Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiserik
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
PC?
-
Kristof_94
nagyúr
4231 szűkre mi a legjobb custom tactic?
-
ShiberMonkey
senior tag
Valaki aki ért a játékhoz válaszolna.
Hogy lehet az hogy a gyerek öszerak egy Gintert egy Koscielnyvel meg egy Fahrmannal 2 piros linkje van Koscielnynek, még én a Koscielny-Varane-Mandanda triót küldöm harcba és neki Koscielny egy félisten 16 oson belül úgy szerel hogy előtte marad a labda és utána félpályára indít még nekem Sentinel lappal (nem high pressure nem low pressure taktikán) áll egyhelybe és futják le a csatárok sorba? Minden meccsem 4-6 gólos. Mi a baj velük ? Vagy velem ? És most nem Del Pierot vagy Henryt akarom megállítani csak Wernert Jesust vagy Martialt. -
sz_abika
addikt
Elkezdtem minden lapomat beforgatni upgradekbe...jött IF Aires, Jordi Alba...na mondom akkor bedobok egy Winter upgradet is.
Diego Costa , gondoltam hopphopp, ez jó lehet. Erre 70k? Sérült és nem várunk tőle semmit az Atleticoban sem?

-
dejvid8
őstag
Érdemes beruházni egy OTW Edersonra? Jelenleg 75K körül mozog az ára, mehet ez még lejjebb?
Használnám is persze, meg esélyes hogy kap egyszer egy másik IF-t. -
BenXL
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Drágák? Én délelőtt csinálgattam párat és 1500-1700ért vettem a 82-eseket.
-
Kristof_94
nagyúr
Na én nyomok egy untradeable summer sbc-t, hátha dob egy Mbappe-t. Viszont többet lehet nem, mert rohadt drágák ezek a 82-es játékosok...
Az EA tudja, hogy kell odaverni egyet a piacnak. -
dejvid8
őstag
válasz
üzenetére
Ez jól hangzik, lehet egy próbát megérne. Jelenleg IF Obiang van, jó-jó, védekezésben teszi a dolgát, akárcsak egy sima Fernandinho vagy Baka. De azok a távoli lövések, befejezések hiányoznak az előrefutó CDM-től.
Rooney lehet jó lenne, bár a magasságával nem tudom mennyire fogok tudni megbarátkozni.Bár a végén lehet Yaya lesz a választott, ő olyan még hogy tud bombázni. Bizonyított is már nálam.
-
nyervi
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
azért mert a lényeg, hogy fusson, mint a nyúl
valamelyik nap draftban 2-0-ra ki voltam kapva, szünetben lecseréletem a két cdm-et Neymarra meg Rashfordra.szerinted? nyertem 3-2-re.
ennyit a játékról, meg a latency-ről meg a statokról
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Erre valaki?

-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Ezért (is) bírom az öreget.

A Guru: megtiszteli a tudásod.

Mondjuk nekem is befeszül a tenyerem, ha meglátok egy ilyet. Annyiban mondjuk jobb, ha nem sikerül, hogy nem ragelek, mint amikor sima Son vagy Martial mákol. De édesebb a győzelem is. Már ha sikerül egyáltalán.
-
A guru
addikt
Valaki árulja már el miért dob össze csak és kizárólag 6-8 iconos csapatokkal, Neymarok, Ronaldok mindenhol én meg 15/9 winnel állok. Mi az isten ez?
-
BenXL
aktív tag
Hát ez a Salah 2 meccs alapján közelébe sincs IF Williannek CAM-ba...
-
LedyGyuszi
addikt
-
ShiberMonkey
senior tag
Azért amikor IF Jesust CM-be alakítják az elmond a játékról valamit. Az a baj hogy én védekező mentalitásban játszom és képtelen vagyok ezekre a hosszú kiugratásos cuccokra. Meg még mindig azt a kártyát veszem aminek jók a statjai. Nem hiába nem használják skorpió Giroudt sehol. Hihetetlen jó statjai vannak, de a pace az semmi szinte. Én amikor megveszem ezeket a típúsu játékosokat arra gondolok hogy pl beteszem Giroudt Stay central target manbe és mint a kézilabdában a beálló beküzdi a labdát.
Vagy azért vettem meg IF Meitét mert 88-87-es short/long passa van és szerelni is tud, arra gondolok hogy mélységi irányítonak jó lesz, de nem és mindig ugyan ezekbe a hibákba esek, a számoknak hiszek a "valóság" helyett. Ezért nincs Martialom vagy Vardy vagy ilyen játékosaim éz ezért vennék egy IF Lovrent inkább mint egy Smalingot. -
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
1 ikonnál mindig kijön az ikon felé az "op" de amikor 2-3 ikon van, olyan kompenzációt kapsz főleg ha van 1-2 IF-e a gyereknek hogy elpirulsz a csalástól.
Beáltam bekkelni és 4/4-et lőttem szerinted ? Szerintem a gyerek a pokolra kívánt engem mert elcsesztem neki egy wint :/ -
törölt tag
válasz
dejvid8
üzenetére
CDM-ben nem próbáltam, de CM-ben nagyon bevált és azért azon a poszton is ki kell vennie a részét a védekezésből valamennyire.
A DEF statok szerintem sem jelentenek semmit. Esetleg talán a marking, de az is inkább csak a hátvédeknél, a középpályásokkal én a passzsávokat próbálom lezárni. -
Yodamest
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
hát jó neked ha nem érzed, nekem ezek a icon lapok olyanokat tudnak lőni pff... épp az egyik mai meccsemen Del Pieroval lőtt a gyerek 0 fokos szögből 2 védő lábán keresztül köténybe akkora kapufás bomba gólt hogy a pofám leszakadt... és egyszerűen nem tudom szerelni, mert addig fedezi a labdát és addig forgolódik, felrúgni meg nem akarom, amíg valahogy háttal a kapunak, kiszorított helyzetből ellövi és gól... undorító.
de még ez se annyira mint a kilépegetők akiket az előző kommentben írtam....
-
ShiberMonkey
senior tag
Ja és kiegészítésnek. Tényleg sok értelme van annak hogy az ember összedob egy ilyen OP NIF csapatot.
Értelme van azt végig nézni ahogy Begovic kivédi a 90-es finishingel rendelkező csatárod lövéseit, vagy a 80-as védők melett nem tud elmenni egy csatár sem ?
Azt sem értem hogy minek sorsol össze engem olyan csapattal ahol 2 ikon van és azt nézem ahogy 86-os Giroud szétbombázza IF Handa kapuját. Utálom ha tol a gép mert szégyenlem magam hogy Del Pierot megálítja 5-ből 4 szer Koscielny vagy a kapusom olyanokat fog hogy azt hiszem 99-es minden ratingje. -
Yodamest
veterán
skacok az mi a tököm, hogy 2-2 az állás és épp elfutok a védői mellett, ő Bailly-vel alám csúszik, kapok egy büntetőt + ő egy piros lapot, erre kilép és a meccset abszolút semmisnek tekinti a játék????

és ezt bárki megcsinálja ellenem ahogy vesztésre áll... hát baromi jó. Ezt mivel csinálják vagy legalább én mivel tudnám szintén ezt csinálni ha rosszul állok, hogy a meccset ne könyvelje el a játék? Mert így kb nincs értelme játszani, hisz vagy vesztek vagy semmi nem lesz...
-
LendvaiFeri1
veterán
Az miért van, hogy Ronaldinho jobban védekezik, mint Matuidi?

-
ShiberMonkey
senior tag
Ma megértettem hogy mi értelme van ezeknek a szétkokszolt 74-es lapoknak.
IF Sidibé IF Roussilon
Koscielny-Varane
Képtelen volt megálítani NIF SON NIF Vardyt.
Ellenben láthattam egy CM Lacaztte-CM Salah-párost
Plusz a fantasztikus Chris Smalingot aki 86-os Giroudt IF Alessandrinit megölte, de Matuiditől is úgy elvette a labdát Son meg Salah hogy letettem a kontrollert, Begovic meg csak mindent kivédett ahogy az életben is
Mindegy is 3 IF és egy Skorpió Giroud nem volt elég hogy megállítsa ezt az alakulatot. Minek veszek IF-okat azt nem tudom ? Hogy egy 81-es védő szétszivasson. Köszi EA sports. Jövőre hagyjátok a Statokat a work ratetel együtt.
3 adat legyen Sprint speed, Acceleration és hogy hány csillagot kapott driblingre, bőven elég. -
dejvid8
őstag
IF Rooneyt használta valaki már CDM-ben? 4-1-2-1-2 felállásban.
Azt olvasom, hogy attól függetlenül hogy rosszak a DEF statjai, védekezésben is jó. És fontos lenne egy olyan játékos, aki ki tudja lőni a pókot a sarokból, Rooney pedig ilyen a statok alapján. Strengt-je meg van, az biztos. -
BenXL
aktív tag
Kipróbáltam hogy forgatom az OTW summer untradable sbc-t és 3. nyitásra jött egy Salah

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valaki?
-
RangerFox
veterán
Életem első értelmes nyitásából kaptam egy barcás coutinho-t. Pont miután eladtam a full LaLiga Teamemet

-
detre
csendes tag
Hat akkor ez gyorsan eldolt gyerekek, koszonom a segitseget

Csak gondoltam nem art a valtozatossag neha, de ez majd eldol most a hetvege utan
-
Stylerr
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Úgy emlékeztem, hogy mintha válaszoltam volna, de ha nem, akkor bocsánat.
Szóval, az Ea hivatalos álláspontja, (meg mindenkié, mert így van) hogy online FUT-ban nincs kezezés, amiatt, hogy az nagyon random, és nem a játékos befolyásolja. Offline be lehet kapcsolni, hogy fújja be a kezezést. -
s0p0q0r
aktív tag
Srácok, akik akar tuti üzletet vegyen halloween Forstert most 16Kért. 4 hét türelem kell hozzá és laponként min. 10k fix haszon.

Más: TIF Mertens ára egyre inkább megy lefelé.
Lesz még tovább? -
Csokipuding8
tag
Urak ez így működőképes lehet? [link]
Dendoncker, J. Lukaku és Mertens akire épülne a csapat. A full középpálya, Carrasco, Alder és Tojásfej akit bevásárolnék azért hogy meglegyen a matek a 3 alapemberemnek. Jobbon Walker rendben van, nem cserélném ha nem muszáj, de kíváncsi vagyok mit ajánlanátok.
Amúgy Dendo miatt indítványoztam hogy bontom és reformálom a B csapatomat, mert valami eszméletlen az ürge. SB-ben 0-2-re ment az ellen amikor 60 perc körül behoztam padról és megfordítottam vele a meccset... úgy hogy Lozano, Mertens és Mbappapapap és nyomott elől mint az állat. Ez meg mesterhármassal bemutatkozik védőként... De ezen kívül is átjárhatatlan, szóval teszi a helyén is a dolgát. Szóval emiatt és a kíváncsiság miatt hogy mást is kipróbáljak, átalakítom a csapatot. Kérdés hogy ez amit linkeltem, jó e. Ebben a felállásban persze. Köszi

-
Kristof_94
nagyúr
[link]
Szerintetek ez milyen 4231-ben? Vagy Guedes helyett más?
Erőltessem egyáltalán Shearert ebben a felállásban?
-
akooos
veterán
Egy kérdés: ha Batshuayinak már van egy 83-as IF lapja a Chelseaben, de most az OTW 80-as lett, nyilván azért mert átigazolt, akkor hányas lesz a SIF amit a BVB-ben kap?
-
detre
csendes tag
-
Digestive
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
-
BenXL
aktív tag
Na nyitottam egy Batsut aztán egy Laportet... Nem merek többet nyitni mert a következő 100% hogy valami 80 alatti fos lenne, Batsut eladtam 100ért, Laporte most olyan 70 körül van, szerintetek neki fog még feljebb menni az ára, vagymilyen esélye van Ifet kapni? Vagy inkább adjam el most?
-
Digestive
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Liga sbc-be kellenek általában. Lille hátvédek is ilyen áron mennek.
Öcsém az a Cristiano simán 81-82 szinten van. Kis ferdeszeműek meg felverték az árát!

-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Hàt kerüld szerintem :/ én csak rányomtam egy négyzetet ps-en list on transfer market és a szokásos 10K-s plafon helyett 23 jelent meg
ennyi is elég hogy átnézd ki ér sokat, azért a srácból majdnem kijön egy IF Batshuayi
de ez a Cristiano is a Japán ligából beteg egy lap, ezüst 60-70K ért 
Ezek amúgy szándékos glitchek vagy ez mi ?
-
Digestive
veterán
Az otw lapok közül Lacazet 200ért és Walker 130ért jó befektetés lehet? Meg tényleg Tolisso otw lapja is ugyanannyi mint az if! Azt kellene tudni h ezek az árak vissza emelkednek e, ha vége lesz az otw sbcnek.
#15336) LFC1892YNWA
Na ezért lenne jó ez a Futbin import! DE nem merem megcsinálni, bár elméletileg már nem jár érte bann!

-
ShiberMonkey
senior tag
Srácok, van 1100 playerem, gondoltam megnézem kik azok, van olyan playerem akiből 5 van az egész ps4-es piacon
most meg egy Gravillion gyereket találtam aki bronz létére alsó hangon 10K-ért megy 23K a plafon
nézzétek át Ti is hátha van nálatok is belőle 
-
futre75
csendes tag
Szerintetek ez mennyire életképes, ha esetleg valami tanács van azt elfogadom. Mooy, Naingolan, Ibra, Lukaku még nincs meg a többi igen.[link]
-
futre75
csendes tag
Szerintem van kezezés a FUT-ban nekem is fújtak már azért tizit is, de miért is ne lenne ez európai foci nem az NFL.
-
Szigma70
addikt
Légyszives nézzetek rá

Este csináltam egy jó bizniszt. Lőttem egy OTW Tolissót 100K ért, az IF emet meg most vitték el 148K ért.
-
BenXL
aktív tag
Nektek viszik az shadow/hnter lapokat 5kért? Nem tudok sbc-t csinálni mert kb minden coinom azokban van most és jó ha 4-5 óránként 1 elkel...
-
Kristof_94
nagyúr
Én még mindig nem tudom milyen csapattal játsszak tovább...

-
Datsyuk
aktív tag
Elkezdtem a WL-et 4-0-val. Nagyon jól ment, domináltam a meccseket. Szerencsére a héten nagyon sokat is tudtam gyakorolni és ez meg is látszott. De ami utánna következett az amiért nagyon sokan idegbajt kapnak. Undorító ez a játék. Nem tudom, hogy Pc van-e valami trainer, vagy ez maga a fifa hendi de kb így néztek ki a meccseim:

Egyszerűen nem tudtam gólt lőni illetve nem engedett 1-nél több gólt lőni. Szinte felborult a pálya. Tök mindegy melyik kapus jött velem szemben, kivédte a szememet. És minden meccsen kb 2-3x egy az egyben voltam a kapussal. Low Driven shot, finnes shot, távoli lővés, kapasszolós, fejes semmi sem ment be. Neki 1 támadás gól. De az a nagyon genya laposan középre előtt, Begovics lábáról a kapuba és nem ki pattanós. Agyamra megy.
@MdewC megfogadom amit írtál és sima goldokat rakok be. Mert ez így gusztustalan.Nálam nem érződött lassulás csak ez, de nagyon. Amikor IF Jézuska, Griezmann, Martial és TIF Son se képes gólt lőni már kicsit gyanakvó leszek........
-
MdewC
nagyúr
válasz
Stylerr
üzenetére
Köszi!

Néha nálam is helyet cserélnek. Vmikor többet, vagy egyáltalán nem. Amiatt nem zavar, hogy Ale nagyon komolyakat szerel ha visszaér, Radjaval meg olyankor csak passzolok, azt meg tud. A CDM miatt nem váltottam. (Guru +1)
Gondolkoztam Petin, volt is ott 1-2 meccsig de... Annyi kirúgás nem jön oda (10/1) viszont ami sokkal fontosabb, hogy 3* a jobb láb és érezhetően sután passzol vele! Allannek is ez a baja, pedig jól az értékek, de ez miatt eladja mind a kettő! Hát ez miatt ne kontrázzanak le, Petit marad a bal oldalon mert befelé ballal passzol, Sandronak meg 3 méterre ki tudja gurítani jobbal is.

Kiserik: köszi!

S0p0q0r: idén még nem éreztem ilyet, csak amikor összeraktam ezt a csapatot, de eddig minden évben előjött (nem csak nálam), hogy a túl sok speckó lap jelenthet gondot bizonyos esetekben. Városi legenda, de tegnap nekem egyértelmű volt.
FifaS: IF Fernandinho CDM, sima De Gea (irtitáló lap) és Ronaldo, kár, hogy nem a középső, bár az ifi is szép. Grat.

-
Fifaisshit
őstag
-
A guru
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Ronaldosat választanám, annyi változtatással, hogy 4-3-2-1-ből indulnék és Jesus helyett Williant raknám be, így meglenne mindenkin a full chem és CAM-ban se Jesus lenne. Szerintem ő oda kevés, főleg a sima lapja, viszont Willian nagyon jól irányítana.
És Matic helyett Bakayokot választanám inkább, de ha neked fekszik akkor persze maradhat.

-
Meghivott
addikt
Amúgy Bakayokoval is sok pénzt spórolnál. Lehet keresni nála jobbat CDM-be, de nehéz találni (ikonok nem számítanak). Rá vagy shadow vagy catalyst.
-
Meghivott
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nehéz megmondani. Ederson sem rossz, de De Gea más kategória. Tegyél egy próbát vele, mondjuk 10 meccsen. Ronaldon pedig nincs mit agyalni

Mondanám, hogy ha ő sem jön be, akkor átveszem, de nem egy platform
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Meghivott
üzenetére
Az a baj hogy a ronaldo az ronaldo

Nekem o a valaha volt legjobb ,rajta nőttem fel
Nagyon szeretném kipróbálni de akkor 0 coinom marad
Pontosabban igazából a klubba van meg 1500jatekos ha eladom akkor johet meg If Jesus majd,de ha eladom akkor idénre vége a játéknak már
Többinél ilyen probléma nem lenne
Nem mellékes hogy ismerős akinek van azt mondja nem jatszott nála jobbal pedig TOTY messi meg ronaldo is volt már
Nagyon nehéz döntés
Ezért indítok tényleg szavazást rá

Egyébként Ederson se er fel a környékére ?
-
Meghivott
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
De Geaból elég a sima szerintem és akkor marad pénz más helyre. Nagy átlagot nézve ő must have kategória, mert meccseket tud lehozni. Mármint neki is vannak gyengébb meccsei, de általában iszonyat jó. Shield rá a távoli lövések miatt. De Ronaldo meg személyes kedvencem, nekem nem lesz rá keret, legalább te toljad vele

-
nyervi
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
undorító mind!
de szerintem a De Geasat válaszd 
-
Meghivott
addikt
De Gea, Ronaldo, Jesus, Bailly, Valencia lenne az alap nálam. Többi pedig keretfüggő.
-
thebigK
addikt
Rakja bele a faszát az ea a szánalom autotacklebe, hogy 2 ütemmel később kell odab@sznia a védőmmel a csatárnak, hogy 11es legyen...nem először. Nevetséges
-
Stylerr
addikt
Szép csapat, az fix!

Én is ebben a felállásban toltam, viszont nagyon felidegelt, hogy az RCM helyet cserélt a CAM-mal (ugye ez sajnos egy létező bug). Ezért én átálltam 4-3-1-2re, ami szinte ugyanolyan mint a 4-1-2-1-2, csak itt legalább nincs jelen a helycserés bug. Nálad ez nem jön elő olyan sűrűn, vagy nem zavar a játékban?
Másik kérdésem, hogy nyilván tudom, hogy azért van LCM poszton Petit, mert bal lábas, viszont nem gondolkoztál azon, hogy jobb lenne őt CDM-be rakni, vagy téged nem zavar, hogy Fernandinho 179 centi magas, így is vissza tudja fejelni a kilőtt labdákat?
-
MdewC
nagyúr
Igen! Itt van a bizonyíték, hogy így is tudnak menni ezek a gyerekek! Látnotok kell, a srácnak 1 ziccere volt, ennyi. De jól sikerült a meccs sztem.
Ég és föld, hogy mekkora az eltérés a 8 spéci lapos csapat után. Elképesztően jobban tudom irányítani őket.
Styler: Még szép kolléga úr!

Ismét, persze max chem!
IF Fernandinho vagy Pogba? Utóbbit nem próbáltam, Ferna pedig bizonyított nálam CDM (anchor) és CM (basic) poszton is. Viszont Radjat használom jobb CM, sztem Pogba is hasonló lehet, szuper, ha tehetném, kipróbálnám.
-
Digestive
veterán
Apám h magam alá raktam ezzel az otw Edersonnal! Vettem egyet délelőtt 100-ért, most már 75-öt se ér!
Tököm se gondolta h lehet nyitni még az előző otw lapokat is! Ezzel rendesen gyomron küldött pár embert az ea! -
MdewC
nagyúr
válasz
Digestive
üzenetére
Ott van b@zmeg! Ott van!
Nagyon nagy győzelemmel vissza kaptam a csapatomat!
Gyerekek ki merem jelenteni, hogy sok 8 IF! Azt a belassulást bakker... Nem tudtam irányítani.
Vissza jött sima Dybala, Walker és Radja, így 3 spéci lappal kevesebb és mentek megint, plusz akkor fordultak amikor kell, gyors volt a dribbling újra. Piros csapattal vették fel újra a versenyt.
Maradt a 41212, de hihetetlen mennyivel jobb lett.
Érdekes Del Piero újra pályán volt, Dybala és Jesus lefőzte Sont és Lozanot. Utóbbi marad csere persze!
Huhh...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Szvsz ennél csak olcsóbb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Autós topik
- Horgász topik
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Hálózati / IP kamera
- Macska topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eszembe se jutott, hogy lehet nyitni megint!
Ez egy elég genyó húzás volt az ea-től sztem.
Az EA tudja, hogy kell odaverni egyet a piacnak.

Lesz még tovább?