Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Acor
    aktív tag

Lehet, hogy a valóságban is így lenne? Én egyet billentettem oldalra, és egyszerre el is dőlt a gép, csak úgy szikrázott.
    Más.
    Az USA beli LA-ban élő haverom kipróbálta az új kétmagos Intel i7-asus x58 párost 3 giga 3 csatornás ddr3-al, nvidia 9600gt-vel. Az eddigi (core2 duo 8500) stabil 20 fps (minden fullon, egyedül a víz középállásban, a forgalom 80% mindenütt, mindkét konfignál) helyett, stabil 80 fps. A videókártya semmit nem jelent, ez a szint bőven elég neki.
    Más játékoknál viszont néha még kevesebbet produkál, mint az ezelőtti. (cod4, stalker, stb)

Tudod itt sokad magammal hívő lélek vagyok :)
    De nehezen hiszem, bár úgy legyen ahogy írod.
    Az én konfigommal jelen esetben egy ilyen csúszka állítás Heatrhow esetében stabil 10Fps-t más helyeken 10-20Fps produkál a játék. Biztos nálam van a hiba.....
    A 80FPS álom és nem valóság, vagy valami patch segítségével játszik az LA-s barátod.

Alapozom ezt arra, hogy a tesztek 20-30%-os növekedést mutattak az elöző C2d -hez képest. akkor játékban az nem lehet ily különbség főleg úgy, hogy más játékoknál meg lassabb....
    Na mindegy ez csak egy vélemény, akkor hiszek már el ilyeneket ha látom :(

Új hozzászólás Aktív témák