- Android szakmai topik
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- One mobilszolgáltatások
- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Aktív témák
-
Balage76
senior tag
válasz
peti_s
üzenetére
Igaz... Nos a helyzet az, hogy a Magician 3.0 megjelenése előtt a teszteléskor én feltettem a kérdést, hogy ha ugye tudott az elvárt cella élettartam + az eddigi írt adatmennyiség + az eddigi üzemidő, akkor mi tartja vissza bármelyik gyártót is, hogy egy egyszerű számítással akár a programon belül (mint például az SSDLifeban), akár egy widget alkalmazással megmondja a usernek hogy mennyi még az annyi... és ezt miért nem lehetne beletenni az alkalmazásba?
A bökkenő ott van, hogy elvárt cella élettartamot egyik gyártó sem szeret igazán pontosan megadni. Innentől kezdve (illetve a számítás egyszerű statisztikai oldala miatt) pedig elég nagy lenne a szórás, ami fölöslegesen stresszelné a usert. Így inkább nem publikus ez az információ. Elég legyen annyi, hogy a gar 3 év, ennyit ki kell bírnia. Ennél pontosabbat max úgy kaphatsz, ha azt veszed alapul, amit a gyártók néha megadnak, hogy például egy Samsung 830 64GB-os, napi 20GB írással kb 6-7 évet bír (ha jól emlékszem ennyi, de majd megkeresem a pontos adatokat).
Extrém esetben széthajthatod a gar időn belül, a gyártó úgyis megnézi a hibás terméket, kiolvassa belőle hogy Te x csillió TB adatot írtál, ami éppen egy nagyon szép teljesítmény. Esetleg megköszönik neked a tartóstesztet és lehet hogy benne leszel a következő marketingkampányban is.

Aktív témák
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest