Hirdetés
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Kicsit megcsömörlöttem az FS hülyeségeitől. Sokat google-ztam, miért nincs a 777-esen panel. Az már kiderült, hogy nem én vagyok a hülye, vagy ha igen, nem egyedül.
Kb. ötven fórumot elolvastam, nem tudom, hány repülőt, panelt, kiegészítőt, gauge-ot letöltöttem, az összes readme-t megnéztem, panel.cfg meg aircraft.cfg fájlt átírtam, szükséges fájlokat a Gauge mappába másoltam, hiányzó .dll fájlt pótoltam. Részeredményeket ugyan sikerült elérnem, 2D-s panel már van, de virtual cockpit nincs, vagy rusnya, vagy hiányos.
Egyik nap hajnali negyed négyig küzdöttem vele, és persze azóta is foglalkoztam az üggyel, hiába.
Igazából nem értem, hogy süllyedhet ilyen mélyre az MS, hogy egy megveszekedett repülőt nem lehet tisztességesen feltelepíteni úgy, hogy működjön is.
Csak keressetek rá, hány fórum foglalkozik a problémával: http://www.google.hu/search?q=777+fsx+virtual+cockpit
Még Youtube-oldalon is magyarázzák a mikéntjét, természetesen mindhiába. Úgyhogy csak az vágjon bele a 777-es telepítésébe, akinek megvan hozzá az idegrendszere. Utána viszont magyarázza el, hogy csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs