Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiserik
senior tag
Na én PC-n, hangsúlyozom, PC-n felhagytam ezzel a szarral (már elnézést a kifejezésért). Egyszerűen ez már nem játék, nem szórakoztat. A játék másolja a múlt heti WL-t, szó szerint. 7/5-tel kezdtem, mint múlt héten. Aztán ebből lett 10/7, pont, mint a múlt héten. Majd jött a szopatás, 17/9-re módosult az eredmény. Nagy meglepetésemre a 7 meccsből 5-ön döntetlen állásnál mindnél kapott az ellenfél 11-est úgy, hogy nem az irányított játékos okozta a szabálytalanságot és máskor nem szoktam még szabálytalankodni sem, nem az az agresszív, csúszkálós játékos vagyok. Egyértelmű, hogy mindent megtett a felsőbb hatalom az ügyben, hogy ne végezhessek jobb helyen, mint múlt héten. Mindegy, ezt már rég tudom, de a biztosítékot most verte ki végleg. Jött az alábbi brutálisan erős, és gyors csapat, mindenki sima gold és nem volt semmi mókolás a felállásban:
Alap vetően egy közepes játékos lehetett, mert az első támadásomból gólt lőttem neki, minden nehézség nélkül. Majd megállította a játékot 3 mp-re. Onnantól jött a fekete leves. Casemiro simán lefutotta SIF Salah-t, a kh-dek lefuthatatlanok voltak IF Jesussal és Martiallal, támadásban Asensio labdával gyakorlatilag faképnél hagyta Walkert, Iniesta meg TOTY Kantet és ilyesmik. A legdurvább viszont az volt, hogy instant kaptam egy 3-4 mp-s delay-t. Ezt úgy kell elképzelni, hogy szabadrúgást kaptam, megnyomtam a kart oldalra és 3-4 mp múlva reagált az egész. Itt hangsúlyozom, hogy a vezető gólomig minden flottul ment, sima gameplay, azonnali reakciók. Nem tudom ki tapasztalt már ilyet, de ilyenkor az történik, hogy a játékot úgy látod, mint ha felgyorsulnának az események. Nyomsz egy passzt, a játékosod még fut 2-3 mp-ig, majd végrehajtja, ahogy épp sikerül. A durva az volt, hogy az ellenfelem viszont olyan gyönyörűen vezette a támadásokat, mint akinek ilyen problémája nincs.
Egy szó, mint 100%, nekem ebből elegem van. Én nem fogok egy olyan valamivel foglalkozni, ami nem szórakoztat. Az EA bekaphatja egész nyugodtan.
-
#Wiall#
tag
Valaki próbálta már az if parejot irnátok tapasztalatokat
-
MdewC
nagyúr
Hoztam pár gólt, nagyon tetszett tegnap.

ismét sikerült visszajönni nagyon kellett

kedvenc gólom Dybalaval rápróbálok amikor csak lehet
egyik legnagyobb gólom idén ilyen jó volt a game
-
Fifaisshit
őstag
Na srácok ki próbálta már Henket ?

-
Digestive
veterán
Companion nálam még mindig gatya!
Nektek működik? -
BenXL
aktív tag
IF Bernardeschinek lesz még értelmes ára? Mert láttam hogy 60-ról indult, most meg 20 alatt megy és nem is olyan rossz lap
-
Ragnar17
tag
Hihetetlen hogy az emberek hogy megőrülnek egy SBC miatt..és még a pack is egy fos.
-
#Wiall#
tag
Ki az a játékos akibe most érdemes befektetni mert késöbb fel fog menni az ára nagyon ??
-
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
dehogynem. nálam mutatja, hogy point vagy coin
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok, mi a különbség a cdm-es és cm-es 442 és e két középpályas poszt között?
-
dracox
addikt
Az EA hány napig lesz ilyen bőkezű? Igaz hogy nem ad valami bitang lapot a csomag, de legalabb vegre adnak ertelmes pakkokokat. Máskor is csinálhatnának ilyet nem csak mikor ez a Lunar van.
-
Kristof_94
nagyúr
Most akkor hogy is van ez? Tényleg nem lehet PC-n féláras csomagot vásárolni pontért?
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja, szintén egy olyan szolgáltatás ami megéri a pénzét.

-
Kristof_94
nagyúr
Kikészít már az a companion app. Másnak is lassú és kiírja egymás után 5x hogy connection lost?
Mindig csak tölt és tölt...
Folyton ezt csinálja, tök mindegy hol netezek.
Ilyenkor kedvem lenne az ipadet az asztalhoz ütni párszor!
Most írta ki tizedjére. -
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Kíváncsi leszek rá! Statok alapján összehasonlítottam Allan-el. Hát látatlanban úgy képzelem, h úgy fog fordulni kb, mint egy pótos IFA!

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nem rossz az, hogy nagyon gyenge a "balance" illetve semmi traitje nincs?
-
Fifaisshit
őstag
Remelem megerte 450ert Rijkard

-
Ragnar17
tag
Miután kisírtam magam a coin bukások közepette, 13/6-os kezdés után, sikerült egy 7/7, jött szembe fullos csapat ikonokkal, jött a budget BPL. Mind meglett..ez tetszik. Szintén PS4.

-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Most kicsit szerintem ilyen pánik crash van, mindenki ad el mindenkit, normalizálodni fog a helyzet az event után.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
peetie1
üzenetére
Látom Larsson sbc-je is esett PC-n egy laza 100-120 ezret...

Meddig tart ez a Lunar event? Vajon visszamennek majd az árak?
A guru
: Lehet csak játszani kellene megtanulnom, mert már tényleg nem tudom mi lehet a baj. Tényleg lehetne nekem Petit - Vieria - Matheus KP-m is, mögöttük meg egy Desailly - Rio páros, akkor is ez lenne. És ez rohadtul kiábrándító, bár lehet túlságosan szíven viselem ezeket a dolgokat. De úgy vagyok vele, hogy ha csinálok valamit, azt csináljam jól, még ha ez csak egy szórakozási forma is. -
törölt tag
Firmino-val szerintetek mi legyen, adjam el most, vagy tartogassam?

Még két napig napig lehet csinálni a TOTW SBC-ket, meg ki tudja milyen pakkok lesznek még, attól félek, hogy még jobban beesik az ára. Vagy attól még pár hét múlva szerintetek többet fog érni, mint most? -
A guru
addikt
Na akkor most sorban válaszolok.

Neymar SIF lapját használom.(94)
PS4-en játszom.
Mdewc: Utólag is köszönöm, hiszek a kitartó munkában és befektetett időben amit a játékba tettem/teszek/tenni fogok, egy tanulási folyamat az egész, amit mostmár sokkal kevésbé görcsösen, inkább felszabadultan, élvezve a játékot csinálom. Ha ez az élvezeti faktor nincs meg valakiben a játékkal kapcsolatban, akkor tényleg tegye le és inkább játsszon mással, mert akkor csak idegbaj az egész.

Kristóf: Én is 3/1-el kezdtem most, aztán 12/11. Heads up!
-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Minden 86-90es sima goldot occsoer lehetett venni. Ki is raktam Rijkardot kb600kbol. 🙂 Na meg persze az aktuális totw playerek is durván olcsók.
-
MdewC
nagyúr
-
p0ty
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
grizi fixen esett 40kt most már megy visszafelé de délután 150 volt most esti órákban a nyitások alatt lement 110re de kezd visszafelé menni
-
A guru
addikt
Srácok, isten király a WL gameplay! A csapat álomszerűen működik, Neymar egyszerűen tarthatatlan, 15/12 eddig. #elite

-
Szigma70
addikt
Hol vannak ezek az 1 et veszek 2 kapok pakkok? Nálam ilyen nincs.
A promo pakkok között csak a premium gp van, meg rare gold, meg rare mega . előzők 12500, a mega meg 27500ért -
v_atis
tag
Kiraktam a crazy eight sbc-t hát aki azt kitalálta nyaljon sót...
-
pe3mario
junior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Abban reménykedem, hogy holnap is lesz round, max nem 1-et fizet - kettőt vihet.
F@szom, jó lett volna dupla eséllyel indulni. -
p0ty
aktív tag
Akinek van a telefonján companion lépjen be előbb beléptem kaptam egy ajándék packet igaz csak valami two players vagy mi de hát sose tudni

-
BenXL
aktív tag
Na jó nálam játszhatatlan a WL. Mentem egyet előbb, olyan 2-3 mp-es button delay volt, már 4-0 volt, de mondom nem lépek ki és hihetetlen, a végén szó szerint a lefújáskor megszakadt a kapcsolat így nem kaptam meg a loset. De amúgy ellenfelet is alig talált a meccs előtt... Nektek nincs ilyen?
-
Ragnar17
tag
Nem számítottam ekkora esésre, múlthéten vettem meg az alaba-vidal párost, már rajtuk is buktam jócskán

Aguero is múlthéten jött, szerettem is volna ( meg MOTM miatt, hátha) 327ért vettem, majd rá pár órára megrúgta a 4-esét, és 370alatt nem volt, sok ember bevásárolta miatta a sima lapját is...Majd mikor nem kellett a sima lapja, egyből esett 100k-t
de már nem variálok, van egy viszonylag jó csapatom, szeretek velük játszani. Jó ez így..nem fektetek be semmibe, majd jövőre 
-
Ragnar17
tag
Nagyon csökkenek igen..Nem siránkozni akarok, csak kicsit fájó, hogy annyira rossz ütemben adok/veszek játékosokat, hogy hihetetlen. OTW Lacazetteken buktam 200-kt..rosszkor vettem 5-öt
Azthittem nem mehet lejjebb 190-nél, de lement. ( sokáig kereskedtem vele, akkoriban 220-230ért vettem 260-270ig felment)Ezért hittem hogy lejjebb nem mehet. Mérgemben otw sbc-ket csináltam ez is minusz 250ezer, plusz még a november környékén szintén OTW Laca 405ért vettem (akkorigan 450-ért ment
D) 280nál kikellett szálljak belőle.Plusz ma minusz 300k packek miatt. Eljutottam a szintre, hogy mától nem érdekel a coin, hiába kereskedtem össze egy 1milliós csapatot, több mint 1 milliót buktam ilyeneken. Mától csak a biztos..

-
Stylerr
addikt
Köszönöm!
Ez most eléggé jól jött ki, végül 1 millió 245 ezerért vettem meg a 93-as Aguerot, és így még a 87-es Roberto Firmino is belefért a keretbe a 86-os helyére, és még maradt 165 ezrem.
IF Fernandinho még pont elfér a középpályán, hátha el tudom csípni majd jó áron őt is. -
pe3mario
junior tag
Valaki légyszi nézze már meg, hogy lehet-e Ultimate packot pontból nyitni !?
Jumbot láttam, hogy lehet, egy darabig, de ultimatere utaztam és kaptam helyette egy f@szt a számba.
-
sz_abika
addikt
Hopp, 85os Carvalho az upgradebol. Na momdom ez már valami...huszon parezer

Felre rakom es.mehet majd SBCbe.. -
MdewC
nagyúr
Ezzel potyimutyi IF Aguero mizériával kerek 60K-ért lecseréltem SIF barátunkat TIF-re!

Kis befektetés.
Mindez kismiska, grat Styler! Délután lemaradtam a nagy eseményről!
Azért a TIF-et vettem, mert a passzok meg a phy statokon kívül minden érték 1, a többi 2.
-
Stylerr
addikt
Ez a tökéletes időzítés. Eladtam délután 1,5 millióért a 91es Aguerom, most meg veszek 1,3 millióért egy 93-asat.

-
Lori82
senior tag
Én mekkora szerencsétlen vagyok úristen. Kinyitottam a 30-as pakkot a legjobb egy Cazorla
Aztán Lallana. Természetesen mindkettő meg van

-
Ragnar17
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A limitált kiadású packaknél (lighting roundosok) nálam úgy volt,hogy 100ezer/db vettem 3db 100-ezrest, így értettem és adott még 3-at.
-
BenXL
aktív tag
Hogy lementek az árak
IF jesust pl 2 napja 360ért vettem, most 320k.. Vagy pogbát 325ért adtam el akkor, most 280k... Az event miatt vagy mi van? -
pe3mario
junior tag
Ez most komoly, hogy nem lehet Fifa points-ból nyitni ???

-
törölt tag
Jól odatettek a múltheti TOTW befektetéseimnek is, bár gondolhattam volna, hogy ez lesz. Mindenki adja el a játékosait, hogy tudjon nyitogatni. -,-
Remélem visszamennek az árak, ha lecseng ez az őrület.
-
MdewC
nagyúr
126 plusz nap, tier 5, 125K-s pakk.

Jöhet pár 82?

-
v_atis
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az is jött belőle vettem egyet hátha alapon...
-
v_atis
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
12 rare gold játékos mellé adott 1 gold pakkot. Legalábbis 7től ez volt.
Ez is amúgy kb coin kidobás még így is szerintem.
-
Ragnar17
tag
3+3 100k-sból, Cavani,Piké,Müller, és egy 75-ös IF. Ennyit nyitottam zsetonból idén, többet se.
-
lanikai
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
vettem egy duplát, a kettőből man of the match Lamela, Godin, Kante, Sokratis, Martial, discard IF. Kante személyében február közepére meglett a legértékesebb 18-ban nyitásom...
(#17019) kdavid94
szerintem nem fog nagyon feljebb menni az ára utána sem, nem ér annyit az a lap szerintem, hogy tolongnának érte későbbedit: bocs, nem válasznak szántam
edit2: (#17022) Kristof_94
kapsz egy redeemable jumbo rare packot a játékosok mellett, mint draft tokent, contract packot stb-t. -
ShiberMonkey
senior tag
hú srácok. egy fullra elcsalt meccset nyertem meg,le sem merem játszani a következöt

vezetek 1:0-ra,majd a srác behoz egy 77-es Williamset (bundes védő) meg Niklas Starkot.
Erre mindenre kapom a sàrgàt,csak hozzà kellett érnem. Így a védőm hamar be is szerzett egz pirosat. lehozok egy CAMot beteszek egy védőt. A sràc a 65. perctől csak becsúszkàlt 3 sàrgàja is lett. Innentől God mod be és arra nem kapott pirosat hogy felrúgta a kiugró csatárom a 16-oson belűl felrúg stb. Nem kaptam raget bekkeltem tovàbb. Sorra jöttek a kontràim amit vagy kihagytam vagy luftot rúgott a csatàrom
akkora burlesk ment hogy a megye 4-ben nem bénàznak ennyit. a végén tartogattam a labdàt így nyertem
vajon mennyire büntet szét majd a gép ? 
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A félárasak holnap este 7-ig nyithatóak, a 2-for-1 pakkok meg óránként jönnek lightning round-ok formájában.
Viszont végre lett egy jó nyitásom, 87-es SIF Firmino

Volt két discard IF a klubban, meg az ajándék ultimate pakkból felhasználtam a 83-84-es lapokat egy tradeable TOTW SBC-hez.Később kéne eladni, amikor már nem nyitható, mi? Nem most, a lightning round-ok közepette.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Köszi nektek! Mennyi ideig elérhetőek még?
-
Daniel0723
csendes tag
azthiszem rekordot döntöttem..20db 50k pack és 20db 100k pack és szaros 30ezres játékosok jöttek csak..
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Elvileg feláras

-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Van mindkettő, de én inkább kerülöm őket.
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Megmondaná valaki, hogy most van-e valami pack akció? Egyet fizet még egyet kap?
Vagy féláras csomag? Köszi! -
dejvid8
őstag
hú de örülök hogy nem nyitottam semmit, tudom hogy nem lenne szerencsém most. Egyetlen egy untradeable TOTW packot csináltam, jött egy Sergio Rico kapus, jó lesz a La Liga csapatomba.

Épp jó hogy most mindenki ilyen olcsó, most vásárolom össze a csapatot, Bale-el elöl. -
sz_abika
addikt
Vettem 100ks pakkot.
Howedes.
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
dudu5130
őstag
IF Berna. Annyira nem is rossz.
-
Ragnar17
tag
4db 83-as, na hasonló jóra számítottam.
-
v_atis
tag
12+1 rare player pakkból vettem egyet. Egy sima Di Maria volt a legértékesebb lap. Csak tudnám mi az anyámért szórom a nehezen megszerzett coinokat...Mondjuk járhattam volna rosszabbul is.
-
grimmjow67
tag
2 rare playersbol. Ultimatebol es 5 rare mega packbol khedira volt a legnagyobb jatekos
megerte -
lanikai
aktív tag
tavaly is untradeable volt az ingyen csomi?!
7db 83-as, az a szomorú, hogy ez jónak számít
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 32GB DDR4 3200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nektek működik?

Mindig csak tölt és tölt...

IF jesust pl 2 napja 360ért vettem, most 320k.. Vagy pogbát 325ért adtam el akkor, most 280k... Az event miatt vagy mi van?
(tier 3), abba tuti nem lesz semmi