Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Köszi, ezt nem tudtam, most már megy is szépen, jöhet Vieira 😂
-
Szigma70
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Williannál jobb brazil szélső? Viccelsz? Ő még kapus is lehetne

Egyébként Felipe Anderson esetleg, de ha számit a védekezés is, akkor Peres, balra meg Costa
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Okostelefon?
Twitch app vagy akár webes felület? -
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Az appban nem lehet, de be tudsz lépni a weben, ahogy már írtam.
-
Fifaisshit
őstag
Amúgy a twitch alkalmazás a ha nezem hol látom hogy össze van kötve a cuccom a fifaval ?

-
törölt tag

-
ShiberMonkey
senior tag
2 hónap kihagyás után úgy döntöttem hogy kvalizok a WL-re sikerült is tegnap. A meccsek izgalmasak voltal nem éreztem hogy belenyúlna a gèp volt pedig hogy az ellenfél 2:0ról vezetett, de azért mert szlalomozott és a long shotokat tolta. Nem volt baj mert koncentràltam és engedte kijátszani az akcióimat, így megtudtam fordítani.
Mai WL meccs (Brazil csapatom van 3-5-2-ben) IF Mossoró helyett SIF Raffaelt tettem CAM-ba. A gameplay hányadék volt (1:0-ra nyertem).
Azt is úgy hogy IF Vagner Loveval 25-ről lőttem be. Az ellenfélnél Rousillon CB-be húzódott be, IF Alessandrini is is visszament RB-be valamint Bakayokoval 3 szor futott el szélen és adott be. Kèrdem én, hogy lehet az hogy Jesusra (80+-os sprint speed) mindig Roussilon jutott és Firminora aki izmos arra mindig Koscielny ? Willianre is mindig Mané zárt vissza. Pedig a gyerek high pressure ultra attackingon tolta (védelmi vonal felezővonalnál volt).
Amúgy a 3 védőnél: Naldo van kòzépen (nála jobb védőt nem láttam még fifában )
Szögletnél jól fejel, szabadot kiválóan rúg és jól helyezkedik. Miranda és Marquinhos is teszik a dolgukat. IF Neto a kapuban korrekt, nem bakizik és tud nagyokat fogni.
CDM-ben Fred és Paulinho van. Fred baromi jó, Paulinho is teszi a dolgát. Egy jó LM- meg egy jò RM kéne, most Willian és Joazinho van ott, de nem a legjobbak, valami ötlet ? -
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
tavaly már kora délután kijött Tim Cahill, ha jól emlékszem.
-
Chereiose
addikt
Erre a libe Sbc re (barcelonas) tudna valaki linkelni egy olcsó csapatot??
-
Szigma70
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Normális, stabil, DC-k nélküli játékmenetet sme tudnak biztosítani!

Túl nagy fejlesztés lenne!
-
LendvaiFeri1
veterán
Azt kellene már megoldani, hogy telóról/webappból is át lehessen venni a WL rewardokat.
-
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
-
Darabokra
senior tag
valaki leírná hogy kell linkelni a Fut Clubot az accountomban? semmilyen "banner"-t nem látok a twitchen, de még infót sem, hogy mit hogyan amikor rákerestem arra, hogy "easports".. bocsi a hülye kérdésért, ma regisztráltam.
-
Meghivott
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Szerinted 7-kor jön vagy hamarabb?
-
Meghivott
addikt
Nagy cumi lesz ha nem jön az ausztrál SBC

-
v-man
őstag
Ez a mai sbc tényleg jó volt, jött egy Alaba és a spanyoljaim kiárusításából kb. 40ezer tallér 😊
-
Szigma70
addikt
Annó vettem egy SIF Aspast, hátha jó lesz befejezőnek, és mellé kellett a link miatt egy spanyol CM,
ez lett IF Saul.
Aspas ment haszonnal elfele, mert kb Eder szintjét ütötte nálam sokszoros árért, de Saul megmaradt, mert nagyon olcsón vettem és jó ára van.
Tegnap este bevarázsoltam a csapatba, hogy a chemek is jók legyenek, mondom játszatom kicsit mielött coin lesz belőle. RCM ben játszik, 4312-ben
Grizi-Gameiro
SIF Fekir
Matuidi-piros Fabinho-IF Saul felálásbanNos, lehet csak az új seprű jól seper efektus van, de 4 meccsen 6 gól, 4 gólpassz fut szezonban.
Teljesen jó mindenes középpályás a srác.
Jól védekezik, jók a passzai, aggilis, és viszonylag jól is lő távolról. Simán megéri az árát, aki be tudja építeni, annak ajálomKülön öröm, hogy este jött ismét egy PL team szembe, 41212 szélesben, ahol ugye mindenki támadó volt, no az ilyeneket rühellem, és most sikerült kiütnöm a srácot, sztem volt egy kis hendim is, de sebaj, rám fért egy kis öröm
Csodálom, hogy végigment a meccsItt egy mester hármas Saultól, érdekes, hogy csak egy csatáromlőtt ezen a meccsen egy kósza gólt, a többit CM-ek, vagyis Saul

-
Fifaisshit
őstag
Valaki ha szépen megérem dob valami használható twitch linket ?

És elmondja valaki hogyan leszek bejelentkezve az accountommal mikozben nezem ?
-
Lori82
senior tag
Köszönöm szépen annak a kollégának aki megemlítette,hogy IF Alli alig van a PC piacon. 20 éve Fifázom,de csak 4 éve FUT-ozom viszont most megcsináltam az eddigi legnagyobb üzletet. Én nagyon ragaszkodó típusú játékos vagyok,a liga SBC-re is inkább veszek új játékost mint a már régi beváltat beáldozni.Vérzett a szívem,de 165 k-ért vásárolt Alit fájó szívvel kiraktam tegnap este 475 k-ért,gondoltam úgy sem viszik el,de ma reggel elvitték.Ez másnak biztos semmiség,de nekem ez óriási biznisz volt
Nagyon sajnálom Alit,mert nagyon jó kártya volt,de most átalakíthatom kicsit a csapatot, megpróbálok beszerezni egy IF Aguerot Sterling és POTM Sané mellé. -
gabigyerek
senior tag
Remélhetőleg nem csak nálam, de az elmúlt 2 napban (1-2 esetet leszámítva) egész jó volt a gameplay.
Nem volt kirívó belenyúlás, amiket buktam tudom hogy miért, amik X-ek lettek azokat elfogadtam, mert pár fontos ziccert elrontottam, és a győzelmeim is jogosnak éreztem. Jöttek TOTY, Legenda, IF csapatok sorban és tényleg élvezhető volt.A 17-ben talán nem is volt ilyen, de most nagyon elégedett voltam a játékkal még a vereségek után is. Egy-egy kapott gól előtti szituációkban már tudtam, hogy rossz helyre mozogtam, vagy rosszul döntöttem és azért jött a gól, már vártam is, hogy büntessenek, de nagyon meglepő, hogy mehet ez így is...
-
Stylerr
addikt
Most akkor ha ezen a hétvégén megvan a Silver 2, akkor nem kell kvalifikálni magunkat, vagy ezen a hétvégén még a Gold 3 kell? Mert PC-n már volt patch.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Tényleg érdemes megszabadulni a spanyoloktól! SBC-ből nekem jött Di Mariska+ eladtam a külföldön játszó spanyolokat amiből eddig +40k.
-
Digestive
veterán
Nacho 130k-nál jár. De jó lenne előre tudni a piac alakulását. 60-80 között simán lehetett venni az elején!

-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem jobban bejött.
-
kiserik
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezt tudom ajánlani. 433-ból indítva. Meccs közben simán át tudsz állni 4231re, ha széles csapat jön szembe.
-
BenXL
aktív tag
Ezt a Barcelonai tornát hol lehet majd nézni? Twitchen lesz stream?
-
Darabokra
senior tag
ha jól értem, akkor arról beszéltek, hogy meccs közben pl Williant benyomom CM posztra, ott állat?
-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor pl Bakajocó CDM, bal CM Dembele (18-ról ballal életveszélyes), jobb CM Mooy valamelyik változata? Willian valóban ász CMben, de Martial szerintem nem.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Amúgy mindig csak nevettem amikor azt írjatok hogy ok kellenek Cmbe

Nos 65.ben mindig behozom Lozanot és Pirlot ,POTM Sane és Jesus megy CMbe és tényleg mintha kante niangolan lenne ott

-
Meghivott
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Egy IF azért van zsákban

-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mooyból és Youngból SIF. Bár az ausztrál SBC-t megvárnám. Hátha jön Mooy és vagy megcsinálod vagy leesik a SIF ára kicsit. Én eladtam a SIFet most.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Erre valaki?
150k-m van most! -
Digestive
veterán
Draftban volt szerencsém kipróbálni toty CR-t és De Geat. Mekkora egy cheat mindegyik!
CR-nél nem variálták túl az algoritmust. Csak annyit írtak meg a programozó srácok, h mindenképpen maradjon nála a labda. Az hogy a mozgása minden fizikai törvényszerüséget hanyagol nem számít!
Teleportál, megnyúlik, megáll a levegőben. De Geaval meg vártam a tizit, gondoltam középre jön és hozzá se nyúltam semmihez és totál magától eldölt és kiszedte az alsó sarokból a lövést!
Igazából egyiket se kell irányítani. Maguktól működnek! Vicc! -
akooos
veterán
válasz
dudu5130
üzenetére
Wilson jelenleg a csatárom, brutális a csávó. Messziről is jól lő, a termete ellenére is sok gólt fejel. Arnautovichoz nem volt szerencsém, de ez a Wilson brutális, OTW Morata helyett játszatom és sokkal jobb.
ehh, twitch témához:
Players that get Twitch Drops rewards are randomly selected.
If you’re selected, you’ll see your reward in FUT within 24 hours of the event.Hát kösz, akkor tuti olyan fogja kapni aki nagyon rászorul
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Meghivott
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Sikerült. Mobilappból simán klikk a hírre és követni a részleteket.
-
Meghivott
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nem vágom a twichet de regisztráltam. Hol kell linkelni a kettőt, twichben vagy a fifaban? Köszi
-
dudu5130
őstag
Most azon töröm magam,hogy ST Arnaut lecsereljem-e Wilsonra. Szerintetek?
-
akooos
veterán
Srácok valaki tudja, hogy mikor és milyen live event lesz Twitchen amiért in-game ajándék jár?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
úgy kalkulálj, hogyha jól számolom, akkor alap esetben heti 10-11 pakkot mindig össze tudsz gyűjteni!
(3 db SB, 3 db WL, 4-5 MM)(#14120) s0p0q0r:
jól lehagytál baszki, én még csak kb. 140-nél tartok...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lori82
senior tag
Sziasztok.Courtois-ra milyen chemet pakoljak?Shield,Cat,Glove??
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Siman ossze lehet annyit szedni. En most a teli otwre gyujtogetek 2 honapja. Nehany hijan van 200 kulonbozo gold pakkom. Otwig boven meglesz a 200 is. 🙂
-
MdewC
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Az tuti!

Nagyon szuper itthon babázni, segíteni.

Anyuka elaludt, babó elaludt, mondom letolok 1-2 meccset, de 6 percenként mentem ellenőrizni, hogy minden okés-e.

Van fullos légzés figyelő, de még be vagyok sózva.

Jó volt a game play.
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek ha a BPL TOTS-ig gyűjteném a mindenféle sbc csomagokat mennyit lehetne összegyűjteni? 100-120db-ot?

Illetve szerintetek milyen csapattal érdemes indulni a WL-ben? Maradjon a jelenlegi csapat? Esetleg legyen egy Werner-Gnabry vagy Muriel-Yedder duó ugyanebben a felállásban? Arra is gondoltam már, hogy váltanék 4231 szűkre, de nem tudom segítene-e valamit...

-
eM'82
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
megérte! dobott egy Aubameyangot
. -
Fifaisshit
őstag
Jelentem új SBC aki nem látta volna Mega packert

És bomba áron lehet szabadulni a spanyol jatekosoktol

-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én már láttam pár hónapja ezt a kártyát csak más köntösbe ,rózsaszín feketébe amikor elnyerte az év ausztrál játékosa díjat azt hittek lesz olyan sbc is mint a dánnal, irrel meg MLS el volt
én örülnek neki mert nálam alap ember 
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Állítólag fake, de ő lenne a legvalószínűbb az ausztrálok közül. Gondolom felverte az árakat rendesen. Én tegnap este vettem párat olcsón. Remélem azért 50-60k-nál nem lesz több, néztem Cahill IF-jét, hogy nincs 40 alatt...

-
Santana01
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Mi kellhet hozzá?

-
Digestive
veterán
Vettem egy Taliscat kíváncsiságból. Kb annyira szép a mozgása, mint Crouchnak!
Viszont irgalmatlan löketeket lehet vele a kapura zúdítani! Tényleg elképesztő... -
s0p0q0r
aktív tag
Srácok!
Megéri TOTY Bonucci azt a 700K-t? Úgy értem el lehet árában adni később? -
peetie1
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Sergej Milinkovic Savic
-
Fifaisshit
őstag
Gyerekek mehet a Columbus
)
40lapra nem mertem venni többet úgy be zuhant egész nap 1400ra most 2700az alja ....most kell eladni
viszik 
-
dudu5130
őstag
De miért jó ezeknek a hurkáknak ha egy meccsen mákolnak 2 gólt és végig nézik? Még csak nem is szép... Egyszerűen nem értem.
-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én 50ért is láttam, mikor kezdődött az ész nélküli nyitogatás tengap... Csak nem mertem venni, hátha lemegy az ára... Majdnem

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Anycubic Photo Mono X nyomtató
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

30K-t megért szerintem a brazil keretembe, de lehet inkább CM-be kéne alkalmazzam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)