Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
p0ty
aktív tag
Én is kaptam de mikor oda megyek hogy kinyitnám leáll a játék.. lefagy..
-
peetie1
aktív tag
Hoppá megdobtak egy ultimate pakkal. Ezekszerint függő voltam mióta kijött a fifa

-
A guru
addikt
Remek kritika a reward rendszerről: [link]
-
Szigma70
addikt
Értem, tudom, igaza van mindenkinek, nekem is.
De bosszant és kész
Tudjátok, ez egy játék, és egy játék akkor jó, ha a beleépített karakterek mindegyike játszható.
Ha kiegyensúlyozottak a karakterek, és nincs benne eltúlzott dominancia.
Milyen lenne a R6S-ha lenne benne 1 vagy 2 legjobb operátor. Vagy milyen lenne a COD, ha mindenki 1 karakterrel akarna lenni? Vagy egy autóverseny, ha mindenki ugyan olyan verdával menne?Nos a Fifában ez kezd felborulni, és ez nem jó. Nem azt kétlem, hogy a PL jó e vagy nem, hanem, hogy a JÁTÉKBAN jó-e ez, vagy nem
Aki érti ,érti, aki nem , az meg nem is akarja

-
törölt tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Attól még válaszolnék.
Tudom, hogy a PL hatereknek nem örülnek neki, de magasan az a legnépszerűbb, legnézettebb bajnokság, természetes, hogy azzal foglalkozik az EA is a legtöbbet. Meg mondjuk mert van ott 6 top csapat, míg máshol max 3-4.
Az már gondolom kevésbé zavar, hogy például az Eredivise-ben van összesen 14 IF lap, pedig valószínűleg ott is szoktak gólokat rúgni. Csak az a bajnokság nem is érdekel senkit...
De ezt a logikát meg nyilván te nem fogod megérteni és továbbra is folytatódik a nyafogás a PL miatt.

Szerk: látom közben mások is leírták lényegében ugyanezt.
-
A guru
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Nem tudom elhinni, hogy még mindig ezen a PL témán pattogtok.
Igen, sokkal nagyobb a hype, mint máshol, sokkal több a magas szintű játékos és csapat, mint az olasz, német vagy francia bajnokságban, törvényszerű, hogy több IF jön onnan. Ne értsétek félre, nem istenítem a PL-t, de el kell ismerni, a legszorosabb bajnokság, a legnagyobb játékosbázissal és persze rengeteg pénzzel. (Egy Bayern szurkolóként mondom most ezt.) -
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
1.250.00-ért elvitték. Ha egy kicsit jobban jön ki a lépés, akkor még 200k, de így is ajándék!
-
BenXL
aktív tag
Ki csinálja meg egyátalán ezt az agüero sbc-t? Ki se merem számolni hogy mennyibe kerül ez az untradable úgy hogy jön még tuti 1-2 IF lapja Agüeronak, ez a POTM értéktelen lesz..
-
Digestive
veterán
Na szokás szerint tele volt a transferlistem. 1.45milla volt a legolcsóbb 91es Agüero. Összesen 4db. Most h már ki tudnám rakni bakker van már egy csomó és 1.2 az alja!
Szerintetek vissza fog kúszni az ár, vagy rakjam ki ennyiért? -
Sasa22
tag
WL ellenfel 3 icon a csapatban, megszerzem a vezetést, felveszem a labdát elnyomom a visszajátszást.
Lemerül a kontrollerem, végigszalad a pályán, egyenlit, elszalad a félpályáig, dabol.... Undoritóak az emberek néha.. mai 5 WL ellenfelemből egyetlen tisztelt meg azzal, hogy nem csinált 10 perces gólörömöt...
Ezután én is ilyen patkány leszek, akkor legalább nem mérgelődök ha visszakapom. -
Szigma70
addikt
A jövőhéten valamelyik májjer elböfögi magát a pályán, kp egy IF-et, a3-4.-et, majd megint megszavazzák a hónap játékosának. Mit csinál majd az EA? Lassan 4-5 99-es játékos lesz a PL.ben.
Mi a faxnak kellenek ide ICON-ok, mikor olcsóbb egy legenda, mint egy ilyen mókamiki
-
sz_abika
addikt
Nem hogy nem drágult Lanzini, de még be is esett az ára. Wth.
-
Szigma70
addikt
És megint ki jár jól?
Akinek eddig is volt coinja

-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez akkor originen report.
Én az ea contacton szoktam.
Ha olyat reportolsz akivel nem is meccseltél, az neked lesz cumi, ezért nem feltétlenül jó ez a csoport ötlet. -
Lori82
senior tag
Hát ez igen genya dolog.Ha csak sima Aguero lapot kérnek elkezdem,de így ráadásul untreadable,nagyon szemét dolog.Ők is tudhatták volna,hogy az IF ára megduplázodik és akkor még 86-os teameket kérnek. Mennyiből jön ki 3 milla ?

-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
900ért vitték volna, 1,5 millán áll, a max árán...

-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ejj, de jó, hogy nem adtam el!
Nincs is a piacon, a 91-es árából veszek egy TOTY Kanet...

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Meghivott
üzenetére
Tényleg csinálnunk kellene egy csoportot, ahol lennénk 15-20-an. Ha mindenki reportolná nézhetne...
Agüero SBC-hez speciális Agüero lap kell!

Én úgy szoktam reportolni, hogy megnézem meccs végén/közben a nevét, rákeresek, rámegyek arra, hogy "view profile". A "send friend request" gomb melletti lefelé mutató nyílra kattintok, majd report user. Az elsőnél kiválasztom, hogy cheating, a másodiknál pedig in-game. Utána megjegyzésbe beírom, hogy hol és milyen csalás volt.
-
kiserik
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hogy reportoljátok őket? Ingame én nem találtam hozzá felületet.
-
Szigma70
addikt
Aki használja ezt a SIF Mooy-t attól kérdem,
jól gondolom, hogy Basic lappal a legjobb CM-be?
Azt hittem drágább
@p0ty
Nálam alap ember, sokszor észrevétlen, de igen hasznos CM
@A guru
Nála Hawk, és jobb CM

-
p0ty
aktív tag
Valaki használ if Tolissot? ha igen megéri az árát? CM lenne 4-1-2-1-2ben
-
#Wiall#
tag
Kiket van ertelme beszerezni az est lunar year hez
-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Amíg a ea nem tesz ellenük látványosan, addig egyre többen csalnak. 10-ből 5 esetben többnyire él a gyanú és én is jelentek mindenkit.
-
Kristof_94
nagyúr
Első WL meccs. Ellenfélnél CDM 88-as Desailly. A 2 cm Rui Costa és Hagi, gondolom nem kell mondanom, hogy lehetetlen volt átmenni. Nevetséges, mindenhol ott volt, ez is nyomorult legacy-s... Ment a report, mondjuk hiába.
-
Kristof_94
nagyúr
A legtöbb forrás szerint Agüero kapta.
-
Darabokra
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
mert mennyibe kerül Sandro?
-
lanikai
aktív tag
állítólag a City külföldön edzőtáborozik a bl-meccs után, ezért nem tudták átadni a díjat - ami gondolom a dinamikus kép miatt nekik lényeges
-
kiserik
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Modric piszok jó játékos. Én CAM-ben játszattam és nagyon jó volt, de mivel mondtad, hogy a kp-s védekezésed nem túl hatékony, ezért ajánlottam egy inkább védekező, de mégis jó játékost. Ahogy érzed.
-
Stylerr
addikt
Hát az ehavi POTM eltűnt szépen!

-
A guru
addikt
Srácok a winter upgrade ma vagy jövőhéten lesz? Illetve Neymarnak várható up?

-
sz_abika
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Egyelőre Loanban van meg, de részemről is csere lesz Locadia helyett. Gyors erocsatar <3
-
Fifaisshit
őstag
Csak kikene probalnom őket előtte

Szerintem beleteszem schmeichelt is jó rating novelonek
-
gabesz82
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
miért vagy ezen meglepődve, amikor egy 165 magas 60 kg-os Mertens vagy Insigne érinthetetlen?

-
Lori82
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Mindjárt vége februárnak,rövid hónap,csak kiadják
1 hét múlva már 23-a van -
Fifaisshit
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Akkor megéri az arat meg untradeble is ?

Mondjuk ellenem is azzal jöttek ma folyamatosan és szoptatott .....este megcsinálom szerintem úgyis lent lesznek az árak abba bizok
-
Darabokra
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Pedig fizikai ereje nagyon messze van Ibratól. Én úgy vettem észre, egyik Icont sem nagyon lehet elnyomni, nálam draftban Litmanent sem tudták.
-
gabigyerek
senior tag
ez a Prime Larsson lap egy irgalmatlan nagy buzeráns. Hát komolyan, hogy lehet egy 90-as pace Ibrahimovicot betenni ebbe a játékba? Nem lehet elnyomni!!!! Utálom!!!!!!
A CB-imet egy lökéssel föld körüli pályára állítja!!! Megölöm!!! MEG!

-
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Még a hivatalos sincs kint semmilyen médiumon, szerintem kézzel számolják a szavazatokat...

-
etaclan1984
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Akkor több mint 1 héttel előtte szóltak h csúszás lesz... Biztos nagy a forgalom Manchester felé
2kor vagy 3kor már biztos kijön. -
Digestive
veterán
Hát ez meg mi a szentszar??? Tegnap Rijkaardnál még nem kellett a 87+ csapat most meg igen! WTF???
Oh sorry! Én vagyok a gyökér!
Larssonnal kevertem! 
-
Szigma70
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Éppenséggel be tudom, mindenkinek 10 chemje van indulásnál
Csak Pogbával a kib.....ott Bakajocit kivágtam volna a csaptból, mert Fernandinho lett volna a CDM, és
OTW Tolissó maradna a csapatban CM.ben.De lehet így is megpróbálom, Tolissó meg megy a másik teambe
itt is 10 chem mindenkiÉs akkor ott van még a padon Grizi, Sif Lozanó és Mbappe, akikből tudok varriálni elöl
-
Lori82
senior tag
Biztos nagyon szoros a szavazás vagy most csavarnak egyet rajta

-
Lori82
senior tag
13:04 és még semmi. Companionban sem, WTF?

-
MdewC
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Kolléga te milyen platformon tolod?
-
v-man
őstag
Nesta 88-as v 90-es lapjával próbálkozott már valaki innen?
-
nyervi
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
+ etaclan
köszi srácok, akkor erről most megpróbálok nem lemaradni!
-
Csokipuding8
tag
Hali!
Itt az A. csapat. Nagyjából kiforrottnak éreztem eddig, elérhető fejlesztésnek Dybalát gondolnám még, de mostanában olyanokat produkál a játék hogy sajnálom kiadni rá a lóvét, fölösleges lenne. Bár mégnem próbáltam...
Viszont Donnamáriát Div3-ban már kevésnek érzem. Kérdés. Neuer megéri e az árát, illetve érdemes e háromszögelve Hummels-Sif Ginter párossal beépíteni úgy hogy a többiek maradnak...?
Vidalt is szeretném de sehogy sem tudtam futbinen berakni hogy jó legyen a kémia. Help plíz -
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
hahaha. csak jó látni, hogy van valaki innen, akivel játszottam már.
-
Szigma70
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
@Stylerr
Köszi, gondoltam, alig látom ellenfélben
@thebigK
Neked is köszi, erre számítottam sajnos, igen , tudom, én is franciákkal vagyok, de már kezd el PL.esedni sajnos

Próbálj rá IF Benjamin André-ra. Nagyon jó CM basic lappal
B.AndréNagyon olcsó, én megjelenése óta használom
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
miért nem reagálsz?

-
Stylerr
addikt
Nincs sehol a POTM.

-
Szigma70
addikt
Pogba sima gold lapja megér annyi coint?
Tapasztalat? Sima CM lenne
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
akkor Te vagy az akit nagyon elvertem kétszer is egy teljesen átlagos olasz kerettel, és az egyik után rám írtál angolul

-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
és neked volt valami Bundesliga csapatod a 17ben Viola Fidelity néven vagy ilyesmi?
-
MdewC
nagyúr
Ezez nagyon könnyű cselek, semmi extra... Egy sima fake shot és body faint.
Az egyik leghatékonyabb csel kombinációk, de div 1-ben azért illik ezeket tudni. Az a siralmas, hogy a játékosok 95%-a életében nem hallott erről, csak végig futja a pályát Martial sráccal. A tudást nem díjazza a játék.
Érdemes ezeket begyakorolni, tapasztalatból mondom.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Gyúrósok ide!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OLED TV topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Téma lezárva. 

Szerintetek vissza fog kúszni az ár, vagy rakjam ki ennyiért?

1 hét múlva már 23-a van
Vidalt is szeretném de sehogy sem tudtam futbinen berakni hogy jó legyen a kémia. Help plíz