Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Ezek közül egyik sem OEM! Mind a kettő dobozos változat, de a K5 végű a Reseller Box, míg a B5 a Retail Box.
Részletesen leírtam a kiszereléseket itt és itt! Olvasd el és megvilágosodsz!
A garancia pedig azért különbözhet, mert más nagykerből szerzik be őket. Sajna nem elírás a 3 év, mert arra valóban annyit adnak (igen, rákérdeztem emailben).Szerk.: A Compker azért olyan olcsó, mert 2 év garit adnak! Igen, itt is megkérdeztem email-ben!
Itt valóban az egyik OEM, míg a másik a Reseller Box. -
Srácok, kinek mennyi a BootRacer ideje? Nekem kb 50%-os javulást hozott az SSD a felépített windows-nál. Fenn van minden, sok az induló progi, HDD-vel 1perc 13sec volt az időm, SSD-vel 33 sec. Mondjuk jobbra számítottam.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Van, hogy rosszul írják iPonnál a garanciát. Amikor én a hangkártyámat vettem mindenhol 2 év volt rá írva, de iPonnál 1 év. Rákérdeztem mailben hogy is van ez. Azt írták elírás, náluk is 2 év van rá.
Ennek ellenére vásárláskor is 1 év volt a számlára írva. Kértem írják át 2 évre, ahogyan emailben is mondták. Szó nélkül átírták 2 évre.
Ez a 3/5 év is szerintem ilyen elírás lehet. -
Core2duo6600
veterán
Vista nak és Win 7 nek mennie kell ahci módban is, elindulnia legalábbis el kell, ha nem tartalmazza az ahcvi drivert akkor be kell neki adni, de olyan nincs nem indul el a telepítő.
(#21091) zsero
Hogy 3 vagy 5 év az azért nem mindegy.
Na most kérdés, hogy nem - e elírás, ipn nál elő szokott fordulni, de amennyi cucc van ott, csoda ha nem lenne hiba, mindenképpen érdemes rákérdezni, hisz maga a termék ugyanaz. -
zsero
aktív tag
válasz
fgordon
üzenetére
iPonnál 60 ezer vs 54 ezer és 5 év vs 3 év.
http://ipon.hu/webshop/product/_intel_120gb_sata2_25_320_ssdsa2cw120g3b5/182801
http://ipon.hu/webshop/product/_intel_120gb_sata2_25_320_ssdsa2cw120g3k5/175744Itt 47 vs 44 és nem írnak garit.
http://compker.hu/product.php?id_product=614
http://compker.hu/product.php?id_product=623 -
zsero
aktív tag
Intel 320 SSD esetében van különbség az OEM és a dobozos között a garancia tekintetében? A legtöbb hazai helyen olyan 5000 Ft különbség van a két ár között, de nem tudom, hogy miben különböznek. Ha csak a beszerelőkeret lenne, akkor nem ér nekem annyit. Ha a teljes gyártói garancia, akkor igen. Valakinek van pontos információja evvel kapcsolatban?
-
Hali Mindenki!
Jó a rendszernek: 2.5" Vertex 2 E-Series 60 GB SSD?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
-
kungzi
veterán
válasz
fenergie84
üzenetére
köszi
-
kungzi
veterán
válasz
fenergie84
üzenetére
SNV125-S2/64GB
-
kungzi
veterán
Kingston SSDNow V series 64GB
ez támogatja a trimet?
-
fgordon
senior tag
válasz
soldi3r
üzenetére
Én csak olyan helyen vásárolok, ahol megadják a teljes gyártói garanciát (és ők cserélik/intézik, adnak bevizsgálás újat, nem nekem kell ki tudja hol intézni és felvenni a külföldi gyártóval a kapcsolatot... posta költség, sok idő, utánajárás.. amit adnak: ), Kingston SSD-nél 3 év, Intel-nél 5 év, WD hdd-knél típustól függően 3-5 év, de én csak 5 év garisakat veszek.
-
soldi3r
veterán
őt nem ismeri véletlen valaki? nem rossz árai vannak, de gyakorlatilag elérhetetlen
-
tomic
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
De én úgy tudom nála nem indult el a telepítő AHCI módban,csak IDE -ben.
-
jegenye77
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
A regeditben átírtam 0-ra ahogy le volt írva.
Utána bios-ban átállítottam AHCI-ra és ugyan úgy nem tud bootolni mint mikor 3-on volt. -
kutga
félisten
Sziasztok!
Nemrég tettem SSD-t a laptopomba, és az 1. HSZ alapján megcsináltam a finomhangolásokat is, többek közt kikapcsoltam az indexelést, amivel együtt eltűnt a Start menü keresés funkciója, ezt vhogy vissza tudom állítani?

-
SirRasor
addikt
Nah akkor egy kis tisztába rakása a dolgoknak, mert ahogy látom sok kavar van a prefetch és superfetch között.
A kettő két teljesen külön dolog, ne keverjétek őket! A prefetch azt nézi, hogy melyik fileok hogy használódnak és mennyire vannak törve, hogy aztán a gyorsabb programindítás eléréséhez egymás mellé tudja pakolni ezeket a fájlokat, tehát az általa gyűjtött adatokat a töredezettségmentesítő szolgáltatásnak irányítja át, ami elvégzi a szükséges töredezettségmentesítést és mozgatást. SSD-nél ennek annyi létjogosultsága van, mint magának a töredezettmentesítésnek, tehát teljesen fölösleges, mert a defrag úgyis le van tiltva.
A superfetch pedig egy előtöltő szolgáltatás, ami annyit tesz, hogy a gép nézi, hogy mit hogy használsz, és amit gyakran használsz, azt indításkor a megkérdezésed nélkül betölti a háttértárról a memóriába, hogy még gyorsabban tudjon indulni. SSD még mindig nem olyan gyors, mint a memória, tehát szerintem ezt fölösleges kikapcsolni, mert praktikus dolog. Erre mondják, hogy a win megtanulja, hogy mit használsz, és azt gyorsítja.
Remélem elér érthetően fogalmaztam.
Akinek a fentieknél pontosabb leírás kell, annak:
Prefetch
A superfetch meg evidens
-
kertsa
senior tag
köszi
így már jó 
-
Core2duo6600
veterán
válasz
SirRasor
üzenetére
Én mindent hagytam rajta.
Temp meg ilyesmiket is.
Hiszen a hdd mindenképpen lassabba kis file oknál, amik a temp meg ilyesmikben leginkább benne vannak.(#21043) hoolla
Én nem áldoznék arra többet, hogy sata 3 as legyen.
És nyugodtam megvenném a kingstone -t, ami jó árt / érték aránnyal rendelkezik vagy az intel-t azt amelyik olcsóbb ugyanolyan méret melett, vagy a gari hossza is dönthet.(#21047) jegenye77
Van egy selytésem, hogy ez a parancs azt kérdezte le, hogy támogatja - e a drive a trimet.
És akármin van a bios ő támogatja, de csak ahci ben tudja használni.
Mindenépp érdemes lenne átálni ahci re.
Lehet találni leírást, hogy hogyan kell reinstal nélkül megcsinálni.(#21048) JoceeHunt
Bios ban ahci, majd felrakod, és használod.
Ha mindent átteszel hdd re, ami ír, akkor mi értelme, a torrent meg a letöltés az más persze.(#21052) Faterkam
Azok amiknek van Garboge collction asszem így írják.
Minden modern vezérlő nek van ilyen.(#21054) Faterkam
gen tudja, nekem is ilyen van csak 64 esben.(#21057) S-IW
Jahh és a ram még mindig gyorsabb mint az ssd. -
kertsa
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
őőőő....
hol is van? 
-
-
SirRasor
addikt
Azt azért nem értem, hogy miért kell kihangsúlyozni, hogy a SATA vezérlő a BIOS-ban AHCI-n álljon. Ha nem azon van, akkor a HDD-n nem megy az NCQ, tehát aki win7-el (vagy Vistával) nyomta eddig is, az gondolom csak AHCI-re állította.
-
kertsa
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Crucial 2.5" m4 64GB (CT064M4SSD2)
Egy jó barátom tegnap rendelt egy ilyet
Lesz vélemény napokon belül
Mire venni fogok, addig az OCZ-ről is lesz valami jó kis iromány 
-
válasz
kertsa
üzenetére
Szerintem mindegy melyik... csak amikor ilyen "új" széria kerül be, akkor mindig szánd rá az időt és keresgélj a neten utána. Nem elsősorban sebességtesztekre gondolok, hanem esetleges firmware vagy egyéb "konstrukció" hibákra gondolok, nehogy miután megveszed, utána érjen valamilyen "kellemes" meglepetés.
(Én már 1 OCZ-t elszaggattam, röpke 6 hónap alatt, gariba cserélték volna, de ráfizetéssel egy nagyobb kapacitású és más típusú OCZ mellett döntöttem.Az viszont igaz, hogy AutoCAD-hez használt erőműben tesz szolgálatot, amelynél nem ritka, hogy 3 napig renderel egy projectet megállás nélkül és ilyenkor 3 napig folyamatosan írás megy az SSD-n...
) -
kertsa
senior tag
Ez a két SSD közül lenne az egyik. Melyik lenne jobb OS-nek?
Crucial 2.5" m4 64GB (CT064M4SSD2)
OCZ 60Gb Solid 3 (SLD3-25SAT3-60G)
Aug.1-től az OCZ is kapható itthon, kb. hasonló áron lehet hozzájutni mind2höz. Sata-2 porton használnám.
-
válasz
Faterkam
üzenetére
Igen és ez a vezérlő XP alatt is remekül végzi a dolgát.
Zsolti1987
Igen, van rá esély, de esetedben ez másra is utalhat, mivel nem az a gond, hogy lemegy-e alvásba, hanem az, hogy le sem megy, hanem egyből vissza is jön. Ezt inkább egy olyan eszköz okozza, aminek az energiatakarékossági beállításaiban az szerepel, hogy az OS nem kapcsolhatja ki ezt az eszközt.
Ha gondolod, ennek ellenére tehetsz egy próbát, de így csak és kizárólag a W7 beépített AHCI drivere fog települni. [link]
(nehogy az alaplapit telepítsd és ha AHCI-re váltasz, akkor XP nem fog indulni, ha azt is használsz esetlegS-IW
Szolgáltatásoknál csak előtöltésként szerepel, ott kell kilőni (ha valaki szükségét érzi)
A registry-ben rengeteg olyan bejegyzésre bukkanhatsz, ami direkt módon a W7-nek nincs rá szüksége, amolyan kompatibilitási okokból van benne, pl ha egy progit (ami nem indul simán W7 alatt), XP kompatibilis módban futtatsz, stb...Az, hogy az indexelés/előtöltést ki kell-e kapcsolni avagy kik kapcsolják ki és kik nem, ez mindenki magánügye és szerintem örök vita tárgya marad.
-
S-IW
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A beállításszerkesztőben van mindkettő. Külön is ki lehet őket kapcsolni. Én nem tiltottam le egyiket sem. Szerintem nem ír emiatt sokat az SSD-re a Windows.
Prefetch
Superfetch -
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szuper, megvan, akkor más nincs. Trim okés, töredezettség leállítás oké, allignálás jó, friss a telepítés, de ránéztem. akkor más elvileg nincs. na feldobok mindent, és mérem is a boot időt.
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
jé, akkor lehet, hogy nálam is ez a gond? Nem bírom elaltatni a gépet, azonnal vissza jön alvó módból. Vinyós használat mellett is simán lehet AHCI-re állítani?
-
Faterkam
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ok ha jól látom amit kinéztem Kingston 96Gb-ot ilyen?
Vezérlő Toshiba T6UG1XBG
Kingston SSDNow V+100 SVP100S2/96G 96 GB -
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Prefetch-nek az XP-ben nevezték, Vista óta SuperFetch a neve, ami lényegében a Prefetch továbbfejlesztett változata. Ebből következően nem fogsz találni külön Prefetch meg SuperFetch szolgáltatást 1 OS-en belül...
Vista/W7 esetén így lehet letiltani
Faterkam
gyártó honlapjáról, tesztekből, vagy épp innen -
Faterkam
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én is elolvastam ezt a hsz-t, de engem az érdekelne amit ebbe a részbe írtál:
" (Kivétel ez alól azok az SDD-k, amelyeknek a saját vezérlőjük végez "TRIM szerű karbantartást" (tipikusan JMicron vagy Toshiba vezérlők), az ilyen SSD-k XP alatt is használhatóak, belassulás nélkül)"Melyek ezek az SSD-k? márka vagy típus, honnét lehet tudni ezt?
-
Ezeket merre találom? A leírás nem egyértelmű, segítene valaki?
Prefetch és a Superfetch -
válasz
jegenye77
üzenetére
[link]
Ettől függetlenül Vista óta AHCI-ben célszerű (finoman fogalmazva) telepíteni a rendszert, mivel az AHCI az nem csak az SDD-k "miatt" kell. Az AHCI driver számos egyéb szolgáltatást is tartalmaz/elérhető általa, ami nem köthető pl az SSD-khez kizárólag, energiavezérlési sémákat/funkciókat támogat. Vista/W7 alatt 90%-ban az AHCI hiánya okozza azt, hogy egy gép nem tud lemenni sleep-be avagy onnan nem ébred fel... -
Maga a telepítéskor nem kell semmit beállítani ugye? Csak a telepítés után? Most állok neki a cikkben nem találtam erre utaló dolgot.
-
jegenye77
addikt
Az itt leírtak alapján /1. lépésben/ellenőriztem,hogy a trim be van-e kapcsolva és 0 volt az érték tehát elvileg igen.Viszont a biosban ha megnézem ott ide-n van nem trim-en.
Ez hogy lehet? -
SirRasor
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Nem tesztelem, az tudom, hogy használja

Egyébként már én is feladtam picit a babusgatást, tegnap este visszatelepítettem rá a rendszert, és normálisan tolom, sőt, még a lapozófájlt is hagytam rajta, mert az MS-esek csak tudják mit beszélnek.
Persze a temp átkerült. Meg a dokumentumok. Meg a Roaming mappa, amin belül valamiért nagyon szeret írkálni
Prefetch szintén off a loggolásokkal együtt. Azért az eseménynaplóban egyesével végigmenni mindenen és kikapcsolni, vagy amit nem lehet, azt áthelyezni, az elég macerás 
-
hoolla
aktív tag
Sziasztok!
Hamarosan osszerakok egy gepet amivel kihuzom a bullig, vagy az intel ujabb eromuveig. AMD 955BE, proci lesz bent egyenlore. Szeretnek SSD-t is vasarolni, az a kerdes hogy ebbol a listabol melyiket ajanljatok? Szeretnek sata3-st venni, hogy a kesobbiekben ne erezzem elavultnak.
Itt ez a bolt a legolcsobb.Koszonom!
-
Core2duo6600
veterán
válasz
SirRasor
üzenetére
Szerintem tök felesleges babusgatni, és állandóüan tesztelni, hogy jól megy - e még
A sok teszt is használja rendesen.Én feltelepítettem rá, és használom,
Egyedül a letöltés és a torrent történik hdd re, bár mostmár a NAS torrentezik.Annyit ellenőríztem mindössze hogy a Trim megy -e.
-
jegenye77
addikt
Na most már nekem is az ssd-n fut a rendszer nagyrészt Fire/SOUL/CD-nak köszönhetően.

Nem csalódtam,tényleg nagyon gyors lett.
-
kertsa
senior tag
hmmm..... még mindig nem tudom
most az olcsó jobb 
-
SirRasor
addikt
Mondjuk kíváncsi lennék, ha valaki visszarakja a lapozófájt az SSD-re, aztán beszámol, hogy történt-e gyorsulás itt-ott.
Egyébként meguntam a babusgatást és megint rendesen rátolom a wint az SSD-re. Mit nyertem? Nagyon semmit, de fölöslegesen ráírtam eddig 90 gigát "teszt miatt"

kertsa Crucial M4-et ajánlom. Megbízhatóbb, mint az OCZ Vertex 3, és általános használatnál gyorsabb. Alternatíva lehet még az Intel 320-as, sokan dicsérik.
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy legalább 60Gb-os SSD-t. Melyiket ajánlanátok nekem? OS lenne rajta meg 1-2 játék.
előre is köszi

üdv.
kertsa -
kungzi
veterán
sziasztok
ez milyen?
-
jozsi252
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Jah így már értem.
-
-
-
SirRasor
addikt
válasz
jozsi252
üzenetére
lapozófájlra gondoltam, csak még win95 korszakból maradt a swapfile elnevezés

És megtaláltam a kérdésre a választ: az Intelesek szerint nem, az MS-esek szerinte NAGYON IS IGEN
"Should the pagefile be placed on SSDs?
Yes. Most pagefile operations are small random reads or larger sequential writes, both of which are types of operations that SSDs handle well.
In looking at telemetry data from thousands of traces and focusing on pagefile reads and writes, we find that
Pagefile.sys reads outnumber pagefile.sys writes by about 40 to 1,
Pagefile.sys read sizes are typically quite small, with 67% less than or equal to 4 KB, and 88% less than 16 KB.
Pagefile.sys writes are relatively large, with 62% greater than or equal to 128 KB and 45% being exactly 1 MB in size.
In fact, given typical pagefile reference patterns and the favorable performance characteristics SSDs have on those patterns, there are few files better than the pagefile to place on an SSD." -
jozsi252
veterán
válasz
SirRasor
üzenetére
A swap kifejezésre gondolom te a lapozófájlt érted, ha jól gondolom a swap meg a lapozófájl nem ugyanaz, hiába nevezik el néha win-nél is nem? vagy én gondolom rosszul? na mindegy ez csak 1 kérdés volt, mert így hirtelen nemtudtam hogy a swapot mire érted.
Nekem 4 giga ramom van, a lapozófájlt átraktam a hdd-re, programok nem igényelnék de a játékok amikkel játszom igen, viszont 2 giga ram meg hát kevés azért, tervezem énis legalább 8 giga ramot minimum, de szerintem hogy nyugodtan kilehessen kapcsolni a lapozófájlt 16 giga ram kéne, persze csak akkor ha nagy játékokkal játszol.
-
SirRasor
addikt
válasz
jozsi252
üzenetére
Minden viszonyítás kérdése. Hátrány az SSD-s rendszerhez képest, tehát most csak szimpla meghajtóként van benne, de ez a hátrány nem izgat, mert..látod milyen hátrányok

Más: 2 giga memóm van csak. Elfogy, elkezd swappolni a gép, tölt mint állat, mert HDD-n van. Most tekintsünk el az előzményektől, és feltételezzük, hogy az SSD-men van a rendszer. Miért célszerű kikapcsolnom, vagy áttennem a swapot HDD-re, ha pont ebben jelentene nagy gyorsulást az SSD? Az Inteleseket se értem. A hivatalos álláspontjuk, hogy a swapot ki kell kapcsolni, mert sokkal hamarabb kinyírja az SSD-t. De akkor az az átlagos usernek 10-20 éves használat swap nélkül az ennyire lecsökkenne swappal? Ez csak nekem sántít ilyen megközelítésből? Vagy az Intelesek már most tudnak valamit, amit mi nem?
Ezek azok a dolgok, amiket úgyis csak idővel fogunk megtudni.
-
jozsi252
veterán
válasz
freestailo
üzenetére
Igen igazad van "mint amikor SSD-n volt" ez elkerülte a figyelmem sry érte

viszont a második bekezdés, hogy hátrányok, ez elég cinkes, mivel elvileg ssd-vel mindennek gyorsulni kell, viszont neki csökkent 1-2 dolog mivel agyon babusgatja az ssd-t.
-
jozsi252
veterán
válasz
SirRasor
üzenetére
"Hátrányok:
Winbe lépés 20%-al lassabb
Win leállítása 20%-al lassabb"Ezt írtad, ebből nekem is az jön le hogy a te megoldásod bootba nem gyorsul, de ha te annak értelmezed hogy gyorsul akkor legyen az

Illetve most látom csak hogy elején írtad a hsz-ednek hogy a programok ugyanolyan gyorsan indulnak.. 1 kérdés vetődik fel bennem hogy akkor minek vetted az ssd-t hogyha semmi gyorsulás nincsen, mert ugye ezt írtad?!

M4 van nekem is, igaz sata 3-on megy, defragot kapcsoltam ki, hibernációt kapcsoltam ki és azthiszem hogy ennyi naggyából, meg csináltam ff cachnek egy ramdisket és kész.
-
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez a Samu elvileg Sata2-es ugye? Hiába raknám rá a 3-as portra, nem gyorsulna ugye?
Asus P8P67 -nél van ilyen melyik vezérlőt használjam dolog? -
viperabácsi
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
megcsináltam mindent a listáeol remélem mostmár rendben lessz minden.
[link] vagy van még teendő? -
-
viperabácsi
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszi
-
válasz
viperabácsi
üzenetére
Nem rendszergazadaként futtattad a parancssort (start-->cmd->bal CTRL+SHIFT+Enter)
Ha adminként van futtatva a parancssor, akkor a c:\windows\system32 útvonal mellet biluxol a kurzor.
-
Sziasztok. Kinéztem magamnak egy 96GB-os Kingston SSD-t és érdekelne hogy mi a véleményetek róla. Rendszernek szeretném + 4-5 játék is rá lenne telepítve. Sebességre mennyivel lenne lassabb mint egy Sandforce 2 vezérlős társa? Sebességet nem a másolásra értem inkább a betöltési időre (Windows, játékok, programok...).
-
viperabácsi
addikt
probálom kikapcsolni a hibernáciot az ssd-n de azt irja a parancssorban nincs rendszergazdai hozzáférésem hogy lehet ez?
frissen telepitettem win7 x64 -et -
válasz
jegenye77
üzenetére
miután beletetted, indítsd a mostani rendszert (gondolom W7 az is), aztán lemezkezelő és egyből meg fogja kérdezni, hogy ki kell alakítani a partíciósémát és mi is legyen az... 2 lehetőség lesz MBR avagy GPT, értelem szerűen MBR. Egyből létrejön a partíció, amir ha akarsz megformázhatsz, majd ezt követően próbáld telepíteni W7 x64-et...
(telepítőben mindenképp töröld újra a partíciót és hozd létre, főleg, ha esetleg a mostani rendszered XP) -
jegenye77
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Teljesen új most tettem bele.
-
-
jegenye77
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
win7 64-es.
-
-
jegenye77
addikt
Mi lehet a gond hogy az írja hogy a telepítö nem tud új rendszerparticiót létrehozni.
Nem tud települni. -
jegenye77
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm épp megtaláltam.
-
válasz
viperabácsi
üzenetére
Ok. Integrated Peripherals/OnChip IDE Device/intel ICH10 SATA Mode és azon belül megtalálod
Szerk
látom időközben meglett...
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fogyjunk le!
- Horgász topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Részletesen leírtam a kiszereléseket
A garancia pedig azért különbözhet, mert más nagykerből szerzik be őket. Sajna nem elírás a 3 év, mert arra valóban annyit adnak (igen, rákérdeztem emailben).
Itt valóban az egyik OEM, míg a másik a Reseller Box.

Ellenkező esetben nem vennék tőle...