Hirdetés
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Ezzel nem teljesen értek egyet! Egyrészt 1866-os DDR3-am van, húzva ráadásul 6 giga és keményem töltök, pedig azt hiszem a vinyók sem gyengék. Az SSD erre tuti valamit fog hozni, kizárt, hogy nem.
A legfontosabb viszont azt mondani, hogy elmúlt 7-8 év gépfejlesztése nem hozott semmit, köztük neked sem, az kemény. Ne hülyéskedj már! 3 éve kisgépzeni tudtam Balaton felett közepes grafikával, most PMDG 747-el megyek fizetős sceneryről (ELLX) fizetős sceneryre (pl. KJFK, vagy LHBP) szinte teljesen csúcsra húzott grafikával. Erre mondjam azt, hogy nem fejlődött semmit? És mivel minden hétvégén repülök online, ellenőrizhetően, azt hiszem bizonyítható, hogy masszív FS felhasználó vagyok.
A gond az nálam nem az, hogy nem fejlődött, hanem hogy még mindig van 10 és 15 FPS közötti értékem. De kb. 1 hét és mondom az adatokat, 1000%. hogy lesz változás. Valami tuti! 1.5 milla gépre? Szimulátort építettél?
Nekem olyan 3-4 kilóból megvan minden, hiszen minden régit mindig eladtam. Na, majd mesélek!Deepdish: Na, örülök, hogy az 580 már tetszik mint VGA. Remélem tényleg jobb választás mint egy 2 GPU-s kari, az lehet tényleg hiba lett volna!
Új hozzászólás Aktív témák
- P16s Gen4 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen AI 7 PRO 350 Radeon 860M 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia
- Gigabyte G5 KF5 i5-12500H 16 GB Ram 512 SSD RTX 4060 8GB FHD 144 Hz RGB billentyűzet S
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Garanciás Zalman házak!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem olyan 3-4 kilóból megvan minden, hiszen minden régit mindig eladtam. Na, majd mesélek!