Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
dani8909
csendes tag
válasz
anjani182
üzenetére
Értem, kösz szépen.
Kösz neked is 04ahgy.Amúgy én úgy értettem a 384MB\s-et, hogy ha a sata II-nél megadott 3Gbit\s-et átváltom MB\s-re akkor ez jön ki és úgy gondoltam ez az elvi csúcs, de akkor ezek szerint nem.
Ha vennék egy SATA III-as külső kártyát (pci, pci-e), gondolom azon akkor hozná az 500 körüli sebességet.
Hirtelen rákerestem ilyen kártyákra, de nem tudom, hogy melyik az az árú amelyik már jónak mondható, tudnátok ajánlani ilyeneket?Én ezt találtam: [link] bár az IDE csatlakozóra semmi szükségem nincs.
9-10e HUF fölé nem mennék az biztos, akkor inkább várok vele míg lesz másik alaplapom/rendszerem.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bitcoin topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest