Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
Volt már úgy nektek, hogy a játék nem akkora erővel rúgja vagy dobja a lasztit mint ahogy dobod? Az utolsó két meccsemen ilyenből kaptam 3 gólt. Kapus odadobta a legközelebbi emberhez amikor nyomom a gombot izomból... Pedig szépen indult a szezon erre két ilyen vereség.
-
v_atis
tag
La ligás ( csak sima lapokkal) csapatot tervezek összerakni griezmann és bale megvételével (már ha érdemes őket ) illetve középpályára érdekelne ki az az egy akinek mindenképpen ott a helye valamint kapuba kit ajánlanátok?
-
Stylerr
addikt
Ez a 91es Shevchenko nem sokkal jobb mint a 88as, sőt, ennek H/H WRje van.
-
p0ty
aktív tag
WL rewardokat h-h nem kaptam?
-
lanikai
aktív tag
ez a Sheva nagyon baráti, nem tudom várjak-e Crespora heteket-hónapokat...
-
v-man
őstag
Ha jól számoltam, ma hét órától karbantartás miatt lelövik a szervereket egy órára.
-
MdewC
nagyúr
Kollégák. Aki ma szeretne meccselni, írjon rám.

-
Digestive
veterán
Én meg Kaká spec lapját várom mióta felmerült h ő is kap Pirlohoz hasonlót!

Lehet róla vmit tudni?
-
Yodamest
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
én egy OLIVER KAHN ikont várok már nagyon!

div: 95, ref: 99, pos: 97 statokkal
-
A guru
addikt
Egyébként ez a prime Sheva elég állatul néz ki, majd letesztelem az elkövetkezendő hetekben.

-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Milyen játékosaid vannak ami muszáj lenne a kezdőbe, mekkora a keret,milyen ligákat szeretnél, milyen felállás?
4-3-3 helyett egy 4-1-2-1-2 széles esetleg nem tetszene? Írd le ezeket, megpróbálok én is összehozni valamit. -
A guru
addikt
Aubameyang SBC adott egy OTW Locadiat, egész jól jöttem ki ebből is, kb 30k profit összejött ezekből az SBC-kből.
Stylerr: Szerintem inkább olcsóbb, de a hétvége miatt még talán nem.
-
Stylerr
addikt
Ha kijon a prime Sheva, akkor a 88as illetve 86os verziója olcsóbb vagy drágább lesz az SBC miatt?
-
aswyx
csendes tag
Valaki hasznalja OTW/IF (esetleg karacsonyi) Mkhitaryan-t? SIF Sterling van most ott, papiron Miki jobb kellene, hogy legyen.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Messi 4 meccs 8 gól 2 gólpassz, úgy, hogy valami Serie A-s majom ellen elbuktam a DKT döntőt. A 163 centis általános iskolás Insigne úgy lökte fel a 2x akkora védőket, hogy már röhögtem kínomban. 45 strength, 35 aggression...

-
Szigma70
addikt
válasz
Sasa22
üzenetére
Szia
Glik helyett javaslom Perint, Shadow lappal, nálam jó. IF Pastore pedig jó. Jó helyen is van, nálam remek labdákat osztogat és jól is lő. Én Hawk lappal haszálom. Fabinhobol én a Mikulásost használom, hibátlan, talán a legjobb CDM ami megfizethető. Dani Alvest szeretem, de nálam IF Sidibe jobb.
Én lecserélném Verrattit, de sokan esküsznek rá, sztem egy Sansone, vagy Cyprien jobb. Nálam Silva sem hozta az ára minőségét, egy Laporte, vagy egy IF Marcelo jobb sztem.
Roussilon IF lapját használom, az jó, vagy IF Marcal -
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Juventus, AJax, Fulham + chelsea is...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
hmm érdekes, mert ez a ToDOUltimateTeam eddig mindig eltalálta az iconokat. Akkor Milan és MU játékosokra fel !

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Csak redditen láttam!

-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Múlt héten volt Jay-Jay és Pippó. Kétlem h 1 héten belül jönne icon, legalábbis eddig mindig eltelt legalább 2 hét köztük, de a 3 az átlagos.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Eszembe jutott még 1-2 dolog!

Ti emlékeztek még rá, hogy tavaly a Bundes TOTS kiválasztása hogy zajlott? Mert Gulácsi elég jól véd és ha esetleg szavazásra kerül sor, akkor abban jók vagyunk!
Illetve ha a pálya bal vagy jobb része felé támadok, akkor azt az esernyőcselt hogy kell kivitelezni?
Állítólag a mai két ikon Shevchenko és Van Der Sar lesznek!
-
etaclan1984
őstag
válasz
Sasa22
üzenetére
Szia én ligue1-el tolom a 18 kezdete óta. Pastore és Verratti felejtős, mindkettő barom gyenge. Helyette Seri iszonyat OP, SIF Luiz Gustavo-val pedig el se hiszed mennyire megleszel elégedve. LB-be Marcal mostanáig megvolt, most egy SIF Telles-re fogom lecserélni, de egy rossz szavam nem lehet rá 15 héten át kiváló volt. Thiago Silva nem ér 3000es Marquinosnál többet, szerintem luxus. IF Marcelo is hihetetlen OP ilyen kevés pénzért. Ruffier pedig szerintem legalább LLoris szint csak 5x olcsóbb. Ez a keret 100ból kihozható, nem is kell eladnod Thiago Silvat és Pastoret hogy próbálgasd a különbséget. RB-be IF Meunier-t ajánlom még, de az már a kereted felett van, ha esetleg eladod az előbbi kettőt kipróbálhatod.
-
pe3mario
tag
válasz
Sasa22
üzenetére
Írtam a kedves EA-nek, hogy elég gusztustalannak tartom, hogy eladatják a terméküket méregdrága áron és annyit nem hajlandóak tenni, hogy száműzik a csalókat a játékból. Főleg a 99-es csalásos buzikat.
Kaptam egy választ .: teljesen mindegy melyik verziót veszi meg az ember, le lehet győzni a standard editionnal is a csalókat. köszönöm szépen, ha így áll hozzá az EA, akkor nincs mit küzdenem a továbbiakban. -
Sasa22
tag
Köszi, CDMre is szükségem van, Őt akkor kipróbálom.
Amúgy neked grat a nyitáshoz
-
Sasa22
tag
Sziasztok!
Először is köszönöm a sok tippet, ötletet, amit eddig kaptam tőletek, nagyon sok hasznos infóhoz jutottam a fórum által, az elmúlt egy évben. Nem is tudom miért nem regisztráltam be előbb

Lenne néhány kérdésem hozzátok.
A tegnap befejeztem a Ligue 1 SBCt, nagyon csábító volt ez a Cavani lap, és most egy csapatot szeretnék építeni köré.Jelenleg ezt próbálgatom, kb 15 meccset játszottam velük, és túlzás lenne azt mondani, hogy megvagyok elégedve.
A támadó trió, az nagyon tetszik, Balotelliben pozitívan csalódtam, Cavani egy állat, Mbappe pedig még mindig OP.
A középpályán már vannak problémák, Verrattival nagyon meg vagyok elégedve, jól passzol, jól szerel és annak ellenére, hogy ilyen alacsony a fejpárbajokat is többnyire megnyeri.
Pastore konkrétan nem tud 2 egyeneset rúgni a labdába, elnyomják, lefutják, szerelik.. Probáltam már mindenféle chemmel, de mindig ő lóg ki a legjobban a csapatbol, negativ irányban.
Fabinho sem jött be, nagyon kínlódok vele is. (Bakayoko után mondjuk nehéz lesz megtalálni az igazi VKP-t)
LB pozicióra ötletem sincs, de Roussilon nem elég oda. Glik is nagyon darabos, őt is lecserélném.
A pénz elég szűkös 100.000 coinbol kellene kijavitani ezt a keretet.Szóval ha valakinek valami ötlete, tapasztalata van, azt megköszönném.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Grat!
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az igen! Szép fogás!

Én nem merek már ilyenekbe embereket tolni, mert SBCkhez jobban kellenek. Persze lehet szerencséd is (mint most), de én abban nem annyira bízom.
Messivel sima Seasonsben tolom inkább, így nincs hiányérzetem
. -
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
4-1-2-1-2 (2) lenne in-game? Szerintem felesleges variálni, tedd Muriel-t, meg Messi-t ST-be (7 chem-en is tökéletes), Rui Costa CAM.
-
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Ne már! Mi a baj csóri Ronaldoval?

-
A guru
addikt
Meghívott: Kérdezted hogy fog alakulni IF Boateng ára, nem tudom jött-e válasz rá, de leírom: Szerintem 400k alá nem nagyon fog menni (PS4), gondolom PC-n is megy valammennyiért, annál nem igen lesz olcsóbb.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nincs jó balszélső?
Halloween Carrasco
SIF Gonçalo Guedes
IF Tello -
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Először is Grat

100k kell Plehez...
Arra gondoltam inkább Pele árából ezt a csapatot felhúzni
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Deulofeu.
-
Expendable
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezután egy szavad sem lehet többet a nyitásokra...gratula

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
dejvid8
üzenetére
Köszi srácok! Hát az biztos, hogy ez már kijárt nekem...

Milyen hibridet lehetne vele? Most próbálom úgy, hogy 433(4) kezdő felállás, Rui CAM, Messi RW, IF Muriel ST, de sehogy sem jön össze Murielnél a chem, mert nincs jó balszélső a LaLigában.Fifaisshit: Mennyi kellene az öreghez? Amúgy szerintem Alvest add el, úgyis Valencia a legtúlhúzottabb RB a játékban...

-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez igen, az egyik legnagyobb ikon, megérdemelted már. Mostmár egy darabig nem mondhatod hogy nincs szerencséd
Mehet egy durva hibrid csapat vele 
-
Digestive
veterán
Xboxon nem megy semmi! Mi ez és meddig tart? Tudtok valamit?
-
thebigK
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nemhiszem, hogy a 4 1 2 1 2 szuk, vagy a 4 3 2 1 a ludas. Csak nemtudom felvenni a tempot, ennyi. Probalkozok majd tovabb
-
dejvid8
őstag
Tud itt valaki oroszul valamennyire?
Google fordító nem akar normálisan fordítani, erre ( такой ты стремный щегол ) azt kaptam magyarul hogy "olyan ravasz róka vagy" . 
3-2-es győzelem után ezt az üzenetet kaptam egy orosz playertől, és kiváncsi vagyok rá hogy reportolnom kell e vagy nem
-
Meghivott
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Én már kipróbáltam. Semmi változást nem tapasztaltam. Pedig fele ilyen értékekről állítottam át és más utasítást nem nyomtam ingame. Érdekes.
-
thebigK
addikt
16 DKT próbálkozás és egyszer sem sikerült megnyerni, ennyire még nem égtem játékban, mint az elmúlt 3 napban az idei fifában. Nem érzem se a taktikát, sem a játékosokat. Erre a WL-re már silver2től jár az auto kvali? Ha igen, akkor mákom van, ha nem, akkor lesz egy nyugodt hétvégém

-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Hát én fejlesztenék egyet a helyedben.
Amit én raknék be az 50
50
Free
50
60
40
Free
45
45
55
Organised
Védőknél minden alap.
2 CM Stay back conservative
CAM: Get forward free form
LW cut inside get in behind free form
ST: alap
RW: stay wide get in behind free form
Aztán játék közben megnézném hogy az LW vagy az RW aktívabb és amelyik aktívabb azt az instrukciót használnám a másikra
De ez csak amit én használnék. -
BenXL
aktív tag
IF Firmino jó CAMba? Vagy kit kéne vennem BPL CAM-ba aki ST-CM szóval nem szélső az eredeti posztja? IF Williant váltanám le.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem meg nem ! Én idén elképesztő sokat snipeoltam, most is és olyanokat amikre ha tényleg botoznának 100%hogy rá lennének állítva. Nem nagy és drága IF-ekre gondolok, de pl Mustafi-t rengeteget hoztam már el 1700 körül amikor a legolcsóbb 4000 volt. Özil-t is rendszeresen hozok el 4-5-7 ezerrel olcsóbban a a piaci ár alatt. Ezért én (naiv
) tényleg elhiszem hogy nem botoznak marketen. -
dejvid8
őstag
Fú basszus, ha kitanulnám ezt a nagyon gyors snipe dolgot, mennyit lehetne kaszálni..Pedig nem vagyok rossz benne, PC-n nagyon sokat sikerült, de XO-n nagyon nehéz. Néha-néha sikerül valamit, de most pl, Bartrák, Mascarellek,Coke-k, tehát német ligás spanyolokat egyet sem sikerül. Pedig röpködtek a mascarellek 700-ért, bartrák 1500-ért...A számláló le se ment még 1 óráról, de már vitték. Durva. Emberek az ilyen snipeolók egyáltalán?
Aztán ráhagytam, mert ki dobott az UT , és ilyen biztonsági cuccal tudtam csak visszalépni.
-
Aguinaga
őstag
Ehhez a 4-3-3 (4)- hez tudtok valami jó custom taktikát player instructionökkel?
Nekem ez a
60
55Org
60
50
50Org
65
55
45
CoverNem adja
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
még Bernat, Mascarell tuti
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Shaktar-os Butko-t tőlem most vittek el 6K-ért XONE-on.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Kik azok még, aki most ilyen 7-10k-t érnek?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
tegnap megcsináltam kb 20 ropiból futbin alapján...
egyébként érdemes eladogatni azokat a játékosokat, akiket ott ajánlanak...
pl.Duricát (Fenerbahce) 10 ropiért vitték el... -
Jamesford
csendes tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
érdekes, hogy egy viszonylag lomha csapattal sikerült a WL kvali.. Gratula! In game is ezt a felállást használod?
Az az érdekes, hogy az eddigi fifákban rendszeresen tagja voltam (ps-en) a Div 1.-nek..
Most viszont div 3. a csúcs.. mondjuk a Wl kvali még nem sikerül soha..
buktam döntőt jó párszor..[link] <-- in game mindig más felállást használok..
Esetleg ha valakinek van ötlete, hogy mikor érdemes WL kvalit játszani az írhatna ezzel kapcsolatban.. régebben írták a csütörtök estét.. Akkor viszonylag könnyebb bejutni?
-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én még tegnap megcsináltam, mert 1-2 embert kellett csak venni hozzá. Nekem sajnos jobban megérte volna eladni az emberkéket, de ez van.
-
Kristof_94
nagyúr
Futbin szerint már 92 az új SBC...

-
Lori82
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Nekem is ömlik a fos.Megcsináltam egy +82-es SBC-t,beleraktam kb 10-15 k-t jelenlegi áron és jött egy Claudio Bravo
Szerintem amikor sokan és sokat nyitnak nem szabad 20-30 csomagokat nyitni.Meg próbáld meg azt is,hogy a nap különböző szakában nyitsz.Lehet baromság,de én azt vettem észre ,hogy reggel ,dél körül ,kora délután jobbakat nyitok mint este vagy éjfél körül -
LedyGyuszi
addikt
válasz
s0p0q0r
üzenetére
fürgébb, gyorsabb és leég nagy gólokat lehet vele akasztani! Costám nem sokáig volt, de míg vele beálltam labdát fedezni, passzolni, addig Dzséjdzséjjel inkább a gyors first touch és passz a kulcs, kicsit másképpen kell vele játszani.
Kérdés te milyen stílusban játszol...
Egyedül a strenght lehet gyengusz, de majd tesztelem architect lappal is!
-
etaclan1984
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Így van. Nyáron azért nem volt OTW update mert vége volt a bajnokságoknak, tétmeccseknek és nem volt amire kapjanak és TOTS nem számított bele. De idén lesz VB ami miatt lesznek majd iMOTM-ok.
-
nyervi
aktív tag
ez a Juanfran valami eszméletlen beteg lapra sikeredett
vettem egyet kipróbálásra, hogy majd ha úgy van jól eladom. de úgy nézem nagyon meg fogom tartani. ez a pali mindenhol ott van a pályán 
-
gabigyerek
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Na kicsit a tervezett időpont után, de feljutottam a div1-be.
(vagyis még nem, de a promotion megvan, már csak az a kérdés, hogy a hátralévő 1 meccsel behúzom e a címet)A taktika divisionben működik
Továbbra is vicc 
Rájöttem, hogy ha a latency jó, akkor nem érzek hátráltatást. Lehet, hogy az egész eddig is a delay miatt volt?

A lényeg, hogy ha kikapok, jogosan, ha nyerek, úgy érzem az is jogos. Szóval a 16 óta először vagyok megelégedve a gameplayyel.
Irány a div1 győzelem

-
Digestive
veterán
Próbálta már vki az új Akét? Az agility és balance értékei tetszenek. Benatia és Rio nagyon jók együtt de még mindig kapok amiatt gólokat, h a CB-k úgy fordulnak a támadókhoz képest, mint egy csatahajó. Lehet veszek egyet ha már emberi ára lesz kipróbálni. Azért jött az ötlet, mert tegnap játszottam egy olyan hátvédsor ellen, h vért kellett izzadnom míg átvergőttem rajtuk...
Alex Sandro, Alba, Walker, Valencia

-
Fifaisshit
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Nincs de van közte egy VB idén

-
Francesco003
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Onnantól nincs tuning mikor vége a 17-18 bajnokságoknak....tavaly volt egy otw pogbám és utolsó totw (ami már kb az idei 2.3.forduló )lehetett de még kb augusztus környéke.Volt nagy botrány de EA kitartót ,hogy az már kövi szezon mi meg hiába írtuk ez meg a Fifa17 rabló banda....
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Volt up az OTW lapokon nyáron is, csak egy árban mentek az IF lapokkal.
-
ShiberMonkey
senior tag
Amúgy az összes passra (kivéve crossing) hagyjátok 50-en lehet hosszan vagy röviden játszani.
Shooting is felesleges 60-70-en. Én 30-cal használom és 3-4 gólt lehet vele rúgni. Az az érzésem hogy amióta a shootingot levettem és "Double free formot" játszok sokkal kombinatívabbak a játékosaim. Kipróbáltam a tegnap említett taktikámat az első számú csapatommal és velük is nagyon jó volt.
4-5-1 (2) (nem a 2 CAM-os) nagyon jó. -
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez a hivatalos álláspont:
Q: When do Path to Glory Contender items get updated?
A: The items get automatically updated when a new Team of the Week, Man of the Match, European Team of the Tournament, Hero, or Record Breaker promotion is released, provided that the player is included.
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na ezt nem tudtam. Tényleg? Honnan van az infó?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Remélem este nem b.szakodnak, mert falnak megyek! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerintem amikor sokan és sokat nyitnak nem szabad 20-30 csomagokat nyitni.Meg próbáld meg azt is,hogy a nap különböző szakában nyitsz.Lehet baromság,de én azt vettem észre ,hogy reggel ,dél körül ,kora délután jobbakat nyitok mint este vagy éjfél körül