- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külföldi SIM-ek itthon
Aktív témák
-
csuberda
csendes tag
válasz
scream #21949 üzenetére
Remélem én is
Már 2 napja így megy,és ha így folytatja akkor még elviselhető ha nem romlik,és nem nézem a teszteket
mert minden vinyós megoldásnál azért 1000 X jobb.Az ATTO jókat mutat,csak hát a többi.Nem tudni melyiket lehet tuttira venni.Ezeket a teszteket most este csináltam ahogy megtaláltam ezt az oldalt.
-
csuberda
csendes tag
válasz
scream #21947 üzenetére
Én nem olvastam olyan rosszakat róla,azért száltam bele.Opr alatt nem venni észre semmit,jól megy.Nincs kék,és nincs semmi más gond vele.Csak hát a "tesztek"
Pláne az AIDA. Remélem állandósúl,ha nem akkor meg megy vissza
Elsőre 520 at olvasott,440-et írt,és az elérés is 0,15ms volt zsinórban.Minél több adat lett rá írva,annál jobban csökkentek az eredmények.
-
scream
veterán
válasz
csuberda #21946 üzenetére
"Na ez nem sikerült sehogyse az OCZ-nek... 1 hét alatt 2x halt meg rajta a Windows. A meghajtókat is alig akarja betölteni, ha olyan a kedve. Egyszóval NEM ÉRI MEG."
Idéztem az @rgep.hu -ról , Agility 3 véleményekből.
De sajnos nem csak az Agility-k haldokolnak,hanem Vertexek is. OCZ-nek ez annyira nem megy.
-
csuberda
csendes tag
Az nem volna gond mert még garis,de elszomorító akkor
-
csuberda
csendes tag
Sziasztok!
Én is most üzemeltem be az "Agility3"-at. Másodszorra van telepítve a win rá,és az adatokat (inkább az olvasás)kevésnek találom.Első telepítésnél még adta a gyári adatokat,de most már akár mit csinálok ennél gyorsabban nem megy,és a teszt progik ennyire nem egyforma adatokat írnak.Miért van ez,nem tudom.Hátha tud valaki valami jót mondani,hogy hogy lehetne a gyári sebességet vissza állítani.A teszteket azért közre adom.
Konfig:
Asus M4A88TD-V Evo/usb3
OCZ AGILITY 3 60 GB
Athlon II X4 3000 Mhz
DDR3 Kingston 4GB (2x2)
[L:/dl/upc/2011-08/16/340298_ml4gaeqb2acrhwmw_1.png]
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Ezekre a kérdésekre valaki tud nekem válasz adni?
-
Sziasztok.
nem feltétlen ssd -és kérdésem van de azért gondoltam itt teszem fel.Most raktam a hhd az ssd mellé és most igy jön hogy ssd c utána d az dvd rw és utána a winyó nem tudom megforditani?lehet hülyeség de én ugy szeretem ha egymás után jönnek a winyok ,de ahhoz meg nincs kedvem ujra telepiteni a rendszert és mivel telepités után raktam vissza a hhd-ét igy a végére került..Köszi
-
Brekkk
senior tag
Én nem nagyon érzem azt a hihetetlen változást.
Eddigi Hardver SCSI RAID0 ás rendszerem, amihez van 128 Mb Ram Cache-nek nem tűnik sokkal lassabbnak. Jó ehhez kell 2 db 10000 RPM-es disk az egyik legutolsó szériából.Ami tényleg meggyőző az a sok kis file-al történő lemezművelet, na az tényleg gyorsabb, de a töltésidők nem sokkal lettek rövidebbek. Boot ídő 100-110 secről 90-100 lett. Ezért nem nagyon érte meg. Egyetlen hatalmas előnye a csend. Az SCSI zakatol ez meg teljes némaság.
Azok az emberek veszenek észre frenetikus gyorsulást akik egy régi 5400-es vagy 7200-es HDD-ról váltanak, és a gépük nincs telepakolva bootoláskor inicializálandó kártyákkal.SCSI és SAS esetén lesz valamicske gyorsulás, de nem az a hűha, max 1-2 programban. A néhány játékomat is visszatettem inkább SCSI-re, mert alig van diffi a töltésidőkben. Szervert nem futtatok tehát az IOPS nem érdekel.
-
lesliejr12
csendes tag
A jót nagyon könnyű megszokni.Én páromnak vettem egy Samsungot a laptopjába(fujitsu).
Mire feltelepítettem a windows-t meg úgy mindent ami kellett neki, annyira hozzászoktam, hogy az én asztali gépem azóta csiga lassúnak tűnik.Bekapcsoláskor alig bírom kivárni, míg betölt és folyamatosan a winchesterek kattogására figyelek, közben az ő gépe meg totál halkan működik.
Szóval most ott tartok, hogy kénytelen vagyok venni egyet magamnak is, pedig 2 hete még úgy voltam vele, hogy nem kell az nekem.
Hiába, ami jó az jó. -
Én is piszok módon meg vagyok elégedve a Samsung 470-es SSD-mel!
Iszonyat gyors lett a gép tőle. -
kazan23
aktív tag
Hé, én is az vagyok!
Még szerencse, hogy bekapcsoltam (azaz magától bekapcsolta) a Diskeeper-ben a [hyperfast-ot]
5.9x faster reads,
19.5x faster writes,
3.9X faster random reads and
9.0X faster random writesMost már csak azt számolgatom, ha nem kapcsolom be akkor mennyivel lett volna lassabb az SDD, mint előtte a HDD
-
Motyi
senior tag
Sziasztok!
2 napja vagyok elégedett tulajdonosa egy Samsung 5PA128A SSD-nek.
Hú ez valami szenzációsan gyors a régi HDD-m sebességéhez képest.
Idáig gépújításkor (pl.C2 E8200-->I5 2500) sosem kaptam meg azt a "lerepül a hajam a sebességtől" érzést mint most, itt tényleg érzem a mindennapi használatkor, hogy ez nagyon odab***.
Az alábbi teszt eredményt kaptam, ami a fórumot olvasgatva megfelelőnek mondható:
Config az adataimnál, win 7 x64 telljesen belakva (minden progi feltelepítve amit használok, tűzfal,vírusirdó, stb.) -
-
Lenne egy kérdésem:
Norton Antivirust használok és ugye a Norton termékekben van egy újdonság már 2-3 verzió óta ez pedig az 5-10 percenkénti gyors frissítés.
Ezek mennyire teszik tönkre az ssd-t? Szombaton vettem egy Samsung 470-es 64 gigás cuccot, és ezért érdeklődöm. -
S.O.S.
senior tag
Hali !
Böngészési előzmények áthelyezése merevlemezre ?
Az Opera és Goggle Chrome esetében ,hogy lehet megcsinálni?
Köszi a választ !
Üdv ,
-
Ribi
nagyúr
válasz
kazan23 #21900 üzenetére
1. Biosban van valahol boot manager.
Ott lehet kiválasztani, hogy melyik winyóról bootoljon.
3-5. Ahány program annyi mérési módszer annyi eredmény. Ugyanolyan programmal mért ugyanolyan SSDvel hasonlítsd össze az eredményt, ha jó akkor jó, hasnzáld és légy boldog.
Ha állandóan teszteket nézegetsz kb hetente 1 oldalt teleírhatsz hogy miért ez miért az.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- CPU léghűtés kibeszélő
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honda topik
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung 970 PRO 512GB M.2 PCIe SSD
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- (új, bontatlan) 500GB Kingston NV3 PCIe 4.0 NVMe M.2 (Foxpost:+1400Ft)
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest