Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Myers
senior tag
válasz
deicide
üzenetére
Na végre megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viszont nem nortonnal, azzal is mindjárt kipróbálom, hanem a Drive SnapShot 1.40-gyel, egy kis nyúlfarknyi program.

A következő képpen:
- Drive SnapShot 1.4-gyel csinálok egy mentést a vinyóm C partíciójáról.
- A SSD-n törlök mindenféle korábbi partíciós próbálkozást. Paragon HD Managerrel csináltam. Valamint van benne egy olyan, hogy Update MBR, az átírja az MBR-t valamire (gyakorlatilag törli). Ez nem tudom mennyire fontos lépés, de lehet, hogy a sok korábbi próbálkozás után ki tudja mi volt az MBR-ben.
- Aztán gép újraindít, mert a Sajátgép/kezelő/lemezkezelésben még mindig látszott egy korábbi partíció az SSD-n.
- Újraindítás után Diskparral létrehozok az SSD-n 1 partíciót 512 sector eltolással, egy kicsivel nagyobbat (10 megával), mint a winyó C-m. (Azért, mert ha 13005-öt adtam meg, amennyi a vinyó C-m, akkor egy pár kb-tal kisebbet hozott létre, mint a C).
- Sajátgép/kezelő/lemezkezelésben megformázom a partíciót, aktívvá teszem, de nem adok neki betűjelet.
- Drive SnapShot 1.4-gyel a korábban lementett image-t visszaállítom a frissen az SSD-n névő partícióra. Megkérdezi, hogy a fájlrendszert megnyújtsa-e az SSD-n lévő partíció méretére? Igent mondtam.
- Vagy Diskparral (-i meghajtó száma), vagy valamilyen partíció kezelővel leellenőrzöm, hogy a partíció, még mindig 512-nél kezdődik-e. Ha minden jó ment, még mindig 512 a start sector.
- Próba, SSD-ről bootolás, mennie kell.Szerintem még ma megpróbálom Norton 15-tel, ha már így belemélyedtem.
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB 100%(1év Garancia)
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- 32 GB (2x16 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest