Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Az a baj, hogy még mindig igyekszem tisztességesen játszani...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Nyertem már DIV1-t is, WL-ben idén is elértem vagy 3x a 17 győzelmet, ott már csak 1 kellett volna az elithez.

-
dudu5130
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
A FUT-ban ezek sose fognak megvalósulni mert akkor nem lesz irányított a játék menet.
-
Toguro San
tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Tetszik nagyon amiket írtál! Valóban egy erősebb presszing után lehetne "látványosabb" a fáradás, aminek a jelei lennének amiket írtál is, a párharcok vesztése és a pontatlanabb passzok.
(én legendás szinten játszom) és amiket hiányolok még azok a "potya gólok"
pl.: Nagyon sok az olyan gól, ami mondjuk a kapus mellett megy él, mégis akkorát ugrik a kapus, mintha a sarokra menne a lövés.... ezt potyára nem venném.
Viszont ilyen ölbe menő labda, el-el csúszna a kezéből, vagy 1-1 hazapassz is lehetne kockázatos... nem tudom, ilyesmik.
Lehet gyengébb fokozaton nagyobb az esélye, nem próbáltam, de legendáson nem tapasztaltam még... -
Yodamest
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Yodamest a PS nevem vegyél fel
rajtad letesztelem a bundes csapatot 
-
readonly
csendes tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ez a vb mód kimondottan kíváncsivá tesz. Pl chemistry hogyan fog működni?Vagy mindenki a német/francia/brazil csapattal fogja tolni?
-
Stylerr
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
PC-s vagy?!
-
thebigK
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Nem felesleges. Legy kitarto, indokold meg es lesz kompenzacio
-
77Guba
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Köszi szépen!
-
77Guba
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
És milyen chemistry lapot használsz FB Asamoah,Nainggolan,IF Allanon?
-
sz_abika
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
High pressure labdaszerzesig működik gyakorlatilag nem egy konstans allapot ha Dpadrop allitod be.
-
ali75
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Üdv.!
Ezt én sem nagyon értem!
A csatárra is és a szélsőkre is (come back to defence)??? -
Datsyuk
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Köszönöm!Pont erre az alakzatra akartam váltani a héten, hogy legyen egy kis változás végre mert a csapat már nem mozog úgy mint régebben.
Van ezen kívül valami speciális beállítás amit érdemes használi?
Custom tactic pl? -
nyervi
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
köszi! kipróbálom

-
Yodamest
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
magyarán a meccs közben a D-padon 2X megnyomod a le nyilat.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ezt egy kicsit ki tudnád fejteni?
"High Pressure (Balancon)" nem teljesen értem.
Tehát meccs elején csak nyomni kell egy high pressuret , minden más érték pedig legyen Balance-on? -
nyervi
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
pont úgy egy órája próbálgatom
milyen custom tactic-ot használsz? -
Z'Z"
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Felefleges felvenni olyan nagy értékre, nálam 50-en van, majd próbáld ki.
A legutóbbi meccsünkön is jól működött, azóta így használom. -
adamm1018
csendes tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
shadow lap van most rajta mostmeg csak a kondiával van bajom de a TOTW lapjára lenne keret ezzel az Auba -Werner cserével , Naldo SIF lapját is kinéztem már magamnak

-
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Még mindig nem értem. Az a baj, hogy nem játszik helyetted a gép vagy...?

-
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Irányítani kell vagy manuálisan, vagy néha team mate cointain.
Guru: +1
Még a 65-65-45 se rossz.
-
arpo04
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ha lenne IA akkor a vedok tolodnanak es mindig a kapu feloli oldalt zarnak. Nezd meg hogy helyezkednek azok a vedoid amit nem iranyitasz. Sajnos sok mindent nem lehet kezdeni vele. Terulet vedekezesre ebben a formajaban a jatek alkalmatlan.
-
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Most őszintén nem értem a problémád. Tegyük fel 60-as press-nél 20 méterre vannak a kaputól a védők, ha elkezd feléjük futni a csatár, akkor ők tartsák a pozíciójukat és álljanak egy helyben?
Nyilván, hogy a kapu irányába hátrálnak. A szélső védők meg jó, hogy befelé húzódnak 40-es szélességnél.60-65-45 szerintem a tuti.
A védelem teljesítménye szerintem idén 90%-ban a középpályától függ, ha ott nincs 2-3 szűrő aki visszajön védekezni (is), akkor a védők sem érnek túl sokat, mindegy milyen a CT.
-
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
BPL-BPL-BPL ha megfizethető kategóriát nézzük. Szerintem minden ligában minden poszton vannak jó játékosok.
Az igazán jó, ha van 5 ikonod a csapatban, mert akkor a maradék 6 helyre már bárkit rakhatsz meglesz a 10 chem.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
ettől függetlenül nyertél volna, ha coinban van az az összeg...

(#23284) thebigK:
sim lapja a legjobb középső CAM bundásban! sztem máshol is felvenné a versenyt abban a poziban! -
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Nyilván igaz amit mondasz.

Csak Neymaron a megvásárlás óta (1,05 millió) buktam 400k-t...
-
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Nekem is kéne tesztelni Blancot.

Késő este.
-
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ezek a képek még régi fifából vannak, ott még elmagyarázták, hogy mi mit jelent, ebből tanultam meg én is beállítani. Hasznos link, berakom majd a topik összefoglalóba. Köszi.
-
sz_abika
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Nekem volt Vili, sehol sincs, Lozano sokkal jobban adta.
-
Csokipuding8
tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Mindenképp meg fogom nézni
De közben az eaids próbálja jóvá tenni szarságait. Pottyant egy ember akit mindenképp meg akartam venni. Meg a legnagyobb nyitásom ever. Juan Cuadrado. Ezzel annyi a problémám hogy az univerzum így akarja manifesztálni az olasz csapatot szerintem
Este minden kiderül -
Yodamest
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
ezekért éri meg leülni elé újra és újra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Más:
Említettétek tegnap seasonsban a kupákat, hazaértem hát mondom megnézek már egyet és kiválasztottam ezt az EA shield cup vagymit. Arsenalt kiválasztottam, nem szeretek a legerősebb csapatokkal nyomulni. Hát nem volt könnyű egyik ellenfelem sem, első meccset hosszabbításban nyertem 5-3-ra, aztán jött egy viszonylag könnyebb 3-1, majd egy megint nehéz meccs 4-3 végül a döntőben egy francia válogatottal jött a végső ellenfelem.A csapata jóval erősebb volt, lőtt egy gyönyörű szabadrúgás gólt és szerintem azt hitte, hogy majd azzal nyer... 1-0-ra vezetett a 89. percig, egyszerűen Lloris mindent, a szememet is kivédte, képtelenség volt. Viszont ekkor sikerült egy ívelt labdával a Lacazette helyett becserélt Iwobit!!! játékba hozni, aki gyönyörűen levette a basztit majd egy jó 20 méterről elképesztő nagy gólt lőtt a hosszú felsőbe Llorisnak!!! Na mondom ez a jó csere! Iwobi bassza meg!
Így 1-1-el zárult, hosszabbításban is maradt ez, majd büntetőkkel nyertem így első tryra mondhatni meglett végül a kupa.Utána tetszett hogy megmutatta az ellenfelem döntőhöz vezető mérkőzéseit is, hát ahogy elnéztem neki jóval könnyebb ellenfele voltak mint nekem.
Ilyen 3-0, 3-1, 3-0, eredményekkel jött el a döntőig, de ott rajtam már fennakadt hehe! Érdekes volt. -
Csokipuding8
tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Bailly már volt, nem volt rossz, de semmi extrát nem nyújtott. Van Dijket csak úgy gondoltam h kipróbálom mert ránézésre jók a statjai, és az a helyzet hogy ő kötelező ember hátul egyelőre. Igen, a wr miatt hajlamos előre szaladgálni, de mindig visszaér valahogy. Nagyon hatékonyan játszik, jól szerel, mindig lefejeli az ellent... őt hagynám. De ezt a Stones gyereket meg fogom nézni mostmár. Köszönöm a tanácsot

-
Yodamest
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
A fáradás egyébként real tényező, benne van a játékban, csak gondolom a szuper csapatokkal, minden játékoson 90+ staminával nem veszitek észre. Egy Jesus persze, hogy fut 110 percen keresztül 90-es stammal. Én nagyon is éreztem a stamina fontosságát, amikor calcio csapatot raktam össze és ott minden játékosnak ilyen 70 körüli volt a stamja... 2. félidőben már alig bírtak megmozdulni, utána visszaváltottam a BPL csapatra ahol mindenkinek 80-90 a stam, hiszen angol bajnokság és voálá egyből futottak 90 percen át. Szóval ez jól van megcsinálva, csak mindenkinek szuper játékosai vannak és igazából elvesztette a jelentőségét.
A fizikum is jól meg van csinálva, abszolút érezni lökdösődésnél, hogy van jelentősége. Sok gólt szereztem már úgy, hogy egész egyszerűen egy Ibrával vagy Lukakuval átlökdöstem magam a védőn és képtelen volt szerelni a fizikumom miatt. De ez sem lehet fekete és fehér, szóval az sem lenne jó ha kőbe lenne vésve, hogy na ha te Lukaku vagy akkor 100% hogy átfogod magad verekedni mindenkin és gólt fogsz szerezni, ennyire egzaktra nem csinálhatják meg, mert akkor mindenki csak arra menne rá.
-
Szigma70
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Sokkal komolyabban kéne vennie a játéknak a Chemet, legyen butulás ha nem stimmel, megtiltani az alakzatváltást meccs elején, és a kezdő 11-böl kellene a ratinget számolni Jobban kellene fáradniuk a játékosoknak, és csökkenteni a rásegítéseket.
Hirtelen ennyi -
LedyGyuszi
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
én azt sajnálom, hogy kivették a német vonalat: Effenberg, Beckenbauer, Brehme, Lehmann...mondjuk ezek közül csak az első kettőt sajnálom igazán!
Remélem jövőre jön egy Oli Kahn végre és legalább Effe visszatér!
-
Szigma70
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Az a Molina nekem is megvan. Hihetetlen szélvész

Egyébként játékban nem is ennyire lomhaÉn nem foglalkoztam chemmel, az 5 játékosomon kívül betettem a maradék posztokra a klubban lévő legjobb
ezüstöket, oszt jónapot. Ügy se WL-ezek. Mindíg csak bejutok, de még 1 WL meccset nem játszottam
-
Szigma70
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Remélem nem vitatkozunk, csak beszélgetünk.
Engem csak a sírás szó basz fel kicsit. Had írjam már le a kritikám a játékkal kapcsolatban, és ne kapjam azt, hogy ne sírjak.
Én se írom be, hogy ne mutogassátok mit nyitottatok, mert nem kell a dicsekedés meg a rongyrázás
Egyébként adom amit írsz.
-
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Megunták, hogy a hivatalos fórum is ezzel van tele.
Hiába, főnökök.
-
Digestive
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Shots on target 4 >>> 5 gól
Tényleg te nyertél!

-
Z'Z"
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Köszönöm!

-
dojan75
tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Èn is ezt a felàllàst hasznàlom. Szerintem nagyon jó. Ma a dktba 2-0/5-0 40 percbe kilèptek elődöntőben 2-1 a döntőben meg 7-0 lett, holnap fogom a wlbe pròbàlni. De nekem is valami hasonló az instrukciò.
-
v-man
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Custom tactic is alapon?
-
Dexar007
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
De akkor a proknak miert megy hetrol hetre? Neztem Boras statjat youtubeon: 1020 gyozelem 13 dontetlen 80 vereseg..
-
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Az ilyet bezárnám a saját wc-jükbe hetekre. Helyre jönne hamar.
Guru: majd kapsz.

Csak maradjon játszható.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
múltkor pont ezt feszegettem, hogy a játék elején lehetett érvényesülni a lassabb emberekkel is...most mi van?pace pace pace... szökő évente jön egy Lukaku, Ibra, Lewandowski, Cavani, Higuain és baráti köre...
-
marcess
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
2-3 hónapja próbáltam a 3 és 5 védős felállásokat, az a gond az 5 védőssel, hogy sokáig kell várni arra, hogy a lb-rb csatlakozzon (még az always overlap inst. is). Szóval ha lehengerlő támadójátékot akarsz akkor mindenképpen a 343 3421 a jobb választás.
-
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Az a baj, hogy teljesen elment a játék az e-sport irányába és ez a mezei gamernek nem kedvez, annak az 500 pronak a világon meg teljesen mindegy milyen peccs jön, attól még ő pro marad.
-
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ez nem lehet indok ilyen mértékű irányítottságra és csalásra!
Már megint a gép ellen játszom és nem a bamba ellenfelemmel.
-
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Instrukciókat én már leírtam tegnap. Ha a CT is érdekel, akkor valamikor bedobom ide, ha gépközelben leszek.

-
nyervi
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
ez egy szuper pecccs
ha rúgok egy gólt, onnantól a játékot nem érdekli, hogy milyen gombot nyomok, azt csinál, amit akar -
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Higgadtság kell ide. Délelőtt nekem Koscielnyvel vágott a gyerek 20-ról egyet a pipába, ezzel egyenlített a 80. perc körül, de tudtam, hogy jobb vagyok, meg tudom verni és hosszabbításban meg is lett. Nem szabad elkezdeni ezen kattogni. Főleg az egyik meccs frusztrációját átvinni a következőre, mert akkor 99% bukó.
-
Digestive
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Szigorúan Hawk!

-
akooos
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Köszi, délután kipróbálom, hátha sikerül megnyerni végre 1-2 meccset.
más: mikor várható szerintetek, hogy újra normális áron menjenek a szaros 84-es lapok? Cahill 9k alatt alig van

-
Szigma70
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Simán Martial, Vagy kicsit többért Rashford
-
Digestive
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Nif Sánchez 50k vagy Martial 6k

-
Digestive
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Coutinho harmat gyenge, tényleg még a szél is felborítja. Son bármelyik szélső lapja jobb nála. Jocó és Rooney meg igazán helyet cserélhetne!

-
sz_abika
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
1830tol nekem is kene 2 az objectivehez

-
Fifaisshit
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Kicsit túl érzékeny vagy a játékra meg a dolgokra nem :?)
Senki nincs ellened nyugodj meg csak néha kicsit sok a sok keserges
Nyugi vedd lazábban a dolgokat

-
Fifaisshit
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Kicsit lazíts ezt is tulporgod

Te 1-2 nap alatt szerettél volna nagyon sok pénzt és arra írtam hogy az nem sikerül szerintem , kicsit nyugodj meg
-
Stylerr
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Fifaisshit felettem tökéletesen leírta, én csak ismételni tudnám.. Mi az, hogy a WF nem számít? PL POTM meg azért van, mert velük van szerződés. És igen, ha te ilyen véleményt írsz, ami ennyire nem releváns, akkor azt sírásnak, hőzöngésnek nevezem mert az.
Belemegyek, mert enélkül nem lehet leírni.. 2 naponta beírod, hogy mennyire nem megy a játék, segítsünk, mert rossz vagy benne. Erre te most ilyenekkel dobálózol, hogy játsszunk Manualon, meg skillgap..
Hidd el, nem hobbiból kötünk bele amit írsz, csak borzasztó bicskanyitogató, hogy 10ből 9szer ilyen jellegű HSZ-eket olvasunk tőled. Többen is írtak már nekem privátban ezzel kapcsolatban, hogy osztják a véleményem.
Nem bántásból, inkább közösségépítő jelleggel írtam/írtuk ezeket neked. -
Fifaisshit
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Azért o kapja mert csak a PL ben van ilyen dij

Azért nem messi kapja mert nem a PLben jatszik
Ha annyira a lap miatt kapják ,most miért nem Aguero nyert megint hiszen az a lap durvább lenne ?
Erre a szavazasra mindenhol lehet szavazni , azt mondom töredéke a fifaval játszó PL csapatos emberek szavazata
Nem számít a WF ? Na ne már

Azért nincs Calcio POTM mert nem az olaszok egyik főszponzora az EA

-
Fifaisshit
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Először is nem az első speciális lapja Salahnak tehát OPnek semmiképpen nem nevezhető

2. Ez a kartya icon szinten ?
a 2csillag gyengébbik lábbal ?
3. Engem nagyon elkerülnek akkor a Salah kártyával felálló emberek mert nem soknál latok akinél meg igen örülök is neki mert olyan ziccereket hagynak ki vele hogy öröm nézni
4. Miért kell egybol sírni ha egy jatekos a teljesítményére speciális kártyát kap mert megszavazzák ,hagyjuk már hogy nem a teljesítménye miatt ha a lap statjai miatt szavaznának akkor Aguerot nyomnak meg feljebb
Nekem nem veled vagy véleményeddel volt baj hanem egybol a hőzöngéssel mert kijött a POTM ha Aguero kapta volna mit szóltál volna ?
mÉs ebben semmi személyeskedési szándék nem volt

-
Fifaisshit
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Szerintem ez most amit írsz hülyeség ne haragudj igenis kellenek az ilyen lapok.....amúgy meg egy fos a salah szerintem 2* gyengébbik láb ??

Ugyan már
-
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ja, engem is ez bosszant fel a legjobban amikor egy nálam sokkal gyengébb játékos valami alibi módon nyer ellenem és megy a dabelés meg a félpályáig futkorászás. Ez a legnagyobb probléma, a fair play hiánya...
Dexar: én ezt hónapokkel azelőtt megmondtam mielőtt idetaláltál és vegyél vissza, mert rossz vége lesz. Peace.

-
nyervi
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
-
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Az online része a fifának szerintem már rég nem a szórakozásról szól. Arra ott van a journey meg a karrier mód. Online az a helyzet amit én magamon érzek, hogy kb. 5 meccsen keresztül tudom a legjobbamat hozni, ami 90%-ban elég bárki ellen. Ez után jön az, hogy agyilag kicsit lefáradok és csak tudat alatt figyelek a játékra, közben meg 1000 dolog eszembe jut meccs közben és ilyenkor bumm jön a szopó. Egy nagy szellemi háború az egész, hogy Borast idézzem: a cseleket mindenki meg tudja tanulni, de a fejben ott lenni és nem felbaxni magad az első bekapott duplakapufás gól után, na az az amit csak az 1-2% tud hétvégente 40 meccsen megcsinálni. Erről szól a fifa, pszichológia, semmi más.
-
Sasa22
tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ha már textura bugokrol beszélünk..
Sok fura dolgot lattam a 800 lejatszott meccsem alatt a 18ban, de a tegnapi az valami fantasztikus volt. Pro Clubs Leauge meccsen nem volt kapu. Egy sem. A két kulacs megvolt a képzeletbeli kapufák mellett de azzal annyi, találomra rugdostuk a kaput

-
Szigma70
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Egy 2 hetes kisgyerek várja otthon

Hiába
R.I.P.
-
törölt tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Tetszik, csak PC-n ez már kicsit drága. De némi változtatással jó lenne, lehet összerakok egy ilyet.

-
Meghivott
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Akkor megnézem Akét.
IF Fernandinho CDM-be szerintem luxus, Aké meg nálam gyenge CB volt. Hátha így
-
Meghivott
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
És D. Luiz?
-
Szigma70
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Az intuició neve: Futbin

@Digestiv
12 meccse nem nyertem, meccsenként 3-4 gólt kapok, szinte csak gold csapatok ellen.
Jesus árából összeraknám az összes ellenfél csapatár majdnem, Nekik minden bemegy, nekem semmi.
Állva várják a paszt, 87-es Fekír, minden passz statja 95 felett van, 5m-e nem tud passzolni.
Vidált és OTW Tolissot ilyen Musa félék rakják arrébb. Lozanót befutja N'Zozi, Walker nem éri utol Giroudot.Ezek a nagy dolgok. És rengeteg középkezdés gól. Komolyan rajtam röhög, aki ellenem jön.
Milliós csapat, és az 50ezres csapattal ver 4-et, de egy skillt nem ismer, bezzeg dabelni tud a paraszt
-
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Nem volt nagy tudomány. Gyorsak szóval mást kellett fejleszteni. Védekezés, fizika és passz. Ennyi. Ezt bárki kitalálja.

-
Szigma70
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Hajrá
Ha béna vagy, és akarsz egy még bénábbal játszani, vegyél fel ps-n

Ommega-70@Kdavid

-
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Átalakítod 41212: [link]
Willian CAM, lehet az IF is, deadeye.
Martial bal, Jesus jobb ST.
Baka CDM.
Fernandinho jobb CM.
Lukaku backbone.
Miranda shadow.
Manolas anchor.
Walker backbone.Beállítod a taktikámat, amit már linkeltem.
60
40
Org
63
30
50
Free
60
55
45
CoverST: get in (mind)
CDM: stay back és cut pass lines
CM: stay back (mind)
LB és RB: stay back -
Joco29
csendes tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Upgrade Fernandinho CM es Kante.

-
kiserik
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Én nagy hirtelen ezzel próbálkoznék. 4321-ből indítva.
-
Szigma70
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Csak neked

Lehet nem tetszik, de próbálkoztam

Uhhh, amíg dolgoztam neked, addigra lett egy Martial
na szép -
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Mindjárt megoldom.

-
Szigma70
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Nem, Radja jobb, csak be kéne építeni a kezdőbe, mert csereként csak 5 chem lesz rajta sztem
-
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Jajj, bocs, figyelmetlen voltam...
Akkor oké. -
kiserik
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Én Martialt biztos, hogy nem hagynám ki. Ingame meg próbáld ki 41212-be Willian CAM-be, Martial LST, Jesus RST.
-
törölt tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
De ha jól tudom a becserélt játékosnak akkor sem full chem-je, hanem csak 5 (legalábbis én így tudom, de lehet hogy 4).
Csak a kezdő játékosokat lehet variálni chem veszteség nélkül, ha minden igaz.
-
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Hát egy 4 chemes Radjánál egész biztosan.

-
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Radja mit csinál ott?

-
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Nem gáz, csak annyi pénzért jobbat is lehet kapni, ez kb minden posztra igaz a jelenlegi csapatodban.

-
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Martial-Jesus-Willian-Bakayoko-Dembélé-Kanté-Rose-Bailly-Koscielny-Valencia-Bego
Szerintem ez még 200 sincs.

-
bvitar
tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ez a csapat nem sokkal drágább mint a jelenlegi csapatod, de szerintem többre mennél velük.
A támadó trió veszélyesebb. A középpályások jobban besegítenek védekezésben és van elég stamina bírni a meccset végig. És így nagyjából kijön a penzedbol ha ennyi van. Ha van több persze meg lehetne rajta tolni egy Sandroval vagy Saviccsal vagy így tovább.....
Két támadó Hunter, Gomez deadeye. Középpálya védelem Shadow. Vélemény?

-
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ezzel a teammel nem csoda, hogy ennyit szenvedsz, főleg ebben a felállásban. Atyaég kolléga mi ez...

-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Én most reseteltem a customot. Annyit változtatok, hogy ha szűk alakzattal állnak fel ellenem, akkor a védekezésnél a szélességet lehúzom 25-30-ra és a cdmeknek man markot és stay backet állítok.
-
Sasa22
tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Én is ezzel a felállással nyomtam az új patch előtt, de most ingame váltok 4-1-2-1-2 (2)re és sokkal jobban megy, úgy érzem "kiherèlte" ezt a felállást a patch.
-
Stylerr
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ne görcsölj már rá ennyire, borzasztó. Ezelőtti napokban kielemezted minden meccsed mint valami szakértő, ma meg azt kéred, hogy tanítsunk játszani? Nézz videókat Youtubeon, azok segítenek a legtöbbet.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Erőltetni kell az interceptionoket, én ezt tapasztaltam. Sokkal nagyobb arányban lehet labdát szerezni, mint eddig.

-
bvitar
tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Van. A net cím úgy kezdődik , hogy m.prohardver.......
Így kezdődjön: www.prohardver (javítsd át, csak ott az elején es ments akar így egy könyvjelzőt)és a böngésződ legyen desktop nézeten. Én is iPhone x-el nyomom így safariban és muxik.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Nem azt mondtam h hazudsz vagy ilyesmi

De lassan tényleg azt sugalod vagy akarod sugalni hogy egy bronz 60as ratingu csapattal is simán lehet vitezkedni a nagyobbak ellen és ez hülyeség

Idén abszolút nem latsz meg silver csapatokat sem ahogy tavaly mondjuk

És a silver lapok árai is max azért magasak mert kellenek sbcbe és nem azért mert lehetne beloluk OPt összerakni
-
getdizzy
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
biztos jó a kép, de nem bírnád linkké varázsolni a képeidet mint úgy általában mindenki más vagy csak simán berakni?
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
tessék:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=333IMG_20180228_145925.jpg
Hogy ebben neked mi a ferdítés öcsém azt nem tudom.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Tényleg tulporgod már

Már már nagyon ferdített dolgokkal
-
v-man
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Nálam most az megy, hogy Shadow lapos népszerű, de olcsóbb védőket (pl Tah, Alves, Koscielny, Manolas, Koulibaly, Mustafi, Umtiti, Carvajal, Florenzi, a felsorolás folytatható 😊) veszek liciten, vagy olcsón fix áron, majd 1-2 e coinnal többért listázom, egy órára. 3-4 kirakás is kell néha, de szépen viszik őket. Meg is vettem Nestát, és megint van 100 pénz a kasszában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

rajtad letesztelem a bundes csapatot
Köszönöm!
milyen custom tactic-ot használsz?

Este minden kiderül![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

na szép