Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Myers
senior tag
válasz
deicide
üzenetére
Na végre megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viszont nem nortonnal, azzal is mindjárt kipróbálom, hanem a Drive SnapShot 1.40-gyel, egy kis nyúlfarknyi program.

A következő képpen:
- Drive SnapShot 1.4-gyel csinálok egy mentést a vinyóm C partíciójáról.
- A SSD-n törlök mindenféle korábbi partíciós próbálkozást. Paragon HD Managerrel csináltam. Valamint van benne egy olyan, hogy Update MBR, az átírja az MBR-t valamire (gyakorlatilag törli). Ez nem tudom mennyire fontos lépés, de lehet, hogy a sok korábbi próbálkozás után ki tudja mi volt az MBR-ben.
- Aztán gép újraindít, mert a Sajátgép/kezelő/lemezkezelésben még mindig látszott egy korábbi partíció az SSD-n.
- Újraindítás után Diskparral létrehozok az SSD-n 1 partíciót 512 sector eltolással, egy kicsivel nagyobbat (10 megával), mint a winyó C-m. (Azért, mert ha 13005-öt adtam meg, amennyi a vinyó C-m, akkor egy pár kb-tal kisebbet hozott létre, mint a C).
- Sajátgép/kezelő/lemezkezelésben megformázom a partíciót, aktívvá teszem, de nem adok neki betűjelet.
- Drive SnapShot 1.4-gyel a korábban lementett image-t visszaállítom a frissen az SSD-n névő partícióra. Megkérdezi, hogy a fájlrendszert megnyújtsa-e az SSD-n lévő partíció méretére? Igent mondtam.
- Vagy Diskparral (-i meghajtó száma), vagy valamilyen partíció kezelővel leellenőrzöm, hogy a partíció, még mindig 512-nél kezdődik-e. Ha minden jó ment, még mindig 512 a start sector.
- Próba, SSD-ről bootolás, mennie kell.Szerintem még ma megpróbálom Norton 15-tel, ha már így belemélyedtem.
Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest