- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Nem hallottam még itt a köreinkben, hogy bár ki megvette volna otthoni használatra a 200 dodos verziót...
Szerintem a többség a 60$-t használja!
Egyébként már csak azért sem venném meg, mert a nemrégiben kiadott v3 verziót is újra meg kellett venni, annak aki v2-ről akart váltani.
Most v3.2 kettőnél járunk de nem kizárt, hogy (ősszel mikorra várható a v4.0) azt megint meg kell majd venni...
Szintén a saját véleményem! - én az FSX-t soha nem szerettem, mert ahhoz hogy használható legyen egy basic tanfolyamot kellett kijárni!
P3D-t felszóród , rá az addonok és már használhatod is! Nekem nagyon tetszik! Bátran ajánlom! -
ChipKng
aktív tag
Nem jol gondolod. Az Age Of Empires is olyan jatek ami bazira nem beta, megis ingyen toltod le. Viszont jatek kozben agyba-fobe fizetos eszkozokkel talalod magad szembe.
Tokjo lesz mikor valaki nekiall majd Flight-al repulni es egyszercsak feljon egy ablak, ahol a bankkartyas fiezetest ervenyesiti, hogy leszallhasson az uj repteren.
-
Korcsii
őstag
Az első úton szerintem csak annyi üzemanyag lesz a gépen, amennyi a másik reptérig elég (+holding+kitérő+stb). Legalábbis ha már az elején teletöltenék, akkor szerintem túlsúlyos lenne ahhoz, hogy leszálljon Jamaicában.
1. leg: MDPP-MKJS: 444 nm (822 km)
2. leg: MKJS-EDDF: 4444 nm (8222 km)Hogy mennyi ideig tart, az benne van a menetrendben. Az 1,5 és 9-10 óra szerintem reális - mondjuk az óceán felett 150 csomós hátszél sem ritka, így lehet gyorsabb, vagy üzemanyag takarékosabb lesz az út.
Google alapján (még életemben nem repültem ezzel a típussal FSX-ben) az A332 körülbelül 6 tonna kerozint eszik meg óránként, így olyan 60 tonnára saccolnám a hosszabbikat.
-
Csorbi
addikt
-
Geryson
addikt
Persze, tolok fel, meg a kártyáról is akarok, mert nem csúnya a 3 ventilátorral.
Lényegesen alacsonyabb lesz az eredmény, de Aerosoft Luxembourgban megvan pont a 20 FPS ezekkel a beállításokkal és PMDG-ben, ami pont olyan határeset. A látvány ott nem annyira szép, úgyhogy bár pénteken akarok egy tesztrepülés 747-el, de komolyan mondom, hogy ilyen látvánnyal a kisgép sokkal, de sokkal nagyobb élmény. Képek jönnek!
-
DeepDish
őstag
Tavaly decemberben vettem SSD-t, kezdeti fellangolas, mar aznap megnyugodtam mikor retek win 7 is bebootol 6 sec alatt. Azota lexartam egeszet meg csak fx-et se tettem fel, es ossze se raktam sajat gepem,hanem haveraba toltam. Tegnap adtam el utso i7-es konfig reszet. Amibe latom most realitast az a sandy kurva jo huzhatosaga 1 szalon,akar 5 ghz is, es el is erkeztunk a lenyeghez. CSak emiatt rakok most ossze sandy eromuvet,h megnezzem es e a sok mhz vegre vmit es sandfroce-os SSD er e vmit. Mellesleg nem ajanlok mast sandforce-on kivul, nezegess tesztet. Nekem 120as van. Remelem 2 het mulva tolhatom FSX-et,de csak par teszt erejeig, ugyse lesz tobbre idom es energiam!!!! Celom sandy-val minimum 4.5 Ghz,de inkabb 4.8-ra hajazok!!!
VGA-bol meg nemtudom mit vegyek...
-
Geryson
addikt
Ezzel nem teljesen értek egyet! Egyrészt 1866-os DDR3-am van, húzva ráadásul 6 giga és keményem töltök, pedig azt hiszem a vinyók sem gyengék. Az SSD erre tuti valamit fog hozni, kizárt, hogy nem.
A legfontosabb viszont azt mondani, hogy elmúlt 7-8 év gépfejlesztése nem hozott semmit, köztük neked sem, az kemény. Ne hülyéskedj már! 3 éve kisgépzeni tudtam Balaton felett közepes grafikával, most PMDG 747-el megyek fizetős sceneryről (ELLX) fizetős sceneryre (pl. KJFK, vagy LHBP) szinte teljesen csúcsra húzott grafikával. Erre mondjam azt, hogy nem fejlődött semmit? És mivel minden hétvégén repülök online, ellenőrizhetően, azt hiszem bizonyítható, hogy masszív FS felhasználó vagyok.
A gond az nálam nem az, hogy nem fejlődött, hanem hogy még mindig van 10 és 15 FPS közötti értékem. De kb. 1 hét és mondom az adatokat, 1000%. hogy lesz változás. Valami tuti! 1.5 milla gépre? Szimulátort építettél?
Nekem olyan 3-4 kilóból megvan minden, hiszen minden régit mindig eladtam. Na, majd mesélek!
Deepdish: Na, örülök, hogy az 580 már tetszik mint VGA. Remélem tényleg jobb választás mint egy 2 GPU-s kari, az lehet tényleg hiba lett volna!
-
AirBooms
addikt
Szia!
Nem is FPS növekedésről beszéltünk, s ha nem sikerül a történet, az nem a te hibádból lesz.
Én arra számítok (egyéb gyakorlati és elméleti tapasztalatra támaszkodva), hogy az SSD-s megoldás a betöltéseket, a textúra utántöltéseket gyorsítja meg. Ugyancsak erre a hivatott a sok fedélzeti ram a VGA-n. Eszem ágában sincs milliókat elverni feleslegesen egyetlen programést, legyen az repülőszimulátor. -
Korcsii
őstag
...csak új engine meg nem jön, és a f@xunk eldurran közben...
Persze én se mondom, hogy bárki is fejlessze a gépét FSX miatt (inkább akkor próbálja az FS2004-et, akinek meg úgy ahogy fut, hát próbálja használni). Én személy szerint 2,5 éve nem nyúltam a géphez (ok, új prochűtő, ennyi), és nem is tervezem az FS miatt. Legalábbis a jelenlegi FSX miatt biztosan nem. Na jó, joy-ok csábítanak, de az más tészta
csak amennyit én mostanában repülök...
-
Csorbi
addikt
Még annyit fűznék hozzá, hogy tegnap egy rövidke St. Petersburg- Moscow útvonalon egy Antonov 225-össel, hátán a Buran-nal úgy 36 ezer láb magasan full felhős időben (alattam zivatar meg eső) 90-110 fps-t produkált. De ahogy közelítek lefelé a földhöz, úgy csökken az fps szám.
-
-
-
Korcsii
őstag
ilyenkor gondolj arra, hogy milyen szerencsés vagy, hogy nem a 11 órás utad végén történt ez...
amúgy erre vannak kitalálva az autosave addonok... igaz, azzal is csak a fagyás esélyét növeled eddigi tapasztalataim lapján (FSUIPC és az avsim-es free autosave is ezt csinálja, szóvall valszeg FSX bug, nem az FSUIPC a hibás)...
-
Gizmo94
veterán
-
AirBooms
addikt
Nem kell pénzt adnod érte, valszeg, nem is neked készítették... A 2008 nekem eléggé bejött, megérte a pénzt, szerintem ez is - csak éppen másként gondolkozunk.
Amúgy az Aerosoft oldalán ezt írják: 25 GB = 12 DVDs / 2 versions vagyis a két verzió (FSX és FS9) összesen 25 GB telepítés után... De mindegy. -
andorra
őstag
Pontosítsunk!
Arról volt szó, hogy két megjelenítőt, hogyan lehet használni egyidőben. FSX esetében ez jelentős frame rate visszaesést okoz, ki lehet próbálni. Az FS9-nek óriási tartalékai vannak, meg sem kottyan neki az én konfigomon a két megjelenítő.
Az FSX természetesen használható sok kompromisszummal, de ha meg is van az irreálisan magas árú hardver hozzá, nincs hozzá jól működő közepes kategóriájú jet (B737), ami óriási hátrány azoknak, akik szimulátornak és nem játéknak használják. Tudom, persze, hogy mi vagyunk sokkal kevesebben :-) -
Gizmo94
veterán
Osztom a nézeted.
Nálam csak 775 van, de ha meghúzom 3.8-ra, a játék remekül megy. Mindenhol megvan az fps, igen-igen kevés kompromisszummal ami a full beállításokat illeti.
Csak nem tartom szerencsésnek több óráig így tépni a gépet.
És ez nem i7... A napokban teszteltem egy igen durva EVGA-XFX i7 konfigot, 4.2-n futott símán erőlködés nélkül. Mit mondjak, az FSX is úgy futott. Be is sírtam..
Tehát egy erősebb i7 símán viszi.. Ez a nagy helyzet..Korcsii:
De bejött rendesen, mert a képek nem semmi szépségűek. A Rex v1. és REX 2.0 között csak kevés különbséget fedeztem fel, ami a képi megjelenítést illeti.. Vagy talán semmit..
Néhány extrában és kevesebb előforduló crash-ben több talán.. -
Gizmo94
veterán
Szerintem rakd fel a REX-t és próbáld újra megnézni. Ugyanis érdekes módon amikor én felraktam XP és Win7 alatt egyaránt a REX-t, nemhogy visszafogta volna, hanem javított az fps-en... Nem is keveset.. Ki érti ezt?
Mondjuk én Win7-ből 64 bit RTM-et használok,de az RC-n is ugyanez volt a helyzet.
Amiket ide linkeltem képeket, mind 32 bit XP alatt készültek, mert ott szeretném elsősorban optimalizálni. -
AirBooms
addikt
Ne má'! Ezt nem akarom elhinni! Az alap FSX i7-el ennyire döcögve menne? Alapon megy a procid? Mondjuk úgy is eléggé gáz... A te példád nagyon jól mutatja, hogy sokan miért használnak a mai napig FS9-et (mint én is) és sok kieg készítő, mint pl. PMDG miért fejlesztenek mégis még mindig FS9-re (pl. az MD11-et is kezdetben csak FSX-re akarták kihozni, azután rájöttek, hogy a szimulátorozók töredéke használ még csak FSX-et, s azoknak is nagy része még csak állóképeket lát).
-
andorra
őstag
Ha FPS ről beszélünk az csak akkor ad tényleges információt, ha emellé megadjuk az összes olyan információt ami ehhez mindenképpen szükséges. Elősorban az FSX custom beállításait. Másodsorban az alkalmazott kiegészítőket, és a területet.
Pl nálam:
GRAPHICS:
Frame Rate - Unlimited (FSP Limiter 20FPS)
Full Screen Resolution 1650*1050*32
Filering: Trilinear
Anti-aliasing: on
Global Texture Resolution: Very High
Lens Flare: On
Light Bloom: Off
Advanced Animation: OnAIRCRAFT: Ultra High
(Minden On)Scenery:
Minden maximumon !!! + On
Kiveve: Water effects: 2x
Ground Scenery Shadows: OffWEATHER: Ultra High
TRAFFIC:
A t d 63% G a t 30% A v d: minimum R v 43% S a f 50% L b 50%
(Bp 1.4-en ez 11-16 FPS Ferihegyen)
Tényleg jó lenne olyan konfigról hallani, ami ilyen (netán még erősebb) beállításokkal sem menne 20FPS alá sehol.
-
Gizmo94
veterán
Az igen, az kellemes lehet! Hát az i7 4.2-n az már durva cucc..
Mondjuk, sajnos nem hinném,hogy én egyelőre beruháznék egy i7 konfigba.. Viszont nekem most csak fel volt hajigálva a játék,mert nemrégen megfeküdt a winem és nem volt türelmem újrarakni rendesen, mentésekből írtam felül meg másoltam be a gépeket, az egész airplanes, effects és gauges mappát egyszerűen felülírtam a régivel, semmi defrag utána, tehát nem is várhattam csodát. Most, mivel látom,hogy mások komolyabban veszik.
így csináltam neki egy üres partíciót, raktam rá egy 64 bites win7-et, egy másik üres partícióra felraktam a gamet, sp1-sp2, mindig újraindítva, ahogy tanácsolják
Minden addont és gépet egyesével, reboottal rakok majd, meg a végén tolok egy folder name szerinti defragot. Aztán ha nem lesz elképesztő fps emelkedés, akkor nem írok ide semmit:
, ha meg lesz, akkor rakok majd be képet
Először is halásznom kell egy crackes Frapst..
-
Bundee69
tag
-
Falconer
aktív tag
Persze, hogy érdekel! A virtuális sétarepülés mondjuk nem, mert a rádiózást tudom, a műszerek használatát szintén, cheklistet megint, aztán hogy ez az egész valóságban hogy néz ki youtube-on megtekinthető.
Most Embraerrel repülök, ha majd átállok A320ra vagy NGre, kitanulom az egészet, akkor én is befizetnék egy ilyenre. -
Geryson
addikt
Nekem is van egy enyhe színtévesztésen, ráadásul a vérnyomásom is vacakol így én a sima PPL-nek sem mentem eddig nem, pedig érdekelne baromira és még ki is tudnám vhogy fizetni. Tulajdonképpen tiszta röhej, hogy színtévesztés miatt nem lehetsz pilóta, hacsak nem valami komolyról van szó (nálam nem arról).
-
DeepDish
őstag
Nos ram belindult, ma megjott brutal hutom, tavolrol feltelepitettem :
-fsx
-sp1,sp2
-FsGlobal 2008
-Activa Sky
-Real Environment XEstere jon a teszt, remelem mar a fullos huzott gepemmel es jolfogja birni alapfeszen 4Ghz-t!!
Beszamolok tesztekrol, kesobb GTX 260(280asra huzva) is kiprobalom lehet GTX 295-el!
u.i: Tanacskent neked annyit,h nem mind1 melyik ram van elso slotba probalgatni kell alap erteken, nekem most siman fut, igaz biosom 4gbot lat, de vista kivaloan jelzi, nah meg cpu-z is!
-
DeepDish
őstag
Gigabyte UD4P lap, corsair 1600mhz 3x2 tri ddr3 memoria, i920 cpu. A gond,h maximum csak 4gbot tudok leuzemelni es 6ot nem, de van mikor meg magaban 2gb -al se indul el.. Cserelgettem mar ezerrel, most azt javasoltak uj bios, mikozben legujabb van, max visszafele tudok menni!
-
DeepDish
őstag
En kizarolag dx10-el vagyok hajlando repulni es a kepeden kibaxottul idegesitett az elmosodas! nos masfel evig ezzel szoptam , regen volt 7900 gtx-em semmi homalyosodas, osszeraktam brutalabb gepet es detto, akkor feladtam 1 idore! Ma osszeraktam i7-et, nagyon remelem,h nem lesz ilyen gondom vele, mert akkor kivagom az ablakon!!!
Szal nekem ilyen gepnel ne mossa el 1 km-es tavolsagba a tajat a szar fsx!
Nah megyek vinyot keresni hozza, mert annyi van, de mind fullon van!
Mondjuk kicsit elkurtam a rendszert, mert kulon vinyora rakom fsx-et es vista 64-et es a rendszer vinyo nem epp a leggyorsabb, lehet erre a celra vmi 10000 rpm-es vinyot kellene vasarolnom!
-
DeepDish
őstag
Acor: Mikortol lehet mar D0-ast kapni, mert 4 nagykerben kerdeztem es sehol semmi info rola? Jah es neked milyen memoriaval volt probalva geped? CSX vs CRS memon kattogok epp, egyik 20k masik 27k!
Geryson: Savszelesseg miatt ilyen gyors, ha joltudom, de a leneg,h gyors, bar ar/ertek aranyban nem er ennyit csak fanatikusoknak!
-
Geryson
addikt
DeepDish, Acor, ezek szerint Ti jobban ott vagytok ebben a dologban hagy' kérdezzek már egyet-kettőt.
Miért ennyire gyors ez a proci? Az órajele nem egy hű, de bitang (a gyárira gondoltam), a 4 magot eddig az FSX nem használta ki, akkor ez az iszonyat FSB dob rajta ekkorát? Más: az egyik változat 2,66 Ghz 75 pénz körül, a másik 2,93 és ez dupla ár, miért?
Acor, Neked gondolom az első van meg, dobj privit ha valóban eladnád!
-
Geryson
addikt
Baszki, azért az nem gyenge. Most megveszem valószínűleg ezt a gyönyörűséget (merthogy 2-3 hete itt hezitálok rajta), de szerintem lesz egy komolyabb gépfejlesztésem is még valamikor karácsony környékén mert ez nagyon komoly.
Az az igazság, hogy nekem teljesen jók az FPS-eim (simán 20-25 környékén még leszállás közben is) ami nekem elég lenne, de ha a grafikát fullon futtatom, akkor memóriahiányra hivatkozva kilép vagy kifagy, emiatt buktam a múlt héten egy 2x14 órás utat oda és vissza is. Mondjuk a lapom és a RAM-om régi, lehet csak ennyi lesz a tuning és akkor megcibálom jobban a haját és ha nem is I7 lesz, akkor is jobb lenne egy maxos grafika.
Apropó Vistával nyomod? Nekem még 32bit-es Win-em van és pl. 1 giga RAM-ot kapásból elbukok plusz nincs DX10-em amiatt, csak félek váltani...
-
Geryson
addikt
Én nem úgy értettem, hogy a Tiédnél bitangabb gépet!
Úgy értettem, hogy az enyémet meghúzni ha vennék bele friss RAM-ot és lapot (azért nálam az a kettő vagy 3 éves már).
X-Plane-t én még nem is probáltam de az tuti, hogy be kell még nekik hozni egy pár év lemaradást ez minden játéknál (vagy éppen más területen) így van. Ami biztos, hogy ha valóban komolyan veszik azt, hogy ők most megcsinálják a tutit és sikerül az FS hiábiból tanulva egy teljesen úgy felépítést kreálniuk (ahogy Te is írtad a motort), akkor nagyot fognak tudni alkotni. Ami kérdés, hogy feccölnek-e bele ennyi energiát, merthogy azért a polgári szimulátorok nem annyira kelendőek mint pl. egy arcade szimulátor vagy lövöldözős.
-
Geryson
addikt
Nem rossz az eredmény, de mondjuk nem is egy olyan hű de bitang (példának okáért én bitangnak azt mondanám amikor az első dual core-os procimmal 70-100 FPS körül voltam FS2004-ben). Traffic nélkül én is majd' 20 FPS körül vagyok BP-n pedig ez csak egy kis 8500-as, ha lenne egy jó lapom és bitang RAM-om, akkor tuti nagyon keményet lehetne még húzni a gépen de mondjuk így nem is foglalkozom vele, mert nekem elég most a teljesítménye.
Ellenben csatlakoznék DeepDish-hez, mert az a rohadt FSX ami nálam csakis jogtiszta kiegészítőkből áll 2x fagyott ki így tette tönkre a 2 x 14 órás Luxemburg-Chile útvonalamat röviddel leszállás után vagy visszafelé még előtte. Nem fagyott nekem már 2 hónapja, de most kétszer is. Hogy rohadna meg az retkes buzi program, hogy közel 100 ropiért nem tudok játszani akkor és annyit amennyit én akarok. "Fatal error occured" volt a duma, mindkétszer amikor az overhead-panelt nyitottam ki. Ekkora buziságot. Remélem soha többé nem lesz FS-fejlesztőgárda és remélem tényleg normális szimulátort kreál az X-Plane tanulva a baromi sok hibából egy pár éven belül mert ez egyszerűen non-sense.
-
DeepDish
őstag
Hehe epp most akarom eladni vegleg egyeb okokbol!
u.i: Also kepen hatter 1 rakas szar, nah ez bosszant felde kurvara, ennyire elmosodott szar nemlehet vmi, okadhatnekom tamadt, pedig mikor 79800 gtx-em volt erdekes kiraly volt! No comment a fel millios geprol is vagyis inkabb fsx kezd felbaxni, 1 eve hozza se nyultam!
-
lesaux
veterán
Kicsit megcsömörlöttem az FS hülyeségeitől. Sokat google-ztam, miért nincs a 777-esen panel. Az már kiderült, hogy nem én vagyok a hülye, vagy ha igen, nem egyedül.
Kb. ötven fórumot elolvastam, nem tudom, hány repülőt, panelt, kiegészítőt, gauge-ot letöltöttem, az összes readme-t megnéztem, panel.cfg meg aircraft.cfg fájlt átírtam, szükséges fájlokat a Gauge mappába másoltam, hiányzó .dll fájlt pótoltam. Részeredményeket ugyan sikerült elérnem, 2D-s panel már van, de virtual cockpit nincs, vagy rusnya, vagy hiányos.
Egyik nap hajnali negyed négyig küzdöttem vele, és persze azóta is foglalkoztam az üggyel, hiába.
Igazából nem értem, hogy süllyedhet ilyen mélyre az MS, hogy egy megveszekedett repülőt nem lehet tisztességesen feltelepíteni úgy, hogy működjön is.
Csak keressetek rá, hány fórum foglalkozik a problémával: http://www.google.hu/search?q=777+fsx+virtual+cockpit
Még Youtube-oldalon is magyarázzák a mikéntjét, természetesen mindhiába. Úgyhogy csak az vágjon bele a 777-es telepítésébe, akinek megvan hozzá az idegrendszere. Utána viszont magyarázza el, hogy csinálta. -
Acor
aktív tag
-
Kosztinho
tag
Nyugi,az update szerint folytatják
(persze kérdés,ha más csapat fejleszti,akkor milyen lesz...)
De ha már itt vagyok,lenne egy kérdésem:
Az mitől függ, hogy az FS műszeres repülésnek 'könyveli el' az utat,v csak simának?
Mert eddig próbáltam úgy,hogy a torony mondja merre menjek, úgy is hogy magamtól repültem VORtol VORig,nappal,éjszaka,esőben,egyéb kombináciokban,de mindig csak 10-20 percet ír az x orás utakbol.... -
Acor
aktív tag
Na valami biztos a nem stimmel a játékban, elindítottam ezt a játszadozást, és amikor lement 35fps-re (amikor scnerey bal oldali csuszkáit maxra húztam)
Elkezdtem visszavenni 0-ra és nem történt semmi ugyanúgy maradt 35 Fps-en.
Na érdekes játék lesz ez főleg úgy hogy közben már másodjára kék halál lett a gépemen -
Acor
aktív tag
-
Geryson
addikt
Bocsi, nincs 8700-as, Gianninál most ezek az árak:
- CPU LGA-775 Core2 Duo E8400 3.0/6M/1333 BOX 3 év gar: 32.990,-
- CPU LGA-775 Core2 Duo E8500 3.16/6M/1333 OEM 3 év gar: 33.990,-
- CPU LGA-775 Core2 Duo E8500 3.16/6M/1333 BOX 3 év gar: 34.990,-
- CPU LGA-775 Core2 Duo E8600 3.33/6M/1333 BOX 3 év gar: 48.990,-
- CPU LGA-775 Core2 Quad Q6600 2.40/8M/1066 OEM G0 3 év gar: 29.990,-
- CPU LGA-775 Core2 Quad Q6600 2.40/8M/1066 BOX G0 3 év gar: 30.990,-
- CPU LGA-775 Core2 Quad Q9300 2.50/6M/1333 OEM 3 év gar: 39.990,-
- CPU LGA-775 Core2 Quad Q8200 2.33/4M/1333 BOX 3 év gar: 41.990,-
- CPU LGA-775 Core2 Quad Q9400 2.66/6M/1333 BOX 3 év gar: 50.990,-
- CPU LGA-775 Core2 Quad Q9550 2.83/12M/1333 BOX 3 év gar: 62.990,-Medöbbentő, hogy 12 mega a cache a Q9550-nél!
Arra amúgy kiváncsi vagyok, hogy mennyire bírja az FSX a húzást, mert tutira szeretném meghúzni a gépem az új procival, de az FS9 elég rosszul tűrte, sokan nem is javasolták.
-
Geryson
addikt
Az 1.4-es az nem patch, hanem komplett verzió sztem, legalábbis nekem az és elérhető az Aerosoft oldalon. Hogy valóban csak ott, azt onnan sejtem, hogy többen próbálták már elkérni tőlem...
DeepDish is mondta, hogy egyenlőre nem használja ki a 4 magot az FSX, így sztem vállalj be egy bitang 8xxx-es Intelt, nekem a 8500-as van, azt hiszem van még 8600 és talán - de ebben nem vagyok biztos - még a 8700-es is. Duplamagosokból ez a vége jelenleg (árban azért ott vannak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- MSI CYBORG 15 A13V
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged