugyan annyi a fehérjetartalom, csak nem olyan nagy tisztaságú a a Cytogen, mint a Scitec, ennyi. Árban alig drágább a Scitec, én mindenképp azt venném (persze csak az 5 kilós van azonos áron, a kisebb kiszerelésben a Scitec nagyon horror), de a másik sem rossz vétel, akár diétához, akár gyúráshoz kell.
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
Hát ha jársz arra és részedről egyáltalán nem igényel kitérőt akkor megköszönöm, ha megnézed
Amúgy igen, nézegettem ott is. Volt ott kocsma, gsm bolt, meg gyrosos meg étterem meg minden szar, de ezt nem találtam. Mondjuk ha Te megtalálnád akkor nem lepődnék meg rajta, mivel ma már nem ez volt az első, hogy ilyen vaksi voltam. -
Moddingfan
senior tag
A csokihiányt alapban én is megoldom, a napi 1-2 turmix helyettesíti az édeséget, csak most egyszerűen ch hiányom van és jobban megy a tanulás, ha édességgel tömöm magam
Vagy csak ezzel nyugtatom magam
deniro2: jó Neked, kész szenvedés, ha valaki ilyen édesszájú, mint én -
Moddingfan
senior tag
Ez nem is olyan brutálisan gyors fogyás, ami ne lenne megengedhető, sőt, sztem pont jó. Neked ezek szerint tényleg ez kell, ne hallgass másra, csináld ezt a diétát és reméljük, ha abbahagyod, akkor sem fog visszajönni egyetlen kiló sem. Vagy Neked ez most nem megterhelő és tudod tartani egész életedben? Ha igen, akkor az remek és nincs miért aggódni
-
Moddingfan
senior tag
Ügyes vagy
Csak így tovább!
roPHka: ha többszöri étkezés alatt fogyasztanád el, akkor lehet mégjobb eredményeket érnél el - sőt, biztos, hiszen ha többszöri étkezésre fogyasztja el ugyan azt a mennyiséget, akkor az gyorsítja az anyagcseréjét. De én már nem mondok semmit, mert leharapja a fejem.
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
Mit értesz azalatt, hogy kevesebbszer?
Azért minimum napi 5 étkezés ajánlott. Biztos kevesebbel is ki lehet bírni a napot, de ha a mostani napi kajaadagod /függetlenül, hogy mennyit eszel, mégha nagyon keveset is/, ha többszöri étkezés alatt fogyasztanád el, akkor lehet mégjobb eredményeket érnél el -
Moddingfan
senior tag
-
Moddingfan
senior tag
Szeretnék segíteni, de már szerintem mindent elmondtam. Ahogy Te is mondtad, mozgás nélkül nagyon nehéz diétázni, viszont van az úgy, hogy nincs idő, sajnos. Ha más nem, próbáld meg a napi 30 perces bicajt, ha belefér az idődbe, én azzal szépen fogytam, talán Neked is beválik.
-
Moddingfan
senior tag
Akkor csak óvatosan. Én a helyedben végeztetnék egy általános kivizsgálást, hogy kiszűrjem az ilyen jellegű dolgokat, amiket írtál. Jobb az elővigyázatosság, tudod, az egészség mindennél többet ér, szóval vigyázz magadra. Vérnyomásod pedig nem olyan alacsony, meg azzal amúgy sem lehet mit tenni, ha az én életemet élnéd tuti nem lenne ilyen alacsony
. A meleg nehezen viselése sok lánynak okoz gondot, sztem ez gyári beállítás sokatoknál, nem hiszem, hogy ez baj lenne
-
Zenty
őstag
Nem muszály szoba bic az csak egy tipp volt
Én pl le fekvés elött felülés ,fekvő, tesi gyakorlatokat végzek stb.!
Hetente mindig növelem a gyakrolatok számát egy 10 sel mindenből.
Igy egész jóh fogyásnál ,meg jobban is alszok álltal
Szal persze a reggeli keményeb edzés az igazi,de szerintem ez is jobb mint a semmi.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
Tildy, szted azok, akiknek céljuk a lefogyás, és emellett melóznak, iskolába járnak, bevásárolnak, takarítanak ezek bárminemű kifogást jelentenek?
Én ha aerobozok, akkor hajnal 4:55-kor felkelek, előkészítem a napi kajámat, meg az első étkezésemet, 1 óra lépcsőzés következik, kajacsinálás, melóbamenés, én is melózok 8 órát, aztán hazaesek este 7kor, és mégsem siránkozok. Edzésnapon a reggeli kajacsinálás után van az edzés, heti 4x kb. 1 óra, sztem ennyit mindenkinek tudni kell szakítania magára, el kell döntened, hogy mi a fontosabb.
Ugyanez nálad is működne, csak ugye akkor kevesebb idő jut a TV-re, számítógépre, netán a párodra, dehát vmit vmiért, ő is megérti ha fogyni akarsz, és akkor támogat a dologban. -
nyávogi
tag
Tildy, nem akarak elkeseríteni, de én akkor tudtam tartani a súlyomat(se le, se fel, egy deka sem), amikor a napi menüm 10 szem korpovit, három fej paradicsom volt
Persze, nem szándékosan, de akkoriban így alakult a melóm. Hat hétig csak ennyi/nap. Állítólag, ha vkinek lassú az anyagcseréje, akkor rendszeres mozgás nélkül, nem nagyon tud fogyni.. Én is ilyen vok..
-
hát ha nincs idöd mozogni sztem akkor gyalog melo szobabicó tévézés alatt meg kis sulyzó lenne az ideális. szerintem. én futok szobabicó és felülés. most már 1 hete nemvolt d ma lesz és eléggé látványos az eredmény. nem nagy cucc de én tudom ,hogy honnan kezdtem és hol vagyok!
-
Moddingfan
senior tag
Ez ízlés kérdése, lehet rántással és habarással is készíteni, de igazából mindegy, a lisztet nem bírod megkerülni így se, úgy se, ez van
KisApám: őszinte leszek, remélem nem baj, csak jót akarok, nos:
''Nahh, próbálok fogyni.2 - nem próbálni kell, elhatározni, tenni, keményen
2A holnapi menűm:
reggeli: paradicsomos halkonzerv'' - cukor nincs benne, ugye? Ha nincs, akkor jó
''tízórai: banán (hááát...)'' - Necces, a többség nem ajánlja, ez a leghízlalóbb gyümölcs, de délelőtt szerintem mehet, persze 1-1 darab
''ebéd: zöldséges ananászos pulykamell ''pörkölt'' puffaszott rizzsel2 Tökéletes
''vacsora: rántotthús magában'' - Rántott, ez a probléma, inkább legyen párolt vagy sült, némi zöldséggel, akkor laktatóbb is.
Tényleg csak segíteni szeretnék, remélem, nem bajSok sikert a diétádhoz!
u.i.: Diétás blogokat tessék átnézni
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
-
escie
őstag
nem vagyok hozzáértő,
de talán ajánlanám az én módszerem, melynek alapja heti ötször egyóra szobabicaj, közepes intenzitáson. (és persze az ésszerűbb étkezés)
értsd, nem széthajtom, hanem közepes tempóban, nyugodtan letekerem az egy órát, úgy, hogy akár folytatni is tudnám, mert nem döglök ki teljesen. (kb 500 kalória a gép szerint, és olyan 35km. eleinte 45 perc volt az első két hétben, aztán bővítettem egyórára.)
ehhez még hozzámegy egy kis gyúrás, ami jó esetben még egy óra.
a módszer hátülütője, hogy időmilliomosnak kell lenni hozzá. munka, vagy sűrűbb órarend mellett nem tudom, mennyire kivitelezhető.
nekem nagyon hatásos, mikor indultam 120kg voltam a kábé 198cm-hez, most 109kg.
február elején kezdtem...
namost, hogy honnan jött le, az jó kérdés. tény, hogy nem úgy látom, hogy az izmaim csoffadtak volna el, hanem határozottan a zsírból jött le.
de majd az okosok megmondják, ha valami nagy butaságot írtam.
--
közös:
négy napja nem voltam edzeni, betegség miatt, hát szörnyű. hiperaktív vagyok, egész nap pörgök, nem bírok elaludni.
de már meggyógyultam, holnap ooolyat edzek...
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Nem olyan rossz ez, bár vannak benne kicsi csalások (zsömle, rántott ez-az), de nem vészesek, alapjában egész jól eszel szerintem. Képzeld, nekem nemrég ajánlották, hogy szedjek lecitint, mert jótékony az emésztésre. Csak ajánlani tudom, velem csodákat művelt és mintha jobban is fogynék tőle. Ha gondolod próbáld ki
gorlin: nézd meg a diétás blogokat, azok emberi nyelven adnak jó kis tanácsokat( reklámozom őket ezerrel
)
[Szerkesztve] -
mamoka23
csendes tag
Szioka!
Én még új vagyok ma regisztrált a férjem.Ö már régóta ph-zik és megtetszett.
Pont nekem is a kilokkal van gondom,sajnos szülés után rajtam maradt.
Pedig már gyúrni is elkezdtem.
Szerintem a centi is számit a fogyozásnál nem csak a kiló.
hi-hi most néztem te is Évi vagy.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
A párod esetében nyugodtan kivételt tehetnél: nem véletlen örül neki!
részemről nem elvárás
Félreértettél, részemről ''teljesentökmindegy'', hogy szerinted hogy kéne kinéznem, inkább hallgatok a saját véleményemre, és persze Barátnőmére: neki is meg van a határozott elképzelése arról, hogy mi lenne az ideális, szóval kizárt, hogy óriásira gyúrjam magam, de egy kis ''kondizgatás'' belefér, sőt. -
DigitXT
félisten
egy olyan embenek, aki még gyúr is
Eddig egyszer voltam a teremben.
Kicsit többre számítottam...(>35)
Bár istenments, hogy neked akarjak megfelelni, de lesz az még annyi, sőt.
fLeSs:
Manitou:
Márk: gyorsan bele fogsz rázódni
És végül OFF: az eredeti borítókat nyomtam, de persze kisfelbontásúak, de nyomtatásban, meg a DVD csillogó fóliája alatt ez nem feltűnő.Mod: na jó, aminek a hátulja is megvan, és szöveg van rajta, azt nemigen lehet elolvasni, de nem is az a lényeg.
Mod2: ja és szerkesztettem is (Neroval) a gerincüket.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Nem, ne legyen vita, Norbi nem ''izompacsirta'', nem gyúrós testalkatú, pont.
Izmos , de vannak hasonló magasságú sokkal izmosabb férfiak is...
Pontosan így van, 100%-ig egyetértünk.Csak azt szerettem volna elkerülni, hogy a dolog affelé menjen el, hogy Norbit egyenesen etiópiából szalasztották, amit persze az eszement diétájának köszönhet, LOL.
Amúgy trivi, hogy egy átlagemberhez képest bizonyhogy izmos: ha én olyan lennék már örülnék.
Aztán persze lehet, hogy elkapna a hév, hogy még nagyobb bicepsz, stb.
(Barátomat is elég rég láttam, most nézem, hogy 39-es karja van, hát nem semmi, hozzám képest meg...!
Gyúrósok most csitt: lesz az még nagyobb is, Janesz is 29-ről kezdte vmikor.
) Mod: most nézem, hogy Márk szerint már egyenesen ''nyomoronc'' szegény Norbi...
Hát ez az, hogy nem gyúrós, és aki nem az...
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
azért az izompacsirtától igencsak messze van
Te találkoztál vele élőben?Vagy legalább láttad vmilyen felvételről?
Tudod, a gyúrósok fikázzák (mod: tisztelet a kivételnek), mert szegény alacsony, és nem nagy testtömegű, viszont ahhoz a mérethez képest szvsz elég izmos.
Nem, valóban nem gyúrós testalkatú, de nem is mindenki akar olyanná válni (amellett, hogy max. respect pl. Janesznek, hogy csak a PH!-ról említsek vkit
), van élet a szúnyogcsődör és a svájcinéger közt.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
Amíg szépen alakulsz, addig szerintem semmi gond nincs. Ha a szénhidrátból csökkentenél egy kicsit akkor fogynál, de ezt most szerintem ne csináld. Egy kicsit több izom lesz rajtad, utána sokkal könnyebben fog menni a fogyás, meg aztán lehet hogy egy kis idő múlva magától is beindul majd a folyamat, ha nem változtatsz semmin.
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
-
Markgx10
őstag
Én 6 után most már (vagy két hete, mert már nagyon bedagadtam) nem fogyasztok ch-t kizárólag 100% Whey Protein turmixot (epres
) de nekem nincs semmi bajom tőle. Egy adag 8-kor egy adag 10-kor (PH-zás közben
) és fekszem. Jó mondjuk én paraszt vagyok, az én gyomrom mindent elbír
Egyébként csak minimálisat ment vissza a hasam ez idő alatt, de előbb-utóbb remélem lesz eredménye
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest