- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Akkor úgy képzeljem el, hogy FS-ből megtanulhatom, hogy mi, hol van ezeken a típusú repülőkön, hogyan kell használni a ma használt navigációs berendezéseket, hogyan működik egy reptér, milyen szabályok vannak, stb. De élethű repülésre ne számítsak, úgy értve, hogy ha odakerülnék egy repülő 'volánja' mögé, akkor nem tudnám rendesen vezetni, mert a repülő tulajdonképpeni 'vezetése' (szél, botkormány mozgatása, stb.) nincs igazán szimulálva. De pl. teljesen szabályos leszállási engedélyt tudnék kérni, ill. tudnám a felszerelt műszereket kezelni, csak éppen a botkormány, pedál mozgatása lenne nagyon más. Míg az il2 nem ad sokat a navigációra, repülési szabályokra, aotupilótára, stb. de közelebb áll benne a 'vezetés' a valóságoshoz?
-
DeepDish
őstag
Szo nemvolt minden maxra huzasarol,pl forgalom stb kit erdekel?! Hanem a graf,ezek nem igazan durva kepek szerintem..,de ha tevedek kovezzetek meg ! Mondja ezt olyan,aki szivott mar eleget FSX-el es beallitasokkal es alert "haverja",vagy inkabb ismerose!!
Szol ez Hypo-nak ,aki SG-rol jott!
-
Ferenc1946
csendes tag
Köszöszönöm a szakszerű magyarázatot. De én még nem tartok itt.
Azért tettem fel a kérdésemet, mert sohe nem tudom eltalálni azt a kezdő sülyedési pontot, hogy a gép az ILS belépési pontnál elérje a szükséges magasságot.
Én még csak Off-line repkedek.
Most gyakorlom a PMDG737 programozását.
Tegnap már egy LSZH-EDDH útvonalon probálgattam, /közben írva a beállítási adatokat/, honnan kellene elkezdeni a sülyedést, hogy a 3000 láb belépési magasságra lemenjek. Pontosan 117,4 nm-nél kezdtem a sülyedést -500 v/s-vel EDDH előtt, de a végén már a -1000-rrel sem túdtam leérni. kb.5000 láb-ig sűlyedt. Úgyhogy ma folytatom a kisérletezést.
Természetesen kézibe kivéve nincs semmi gond. De most én a FMC-vel szeretném ezt megcsinálni. FL240-ről indultam.
Olyantól kérnék segítséget, aki használja és ismeri a programozást.
Mert azt sem értem, hogy az emelkedésnél a robot simán követi az LEGS-ben levő sebességi és magassági adatokat, de sűlyedésnél már nem veszi figyelembe az általam kijavított sebesség/magasság adatokat. Mert a gép által megtervezett adatok annyira irreálisak, hogy onnan csak lezuhanva lehetne elérni a szükséges belépési magasságot.
Ez az út, amit próbáltam375.7 nm.
http://www.youtube.com/watch?v=JfclBlXWB9E&feature=related
Ennek az oktató sorozatnak az utolsó két részében teljesen automatikusan landol a gép. De nem tudom, hogyan csinálja.
Pedig már legalább 5x megnéztem.Kösz: Czakó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest