- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
nagyjani #7694 üzenetére
Tehát ha letöltöm azt, és felteszem, akkor minden gépet úgy látok, ahogy azt normálisan kell?
Gondolom a füvön átmenés problémáit ez nem orvosolja. Mondjuk ez lenne a legkevesebb.
Aztán meg az miért van, hogy amikor száll fel és le, akkor tök szaggatott a gép mozgása? Így kicsit bukik a látvány és az élmény is, de talán ez lenne a legkisebb dolog.Korcsii:
Igen, nem rég óta repkedek, mostanában kicsit hanyagoltam, de ezen a hétvégén újra szeretnék vmit összedobni. Ahogy láttad, ha láttad, átlag 1 órás utaim vannak, azok úgy tök jók. És hosszas tervezés kell, mert olyan helyet kell keresnem, ahol leszállásnál nincs torony, mert odáig már nem ér el a tudományom fónia nyelven. Úgyhogy maradok a felszállásnál, meg max a controll-nál, az még menne is. Szóval szervinfóban egy 20 perces kersgélés, aztán fs commander, megnézem mekkora a reptér, hova kéne leszállni, ahol van ILS is stb....
Amúgy a gépek amiket látok azok szimplán a füvön mennek keresztül, tehát a magassággal nem lenne probléma.
Te nem tudod honnan lehetne beszerezni a nagyjani által említett dolgokat, hogy lássam rendesen a többi gépet is? -
Korcsii
őstag
válasz
nagyjani #6560 üzenetére
kiválasztod a kívánt repülőt és repteret, elindítod, és elmented, de bejelölöd azt a mezőt, hogy az legyen a default...
érdemes lehet néhány dolgot beállítani még a gépen, pl nálam a parking brake is alapból be van húzva... túl sok mindent viszont nem érdemes, mert valószínűleg a beállítások nagy része elveszik, meg az add-on gépek nem ugyanúgy viselkednek sokszor... de a fék az fék mindenhol
-
Geryson
addikt
válasz
nagyjani #6554 üzenetére
Nekem anno force-os joyom volt, Saitek USB Gold vagy milyen. Baromi nagy élmény volt, főleg miután feltettem az FS Force nevű kiegészítőt (akkor még FS9-el repültem). Hát kisgépezésnél bepössentettem, akkora feeling volt. Nagyon sajnáltam amikor megvettem a szarvat, hogy itt nincs force, kimondottan hiányzik. A gyári FS force-a eszetlen, ez az FS Force tette fel az "i"-re a pontot!
-
-
DigitXT
félisten
válasz
nagyjani #987 üzenetére
Nem egészen: ha lebutítod a grafikát (pl. kevesebb házat rajzol), akkor nem szaggat. Igen, a "Budapest kiegészítőről" beszélek, mert a küldetéseken kívül eddig csak ott repkedtem saját szórakozásomra (nincs túl sok időm vele játszani). És arra mondom, hogy ahhoz képest annyira nem szép, mint amennyire szaggat.
Néhány gagyi generált ház kirajzolása, meg nehogymár akkora teher legyen egy négymagos procinak. Ja, hogy csak két magot használ? Na, erről beszélek. (Én nem amiatt vettem meg, hogy a leendő pilótajogsimhoz ezzel gyakoroljak, csak egy kicsit repkedni szeretnék, amire egyébként jó, csak ha már ennyire eszi a gépet, nézhetne ki jobban is.
) Geryson: kösz, majd kipróbálom.
Szerk: amúgy amikor legelőször kipróbáltam, mondom, elég jó gépem van, mindent fel maxra, és nini, itt egy framelimiter: ide nekem a 60-at. Erre lehet, hogy meg is volt benne a tempó, de nagyon gagyin nézett ki. Próbáltam 30-on már egy fokkal jobb volt, és még egész használható a sebesség. De Bp-vel így sem igen voltam elégedett. Geryson beállításaival ("Unlimited FPS") viszont már egész jó kezd lenni, csak van vagy 18-20 FPS. Szóval ahogy ezekből kikövetkeztettem a framelimiter fordítva működik, annyira butítja a grafikát, hogy közel annyi legyen az FPS (nyilván ezért hívják Target FPS-nek, viszont ha tudna a gépem adott helyzetben többet, akkor sem engedi feljebb, ezért nevezem framelimiternek).
-
Acor
aktív tag
válasz
nagyjani #882 üzenetére
Szia!
Nem nagyon hittem én sem akkor igaz,de motoszkált bennem a kis ördög
. Még nem teszteltem le teljesen mert most meg a kártya hiányzik, de hamarosan fullra letesztelem.
Elsőre egy 4870-el( másnap eladtam) elég meggyőző volt ráadásul a procinak köszönhetően berakott még nagyon sok repülőt a Heathrow-ra és nem szaggatott be semmit 30 körüli frame volt ott ahol idági CF-ben a 9550-el csak max15 és szaggatott mint a választóvonal...
Szumma: elsőre több grafikai elemmel jobban megy , de várom még az új eredményeket...
-
Acor
aktív tag
válasz
nagyjani #761 üzenetére
Lehet igazatok van és a memórai kezelés miatt lett gyorsabb a játék.... bár ilyen jelegű gyorsulást még egy váltás sem hozott, talán a DDR megjelenése...
Mindenestetre nagyon kiváncsi vagyok..Ha már eddig vártam várok még míg nem lesz ilyen horror az ára a Ramoknak, mert a két proci között nincs árbeli különbség ahogy látom (I7 és 9550 között)
Ráadásul most nézem 9550 ára csúnyán felment kb 20e Ft-al ahhoz képest ahogy én vettem....
Szóval lesz itt még változás és akkor beruházok. -
Acor
aktív tag
-
Acor
aktív tag
válasz
nagyjani #755 üzenetére
Tudod itt sokad magammal hívő lélek vagyok
De nehezen hiszem, bár úgy legyen ahogy írod.
Az én konfigommal jelen esetben egy ilyen csúszka állítás Heatrhow esetében stabil 10Fps-t más helyeken 10-20Fps produkál a játék. Biztos nálam van a hiba.....
A 80FPS álom és nem valóság, vagy valami patch segítségével játszik az LA-s barátod.Alapozom ezt arra, hogy a tesztek 20-30%-os növekedést mutattak az elöző C2d -hez képest. akkor játékban az nem lehet ily különbség főleg úgy, hogy más játékoknál meg lassabb....
Na mindegy ez csak egy vélemény, akkor hiszek már el ilyeneket ha látom -
pateszi
csendes tag
válasz
nagyjani #375 üzenetére
Megvan végre. Felszállás után kb. 10 000 lábig emelkedtem, ott állt le a motor. A legközelebbi szárazföld felé vettem az irányt, de nem értem volna ki. Elég rázós idő volt és a felhőkön is át kellett jutni. Némi bénázás után néhány száz láb magasságban sikerült a motort újraindítani, pedig már készültem az úszásra. (Ctrl+E nem volt elég az indításhoz, kapcsolgatni is kellett.) Így már gyerekjáték volt a reptéren leszállni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged