Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
Nekem az a fura, ahogy nézem ezeket a közvetítéseket, még ezek a prok is próbálnak olyan passzokat elindítani amit még én is látok, hogy nem lesznek jók, nyomják előre a két Ronaldonak, majd ők megoldják

-
Z'Z"
őstag
Mi ez a 100k őrület? 😁
-
Meghivott
addikt
Béreltem egy De Geat, azóta minden meccset bukok.
Ez a játék egy kib@szott vicc
-
eM'82
addikt
Tass vs Harry?... sima Harry gőzelem. Vagy a "segédeik" játszottak? Nem értettem a végén mi van (hang nélkül, csak néha-néha néztem rá).
Harry pacsizott Tass-szel, de látszik, hogy nincs már barátság. -
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
összesítésben eggyel. asszem 5-4-re. de nagyon jól nyomta a srác, a végén már drukkoltam is neki

Digestive: azt sajna nem tudom
ehh, ebből is kimaradtam. egy nyamvadt pack-et sem adott a nyomorultja

-
dudu5130
őstag
PC-re tudnátok valami frankló tippet amivel gyűjthetnék kis coint? Van 100k-m de most nagyon beszeretnék fektetni.
-
Meghivott
addikt
Kaptam egy untradeable rare packot...
Koulibaly
-
nyervi
aktív tag
ez a DHTEKKZ gyerek hány éves lehet? kegyetlenül nyomja és elég fiatalkának tűnik

-
Darabokra
senior tag
valaki tud segíteni? Xboxon vagyok és van egy kis probléma.. fifában kiírja hogy unabled save data, rámegyek h go offline, továbbmegy, de nem tud csatlakozni az EA serverhez. A netem jó, de ez komplikáltabb lehet, mert a menüben is ott van pl hogy System updated available, de valamiért azt sem tudja letölteni, hibát ír ki, pedig a netem jó. valakinek valami ötlet?
-
Darabokra
senior tag
nekem szerverhibát ír ki Xboxon, másnál jó?
-
akooos
veterán
Gorilla a
90.88. percben szöglet után egyenlít az elődöntőben
elég jó meccset játszanak. -
kiserik
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az a belébe tört meg. Nekem is volt már, mikor 2szer olyan erővel nyomtam az egyik irányba, mint kellett volna, a "Menjél, menjél, MENJÉL" rigmust skandálva

-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Csak három OTW lap jön? vagy több részletben adják ki őket? Én is jelentkeznék a kolléga mellé a pakknyitásra, jól lenne kinyitni valamelyiket ebből a 3ból.
Ilyenkor ezek az OTW lapok már az aktuális if/sif/tif, stb. vagyis az aktuális legmagasabb spec. lap értékén jelennek meg igaz? Na még egy kérdés.
Pozíció módosítás lehet OTW lapoknál? Coutinhónál reménykedek ilyesmiben. -
MdewC
nagyúr
Gyenge ez a Hastag Ryan srác. Semmi kombináció nincs a játékában, a 17 éves gyerek sokkal kreatívabb.
-
s0p0q0r
aktív tag
Van egy TOTY Bonuccim és Alvesem. Mindkettő Zseniális. A lényeg, mikor tudok szabadulni tőlük még a legkevesebb bukóval, mennyivel a TOTS előtt? Sajnos már így is 30-30bukó van, de ennyi nem is számít, ezt betudom használati díjnak.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
A guru
üzenetére
Akár cserének, akár kezdőnek a brazil Allan kiváló cdm. Statokban megveri Kantet, ingame szintén jobbnak érzem. A másik Nainggolan, őt ugye senkinek sem kell megmutatni, minden pennyjét megéri az a bő 110-130K. A Sok coinból kipróbálnám a 92-es Agüerot.
MÁS:
PS4-en működik most nektek a PSN? -
Stylerr
addikt
Ezen a héten még tuti a Gold3 kell a kvalihoz? Jövő héttől elég csak a Silver 2?
-
BenXL
aktív tag
Jó meccsek vannak most már, Sakul-Megabit lesz, Sakul eddig nem kapott még ki, meg most volt Tass-Gorilla is

Most erősítették meg hogy febr. 2án jön Coutinho, Sánchez, Mkhi OTW
-
törölt tag
-
Kristof_94
nagyúr
Én este úgy feküdtem le, hogy 7 győzelem és 13 meccs maradt. Most még mindig 7 győzelem, de már csak 10 meccs. Jön a szokásos eaids...
-
törölt tag
Hogyan állíthatnám be, hogy 60 fps-el menjen a játék a menüben és szabadrúgásokkor?
-
akooos
veterán
Mai twitchrdopok prime Dinho és TOTY CR. Valaki kapott egyébként bármit a torna alatt? A mezt mikor kellene megkapni?
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hogy maradjon a 100chem, illetve inkább az egyéni 10-es chem a játékosokon.
-
A guru
addikt
Na WL letudva, beszélgessünk kicsit.
Így nézett ki a csapat:[kép]
Valenciat 1046 meccs után váltotta Walker, nem bántam meg, sokkal ügyesebb az angol.
Gullit érkezett jobb CM-be, nem rossz nem rossz, de valahogy nem nyújtott kiemelkedőt.
Bal szélet TIF Son, nagyon vegyes volt ő is, egyik meccsen mindent bevert aztán a következőn, mintha nem is lett volna a pályás, Jesus kicsit konstansabb volt. Összességében még mindig nem érzem a magabiztosságot a csapatban sem a támadó sem a védekező szekcióban. Az a baj, hogy kb 18-20 win után olyan szintű játékosokat dob be, hogy nem bírok mit kezdeni velük, Ronaldo, Vieira, Bale ledarálnak. Remekül kezdtem 20/15 volt a félidőben aztán a vége 37/25 a maradék 3 meccset már nem játszom le, mert nem oszt nem szoroz, így megint csak gold 1 hiába a több 100k értékű fejlesztés a csapaton. Volt 2 óriási comeback meccsen, egyszer 5-1-ről jöttem vissza 5-7-re, másik alkalommal 4-1-ről 4-5-re. Padra érkezett Lozano, hihetetlen amit művel, nélküle nem végeztem volna így, 20 meccsen 19 gól 7 ast, úgy hogy leghamarabb a félidőben állt csak be.Kikérném a véleményeteket, kéne egy CDM és egy jobb CM a keret max. 1.800.000 coin. [kép]
Remélem mindenkinek sikerült valameddig eljutni a hétvégén.

-
Chereiose
addikt
-
LendvaiFeri1
veterán
A sok élettelen a meccs nulladik másodpercében már váltja a felállást 41212-re. Erre nincs valami szankció? Ingame 1 az egyben kivenném ezt a játékból.
-
sz_abika
addikt
Icon SBCknel vannak value packek amit mindenkinek kötelező kiraknia?
-
Z'Z"
őstag
Aubameyangra és SIF Raffaelre milyen chem lapot érdemes rakni?
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én most Xbox One S kontrollert használok, sima mezei bluetooth dongle-lel. Van Ps4 kontrollerem is. Azzal sokszor volt a nálad említett hiba, illetve hogy meccs közben leállt a működése...
Ez persze lehet a mokolt driver (ha egyszerre volt a két driver aktív, akkor volt hogy a start gomb inaktív lett, és se formációt nem lehetett váltani, se pedig továbbléptetni félidőben... Így vereség) miatt van/volt.
Nekem egy aliexpressről vásárolt UGreen márkájú 1,5m hosszú USB kábelem van. De a fenti problémák miatt, maradok a bluetoothnál, valamint az Xbox kontrollernél. Már megszoktam
. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Erre valaki? Sima micro usb jó?
-
Meghivott
addikt
válasz
dudu5130
üzenetére
Crespot (85) én szerettem. 87et is dicsérik.
Hernández 85 is jó már, bár kevésbé technikás, mint Crespo, de gyorsabb.De minden támadóra igaz, hogy vannak jó és rossz meccsek.
Most IF Jesus és IF Son van elől, mögöttük Del Piero. Vannak meccsek mikor senki nem talál be és pl Jesust alig látni a pályán, van hogy jönnek a mesterhármasok. És vannak meccsek, ahol Pogba vág kettőt 20-ról (közben eladtam) vagy SIF Mooy brillírozik.
Ez főleg WL-ben igaz. Nyilván függ az eredmény az ellenfél játékától is, de az ea által kipörgetett momentumtól leginkább. Állítólag ezt kezelik jól a profik. Én személy szerint nem tudom azt kezelni, amikor egy 90+ pass ratinges ember 10 méterre nem tud passzolni és Del Piero 6 ziccerből egyet sem lő be 1on1 szituációban.

Más:
SIF De Geat használja valaki? Ha tényleg 10 meccsből 9x superman, akkor áldozok rá.
Köszi -
eM'82
addikt
válasz
steewcv65
üzenetére
Többek között ezért is váltok nyáron Xboxra. De ha valaki tud rá megoldást, az ne tartsa magában. Volt hogy Nod32 frissítés értesítés vágott ki, illetve éjfélkor pontban mindig kidobja kis ablakba a Fifát.
Nem értem miért nincs olyan funkció, hogy "pin to always on top"?.. -
dudu5130
őstag
Elhatároztam, kell egy icon. Most alázott halálba Hernandez. első félidőt lehozom 3-2re, erre a második félidő elején úgy rúg 3 gólt, hogy az ő kapuja előtt passzolom el a labdát. Mindent belőtt vele én meg a 85-85-os IF-ekkel akkora helyzeteket hagyok ki mint a ház. Röhej.
Hernandez SBC kb mennyiben állna meg?
-
Datsyuk
aktív tag
Végignyomtam a WL-et. Megint 12 WIN. Nem tudom mit csináljak, hogy fejlődjek. Akár mi történik is mindig Gold3-ban végzem. Cserélhetem a csapatot a taktikát mindent és semmi se változik. 6-ból 5 győzelemmel indultam utána 7-ből 1 db-ot tudtam megnyerni. És mindig ez van. Azt már nem fogadom el magyarázatnak, hogy erősebb ellenfelek jönnek. Miután meglett a 11 WIN-em maradt még 7 darab mérkőzésem. Szintén egyetlen egy győzelmet tudtam csak elérni. WTF???
Az a baj, hogy látom most nem nyerhetek. Hiába van ott Griezman, Martial (múlt héten) vagy TIF Son és IF Jesus (ezen a héten) 100%-os helyzeteim mellé mennek. De olyanok, hogy reflexből nyomom azt a befejezést amit tudom, hogy gól. Ha nem is mindig de 10-ből 9-szer. Low driven shot a hosszúba, de kapufa és mellé megy vagy kikaparja egy védője. Nem egyszer hanem 3x egymás után. Az ellenfél szinte szóhoz sem jut, majd támad egyet beíveli és lefejeli a szélsőmet a hosszú oldalon, gól.Tényleg megkérdezném azokat akik fejlődni tudtak egyik rangból a másikba. Ilyenkor mit csináltok? De most komolyan?
Ja és volt egy meccs ahol vezettem 3-1-re, hirtelen megszakad a kapcsolat. Persze nekem ment a lost. Idén még egyetlen egyszer se volt ilyenem. Csak most, hogy tuti meglett volna a Gold2.

-
Meghivott
addikt
válasz
dudu5130
üzenetére
Nincs lényegi különbség, megszokás kérdése. De nyilván ha már az egyikre ráállt a kezed...
Már megint agyalok, hogy dobom Pogbat... Valahogy zavar, hogy 450K áll benne. Ilyenkor meg mindig megembereli magát.
Megfogadtam hogy Del Pierot nem váltom le soha, de jó lenne egy CAM aki fizikailag is erős.
Az a gond, hogy ha bontom a csapatot, akkor soha nem lesz megint így egyben.WLben volt szerencsém valamelyik speciál De Geahoz. Állat. Van teljesen kijatszod vagy valami kipattanó kell neki a gólhoz. 16 kívülről szerintem esélytelen gólt rúgni neki.
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem akarok okoskodni meg beleszólni, de nem lett volna egyszerűbb egy PS kontrollert venni? Azt csak bedugod és játszol, nem kell ilyen csilivili kit meg anyámkínja.
Vagy miért preferálják ennyire a box kontrollert a PC-sek? -
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
nekem ugyanezt csinálta az előző, csak épp jobbra. de a végén kiderült, hogy egy vehemensebb mozdulatnál "picit" megtört belül valami. használható így is, csak zavaró

-
Chereiose
addikt
Kész csoda, eddig WL-ben 11/18 win, a célom meg is van már, még egy 3-mat azért kéne nyernem S1 hez és az már nem rossz. Ja és ma 5 tizi párbajt nyertem
Komoly volt. -
Kristof_94
nagyúr
Néha behülyül a kontrollerem a menüben és mikor pl. listázni akarok egy játékost úgy csinál, mintha folyamatosan nyomnám lefele a bal kart!
Meccs közben is néha előjön és elég zavaró. Ilyen kábelt a kontrollerhez hol vehetek vagy pontosan mit kell keresnem?
Vennék receivert, de még várok az új megjelenésére, elvileg most jön 31-én. Utána veszek majd play and charge kitet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

világoskék ter Stegent használom

Ilyenkor ezek az OTW lapok már az aktuális if/sif/tif, stb. vagyis az aktuális legmagasabb spec. lap értékén jelennek meg igaz? Na még egy kérdés.