Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC
    nagyúr

Ez így van, ezzel mindenki tisztában van, mármint, hogy ez a gyártó érdeke. Nekem/nekünk (márakinek) csak unalmas, hogy mindig nulláról kell kezdeni. :) Ennyi.
    Eddig szerencsés voltam, mert jó csapataim voltak, minden évben sikerült a div1 is (idén persze még nem), volt, hogy sokkal több spéci lappal... Szóval ezt kategórikusan nem jelenteném ki, hogy jobb kerettel nehezebb. Miért lenne? Sőt. Azért hosszú távon fordítva van, minden lappal figyelmesen kell tolni. Ha van 1 spéci lapom, akkor azzal se eszetlenül próbálok irreális dolgokat, sőt. Az a tuti, ha velük is biztosra próbálok... Egyedül mióta megvan T Pogba, vele próbálkozok messzebbre is, de mással nem nagyon. (Az más kérdés, hogy idén kevesebbszer élvezem a meccseim, mert nem is megy úgy, sokszor furán is alakulnak a dolgok. Idén a full agresszív stílus a menő.)

TheBigK: köszönöm, bár mindig is azt mondtam, hogy "gyengébb" csapattal nagyobb dicsőség div1et nyerni. Te is, VJ7, Rype, FPatrik kolléga is így toljátok, az a tuti. Régebben szerettem én is ezüstöket is beépíteni, idén ez kimaradt. :)

Idén sztem irreálisan nehéz fejes gólt szerezni, nekem nagyon hiányzik... Plusz a szöglet is. Nem kéne sok, de ami most van, az csőd. Nagyon lehúzták.

Most nem vok otthon, de úgy hagytam ott, hogy 4 pont kell 3 meccsen a div1-be jutáshoz, jó lenne végre bekerülni... Eddig nem szenvedtem érte ennyit... :D

Új hozzászólás Aktív témák