- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Na teszteltem a mar leirt reserved particio torlese utani allapotot, hogy nem e nyuglodik a win7. Elvenitsuk fel mit is csinaltam.
"1. nyissuk meg cmd promtot administratori joggal
2. bcdboot c:\windows /s c:parancsot irjuk be ami a C: meghajton bootolashoz szukseges fileket/adatokat lekrealja.
3. Menjunk a Disk Managementhez (compmgmt.msc) es a C: particion jobb klikk utan valasszuk ki a Mark "Partition as Active" menupontot, majd okezzuk le.
4. Reboot
5. Reboot utan menjunk ujra bele a Disk Managementbe es jobb klink a System Reserved particion, majd toroljuk."Azota semmi problema nem tortent.
Annyi az egesz, hogy a 100MB-s particio eltunt, de a C: meghajtora kerult egy Boot konyvtar.
Semmi lassulast nem erzekelek, semmi hibat es a 100MBs particio torlesevel nyertem 85mb-t, mert kb 15mb-nal nem lett nagyobb a Boot konyvtar a meghajton.Azert meg tesztelek, de ugy tunik semmi gaz nincs.
Aktív témák
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest