- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Brekkk #21616 üzenetére
Ha babusgatni akarod, akkor nézd meg az itteni hsz-eimet
Egyébként most már nem ajánlok nagyon mást, csak a temp áthelyezését.
Viszont találtam olyat, ami alapján csak szimplán megkérdem, hogy miért akarod nézni, hogy mennyit írt eddig a vinyó? Nem attól függ, hogy mennyire romlik a cellák állapota. Azt egyedül az "erase", azaz törlő utasítás csinálja. Tehát ha azt akarod nézni, hogy mennyire strapálódik, akkor keresd ki a SMART-ból az erase countot.
Más: láttam huncut táblázatot, ami alapján a legbénább, legrégibb SSD is elbír ~50 TB adat írását, szóval no para. Az átlag meg 100 TB+
64 GB-os Crucial M4 hol is tart most? 180 TB?
-
Gorneck
legenda
válasz
Brekkk #21616 üzenetére
Ha nem tudja az SSD akkor semmi se fogja monitorozni. A hdsentinel meg ki tudja mit mutat pontosan...
Mondjuk én nem használom...számomra értelmetlen progi lenne, értelmetlen progikért nem szeretek fizetni.Ezt mindenki maga dönti el...én nem szoktam bűvölni a win 7et mert SSDm van...használom oszt csók. Defrag az egyetlen amit ellenőrizni szoktam, hogy az SSDn ki van e kapcsolva.
Hibernáció/lapozófájl ki van kapcsolva nálam, de nem azért mert SSDm van... -
Sonja
nagyúr
válasz
Brekkk #21349 üzenetére
Köszi! Ahha, viszont én mindig beállítom az elsődlegest, amire a rendszer kerül és csak az a vinyó kapja meg a bootalhatóságot, a többi nem. Ez elméletileg akkor több HDD használata esetén is előfordulhatna, de én ilyennel még soha nem találkoztam a 20 éves pályafutásom alatt. Lehet, hogy pont ezért?!
(#21346) Vladi: 20%-ot kell, szóval bőven elég lenne ebből a szempontból a 80GB-os is.
-
kertsa
senior tag
válasz
Brekkk #21347 üzenetére
A Norton Ghost jó megoldás lehet
Azzal vissza tudod állítani teljesen az előző rendszert
Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged