Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
McDog
aktív tag
válasz
scream #22057 üzenetére
Nekem a Pioneer 216D DVD írómat nem látja mindig, ha a BIOS-ban beállítom az AHCI módot, pontosabban néha látja, de bootolni nem hajlandó róla
, így nálam kiesett, a többi főbb beállítást elvégeztem, a tesztek olyan értékeket hoznak, mint amit másoknál olvasok. Lassulást nem tapasztaltam még úgy se hogy az előző rendszert másoltam át. True Image-gel és ezáltal az eltolás sem az igazi.
Ám ha nem is egy megoldás, ha stabilan másolsz, nem találkozol lassulással akkor kiszűrted hogy az alaplapod AHCI módja nincs annyira a helyzet magaslatán. -
McDog
aktív tag
Tulajdonképpen mi történik ha nem jól helyen kezdődik a partíció, nem megfelelő az eltolás? Hosszú távon van valami következménye?
-
McDog
aktív tag
Annyi dolgot kitalálunk, hogy minél kevesebb írási művelet legyen az SSD-n, ám közben a CrystalDiskMark-ba általában 1000MB alapértelmezett 5*ös beállítással nézegetjük.Ez nem jár véletlenül 4* 5*1000MB írással?
-
McDog
aktív tag
válasz
zsolt19900 #21779 üzenetére
Norton Ghost, ha nincs meg, akkor a Hiren's boot CD-n is megleled.
-
McDog
aktív tag
válasz
zsolt19900 #21764 üzenetére
Ghosttal ha particióról particióra másolsz, akkor a többit békén hagyja. Ha valamiért az nem lesz bootolható, akkor SSD-t lehúzod win7 lemezt berakod és kijavítja.
Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Last Epoch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- 500 GB-os 500GB 750 GB-os 750GB Western Digital Saegate Toshiba Samsung SATA HDD barátságos áron
- 320GB 250GB 200GB 160GB 80GB SATA Seagate Toshiba Western Digital Hitachi HGST Samsung SATA HDD
- 320GB 250GB 160GB 120GB 80GB Western Digital Samsung Saegate SATA HDD-k barátságos áron
- 500GB 500 GB-os SATA Seagate Toshiba Western Digital Hitachi HGST SATA HDD és SSHD új és használt
- 10db 500GB 2,5" HDD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest