- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
Az első úton szerintem csak annyi üzemanyag lesz a gépen, amennyi a másik reptérig elég (+holding+kitérő+stb). Legalábbis ha már az elején teletöltenék, akkor szerintem túlsúlyos lenne ahhoz, hogy leszálljon Jamaicában.
1. leg: MDPP-MKJS: 444 nm (822 km)
2. leg: MKJS-EDDF: 4444 nm (8222 km)Hogy mennyi ideig tart, az benne van a menetrendben. Az 1,5 és 9-10 óra szerintem reális - mondjuk az óceán felett 150 csomós hátszél sem ritka, így lehet gyorsabb, vagy üzemanyag takarékosabb lesz az út.

Google alapján (még életemben nem repültem ezzel a típussal FSX-ben) az A332 körülbelül 6 tonna kerozint eszik meg óránként, így olyan 60 tonnára saccolnám a hosszabbikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest