Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
Ne haragudjatok meg ezert a par sorert itt:
Ugy latom elegge elmentunk az uj hardware-k fele
Szerintem ne is remenykedjetek ha az elmult 7-8ev gepfejlesztese itt tobb embernek velem egyutt nem hozott szinte semmi eredmenyt, akkor most sem fog.Meg kell varni az uj engine-s jatekot.SSD biztos gyorsabb toltest eredmenyez, de attol nem lesz Fps novekedes az tuti.
Videokartya szinten semmit nem nyom a latba akarmilyen is legyen az..
Ez a jatekmag sajnos szinte csak a processzorra epul, ez mar kiderult par eve.En azt javaslom hogy aki meg nem tette az ne is tegye hogy felesleges penzkibocsatasba kezd tanuljon az en hibambol! Ha nem koltottem 1,5millat gepre akkor egy fillert sem...
Es most is "hipergyors" a gepem minden jatekot 100fps felett visz de az FSX-nel csak elvezhetove tette az alapjatekot... a kiegeszitok meg ugy nyomjak agyon a gepet hogy orom nezni...
Egy SSD-persze ok! de abbol is csak INTEL! (amugy nekem 6gb Ram-al semmi gondom nincs a toltessel)Remelem egyszer lesz egy olyan FS ami elvezheto is lesz latvanyra is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest